Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2006 13:35

ahojky všem pošlete fotečky hříbátek tady je můj ve čtyřech měsících a pak v jedenácti, do letošní hříbátek jsem ho už dávat nechtěla ale zakládat diskusi čtyřměsíční hříbátka by byl asi úlet

5.5.2006 13:36

salitka napsal(a):
ahojky všem pošlete fotečky hříbátek tady je můj ve čtyřech měsících a pak v jedenácti, do letošní hříbátek jsem ho už dávat nechtěla ale zakládat diskusi čtyřměsíční hříbátka by byl asi úlet

To já sem dám fotkuročky od nás ze stáje až budu mít fotku, snad brzo

5.5.2006 13:45

salitka napsal(a):

jsem si všimla že nemám tady na tomhle počítači nový fotečky tak zatim jen ty starší brzy dodám, se omlouvám

14.5.2006 11:15

salitka napsal(a):

Přidávám se, tohle je můj roček Sanny (hnědák)

15.5.2006 14:51

lucie malina napsal(a):
Přidávám se, tohle je můj roček Sanny (hnědák)

Fuga 11.7. oslaví 1 narozeniny.Je to ta šedá kobylka.

15.5.2006 15:26

salitka napsal(a):

Tak to je moje ročka, je to ta v levo

15.5.2006 15:48

ida napsal(a):
Tak to je moje ročka, je to ta v levo

V dubnu roční - PERUN

15.5.2006 20:09

janna napsal(a):
V dubnu roční - PERUN

Soneta, rok ji byl před pár týdny

17.5.2006 22:08

sonet napsal(a):
Soneta, rok ji byl před pár týdny

Ontar, ČT, teď v dubnu roček , sice jsme to naše miminko už prodali, ale bydlí jen za kopečkem, takže ho vidíme pořád.

Přidejte reakci

Přidat smajlík