Co v práci? Když je venku hezky?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.8.2009 15:47

Jak to holky zvládáte? Snažím se koukat všude jen ne z okna. Jenže my je tu máme všude navíc ještě vykecávaj klienti oh domove sladký domove

24.8.2009 15:51
remonek

XXX.XXX.162.107

ewanie napsal(a):
Jak to holky zvládáte? Snažím se koukat všude jen ne z okna. Jenže my je tu máme všude navíc ještě vykecávaj klienti oh domove sladký domove

Já si zatahuju žaluzky,docela to pomáha

24.8.2009 15:53

remonek napsal(a):
Já si zatahuju žaluzky,docela to pomáha

No a oni mě tady všichni postřílí asi se bojí v přítmí

24.8.2009 15:54
remonek

XXX.XXX.162.107

ewanie napsal(a):
No a oni mě tady všichni postřílí asi se bojí v přítmí

To si je musíš vychovat

24.8.2009 15:59

remonek napsal(a):
To si je musíš vychovat

Já jsem tu ani né půl roku. taky by mě mohli ukamenovat

24.8.2009 16:02
remonek

XXX.XXX.162.107

ewanie napsal(a):
Já jsem tu ani né půl roku. taky by mě mohli ukamenovat

Tak to už by jsi postupně mohla začít s výchovou :-) i když ono hodně záleží jakej je kolektiv ;-)

24.8.2009 16:08

remonek napsal(a):
Tak to už by jsi postupně mohla začít s výchovou :-) i když ono hodně záleží jakej je kolektiv ;-)

Samý paka a úchyláci a kdybych je vychovávala tak by si mysleli , že si dělám srandu

24.8.2009 19:41
sheril

XXX.XXX.88.21

ewanie napsal(a):

Já si ted naštěstí našla práci,která je mím koníčkem a jsem venku od ranních hodin a s koníky,takže super

25.8.2009 07:58

sheril napsal(a):
Já si ted naštěstí našla práci,která je mím koníčkem a jsem venku od ranních hodin a s koníky,takže super

Tak holky zase v práci a zase venku hezky no moje nervy. Kdysi jsem taky dělala u koní v krkonoších, ale neoceněná práce Vzdala jsem to a valila zpátky na moravu. Teď sedím v bance a přežívám

25.8.2009 08:34
remonek

XXX.XXX.162.107

ewanie napsal(a):
Tak holky zase v práci a zase venku hezky no moje nervy. Kdysi jsem taky dělala u koní v krkonoších, ale neoceněná práce Vzdala jsem to a valila zpátky na moravu. Teď sedím v bance a přežívám

Jj tady je taky hezky ještě,že to přez ty žaluzky není tak vidět . Jinak já přežívám v logistice

Přidejte reakci

Přidat smajlík