verca1
napsal(a):
Ahojte,bude ve vašem okolí Hubert?napište nám sem o něm at se tam taky mužem zajet podívatnapř.Spálov,Děrné,Kopřivnice,Nový jičín,Ostrava.....atd..
tak já vím o dvou..ale je to na Karvinsku..a pořádá to JK Šakiron (Doubrava) a Kentucky ranch v bohumíně šunychlu
hattatitla
napsal(a):
tak já vím o dvou..ale je to na Karvinsku..a pořádá to JK Šakiron (Doubrava) a Kentucky ranch v bohumíně šunychlu
Tak napisaj podrobnosti
verca1
napsal(a):
Ahojte,bude ve vašem okolí Hubert?napište nám sem o něm at se tam taky mužem zajet podívatnapř.Spálov,Děrné,Kopřivnice,Nový jičín,Ostrava.....atd..
Ahojky,všechny Vás zveme na Hubertovu jízdu u nás na Hafl.ranchi ve Studénce v termínu 10.10.2009.Jste všichni zváni....
janiska
napsal(a):
Ahojky,všechny Vás zveme na Hubertovu jízdu u nás na Hafl.ranchi ve Studénce v termínu 10.10.2009.Jste všichni zváni....
Možná přijedem
janiska
napsal(a):
Jo,vypadá,jako by zabloudil...
janiska: ahoj hele není od vás nahodou z rance hafling jmenem Azur? byl tedkom ustajeny dva mesice u nas zlaticko :) a uz zase ficel domu..
jinak holky ty hubertky jsou na těchto stránkách:
http://www.sakiron.websnadno.cz/ - 7.11.2009 - Doubrava
http://kentucky-ranch.webnode.cz/ - 7.10.2009 - predpokladany termin Bohumín šunychl
takže holky jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :))))
hattatitla
napsal(a):
janiska: ahoj hele není od vás nahodou z rance hafling jmenem Azur? byl tedkom ustajeny dva mesice u nas zlaticko :) a uz zase ficel domu..
http://kentucky-ranch.webnode.cz/ - 7.10.2009 - predpokladany termin Bohumín šunychl
Jo,byl,už zlobí zase doma..a už umí bydlet v ohradníku,včera dostal maličkou šupku a už ví,že toto eeee..
.Ale klidně se k nám za ním přijedˇpodívat....
janiska
napsal(a):
Jo,byl,už zlobí zase doma..a už umí bydlet v ohradníku,včera dostal maličkou šupku a už ví,že toto eeee..
.Ale klidně se k nám za ním přijedˇpodívat....
zlobi? no u nas zlobil jen jak prijel..otevrel si v noci staj, vylezl ven a sezral co se dalo a rozlamal taky co se dalo :D takový špekulant :D ale pak byl zlatíčko, aspon do te doby, nez mi nakopal kobču do prdele ..pohodar, furt venku...
hattatitla
napsal(a):
zlobi? no u nas zlobil jen jak prijel..otevrel si v noci staj, vylezl ven a sezral co se dalo a rozlamal taky co se dalo :D takový špekulant :D ale pak byl zlatíčko, aspon do te doby, nez mi nakopal kobču do prdele ..pohodar, furt venku...
Azurti je zlato a hlavně zámečník Dveře to je jeho obliba pravidelně nám něco otvírá
a jeho bratr Arnet je zase elektrikář. Takže jsem zvědavá co nám provode s el. ohradníkem
to bude sranda
ewanie
napsal(a):
Azurti je zlato a hlavně zámečník Dveře to je jeho obliba pravidelně nám něco otvírá
a jeho bratr Arnet je zase elektrikář. Takže jsem zvědavá co nám provode s el. ohradníkem
to bude sranda
jo zamecnik to tedy je :D jak jsme namontovali nove zavirani, tak to byl problem i pro nas to otvirat, a on to furt zkousel :D tady pristizen na fotu s tim svym lišáckým vyrazem :o))
ewanie
napsal(a):
Krasavec jako vždy bez ohlávky. On sám ví že nejkrásnější je bez ní.
Frajer
cheval
napsal(a):
Tak my jedeme na Spálov, je 12.9.
Ahojte,děkujem za pozvání do Horky, uvidíme co a jak bude
jinak jestli tu je někdo přes parkury tak 12.9.jsou v Mořkově hobby závody,ale budou se přesouvat na větší kolbiště do Hodslavic
více na www.ujuraska.wbs.cz
strelish
napsal(a):
Andoš je s "jelenem" kamarád Jsem si ho tam odložila když jsem šla vypnout ohradník
A kdyby chtěl Andíka někdo na hubertku v Nové Horce pronajmout, můžeme se domluvit. Nevyhazuje, nestaví se na zadní, spolehlivý skokan, ale jde dopředu, takže rozhodně ne pro začátečníka. A váha max 40 - 45 kg. strelish@seznam.cz
ifaficko

XXX.XXX.105.48
hattatitla
napsal(a):
Ahojky,
ráda bych upřesnila datum Hubertovky v Bohumíně, oficiální datum je 17.10.2009. Přichystali jsme i dvě sportovní překvapení, občerstvení pro jezdce a koně a věříme, že bude spousta zábavy. Tak přijeďte :)
více info na www.jk-ab.webnode.cz
verca1
napsal(a):
Ahojte,děkujem za pozvání do Horky, uvidíme co a jak bude
jinak jestli tu je někdo přes parkury tak 12.9.jsou v Mořkově hobby závody,ale budou se přesouvat na větší kolbiště do Hodslavic
více na www.ujuraska.wbs.cz
ještě nějaké další v okolí?
Jinak do Bohumína se nás chystá spousta :o) takže doufám,že bude zase parádní akcička
ifaficko

XXX.XXX.105.48
hattatitla
napsal(a):
ještě nějaké další v okolí?
Jinak do Bohumína se nás chystá spousta :o) takže doufám,že bude zase parádní akcička
Tak to je supr. Hlavně dejte dopředu vědět, ať je vše připraveno pro potřebný počet jezdců a koní :) Věřím, že i počasí nám vyjde.
strelish
napsal(a):
A kdyby chtěl Andíka někdo na hubertku v Nové Horce pronajmout, můžeme se domluvit. Nevyhazuje, nestaví se na zadní, spolehlivý skokan, ale jde dopředu, takže rozhodně ne pro začátečníka. A váha max 40 - 45 kg. strelish@seznam.cz
zdravím,tak jak Andík a ti dva útěkáři? V pohodě? Adámek se nám do něj zamiloval,do lumpa...
verca1
napsal(a):
10.10.2009 se koná hubertova jízda v Loučce u Nového Jičína začátek od 10:30 jede tam někdo? Já už se moc těším ale doufám že to nebude taková rychlovka jak minulý rok
kovbojka
napsal(a):
10.10.2009 se koná hubertova jízda v Loučce u Nového Jičína začátek od 10:30 jede tam někdo? Já už se moc těším ale doufám že to nebude taková rychlovka jak minulý rok
termín Hubertky JK Beskyd Jablunkov....17.10.2009 10:00 odjezd....zveme úplně všechny, trasa bude velice nenáročná a hlavně klidná....SYMBOLICKÁ...774 642 992
happyhorse
napsal(a):
termín Hubertky JK Beskyd Jablunkov....17.10.2009 10:00 odjezd....zveme úplně všechny, trasa bude velice nenáročná a hlavně klidná....SYMBOLICKÁ...774 642 992
Nějaký Hubert v okolí NJ v termínu 26-27-28.09.09 ??
verca1
napsal(a):
Ták a našla jsem další hubert 31.10.2009 bludička v bludovicích. No a co jsme slyšela tak snad 17.10 má být hubert v suchdole ale nejsem si tím jistá jestli je to pravda ale snad jo. Škoda že je všechno tak pozdě už bych nějaký ten hubertek uvítala a loučky se snad nedočkám. Nevíte o nějakém v okolí Nového Jičína?
kovbojka
napsal(a):
Ták a našla jsem další hubert 31.10.2009 bludička v bludovicích. No a co jsme slyšela tak snad 17.10 má být hubert v suchdole ale nejsem si tím jistá jestli je to pravda ale snad jo. Škoda že je všechno tak pozdě už bych nějaký ten hubertek uvítala a loučky se snad nedočkám. Nevíte o nějakém v okolí Nového Jičína?
24.10.09 hubertka v Chotěbuzi a u Myšáka v Palkovicích co jsem slyšela, je u něj přihlášených už okolo 70 koní..takže kdyby ještě někdo jel? může se přidat :)
hattatitla
napsal(a):
24.10.09 hubertka v Chotěbuzi a u Myšáka v Palkovicích co jsem slyšela, je u něj přihlášených už okolo 70 koní..takže kdyby ještě někdo jel? může se přidat :)
ahoj ty jedeš sama k tomu myšákovi?? Kámoška z rychvaldu nemyslim pedrunu co ses s ní bavila na ostravacich ale druhou u které má právě koníka tak chce jet taky a nemá vozík sem s ní domluvená že bych ji kdyžtak příbrala do vozíku ale nemohla by si ji kdyžtak přibrat do vozíku jestli jedeš sama??? protože já bych musela z klimkovic do rychvaldu a pak do palkovic to je na houbyCo dalo by se nějak domluvit?Sice vůbec nevim jestli vůbec pojedu ale snad se kůn uzdraví
pilgrisek
napsal(a):
ahoj ty jedeš sama k tomu myšákovi?? Kámoška z rychvaldu nemyslim pedrunu co ses s ní bavila na ostravacich ale druhou u které má právě koníka tak chce jet taky a nemá vozík sem s ní domluvená že bych ji kdyžtak příbrala do vozíku ale nemohla by si ji kdyžtak přibrat do vozíku jestli jedeš sama??? protože já bych musela z klimkovic do rychvaldu a pak do palkovic to je na houbyCo dalo by se nějak domluvit?Sice vůbec nevim jestli vůbec pojedu ale snad se kůn uzdraví
ahoj baru, sama nejspis nepojedu, chce jet i Anka s Alanem viš? původně chtěla jet do Chotěbuze. ale ukecala jsem jí do Palkovic,takže přepravák budem mít plnej :( takže doufám že se tam potkáme
verca1
napsal(a):
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 4247456/ Hubertova-jizda.php
verca1
napsal(a):
ahoj kaci (strelish) kolik má ten tvůj andy v kohoutku?? už máš na něj jezdce??
strelish
napsal(a):
110 cm, jezdce nemám - když tak písni na mail
Ježiš tak to néé bobek to bych ho zničila to jsem myslela že je větší teda aspon tak vypadal na těch fotech No holt smůla ale kdyby někdo věděl o nějakém větším ponouchovi tak klidně řekněte.. Já se s tím svojím konouchem do horky ještě nedostanu tak kdybych měla nějakou náhradu at chuděra dája nemusí jet sama
pilgrisek
napsal(a):
Ježiš tak to néé bobek to bych ho zničila to jsem myslela že je větší teda aspon tak vypadal na těch fotech No holt smůla ale kdyby někdo věděl o nějakém větším ponouchovi tak klidně řekněte.. Já se s tím svojím konouchem do horky ještě nedostanu tak kdybych měla nějakou náhradu at chuděra dája nemusí jet sama
No on je malý, právě proto na něm nechci jet sama. Vyjížďky a tak to jo, ale hubertka je přece jen akce na dýl a to bych radši někoho lehčího.
strelish
napsal(a):
Koukám, že se všem to datum strááášně líbí, ale je to docela blbé tři hubertky relativně blízko ve stejný den
Barčo, proč sháníš poníka? nepojedes na pilgrisovi?
strelish
napsal(a):
Koukám, že se všem to datum strááášně líbí, ale je to docela blbé tři hubertky relativně blízko ve stejný den
No mě se pravě zda že je spiš plno hubertů 24.10. už tři a jela bych na oba:-( na pilisakovi nemuzu bo sme lečily koliku a chtěli předejit schvaceni a ono by to bylo přiliš na rychlo toho desátého na něj
pilgrisek
napsal(a):
No mě se pravě zda že je spiš plno hubertů 24.10. už tři a jela bych na oba:-( na pilisakovi nemuzu bo sme lečily koliku a chtěli předejit schvaceni a ono by to bylo přiliš na rychlo toho desátého na něj
jo to jo, ale ja myslela tu v palkovicích toho 24.10.?? jestli pojedeš s pilisem? jinak ten vikend 11.10 to urco budu v pardubicich na pardubicke
verca1
napsal(a):
Tak, dnes proběhla skvělá hubertka v Háji ve Slezsku
A další v okolí bude v Kravařích ve Slezsku 24.10., pořadatelů ČSCH Kravaře.
kokinka
napsal(a):
Tak, dnes proběhla skvělá hubertka v Háji ve Slezsku
A další v okolí bude v Kravařích ve Slezsku 24.10., pořadatelů ČSCH Kravaře.
takže bylo fajn, jo? :)
ab
napsal(a):
takže bylo fajn, jo? :)
Jj, výborně...Hlouša jako liška byl dneska výborný, super trasa, super lidi, super počasí, koně se chovali kulturně.....a bylo co pít
kovbojka
napsal(a):
7.11.2009 hubert v Rybím
31.10. 2009 akce u nás na ranči Richmond City v Rychvaldě.
Všichni jsou srdečně zváni
lufinka
napsal(a):
31.10. 2009 akce u nás na ranči Richmond City v Rychvaldě.
Všichni jsou srdečně zváni
jejda, nějak se mi to tu špatně vložilo
No takže sraz jezdců v 10:00 hod na ranči, diváci až ve 14 hod. Během dne budou probíhat různá vystoupení, občerstvení po celý den zajištěno.
hattatitla
napsal(a):
jeeeee akééé pěkné luca to máte ten plakátek! určo přijedem
Ahojte,chtěla bych se zeptat jak je to s tím hubertem v Nové Horce.Pokoušela jsem se dovolat Lucce i jsem psala sms,ale bez odpovědi
Myslím že se tohle nedělá že pozvu lidi na huberta a pak ani nikdo nedá vědět jestli teda bude nebo ne.
verca1
napsal(a):
17.10. Hubertka pořádaná Zámeckým dvorem Havířov a RVP Bruzovičky ....více info na stránkách Zámeckého dvora ....http://www.zamecky-dvur.wz.cz
Najdete na nich i fotky z Hubertky v Háji ve Slezsku (3.10.2009)
sandra1
napsal(a):
17.10. Hubertka pořádaná Zámeckým dvorem Havířov a RVP Bruzovičky ....více info na stránkách Zámeckého dvora ....http://www.zamecky-dvur.wz.cz
Najdete na nich i fotky z Hubertky v Háji ve Slezsku (3.10.2009)
Mohla bych Vás požádat o všechny fotky z hájeckého Huberta? Náš fotograf lehce zklamal, z akce nemám téměř žádné fotky . Fotky budou samozřejmě pro osobní potřebu, nikde je šířit nebudu...btw. díky za meruňku na povzbuzení, fakt se pak jelo lépe
verca1
napsal(a):
Ahojte,chtěla bych se zeptat jak je to s tím hubertem v Nové Horce.Pokoušela jsem se dovolat Lucce i jsem psala sms,ale bez odpovědi
Myslím že se tohle nedělá že pozvu lidi na huberta a pak ani nikdo nedá vědět jestli teda bude nebo ne.
Omlouváme se,
hubertka je zrušena z důvodů :
1. nemělo pro nás smysl pořádat Hubertku se 3 přihlášenými koňmi.
2. Máme jet pro dva nové koně a celkem daleko.
3. Pracuje se na nových stájích a chceme mít brzy hotovo.
ještě jednou se všem omlouváme a akci samozřejmě napravíme
ewanie
napsal(a):
Omlouváme se,
hubertka je zrušena z důvodů :
1. nemělo pro nás smysl pořádat Hubertku se 3 přihlášenými koňmi.
2. Máme jet pro dva nové koně a celkem daleko.
3. Pracuje se na nových stájích a chceme mít brzy hotovo.
ještě jednou se všem omlouváme a akci samozřejmě napravíme
Děkujeme za informaci, alespoň něco. Několikrát jsem se snažila kontaktovat paní Navalanou a nikdy se mi neozvala, vůbec nereaguje. Příště by to chtělo oznámit trochu dříve, ať se jezdci můžou podle toho zařídit. Tak se to snad podaří někdy jindy.
verca1
napsal(a):
Byl někdo na hubertu v Loučce u Nového Jičína? Jeslti ano nemáte náhodou fotky. Až na to počasí byl hubert podle mě docela vydařený, sice docela málo koní, ale i tak se to dalo. Nejedete někdo do suchdola teď v sobotu?