Sháním jezdce pro svého koně -4letý valach A1/1, 2-3x týdně. Hledám spolehlivou a zodpovědnou osobu, starší 18let, podmínkou je zkušenost s ježděním mladých koní, citlivá ruka a laskavý přístup. K dispozici hala, jízdárna, kruhovka. Zaměření anglie a přirozená komunikace. 20km od Brna, dobré spoje IDS. Více info na: vic.ki@seznam.cz
viccki
napsal(a):
Sháním jezdce pro svého koně -4letý valach A1/1, 2-3x týdně. Hledám spolehlivou a zodpovědnou osobu, starší 18let, podmínkou je zkušenost s ježděním mladých koní, citlivá ruka a laskavý přístup. K dispozici hala, jízdárna, kruhovka. Zaměření anglie a přirozená komunikace. 20km od Brna, dobré spoje IDS. Více info na: vic.ki@seznam.cz
Nabízím ježdění na koni pro pokročilé jezdce.Cena za hod 250kč.Dostupnost na ranč pouze autem.Více info na emailu. rancpozaha@seznam.cz
kessidis
napsal(a):
Nabízím ježdění na koni pro pokročilé jezdce.Cena za hod 250kč.Dostupnost na ranč pouze autem.Více info na emailu. rancpozaha@seznam.cz
Já sháním někoho na ježdění za příspěvek na ustájení tak 1-2x týdně na moje líné ČT ustájené na Radíkově u Věže. Já s koníkem i skáču atd. ale ne každý ho zvládne utlačit a tak... Představuju si člověka pokročilého, samostatného, spolehlivého a nejlépe nad 18 let )ale není podmínkou). Cena dohodou dle frekvence ježdění. Tel: 724 830 762, E-mail: Agnes.Lucka@seznam.cz a ICQ:231 502 962.
viccki
napsal(a):
Já jsem s nástupem do školy taky přestala stíhat, takže nabízím:
1. vyjížďky na chladnokrevném hřebci, cena dohodou (za hodinu), možno i povození dětí
2. částečný pronájem klisny ČSP (148cm), ježděná anglicky, na ní bych umožnila i účast na VT a hobby (licenci má vyřízenou, ale ne zaplacenou). Podloženo smlouvou.
732 685 585, Lucka. Jsme 12km od Olomouce.
viccki
napsal(a):
Nabízím 1 volné místo v jezdeckém kroužku v po a čt ,další 3 místa volná od poloviny října.Jakýkoliv den v týdnu
Ježdění 2 X týdně po hodině-jízdárna ,lonž-základy voltiže,vyjíždky
práce 2x týdně po hodině-kydání,hřebelcování,krmení
měsíční příspěvek je 300 Kč.
Přilby a rukavice lze vypůjčit.
Zaměření:základy jízdy,pro šikovné i parkurové ježdění a účast na místních rodeích.
Jezdíme anglii!!!!!!!
sheril
napsal(a):
Nabízím 1 volné místo v jezdeckém kroužku v po a čt ,další 3 místa volná od poloviny října.Jakýkoliv den v týdnu
Ježdění 2 X týdně po hodině-jízdárna ,lonž-základy voltiže,vyjíždky
práce 2x týdně po hodině-kydání,hřebelcování,krmení
měsíční příspěvek je 300 Kč.
Přilby a rukavice lze vypůjčit.
Zaměření:základy jízdy,pro šikovné i parkurové ježdění a účast na místních rodeích.
Jezdíme anglii!!!!!!!
d
viccki
napsal(a):
a něco kolem Nového Jičína či Rožnova, nikdo nic nehledá?kdyžtak prosím pište na meil hejdy@centrum.cz
viccki
napsal(a):
Nabízim ježdění kousek Chrudimi na charekterním 6 letém valachovi. g.erga@seznam.cz
sivelina
napsal(a):
...já vím... Pamatuješ si mě...? Silva
Ty jo tak teď si nemůžu vzpomenout... měla jsi tam koňulu? zkus mi to, prosím, kdyžtak nějak přiblížit měla bych vědět, pokud si teda vzpomínáš Ty na mě...chodila jsem tam ještě s jednou kámoškou a jezdili jsme na Dajánce a Lindě
dajanka
napsal(a):
Ty jo tak teď si nemůžu vzpomenout... měla jsi tam koňulu? zkus mi to, prosím, kdyžtak nějak přiblížit měla bych vědět, pokud si teda vzpomínáš Ty na mě...chodila jsem tam ještě s jednou kámoškou a jezdili jsme na Dajánce a Lindě
Koňulu ne, ale Živňu...
Je to už ale 4 roky zpátky...
andrea00
napsal(a):
Nabízim ježdění kousek Chrudimi na charekterním 6 letém valachovi. g.erga@seznam.cz
Take nabizim jezdeni.
Jednalo by se jizdu na mem 6ti letem valachovi A1/1,dle dohody tak 2x -3x tydne za vypomoc ve staji.
Hledam spolehlivou,šikovnou a plnoletou osobu,nejlepe divku do 60ti kilo,muj oř je drobek a mensi. S podminkou minimalne DOBRYCH zakladu jezdeni,protoze konik je mlady a teprve se uci.
Konik stoji na Praze zapad,k dispozici je piskova jizdarna,hala.
Pokud by mel nekdo zajem,vice info podam emailem.
dajanka
napsal(a):
jo takhle... a nejezdila jste náhodou někdy jednoho krásného šimlíka?na jméno už jsi bohužel nepamatuju...
Nemusíme si snad vykat
No jak se to vezme... Když jsem tam s ním chodila, tak jsem ho s ním zrovna obsedala a občas na něm jezdila. V tu dobu ještě jezdil Eufru (rezavá s lysinou), Varpu (tmavá hněd.) ... A od šimla si už na jméno taky za nic nevzpomenu...
Ale pozor, ho si pak koupil se svojí teď už manželkou a ta tam na něm potom taky jezdila. To nejsem já...
Já tam chodila za dob Irči... Cca od 2001 - 2005
ukulemba
napsal(a):
Take nabizim jezdeni.
Jednalo by se jizdu na mem 6ti letem valachovi A1/1,dle dohody tak 2x -3x tydne za vypomoc ve staji.
Hledam spolehlivou,šikovnou a plnoletou osobu,nejlepe divku do 60ti kilo,muj oř je drobek a mensi. S podminkou minimalne DOBRYCH zakladu jezdeni,protoze konik je mlady a teprve se uci.
Konik stoji na Praze zapad,k dispozici je piskova jizdarna,hala.
Pokud by mel nekdo zajem,vice info podam emailem.
Potřebovala bych výpomoc u našich koníků.Máme 10 koní a jednalo by se hlavne ježdění a ošetřování.Nacházíme se nedaleko Boskovic
Vice info na e-mailu
sivelina
napsal(a):
Nemusíme si snad vykat
No jak se to vezme... Když jsem tam s ním chodila, tak jsem ho s ním zrovna obsedala a občas na něm jezdila. V tu dobu ještě jezdil Eufru (rezavá s lysinou), Varpu (tmavá hněd.) ... A od šimla si už na jméno taky za nic nevzpomenu...
Ale pozor, ho si pak koupil se svojí teď už manželkou a ta tam na něm potom taky jezdila. To nejsem já...
Já tam chodila za dob Irči... Cca od 2001 - 2005
Eufru ještě vzpomínám, ale Varpu si nevybavuju...to bude nejspíš tím, že já tam začala až pořádně chodit, když Irča odjela na Bečvy a Hradisko měla na starost paní Ščučková
dajanka
napsal(a):
Eufru ještě vzpomínám, ale Varpu si nevybavuju...to bude nejspíš tím, že já tam začala až pořádně chodit, když Irča odjela na Bečvy a Hradisko měla na starost paní Ščučková
A jo, tak to jsme byli už rozešlí a já se odstěhovala... To jsem si tě spletla s jinou Lenkou Tak ať něco dobrého najdeš
Talona

XXX.XXX.156.130
Nabízíme jízdu na koni pro děti i dospělé. Farma-Ch – Cetkovice ( Jihomoravský, Pardubický kraj a Vysočina) www.farma-ch.cz.