ambra
napsal(a):
bonita ano vzpamatuj se to bude nejlepší, ale ta představa aspoň co napadá mě je šílená
Ahojky Bonita, tak 4 čičinky, to je tedy překvapení. Já jsem si pořídila grifonka - jelikož je sportovní a skladný. Doufala jsem, že si zvykne na koníky a budeme spolu jezdit ven. Já na koni a pes poběží za mnou. Také jsem si naplánovala, že nám bude vyhánět kočky ze zahrady, jelikož tu v okolí jich tu máme plno a na zahradě nám dělají ne nepořádek. Dopadlo to tak, že pes se koní bojí a kočky miluje, takže mi nevyšlo ani jedno.
ambra
napsal(a):
bonita no myslím, že 4 kočky nevylučují jednoho psa, obráceně si myslím, že by to byl větší problém
no ano, ciiice, to su kapitola sama o sebe, som si povedala, ze staru musim poriadne vykrmit, no a aj to dodrzujem, len co vyjdem z dveri, uz jej musim nieco niestmale su ako valecky
bonita
napsal(a):
no ano, ciiice, to su kapitola sama o sebe, som si povedala, ze staru musim poriadne vykrmit, no a aj to dodrzujem, len co vyjdem z dveri, uz jej musim nieco niestmale su ako valecky
ahoj holky
pro tesky: já mám dvě trpasličí jezevčičky a s koněm mi běhaj v pohodě, ta starší dokoce s námi šla na 4hodinový výlet. Tašku na psa jsem měla přivázanou k sedlu, ale psina mi z ní 2x vyskočila, tak jsem tam vezla foťák a svačinu
jinak fotečky ze včerejší koupačky
aluska
napsal(a):
ahoj holky
pro tesky: já mám dvě trpasličí jezevčičky a s koněm mi běhaj v pohodě, ta starší dokoce s námi šla na 4hodinový výlet. Tašku na psa jsem měla přivázanou k sedlu, ale psina mi z ní 2x vyskočila, tak jsem tam vezla foťák a svačinu
a ještě jedna, my byly na břehu, kluci šli plavat sami
aluska
napsal(a):
ahoj holky
Jeej to je paráda. Hned bych za nima hupsla Též závidím, my se můžem s oňouchama koupat max. v kalužích po dešti :-(
Super fotečky, to kluci pak vylezou rovnou k vám? Bych se bála, že vystoupí na jiném
aluska
napsal(a):
včera se rochnili dost dlouho, byli tam asi půl hodiny, už jsme si myslely, že nevylezou
já vám ten rybník tak závidím
na foto slunící se Bret a Marek
madow
napsal(a):
já vám ten rybník tak závidím
na foto slunící se Bret a Marek
letící ufon Bret
aluska
napsal(a):
ahoj holky
Ty fotky ve vodě jsou super!!! Moooc se mi to líbí. Tady v našem okolí není možnost plavení a vlastně jsem ještě nikdy ani koně neplavila - vlastně jo, jednou s kámoškou v potoce, ale to si koníci smočili jen nožky.
bonita
napsal(a):
veru, potom pridu k vam? je to nejak ohranicene ten rybnik, ze napriklad aby neutiekli niekam, kde by sa im mohlo nieco stat?
přijdou, rybník je dost velikej, zatím ho nezkoušeli přeplavat . Rochní se kus od břehu, zaplavčí si, hrabou, my čekáme u vlezu do vody, naštěstí tam není moc míst , kde by mohli ven, je to obrostlý stromama a křovím, tak jim nezbejvá nic jinýho. I když, občas se pokusí, jako že by proběhli okolo a docválali až domu, naštěstí si včera Cípa šlápnul na vodítko a čapla jsem ho.
ambra
napsal(a):
bonita no myslím, že 4 kočky nevylučují jednoho psa, obráceně si myslím, že by to byl větší problém
hele, keby som potrebovala este jedneho kona, tak ficim pre tuto, kopytka sice potrebuju attention, but to nie je nic, co by sa nespravilo
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/2145790/ PREDAM-KOBYLU-norik-muransky.php
bonita
napsal(a):
hele, keby som potrebovala este jedneho kona, tak ficim pre tuto, kopytka sice potrebuju attention, but to nie je nic, co by sa nespravilo
http://zvierata.bazos.sk/inzerat/2145790/ PREDAM-KOBYLU-norik-muransky.php
tak ještě jednu, když už závidíte, tak pořádně
ambra
napsal(a):
bonita...já si zamilovala tohoto http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4035763/Norik.php
ambra
napsal(a):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4025227/ Chladnokr-hrebec.php nebo si mužeš pořídít do páru s tou kobylkou na kterou jdi dávala odkaz
madow
napsal(a):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4025227/ Chladnokr-hrebec.php nebo si mužeš pořídít do páru s tou kobylkou na kterou jdi dávala odkaz
Taška na sedlo není špatný nápad . Teď jsem si před týdnem pořídila tašku na řiditka na kolo a super. Krásně mi v ní sedí - je tam přivázaná na postrojku. A už se v tašce i ráda vozí
. Nicméně koní se pořád bojí. Je zvláštní, že s dogou se chce kamarádit, ale jak uvidí shetlandského ponyho,tak se ho bojí a přitom je skoro stejně velký jak ta doga.
tesky
napsal(a):
Taška na sedlo není špatný nápad . Teď jsem si před týdnem pořídila tašku na řiditka na kolo a super. Krásně mi v ní sedí - je tam přivázaná na postrojku. A už se v tašce i ráda vozí
. Nicméně koní se pořád bojí. Je zvláštní, že s dogou se chce kamarádit, ale jak uvidí shetlandského ponyho,tak se ho bojí a přitom je skoro stejně velký jak ta doga.
já používám normální psí tašku, mám na turistickém sedle kovové úchytky a přivážu si k nim tašku za uši. Ale psina v ní bejt nechce, vyskakuje, protože chce mazat po svejch a honit cestou jeleny a zajíce. Jedna fotka s psinou v tašce
aluska
napsal(a):
já používám normální psí tašku, mám na turistickém sedle kovové úchytky a přivážu si k nim tašku za uši. Ale psina v ní bejt nechce, vyskakuje, protože chce mazat po svejch a honit cestou jeleny a zajíce. Jedna fotka s psinou v tašce
ahoja.to máte dobrý. Můj pejsek by se na sedlo nevešel....mám briardíka i když je fakt, že občas skáče po kobči a asi chce svézt. Zatím se mu nepodařilo naskočit do sedla
, to potom budu chodit pěšky.....
ruliks
napsal(a):
ahoja.to máte dobrý. Můj pejsek by se na sedlo nevešel....mám briardíka i když je fakt, že občas skáče po kobči a asi chce svézt. Zatím se mu nepodařilo naskočit do sedla
, to potom budu chodit pěšky.....
jj, mám trpasličí jezevčice. Dokud byla jedna, chodila se mnou ke koni pořád, hrozně ráda běhá. Teď už mám dvě a neberu je sebou, kdyby se rozutekly obě, nevěděla bych, na kterou stranu hledat dřív.
bonita
napsal(a):
madow, no tos hej, peknu paru by som mala
Ahojky milovníci BEGÁNKŮ,
máte jistě přehled o různých konících tohoto plemene a tak bych vás chtěla poprosit o pomoc.
Hledám koníky těchto jmen: (jsou to všechno chlaďáci
BANKA-ryzka se znaky
BŘÉŤA - hnědák se znaky na hlavě
FANY - tmavá ryzka se světlejší hřívou a s lysinou
FILIP - tmavý ryzák se znaky
Víse o těchto koních na :
www.patracka.wbs.cz
Předem moc děkuju
ambra
napsal(a):
kolko shirov vidite?
bonita
napsal(a):
kolko shirov vidite?
bonita...tak to je super fotka, lae pokud dobře počítám a neklame mě zrak tak jsou tam 3
uplně z toho mám zamotaný očí
škoda že je to tak tmavé, ale na fotce se válí Bret na cestě přímo pod nohami Markovi
ambra
napsal(a):
neviem, ci to pojde sem dat, ale predsa...
ambra
napsal(a):
inak ta hnedka v predu je podla mna najvyssi kon na Slovensku, nemerala som ju este, ale neviem si predstavit, ako by som sa na nu stverala, ona je este asi o 10 cm vyssia ako nase kone, no zirafa, fakt
bonita
napsal(a):
inak ta hnedka v predu je podla mna najvyssi kon na Slovensku, nemerala som ju este, ale neviem si predstavit, ako by som sa na nu stverala, ona je este asi o 10 cm vyssia ako nase kone, no zirafa, fakt
co???? tý jo.....tak to je fakt obryně
já si původně místo Rozárky měla kupovat valacha, který měl v kohoutku 186cm....udělala jsem si čárku na futro ode dvěří a nevěřila že tak vysoky může kůň vubec být
nakonec vyhrála Rozárka se svojí výškou něco okolo 160 a jsem mooooc spokojená
tý jo to tam máte fakt pořádnou saharu....nezávidím ani trochu u nás ted se stredy na čtvrtek zapršelo, tak to už není tak hrozný
ambra
napsal(a):
jj, rozarecka, no ja ked som jazdila volakedy 170 cm A1/1 tak som si myslela, ze som na streche, a teraz mi t na tej mojej kobylke ani tak uz nepripada, mam skresleny pohlad, ale ked dosla tato hnedka, no skoro som odpadlasice videla som taketo kone, ale u nas nie
ambra
napsal(a):
týýý jo já se snad zblázním.....ted my volala teta že se mi 14. září žení bratránek...řvu jak želva...nemůžu tomu vůbec věřit....on to byl vždy takový typ co se do takových závazků nehnal.....jen škoda, že si nevěstu vezme na ostrově Mauricius.....ale stejně ho pak dodatečně pořádně zapijeme
tý jo já tomu fakt nemůžu uvěřit
bonita
napsal(a):
neviem, ci to pojde sem dat, ale predsa...
bonita to nějak množíš to bude na rok malejch shíráčků až běda, aby jsi nezahltila trh Ale jinak by jsi měla hezké čtyřspřeží
A koukám, že ten můj výběh pro kozeny a oveny zachvilku bude vypadat jak ten tvůj. Ale musím říct, že koza je šílené zvíře To co mi tam provádí ta bílá v ohradě to jsem ještě v životě neviděla. Už mi ožrala i víno a to se mu i ovce a ta druhá koza vyhýbaly.
bonita
napsal(a):
jejda, Mauricius, moji znami tam boli na dovci, doniesli mi aj nejake suveniry, ale tie fotky! To je RAJ na zemi aaaaaahhhh
zdarec bando
Bonita ty se nám nějak rozrůstáš?dva ti nestačí ta už rovnou 4 ty kujone.mě by stačil jen jeden,ale nu což mám tu svoji obludu ajsem ráda
tedka nejak ztmavla má na zadku krásný velký groše moc peknej pohled.
ambra
napsal(a):
fujtajbl, dajte pokoj, snad ma nechcete zabit! ja maly clovek a starat sa o 4 take obludy, no, asi by som chcipla tu jedna akcna
ambra
napsal(a):
ahojky lidičkové,
tak jak jste přežili víkend???? u mě v pohodě....jen jsem zase trochu nachcípaná....jinak fakt pohoda..krásné počasí....
nějaká ta fotka se mnou a Rozárkou
madow
napsal(a):
ahojky lidičkové,
tak jak jste přežili víkend???? u mě v pohodě....jen jsem zase trochu nachcípaná....jinak fakt pohoda..krásné počasí....
nějaká ta fotka se mnou a Rozárkou
Rozárka zahleděná
ambra
napsal(a):
v sobotu ráno pršelo...ale pak bylo nádherně
ambra
napsal(a):
ambra
napsal(a):
Tak Vám se hodím pár fotek, že ji nepoznáte?
A ještě jedna.. snad stará známá? Hola hola kde pak je?
bonita
napsal(a):
ona ju tusim predavala, nie? mala nejake problemy s chlapom, ci co...
Přidávám fotku z trénování na orbu do Pardubic.Sem zvědavá, jak dopadnem.Už tuto sobotu..
misamarincova
napsal(a):
Přidávám fotku z trénování na orbu do Pardubic.Sem zvědavá, jak dopadnem.Už tuto sobotu..
a další..
ambra
napsal(a):
Míšo jenom kdyby aspoň byl ten trénink pořádně vidět
No jo, kvalita nic moc, nemám foťák, tak fotím na telefon..
misamarincova
napsal(a):
Máš pravdu, my tam jedem už v sobotu, tak jsem to napsala takhle, ale orba je v neděli v půl jedenáctý..
No jo ale tomu se říká klamání nepřítele
ambra
napsal(a):
ja ti hovorim, ze keby sme mali priestor na troch velkych konov, tak ju tu mam, mne sa "plesnive" kone vzdy pacilinevadi, ze je starsia, chodia mi sem aj male decka, tak aspon by sa nebili, lebo sa mi tu hrvu, deciek viac ako koni, to nerobi dobrotu
bonita
napsal(a):
ja ti hovorim, ze keby sme mali priestor na troch velkych konov, tak ju tu mam, mne sa "plesnive" kone vzdy pacilinevadi, ze je starsia, chodia mi sem aj male decka, tak aspon by sa nebili, lebo sa mi tu hrvu, deciek viac ako koni, to nerobi dobrotu
bonita no není drahá, škoda že už to není na velkou práci tam kde je se chodí akorát pást na kolík a dovést si denně zelené, jinak má leháro
Jinak si ji i ten pán chválil jak moc je v pohodě
ambra
napsal(a):
ahoj ženy,
tak se opět hlásím.....vše ok...
opět jedna tajemná
madow
napsal(a):
ahoj ženy,
tak se opět hlásím.....vše ok...
opět jedna tajemná
tajemný Bret...
bonita
napsal(a):
fiha, to mas ako kona zo Sleepy Hollow
ahojky, zdravím z pelíšku v teple domova.....skolila mě nějaká střevní viroza, tak jsem se do práce neodvážila už jsem teda přes hodinu nebyla na wc tak už to asi bude dobrý
včera jsem zase u koníků dělala tajemná fota, tak se s některými podělím
Mareček a jeho zářící záda
madow
napsal(a):
ahojky, zdravím z pelíšku v teple domova.....skolila mě nějaká střevní viroza, tak jsem se do práce neodvážila už jsem teda přes hodinu nebyla na wc tak už to asi bude dobrý
včera jsem zase u koníků dělala tajemná fota, tak se s některými podělím
Mareček a jeho zářící záda
stromožrout (a pak že jsou duby jedovaté) Markovi ještě nikdy nic nebylo (tuk, tuk, tuk)
madow
napsal(a):
stromožrout (a pak že jsou duby jedovaté) Markovi ještě nikdy nic nebylo (tuk, tuk, tuk)
rozcuchaný Mareček
ambra
napsal(a):
jj, chudinko nasa, to ti teda fakt nezavidim, ja pre zmenu od soboty kaslem jak stary tuberak, uz ma to fakt neba...kobus v dazdi
ambra
napsal(a):
týýjo to u vás takhle lilo ???
spím nerušit
ambra
napsal(a):
ambra
napsal(a):
co sa v mladi naucis...
ambra
napsal(a):
este nejaku storocnu
ambra
napsal(a):
a jednu srandovnu
ambra
napsal(a):
a jedneho nuninka tutinka
ambra
napsal(a):
pracovnu nasho mladika
bonita
napsal(a):
takto sa ucil na premavku, vzdy budem zastavat nazor, ze uz mlady konicek sa ma zoznamovat so vsetkym, a nie az ako uz zrely kon, co sa ide obsadat, on mal aj svojej volnosti ale aj povinnosti ako rocek
tak to jsme zajedno. Taky jsem učila prcky od mala. Chodit vedle matky ve voze, do provozu, nic se nemá přehánět,ale kdo se má potom přetahovat s mackem v pubertě
ruliks
napsal(a):
tak to jsme zajedno. Taky jsem učila prcky od mala. Chodit vedle matky ve voze, do provozu, nic se nemá přehánět,ale kdo se má potom přetahovat s mackem v pubertě
Rytuška...
ruliks
napsal(a):
bonita....nemůžu si pomoct, ale ti vaši drobečci jsou fakt nádherníííí
a Sáruš....
ruliks
napsal(a):
Původně měla bílou hřívu i ocas, ale teď má melír. V zimě je tmavá, čokoládová, v létě do žluta.... v okolí jí říkají chameleon a párkrát se mě ptali, co mám za nového koně už spolu válčíme 10 let....
Včera začal Cipísek kulhat na pravou přední, docela dost . Dneska čekám veterináře, má zavolat, až pojede. Jsem nervózní, že pořád nevolá, už bych chtěla vědět, co se stalo. Ach jo.
bonita
napsal(a):
a nema Cipajz niekde opuchlinu? akoze by sa niekde buchol,alebo kopnutie alebo nieco v kopyte, to su take zaklady kulhania...daj vediet, co to potom mal
tak prej přichvátnutí, trochu mu hřejou korunky, plochý předky, má tvrdou dietu a má se nakovat na pantoflice. Aspoň prozatím. Já bohužel dneska v noci odjíždím na dovolenou.. Ještě by se mi na něj měl podívat kopytář, co dělá nemocný koně, než zavolám kováři.
bonita
napsal(a):
halo halo, no toto, Bonitka ma laptop off work a tu nikde nikto, nehovorte mi, ze ste nikto z vas neboli cez vikend na nejakej akcii, ja osobne som bola hec hec
Ahoj z Plzně tak už máme Babetku týden doma zvykla si až neuvěřitelně rychle.
Mě zase nějak nekomunikuje foták s notebokem stáhla se mi jen jedna fotka a konec...chtěla jsem vám ukázat postup stavby našich boxu tak vložím alespon tu jednu a až mi nějaká chytřejší hlava poradí jak na foták dodám zbytek.. Olina
ambra
napsal(a):
Ahoj Oli, jej tak uz ju mate domano vidim, ze boxiky budu adekvatne velkosti, aj my sme postavili take a som za to vdacna, teraz mozem zatvorit v pripade potreby aj dva kone do jedneho boxu a zmestia sa v pohode, ziadne 3x3 metre, ako byvalo za komancov zvykom....
bonita
napsal(a):
halo halo, no toto, Bonitka ma laptop off work a tu nikde nikto, nehovorte mi, ze ste nikto z vas neboli cez vikend na nejakej akcii, ja osobne som bola hec hec
Bonita: to se máš.....já teda nikde nebyla....léčíla jsem se ještě ze svých střevních problémů...a byla jsem teda za rozárkou.....
ambra
napsal(a):
strecing v podani shira
bonita
napsal(a):
Ahoj Oli, jej tak uz ju mate domano vidim, ze boxiky budu adekvatne velkosti, aj my sme postavili take a som za to vdacna, teraz mozem zatvorit v pripade potreby aj dva kone do jedneho boxu a zmestia sa v pohode, ziadne 3x3 metre, ako byvalo za komancov zvykom....
Myslím že je jako v ráji, doposud byla na štontu, ted volný pohyb po výběhu, děsně ráda se váli, tak uvidíme jak bude vypadat až tam bude někde blátíčko , box má dobrou izolaci na střeše 15cm polystyrén výška je přes čtyři metry, ještě nám chybí dodělat palubky okolo boxu no fotky dodám až zprovozním foták a to je měsíc koupenej.. manžel chtěl zateplit i stěny ale to jsem mu rozmluvila máme dvojitá tři cm prkna a nefouká tam je to mezi stromy. Všichni sousedi nadšeni
nosí jablíčka mrkvičky seno... a na oplátku chtějí hnůj, takže bezva, u nás v baumaxu stojí kilo granulovanýho konskýho hnoje 100kč!!! ráno jsem vyhodila tři bobany jen tak do kýble a už jsou u souseda.. letím do školky pro malýho
ambra
napsal(a):
jj aj my zasobujeme hnojom skoro pol dediny a minule som pozorovala, ako jeden pan si to padi aj s tackami na luku a tam si samoobsluzne zbiera hovienka
ambra
napsal(a):
Ahojky,
něco vám sem zase hodím - výstava Pardubice 09
blanche
napsal(a):
Ahojky,
něco vám sem zase hodím - výstava Pardubice 09
ambra
napsal(a):
Ahoj všem, no blanche zrovna jsem se chtěla zeptat kdo byl a jestli nemá někdo fotky a výsledky TT s přihlédnutím k váze koně a z orby, tedy kromě toho že Oskar zase vyhrál
Tak výsledky bohužel ,,,
Ale fotek mraky
blanche
napsal(a):
Bonita: děkuji za optání...jsem už uplně OK a plném pracovním nasazení....na fotce máš mojí akrobatku....se divím že se ještě nikdy nepřevrátila na bok...občas k tomu není daleko
Blanche: krásný fotečky....škoda že jsem letos marodila...měla jsem v plánu taky jet...nemám to ani moc daleko
ten arden je teda fakt úžásný....se rytířům nedivím že na nich rádi jezdili
ambra
napsal(a):
Ahojte, jee tak to je super, ze uz si OKvidis, a ja som si myslela, ze aspon ty pojdes do Pardubiek...esteze mame Blanku, ta nas vzdy sem navnadi a ja som potom este viacej "grumpy" ze som nesla
ambra
napsal(a):
moja mala jazdkyna v sobotu na konskej akcii na haflingerke Ornelly
ambra
napsal(a):
tu v plnej rychlosti na Framovi
ambra
napsal(a):
aj tu Laura a Fram
ambra
napsal(a):
este
ambra
napsal(a):
este na Ornelle
ambra
napsal(a):
no a este na sheltiem Pongovi
ambra
napsal(a):
este a koncim
bonita
napsal(a):
este a koncim
Ahojte holky, ještě že jsem se sem podívala, jak jsem pochopial Sára není u Ambry ale někde u nějakého pána na dožití???? Bylo to přesně tak, rozešla jsem se s přítelem, ale Sára byla napaná na něho, tak mi ji just prodal, říkal že půjde schválně na maso, aby mě potrápil, tak jsem strašně ráda, že žije a má se dobře... můžu se zeptat v jaké vesnici je na Přerovsku?? děkuji