Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2006 19:19

Keisy,
prosím napiš mi odkud Parmušku znáš. Parma je narozena 2000, tady letos 6-letá. Její maminka je Veta po Quiniam.

4.5.2006 19:24

barletka napsal(a):
Keisy,
prosím napiš mi odkud Parmušku znáš. Parma je narozena 2000, tady letos 6-letá. Její maminka je Veta po Quiniam.

Supeeeer!!!!Parmusku jsem znala jen cca pul roku. v r. 2000 sem se ucila jezdit u svoji zname v Uhricicich. jezdila jsem jeji matku Vetu a o Parmusku se chvili starala kdyz byla uplne mala. bylo to moje zlatickopak jsem ale musela odejit, nebyl cas dojizdet. ani jsme necekala ze o ni jeste nekdy uslysimkeisy

4.5.2006 19:26

keisy napsal(a):
Supeeeer!!!!Parmusku jsem znala jen cca pul roku. v r. 2000 sem se ucila jezdit u svoji zname v Uhricicich. jezdila jsem jeji matku Vetu a o Parmusku se chvili starala kdyz byla uplne mala. bylo to moje zlatickopak jsem ale musela odejit, nebyl cas dojizdet. ani jsme necekala ze o ni jeste nekdy uslysimkeisy

ted sem zkoukla fotky a vyrosla z ni pekna kocka

4.5.2006 19:31

keisy napsal(a):
ted sem zkoukla fotky a vyrosla z ni pekna kocka

Mám ji asi rok. Je slepá na jedno oko, veterinář konstatoval, že jí to nikdo neléčil- měla šedý zákal. Byla dlouho u jedné slečny. Byla tam sama, v ohradě 5x5m. Dneska už je u mě a má se skvěla. Nemáš prosííííííííím fotku jak byla malá, nebo fotku její maminky? Vetu jsem nikdy neviděla!

4.5.2006 19:36

barletka napsal(a):
Mám ji asi rok. Je slepá na jedno oko, veterinář konstatoval, že jí to nikdo neléčil- měla šedý zákal. Byla dlouho u jedné slečny. Byla tam sama, v ohradě 5x5m. Dneska už je u mě a má se skvěla. Nemáš prosííííííííím fotku jak byla malá, nebo fotku její maminky? Vetu jsem nikdy neviděla!

4.5.2006 19:57

barletka napsal(a):

jeziiis tak to jsem nevedela ze se ji vedlo tak mizerne....no bohudik ze uz je v dobrych rukou. jeji fotku bohuzel nemam, ale nekde mam fotku jeji maminy. akorat ji musim najit a nascanovat ale nepocitej ze na ni neco uvidisje to foceny navecer a pokud si vzpominam Veta tam nema skoro cely nohy a sedim na ni ja- zkazena cela fotkano ale pokusim se ji sem co nejdriv hodit
jo muzu se jeste zeptat kde Parma stoji?

4.5.2006 20:01

keisy napsal(a):
jeziiis tak to jsem nevedela ze se ji vedlo tak mizerne....no bohudik ze uz je v dobrych rukou. jeji fotku bohuzel nemam, ale nekde mam fotku jeji maminy. akorat ji musim najit a nascanovat ale nepocitej ze na ni neco uvidisje to foceny navecer a pokud si vzpominam Veta tam nema skoro cely nohy a sedim na ni ja- zkazena cela fotkano ale pokusim se ji sem co nejdriv hodit
jo muzu se jeste zeptat kde Parma stoji?

Valašské Meziříčí. Odkud jsi ty?

4.5.2006 20:06

barletka napsal(a):
Valašské Meziříčí. Odkud jsi ty?

Prerov....trochu z ruky no...napadlo me: na vystavu koni sem do veprova asi nejezdis??to by byla sakra nahoda

9.12.2007 21:12

barletka napsal(a):

Ahoj Edito,celkem dost mě mrzí co se tady dočítám.Parma se u nás zas tak špatně neměla chodila jsem s ní každý den ven a to ikdyž jsem byla těhotná a to až do 6.měsíce.dávala jsem ji ke kámošovi do ohrady kde byla s noričkou Leonkou a že měla šedý zákal to už měla v Uhřičicích u Soušku,nám bylo řečeno,že se jí to stalo někde na pastvě.měla jsem ji moc ráda a myslím,že ona mě taky.

9.12.2007 23:26

psusenka napsal(a):
Ahoj Edito,celkem dost mě mrzí co se tady dočítám.Parma se u nás zas tak špatně neměla chodila jsem s ní každý den ven a to ikdyž jsem byla těhotná a to až do 6.měsíce.dávala jsem ji ke kámošovi do ohrady kde byla s noričkou Leonkou a že měla šedý zákal to už měla v Uhřičicích u Soušku,nám bylo řečeno,že se jí to stalo někde na pastvě.měla jsem ji moc ráda a myslím,že ona mě taky.

Kdyby se mě někdo zeptal, zda znám smutného koně, tak to byla Parma, když jsem si ji dovezla. Měla panickou hrůzu, že zůstane sama, bála se dejít od koní, myslím, že v té malé ohrádce, bez kamarádů se neměla nejlépe. Když jsem si pro ni přijela,měla si zlomenou nohu, protože tě shodila, ale určitě tě měla ráda. Trvalo rok než se se zpravila...

Každopádně, jsem ráda, že ji mám. Moc, moc ji mám ráda, moc mi na ni záleží. A teď po letech, je zbytečné diskutovat..

9.12.2007 23:29

barletka napsal(a):
Kdyby se mě někdo zeptal, zda znám smutného koně, tak to byla Parma, když jsem si ji dovezla. Měla panickou hrůzu, že zůstane sama, bála se dejít od koní, myslím, že v té malé ohrádce, bez kamarádů se neměla nejlépe. Když jsem si pro ni přijela,měla si zlomenou nohu, protože tě shodila, ale určitě tě měla ráda. Trvalo rok než se se zpravila...

Každopádně, jsem ráda, že ji mám. Moc, moc ji mám ráda, moc mi na ni záleží. A teď po letech, je zbytečné diskutovat..

10.12.2007 07:35

barletka napsal(a):

Ahoj Barletko, že se vám tu pletu, já jenom, že jsem díky Parmě objevila krásu ryzáků, páč Parma fakt je kus:)) Tož jsem si jeden taky musela pořídit:))Ať to bylo, jak to bylo, na fotkách momentálně vypadá jako nádherný a hlavně fakt spokojený koník...

10.12.2007 13:16

kukinatost napsal(a):
Ahoj Barletko, že se vám tu pletu, já jenom, že jsem díky Parmě objevila krásu ryzáků, páč Parma fakt je kus:)) Tož jsem si jeden taky musela pořídit:))Ať to bylo, jak to bylo, na fotkách momentálně vypadá jako nádherný a hlavně fakt spokojený koník...

Ahoj Janičko, děkujeme za pochvalu, Parmě vzkážu. Je strašně fotogenická, hotová modelka. Ty máš tu kobylku, kterou nabízíš na ježdní, na EQ, nebo se pletu?

Dám sem ještě fotku, ať se pokocháme. Já si ty fotky prohlžím stále dokola

10.12.2007 17:35

barletka napsal(a):
Keisy,

Jo, Barlet, nabízela sjem ježdění na tom mojem Gasoušovi, ale asi to vzdám, rpostě nejsou vhodní adepti a já nemám čas ani nervy na 13 leté, zřejmě jen částěčně gramotné slečinky, které "by se chtěly chodit vozit..."
To by mě fakt odvezlo,...Kdo ti vlastně Parmulu fotí, neříkej mi, že je tak nechutně fotogenická:))

10.12.2007 19:13

barletka napsal(a):
Keisy,

Ahoj Barletko, chtěla jsem ti poděkovat, ze to, že jsi nám prodala WPBR Eli a ne nějákým překupníkům, kteří se na ni byli též podívat. Sheenu (tak jsme si pojmenovali tu její rezavou sestru bez PP jen s přip.lístkem) jsme po obsednutí a přiježdění prodali za nákupní cenu do Olomouce pro děti. Elinku jsem si nechala, i když nebyly zrovna nejvhodnější podmínky pro ustájení, měla jsem ji přes 2 měsíce i na zahradě u babičky (6 km od nás) a každý den za ní jezdila, pak se našla konečně normální stáj kde měli volno, abych si tam mohla dát všechny svoje koníky a neměla každého jinde. Obsedali jsme ji jakoby na ní nikdy nikdo neseděl, byla pěknej čert. Má neustále plno energie a je jak malej plňas. Hodně vyrostla, měla 117 cm KVH když jsem ji od Tebe koupila, nyní 126-7 cm a pořád roste. Je perfektně přiježděná, letos jsme si ze všech veřejňáků v okolí odnesly plno stužek a krásných cen. Např. její první závod v parkuru do 60 cm byla hned 3. jela bez tr.b., pak se umístila i proti velkým koním - jak v drezuře, tak v parkuru. Nejúspěšnější byly asi Kostelany - drezura Z1 - 2.místo, parkur pro pony do 70 cm - 1.místo (čistě i rozeskok a nejrychlejší čas). No dělá mi radost, i když jsme měli težký úraz na podzim - v terénu nás honili motorkáři, Eli zakopla když letěla splašená tryskem v příkopu a koulely jsme se přes sebe - ležela jsem týden v nemocnici s otřesem mozku atd. a Eli měla rozškublou přední nohu (asi o kámen), krve jak z prasete, ale už je OK. Byla na tom špatně, páč smutnila po mě, chuděra.. Kdyžtak se koukni na http://dominicca.estranky.cz nebo http://dominicca.rajce.net a ozvi se určo na maila dominicca@seznam.cz

10.12.2007 19:22

barletka napsal(a):
Keisy,

80 cm v srpnu ... Jinak od jara nás bude jezdit trénovat o5 David Fialka, moje velká je březí, termín má v dubnu, takže roli sporťáka přebírá Eli, ale ne na dlouho, v květnu pojede asi na připouštění, pokud to nenechám na příští rok, protože nemůžu najít vhodného hřebce někde blízko. Líbí se mi WP B Bonsay, ale to je 5-6 hodin cesty....Plus zpátky...

Přidejte reakci

Přidat smajlík