Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.8.2009 22:51
xpetrax

XXX.XXX.149.26

Máte někdo zkušenosti s úrazem této kosti? Kobča má hrčku na noze, veta řekla, že to vypadá na úraz bodcové kosti, takže 2 týdny v klidu. Kobča nekulhá ani nekulhala, 2 týdny uběhly, hrčku má pořád, ale to veta už předtím říkala, že jí tam může zůstat, že to je jen kosmetická vada. Teď uvažuju, že něchám udělat ještě rentgen. Co myslíte?

24.8.2009 10:42
bonita

XXX.XXX.50.28

xpetrax napsal(a):
Máte někdo zkušenosti s úrazem této kosti? Kobča má hrčku na noze, veta řekla, že to vypadá na úraz bodcové kosti, takže 2 týdny v klidu. Kobča nekulhá ani nekulhala, 2 týdny uběhly, hrčku má pořád, ale to veta už předtím říkala, že jí tam může zůstat, že to je jen kosmetická vada. Teď uvažuju, že něchám udělat ještě rentgen. Co myslíte?

pre svoj klud a mier RTG urob, no myslim, ze vetka moze mat pravdu a zostane jej len kozmeticka vada, keby to bolo prilis akutne, cize na operaciu, tak konicek by stopro kulhal, takto si priroda pomohla sama

24.8.2009 21:26
xpetrax

XXX.XXX.149.26

bonita napsal(a):
pre svoj klud a mier RTG urob, no myslim, ze vetka moze mat pravdu a zostane jej len kozmeticka vada, keby to bolo prilis akutne, cize na operaciu, tak konicek by stopro kulhal, takto si priroda pomohla sama

bonita: děkuji za uklidnění. Nicméně, dneska jsem nechala udělat RTG, zítra se mi veta ozve, jak sme dopadly, tak doufám, že to bude OK, už nepotřebuju žádné neštěstí ani smůlu, poslední dobou mě pronásledovala už dost

25.8.2009 09:29
bonita

XXX.XXX.50.28

xpetrax napsal(a):
bonita: děkuji za uklidnění. Nicméně, dneska jsem nechala udělat RTG, zítra se mi veta ozve, jak sme dopadly, tak doufám, že to bude OK, už nepotřebuju žádné neštěstí ani smůlu, poslední dobou mě pronásledovala už dost

jj neboj, ak nemas sampiona na vystavy, tak konicek bude normalne fungovat, aj v sporte, ako hovorim, akutne pripady sa bez kulhania neobidu

25.8.2009 13:57
nicynka

XXX.XXX.22.121

bonita napsal(a):
jj neboj, ak nemas sampiona na vystavy, tak konicek bude normalne fungovat, aj v sporte, ako hovorim, akutne pripady sa bez kulhania neobidu

muj koník ji měl taky zlomenou zavolala jsem veta a uklidnil mě že stím může normálně fungovat,dnes tam máme malou bouličku..máme výhodu,že je to mlady koník,tak jak roste tak nebude třeba ani vidět..:-)

buggyna

25.8.2009 14:03
buggyna

XXX.XXX.217.22

xpetrax napsal(a):

zadej ve vyhledávání na EQCH,vyjede ti tam toho ohledně bodcové kosti habaděj

sadzi saj

25.8.2009 15:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

buggyna napsal(a):
zadej ve vyhledávání na EQCH,vyjede ti tam toho ohledně bodcové kosti habaděj

Bohužel nevyjede, protože to v tomto novém neumí hledat v diskuzích

26.8.2009 23:18
xpetrax

XXX.XXX.149.26

sadzi saj napsal(a):
Bohužel nevyjede, protože to v tomto novém neumí hledat v diskuzích

Tak dnes jsem slyšela rozsudek: je to kosmetická vada, dá se vyléčit chirgicky, ale nebylo mi to doporučeno. Kobylka bude moct sportovat dále, akorát musíme být opatrní. Uvažuji o koupi chráničů na přední nohy, akorát bych měla vybírat nějaké měkčí, uvažuji o gelových, nemáte někdo nějaký tip??

Přidejte reakci

Přidat smajlík