Od západu už se valí?????...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2009 12:08
klawdie

XXX.XXX.100.124

tak co straší s buřinami a tady se to tváří an koupačku...
hlasím z východních čech - HK
dle satelitních družic by to mělo být v praze, tak jak to u vás vypadá západočeši? moknou Vám koníci?

21.8.2009 12:09
soulofhorse

XXX.XXX.211.76

klawdie napsal(a):
dle satelitních družic by to mělo být v praze, tak jak to u vás vypadá západočeši? moknou Vám koníci?

U Svitav je jasno, jen se trošku zvedá vítr, aspoň prozatím.

21.8.2009 12:13
ambra

XXX.XXX.12.143

klawdie napsal(a):

klawdie nestraš my jsme sice východní Morava, ale máme venku slámu a doma dvě naložené fúry
Jinak tady zatím teplo hodně teplo a svíti sluníčko sem tam zavane slabej větřík.

21.8.2009 12:15
stalonek

XXX.XXX.163.66

ambra napsal(a):
klawdie nestraš my jsme sice východní Morava, ale máme venku slámu a doma dvě naložené fúry
Jinak tady zatím teplo hodně teplo a svíti sluníčko sem tam zavane slabej větřík.

hlásím za slezsko že je tu nepřekonatelné vedro

21.8.2009 12:21
remonek

XXX.XXX.162.107

stalonek napsal(a):
hlásím za slezsko že je tu nepřekonatelné vedro

Mladá Boleslav též hlásí vedro jako prase a oblohu bez mráčku

21.8.2009 12:23
kukinatost

XXX.XXX.29.59

klawdie napsal(a):

ty brďo, já už od 7 od rána makám kolem koní, už mám odježděno, poklizeno, a teď právě dělám se slámou - musím to svázat a poodvážet, díky bohu je oběd, na chvilku spočnu, bo vedro tam je bestyjální, ale odpoledne už to chci mít všechno pod střechou....
na obloze vymeteno a na teploměru přes 30, tohle hlásím z Ostravska...

21.8.2009 12:28
ampinka

XXX.XXX.43.2

klawdie napsal(a):

U nás též jasno... Nebe bez mráčku, venku hic, koně se nehnou ze stínu a já zavlažuji... Doufám že se zase nespletzli a nepříjde to až zítra, to budem na závodech Písejte jak se mění počásko - toto u nás, Pardubicko

21.8.2009 12:29
sabina

XXX.XXX.197.143

kukinatost napsal(a):
ty brďo, já už od 7 od rána makám kolem koní, už mám odježděno, poklizeno, a teď právě dělám se slámou - musím to svázat a poodvážet, díky bohu je oběd, na chvilku spočnu, bo vedro tam je bestyjální, ale odpoledne už to chci mít všechno pod střechou....
na obloze vymeteno a na teploměru přes 30, tohle hlásím z Ostravska...

Brno a Ždársko taky jasno a krásně

21.8.2009 12:30
klawdie

XXX.XXX.100.124

ampinka napsal(a):
U nás též jasno... Nebe bez mráčku, venku hic, koně se nehnou ze stínu a já zavlažuji... Doufám že se zase nespletzli a nepříjde to až zítra, to budem na závodech Písejte jak se mění počásko - toto u nás, Pardubicko

a někdo pražský nebo od západu?sadži jak to tam u vás vypadá... tož jsem zvědavá....

sadzi saj

21.8.2009 12:42
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

klawdie napsal(a):
a někdo pražský nebo od západu?sadži jak to tam u vás vypadá... tož jsem zvědavá....

Už ti na to koukám, ale nevím družice to asi nějak popletla, dle radarových snímků je to zatím v Německu a překročili to ČR nejspíš někde okolo Karlových Varů apod. viz http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/

Jinak u nás zatím sluníčko a vedro, ale začíná se zvedat vítr, tak už to asi putuje

21.8.2009 12:46
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

sadzi saj napsal(a):
Už ti na to koukám, ale nevím družice to asi nějak popletla, dle radarových snímků je to zatím v Německu a překročili to ČR nejspíš někde okolo Karlových Varů apod. viz http://www.in-pocasi.eu/radarove-snimky/

Jinak u nás zatím sluníčko a vedro, ale začíná se zvedat vítr, tak už to asi putuje

Hlásím že Praha a Slánsko, Lounsko jsou taky bez mráčků a praží tu sluníčko... snad se spletli a nepříjde to vůbec.. maximálně tak nějaký zavlažující deštík v noci...

21.8.2009 12:49
efendi

XXX.XXX.196.167

vendulka2066 napsal(a):
Hlásím že Praha a Slánsko, Lounsko jsou taky bez mráčků a praží tu sluníčko... snad se spletli a nepříjde to vůbec.. maximálně tak nějaký zavlažující deštík v noci...

Zdravím snad to nepříjde ...pořád sleduji výše zmíněné stránky o počasí ...celý víkend mám být pod stanem ....no snad se to vybouří v německu a bude klid....

21.8.2009 12:51
sabina

XXX.XXX.197.143

efendi napsal(a):
Zdravím snad to nepříjde ...pořád sleduji výše zmíněné stránky o počasí ...celý víkend mám být pod stanem ....no snad se to vybouří v německu a bude klid....

taky sem si říkala... dovezla sem si seno, tak doufám, že než přijedu z práce....tak že to stihnu...schovat.
Mohlo by se to potrhat...a k nám na východ to přijít jen nějak komicky..ne,

21.8.2009 13:15
klawdie

XXX.XXX.100.124

sabina napsal(a):
taky sem si říkala... dovezla sem si seno, tak doufám, že než přijedu z práce....tak že to stihnu...schovat.
Mohlo by se to potrhat...a k nám na východ to přijít jen nějak komicky..ne,

juuu tak kolega kooukal na klamný sever, ale na chebsku už hlásí buřinu...tož jsem zvědavá...chystali jsem se dnes pod širé nebe na koncertík, tak jsem zvědavá

21.8.2009 13:19
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

klawdie napsal(a):
juuu tak kolega kooukal na klamný sever, ale na chebsku už hlásí buřinu...tož jsem zvědavá...chystali jsem se dnes pod širé nebe na koncertík, tak jsem zvědavá

no my dneska máme strouhat tři koně někdy kolem sedmé večer, tak jsem na to teda fákt zvědavá.. asi zmokneme

sadzi saj

21.8.2009 13:27
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

vendulka2066 napsal(a):
no my dneska máme strouhat tři koně někdy kolem sedmé večer, tak jsem na to teda fákt zvědavá.. asi zmokneme

No my máme mít u nás filmovou noc a taky tomu teda nedávám moc šancí

21.8.2009 13:35
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

sadzi saj napsal(a):
No my máme mít u nás filmovou noc a taky tomu teda nedávám moc šancí

Teďka jsem se zase jukla na ty stránky s počasím a vypadá to, jakoby se mraky otočily a zase mízí v Německu... to by bylo bezva, kdyby to byla pravda..

21.8.2009 13:45
jenysimons

XXX.XXX.168.221

vendulka2066 napsal(a):
Teďka jsem se zase jukla na ty stránky s počasím a vypadá to, jakoby se mraky otočily a zase mízí v Německu... to by bylo bezva, kdyby to byla pravda..

tak u nás stejné jako všude...ale hlásí to a proto dnes koně budou na noc doma a holky, co tu máme na táboře naskládáme pod střechu....bojíme se už ted, jestli přijde zase nákej fukejř, tak kolik bude popadaných topolů ve vohradě...jinak momentálně u nás je totální mrtvo, holky mají poobědní spánek a já si vysedávám u poče..venku je k nepřežití....

21.8.2009 13:57
olina30

XXX.XXX.6.102

jenysimons napsal(a):
tak u nás stejné jako všude...ale hlásí to a proto dnes koně budou na noc doma a holky, co tu máme na táboře naskládáme pod střechu....bojíme se už ted, jestli přijde zase nákej fukejř, tak kolik bude popadaných topolů ve vohradě...jinak momentálně u nás je totální mrtvo, holky mají poobědní spánek a já si vysedávám u poče..venku je k nepřežití....

Tady Plzeň! Zataženo, dusno ale zatím neprší.. a zvedá se vítr

21.8.2009 14:10
olina30

XXX.XXX.6.102

olina30 napsal(a):
Tady Plzeň! Zataženo, dusno ale zatím neprší.. a zvedá se vítr

Už prší ...

21.8.2009 14:16
proxima

XXX.XXX.104.193

klawdie napsal(a):

Jé ty se máš,
pošli to sem-severní Morava...tu je snad 40 ve stínu a ani mráček..fuj...

21.8.2009 14:40
konikulka

XXX.XXX.177.38

proxima napsal(a):
Jé ty se máš,

Východní čechy- Lázně Bělohrad..Nebe bez mráčků a teplo na padnutí..Doufám, že zítra nebude pršet, protože jedeme na závůdky..

21.8.2009 14:41
olina30

XXX.XXX.6.102

proxima napsal(a):
Jé ty se máš,

Zatím to není liják jen deštíček ale bouří a koukám přímo na plzeň a hnedle není vidět bydlím na kopečku tak mám přehled daleko. Ještě počkám a budu muset kobylku jet shovat kdyby padaly ty kroupy jak předvídají, vítr zatím utichl tak jestli to není to pověstné ticho před bouří.

21.8.2009 14:43
remonek

XXX.XXX.162.107

olina30 napsal(a):
Zatím to není liják jen deštíček ale bouří a koukám přímo na plzeň a hnedle není vidět bydlím na kopečku tak mám přehled daleko. Ještě počkám a budu muset kobylku jet shovat kdyby padaly ty kroupy jak předvídají, vítr zatím utichl tak jestli to není to pověstné ticho před bouří.

můžu se prosím zeptat copa je to za kobušku?

21.8.2009 14:48
olina30

XXX.XXX.6.102

remonek napsal(a):
můžu se prosím zeptat copa je to za kobušku?

Norička, 11let, Babetka pracovala v lese, nyní si u mě užívá spokojený zbytek života, má artrozu v levé zadní noze, ale nekulhá nebolí, občas si ráda zakluše a zacválá, ale jezdíme raději jen v kroku pohodovky do přírody. Je to zlatíčko na ošetřování strouhání a vůbec na vše. Mám jí necelé dva měsíce. Olina

21.8.2009 14:50
ampinka

XXX.XXX.43.2

olina30 napsal(a):
Norička, 11let, Babetka pracovala v lese, nyní si u mě užívá spokojený zbytek života, má artrozu v levé zadní noze, ale nekulhá nebolí, občas si ráda zakluše a zacválá, ale jezdíme raději jen v kroku pohodovky do přírody. Je to zlatíčko na ošetřování strouhání a vůbec na vše. Mám jí necelé dva měsíce. Olina

Jej nestraš, nechci aby to přišlo, jsem doufala že ještě v 5 půjdu jezdit Jinak holky vidíte jak je na ifauně přehled jo? Rosničky jsou proti nám lůzři

21.8.2009 14:50
remonek

XXX.XXX.162.107

olina30 napsal(a):

Je krásná, připomínala mi jednu kobušku z dětství,ale ta byla ČMB

21.8.2009 14:53
remonek

XXX.XXX.162.107

ampinka napsal(a):
Jej nestraš, nechci aby to přišlo, jsem doufala že ještě v 5 půjdu jezdit Jinak holky vidíte jak je na ifauně přehled jo? Rosničky jsou proti nám lůzři

No právě,já musim uklídit seno a navečer jsem taky chtěla jít jezdit. Njn by jsme mohli hned dělat počasí

21.8.2009 14:53
konikulka

XXX.XXX.177.38

ampinka napsal(a):

No taky mám v plánu jít v 5 jezdit, tak snad to sem nepříjde.. Ale tak jako to ježdění není akutní, Čertík má před závodama volnísko a já si chci vzít v kroku Nokara, tak uvidíme no.. Hlavně at počasí přeje zítra..

21.8.2009 14:56
ampinka

XXX.XXX.43.2

konikulka napsal(a):
No taky mám v plánu jít v 5 jezdit, tak snad to sem nepříjde.. Ale tak jako to ježdění není akutní, Čertík má před závodama volnísko a já si chci vzít v kroku Nokara, tak uvidíme no.. Hlavně at počasí přeje zítra..

Tak to jsme na tom podobně.... O závodní kobušku mi taky nejde, ale chtěla bych vzít svoje dva důchodce na krokovku

21.8.2009 14:59
olina30

XXX.XXX.6.102

remonek napsal(a):
Je krásná, připomínala mi jednu kobušku z dětství,ale ta byla ČMB

Přehled mám takhle to vypadalo nad plzni před 14dny a ted to není tak černé jen malinko.... (ps: to autí je na prodej, kdyby něco...)

21.8.2009 15:05
tessa

XXX.XXX.173.40

olina30 napsal(a):
Přehled mám takhle to vypadalo nad plzni před 14dny a ted to není tak černé jen malinko.... (ps: to autí je na prodej, kdyby něco...)

Můžu se zeptat na rok a obsah ? a pak cenu,ale tu můžeš poslat mailem,pokud nechceš tady.Díky

21.8.2009 15:06
markemic

XXX.XXX.150.210

klawdie napsal(a):

Hlásím,že Praha se topí v naprostým vedru....sem tam pofukuje větřík,ale nevypadá to,že by tu byla průtrž

21.8.2009 15:22
olina30

XXX.XXX.6.102

tessa napsal(a):
Můžu se zeptat na rok a obsah ? a pak cenu,ale tu můžeš poslat mailem,pokud nechceš tady.Díky

máš mejla tak se to zase nějak rozplynulo nad plzní vzádu obloha do žluta takže hurá na koníčky...

21.8.2009 15:28
basko

XXX.XXX.150.40

markemic napsal(a):
Hlásím,že Praha se topí v naprostým vedru....sem tam pofukuje větřík,ale nevypadá to,že by tu byla průtrž

tak taky hlasim,Žatec a okolí....
Je tu priserny dusno ale prijemny vetrik.No ale nevidim ani na prehradu ani na zadny kopce tak bych rekla ze za chvili to prijde.Obloha je bila.
Za chvili mirim do Prahy tak doufam ze tam bude teplo.

21.8.2009 15:32
konikulka

XXX.XXX.177.38

basko napsal(a):
tak taky hlasim,Žatec a okolí....
Je tu priserny dusno ale prijemny vetrik.No ale nevidim ani na prehradu ani na zadny kopce tak bych rekla ze za chvili to prijde.Obloha je bila.
Za chvili mirim do Prahy tak doufam ze tam bude teplo.

Tak já valím ke koníkům, tak snad počasíčko vydrží... Tak paa..

21.8.2009 15:33
markemic

XXX.XXX.150.210

markemic napsal(a):

Tak změna!V Praze už se zatáhlo a vypadá to,že už se snad něco žene..doufám,že to nebude tak drsný,jak to popisovali...Stačí popršať a dost

21.8.2009 15:35
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

markemic napsal(a):
Tak změna!V Praze už se zatáhlo a vypadá to,že už se snad něco žene..doufám,že to nebude tak drsný,jak to popisovali...Stačí popršať a dost

No, už i na Praze 1 je zataženo, že jsme v kancelářích rozsvítili... ach jo.. to bude mazec... pořád koukám na ty stránky, který tu maj odkaz a vypadá to, že se to nějak zrychluje a táhne to přímo na střední Čechy... chjo...

21.8.2009 15:37
basko

XXX.XXX.150.40

vendulka2066 napsal(a):
No, už i na Praze 1 je zataženo, že jsme v kancelářích rozsvítili... ach jo.. to bude mazec... pořád koukám na ty stránky, který tu maj odkaz a vypadá to, že se to nějak zrychluje a táhne to přímo na střední Čechy... chjo...

Tak Lounsko-Žatec už prší

sadzi saj

21.8.2009 15:54
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

basko napsal(a):
Tak Lounsko-Žatec už prší

Tak hlásím Mělník kousek od Prahy, že je to skoro tady, už je slyšet buřina

21.8.2009 16:01
michaela z

XXX.XXX.90.1

sadzi saj napsal(a):
Tak hlásím Mělník kousek od Prahy, že je to skoro tady, už je slyšet buřina

Výšinka-mezi Dvorem Králové a Trutnovem-stahují se mračna a i oskar se schoval neřád jeden....ale hnedka je příjemněji....a koukám, že i ptáci se začínají houfovat a podezřele krouží blízko nad zemí.....

21.8.2009 16:08
marketka

XXX.XXX.28.105

michaela z napsal(a):
Výšinka-mezi Dvorem Králové a Trutnovem-stahují se mračna a i oskar se schoval neřád jeden....ale hnedka je příjemněji....a koukám, že i ptáci se začínají houfovat a podezřele krouží blízko nad zemí.....

Mladá Boleslav-zatím se to jen mračí, ale jak tak čtu další příspěvky, za chvíli to tu máme....

sadzi saj

21.8.2009 16:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
Mladá Boleslav-zatím se to jen mračí, ale jak tak čtu další příspěvky, za chvíli to tu máme....

Tady teda zatím spadlo pár kapek, tak nevím, jestli ticho před bouří nebo jenom tak strašili.

21.8.2009 17:50
markemic

XXX.XXX.150.210

klawdie napsal(a):

V Praze stále jen zataženo,buhví,zda tu něco vůbec přijde...

21.8.2009 18:13
ampinka

XXX.XXX.43.2

markemic napsal(a):
V Praze stále jen zataženo,buhví,zda tu něco vůbec přijde...

Tak v Pardubicích už se to taky pěkně mračí a vítr se zvedá....

21.8.2009 18:34
michajela

XXX.XXX.176.58

olina30 napsal(a):

ahoj jak se má Babeta, já ji znám z Lomnice a kam se až odstěhovala?

21.8.2009 18:43
konikulka

XXX.XXX.177.38

ampinka napsal(a):
Tak v Pardubicích už se to taky pěkně mračí a vítr se zvedá....

Tak Lázně Bělohra byla malá přeháňečka, tak doufám, že to je vše

21.8.2009 18:51
konikulka

XXX.XXX.177.38

konikulka napsal(a):
Tak Lázně Bělohra byla malá přeháňečka, tak doufám, že to je vše

Lázně Bělohrad, vidím sluníčko

21.8.2009 18:53
bospor

XXX.XXX.193.16

konikulka napsal(a):
Lázně Bělohrad, vidím sluníčko

lázně bohdaneč - já taky ani nekáplo a tolik by to potřebovalo. je strašný sucho a všude spousta prachu

21.8.2009 18:59
konikulka

XXX.XXX.177.38

bospor napsal(a):
lázně bohdaneč - já taky ani nekáplo a tolik by to potřebovalo. je strašný sucho a všude spousta prachu

No mohlo by pršet až zítra večer, až budeme mít po závůdkách.. Trošku by sprchnou mohlo at nám to tolik nepráší, ale zase aby se tam na tom písku dalo jezdit.. Ale jinak máš pravdu..

21.8.2009 19:00
marketka

XXX.XXX.179.23

konikulka napsal(a):
No mohlo by pršet až zítra večer, až budeme mít po závůdkách.. Trošku by sprchnou mohlo at nám to tolik nepráší, ale zase aby se tam na tom písku dalo jezdit.. Ale jinak máš pravdu..

Tak tady stále nic, spadlo jen pár kapek. Takže prádlo jsem nechala na šňůrách a tedˇ jedeme koníkům na trávu. Zítra má snad pršet pořádně, tak aby měli co papkat.

21.8.2009 20:42
sabina

XXX.XXX.64.178

marketka napsal(a):
Tak tady stále nic, spadlo jen pár kapek. Takže prádlo jsem nechala na šňůrách a tedˇ jedeme koníkům na trávu. Zítra má snad pršet pořádně, tak aby měli co papkat.

Brněnsko nic....dusno, teplo, ticho....sem tam foukne..ale ani prd... čekám to (pokud to přijde) někdo kolem 11-01 v noci....

21.8.2009 20:50
cheyenne

XXX.XXX.159.239

sabina napsal(a):
Brněnsko nic....dusno, teplo, ticho....sem tam foukne..ale ani prd... čekám to (pokud to přijde) někdo kolem 11-01 v noci....

Za královéhradecko hlásím, že se zatáhlo, trošku fouká, ale zatím se netváří, že by se chystalo něco většího... ale trochu pokropit by si to tu zasloužilo...

21.8.2009 22:27
haisovad

XXX.XXX.208.220

cheyenne napsal(a):
Za královéhradecko hlásím, že se zatáhlo, trošku fouká, ale zatím se netváří, že by se chystalo něco většího... ale trochu pokropit by si to tu zasloužilo...

Rakousy jsou v pohodě,
koně jsme z cvičných důvodů zavřeli ale zatím žádná známka nějakého běsnění.
Doufejme že se nic hrozného nestane...

22.8.2009 09:20
jenysimons

XXX.XXX.168.221

haisovad napsal(a):
Rakousy jsou v pohodě,
koně jsme z cvičných důvodů zavřeli ale zatím žádná známka nějakého běsnění.
Doufejme že se nic hrozného nestane...

Tak hlásím, že Šonov u Nového města nad metují (Náchodsko) spadlo asi 5 kapek, koně zbytečně doma a holky nespaly ve stanech...ale což, hlavně, že jsme všichni živí a zdraví......jediný co, tak pár kapek navíc by neuškodilo, páč je děsivě sucho a tvrdo....

22.8.2009 09:36
marketka

XXX.XXX.179.23

jenysimons napsal(a):
Tak hlásím, že Šonov u Nového města nad metují (Náchodsko) spadlo asi 5 kapek, koně zbytečně doma a holky nespaly ve stanech...ale což, hlavně, že jsme všichni živí a zdraví......jediný co, tak pár kapek navíc by neuškodilo, páč je děsivě sucho a tvrdo....

Mladá Boleslav zataženo, vane mírný vítr, ale naštěstí, nic z toho zatím nekouká. Pání meteorologové se doufám spletli.

Přidejte reakci

Přidat smajlík