gerda
napsal(a):
nenachází se tu někdo, kdo zde jezdí, jezdil, má nebo měl ustájenýho koně?? nevíte, zda se u nich nechá jezdit??
V tom ti neporadím,ale musím zavzpomínat....kdysi jsem tam jezdila,byly to moje koňský začátky,trénoval nás tenkrát ještě nebožtík Papoušek-skvělej trenér a byly to úžasný časyAle to je táááák dávno,že ani nechci počítat kolik je to let...Tak hodně štěstí,jsou tam skvělý terény všude kolem
evelka
napsal(a):
V tom ti neporadím,ale musím zavzpomínat....kdysi jsem tam jezdila,byly to moje koňský začátky,trénoval nás tenkrát ještě nebožtík Papoušek-skvělej trenér a byly to úžasný časyAle to je táááák dávno,že ani nechci počítat kolik je to let...Tak hodně štěstí,jsou tam skvělý terény všude kolem
Dneska už JO Srnín neslouží k veřejnému výcviku jezdců, je to pouze sportovní stáj. Leda by si ustájila u nás koně a potom se nechala na něm trénovat .
janna
napsal(a):
Jo a ještě dodám. Koně kteří jsou tady u nás nejsou rozhodně zlatíčka z nějaké jízdárny chce to nějaké zkušenosti a také nejlépe jezdeckou licenci. To jen tak pro info.
jj, licenci mám, zkušenosti taky, ne jen s "oslíkama" (éééé hlavně se nechci nijak vychloubat a vytahovat, to ne!)...... a jak tam bývaj, abych se netrefila do času, kdy tam nikdo nebude? a po kom konkrétně se mám ptát?