Tak piště kdy, kde, v kolik... Hlavně by mě tedy zajímaly východní čechy, ale věřím že ostatní budou zajímat i jiné oblasti Takže pokud víte o nějaké hubertovce, napísejte to sem
jaruska
napsal(a):
Chystáme,ale jen když přijedou naši známí,a i tak my s Jarčou pojedeme jen na kukačku s hříbkama
,Huberta nepojedeme.Když známí nepřijedou,raději pojedeme na vyjížďku.
Ježiš já zapomněla...jsem blboňmě nedošlo,že máte tu drobotinu
Jsem myslela,že bych přijela a zase Tě vyfotila na uň
ampinka
napsal(a):
Tak piště kdy, kde, v kolik... Hlavně by mě tedy zajímaly východní čechy, ale věřím že ostatní budou zajímat i jiné oblasti Takže pokud víte o nějaké hubertovce, napísejte to sem
17. října, Ranč Liberté Protivín
ampinka
napsal(a):
u nas ve vesnici 17.října
http://jkstajomega.wbs.cz/Akce_2009.html
ampinka
napsal(a):
přídám se 31.10. na ranči Kopaniny u Kulířova, okr. Blansko. Odjezd kolem 10 hodiny. Je to akce na celý den.
andmac
napsal(a):
A co střední Ćechy - Benešovsko, Kutnohorsko atd? Dík.
morava
Dovolujeme si Vás pozvat na I. Hubertovu jízdu pořádanou JK Gracie Dřevohostice, která se uskuteční dne 19. září (sobota) 2009. Sraz je v 10.00 v Zámecké zahradě v Dřevohosticích, kde i večer od 20.00 začne hrát kapela MultiSins a ve 21 hodin začne soud sv. Huberta. Jízdy se mohou zúčastnit jak jezdci na koních, tak koně s vozy a pro diváky je zajištěn povoz. Bohaté občerstvení a velmi zajímavý jak denní tak večerní program samozřejmostí. Malá ochutnávka programu: •Na závěr Hubertovy jízdy vyhlašení nejmladšího a nejstaršího jezde •Vystoupení s koníkama •Večerní vystoupení mažoretek •Bohatá tombola •Hon na lišku rozdělen do 2 kategorií - děti a dospělí •Prase na rožni •a mnoho dalšího... Více informací na www.stajdrevohostice.websnadno.cz
ampinka
napsal(a):
Hubert bude 26.9. 09 v Králíkách okr. Ústí nad Orlicí. Přidávám pozvánku, ale asi nebude moc k přečtení. Případně volejte na 603 551 084 p. Michaličková