Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2009 10:37
kesau

XXX.XXX.123.249

Ahoj,
na jaře začneme pomalu obsedat naše mladé hafloše a vím, jaký je někdy problém sehnat sedlo dle svých představ a proto se porozhlížím pomalu už teď. Nechci ale rozhodně žádnou indii (jednou stačilo!!). :D Jaké sedlo tedy na haflinga, v čem jezdíte ? Děkuji :)

29.8.2009 10:46
scratchie

XXX.XXX.248.234

kesau napsal(a):
Ahoj,
na jaře začneme pomalu obsedat naše mladé hafloše a vím, jaký je někdy problém sehnat sedlo dle svých představ a proto se porozhlížím pomalu už teď. Nechci ale rozhodně žádnou indii (jednou stačilo!!). :D Jaké sedlo tedy na haflinga, v čem jezdíte ? Děkuji :)

Wintec WIDE. Jestli nechceš kupovat úplně nové, tak ti může moje kamarádka dotáhnout jetý z anglie.

29.8.2009 16:16
kesau

XXX.XXX.7.16

scratchie napsal(a):
Wintec WIDE. Jestli nechceš kupovat úplně nové, tak ti může moje kamarádka dotáhnout jetý z anglie.

koukala jsem na něj, vypadá, že pro ta naše kule by šel...tam se dají, pokud vím, i vyměňovat komory, že? Za kolik by takové jeté dotáhla?

29.8.2009 18:05
scratchie

XXX.XXX.248.234

kesau napsal(a):
koukala jsem na něj, vypadá, že pro ta naše kule by šel...tam se dají, pokud vím, i vyměňovat komory, že? Za kolik by takové jeté dotáhla?

To nevím. Dám Vám kontakt a zeptejte se - angl.sedla@seznam.cz . Komory tam jdou vyměnit, takže paráda. Já jsem tam měla tu střední, ale i tak jsem si tam dokoupila další dvě, co k těmto sedlům patří, protože kobu někdy shodí, někdy zase nabere a tak.

30.8.2009 16:10
depi120

XXX.XXX.166.26

kesau napsal(a):

ahojky Kesau zdraví tě třetí dorostenec

30.8.2009 16:15
depi120

XXX.XXX.166.26

depi120 napsal(a):
ahojky Kesau zdraví tě třetí dorostenec

Tak koukám, že uvažujete nad sedýlky, já jsem si tak myslela, že bych mu mohla koupit sedlo Haflinger, je přímo na tyto stvoření a k tomu je i cenově dostupnější. Na zaučení by myslím stačilo a až by Sanďoušek dospěl a dosvalil a byl by moooc hodnej, tak bychom si nachali ušít asi westernové přímo na náš hřbet. Máte někdo zkušenosti s tímto sedýlkem, za tu cenu to asi není žádný extra kousek, ale na ty couračky si myslím, že kdyby sedlo, bylo by optimální.

30.8.2009 16:17
depi120

XXX.XXX.166.26

depi120 napsal(a):
Tak koukám, že uvažujete nad sedýlky, já jsem si tak myslela, že bych mu mohla koupit sedlo Haflinger, je přímo na tyto stvoření a k tomu je i cenově dostupnější. Na zaučení by myslím stačilo a až by Sanďoušek dospěl a dosvalil a byl by moooc hodnej, tak bychom si nachali ušít asi westernové přímo na náš hřbet. Máte někdo zkušenosti s tímto sedýlkem, za tu cenu to asi není žádný extra kousek, ale na ty couračky si myslím, že kdyby sedlo, bylo by optimální.

Škoda Kesau, že jste se k nám nedostali, slíbila jsem Sunnymu, že za ním přijede jeho ex panička, ale půjdu mu vysvětlit, že až jindy. Pozdravuj doma rodiče

Přidejte reakci

Přidat smajlík