"Ty z moderky králíků 149"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2009 16:04
lucky

XXX.XXX.133.26

Takl zakládám new

No právě, že hlásili na zítra lijáky na celé republice, tak jsem ty psy radši vykoupala dneska, než zítra ráno co, kdyby lilo. Odpoledne jedeme už do Prahy.

Holky, nechcete se někdo taky přijít o víkendu podívat na Džbán do Prahy? Budou kubovky fundláků...budeme tam se psy celou sobotu a neděli..v neděli po výstavě jedeme domů..cca kolem 4 hodiny to vidím.

3.9.2009 18:37
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

Takl zakládám new

No právě, že hlásili na zítra lijáky na celé republice, tak jsem ty psy radši vykoupala dneska, než zítra ráno co, kdyby lilo. Odpoledne jedeme už do Prahy.

Holky, nechcete se někdo taky přijít o víkendu podívat na Džbán do Prahy? Budou kubovky fundláků...budeme tam se psy celou sobotu a neděli..v neděli po výstavě jedeme domů..cca kolem 4 hodiny to vidím.

Tak si ztěžujete, jak nepíšu a když písnu, tak nic...

Já vykydala, nastlala, nachystala večeři, seno a šupajdím pro Usu na pastvinu..zase bude jakou koule s nožičkami
teda tu zmrzku zááávidím! Miluji zmrzku a mám ji pořád nedostatek a není!!!

teda já se zítra vůbec netěším na tu cestu do Prahy . vůbec se mi tam nechce. Kdyby to bylo někde za rohem, ale to cestování autem mě zabije. Po té mladé Boleslavi mě tááák bolela páteř, že jsem myselal, že chcípnu a představa cesty do Prahy, běhání v kruhu se psy a pak cesta zpět...auuuuu!!!!!

Tak letím pro uňku

zvířátková

3.9.2009 18:51
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Tak si ztěžujete, jak nepíšu a když písnu, tak nic...

Já vykydala, nastlala, nachystala večeři, seno a šupajdím pro Usu na pastvinu..zase bude jakou koule s nožičkami
teda tu zmrzku zááávidím! Miluji zmrzku a mám ji pořád nedostatek a není!!!

teda já se zítra vůbec netěším na tu cestu do Prahy . vůbec se mi tam nechce. Kdyby to bylo někde za rohem, ale to cestování autem mě zabije. Po té mladé Boleslavi mě tááák bolela páteř, že jsem myselal, že chcípnu a představa cesty do Prahy, běhání v kruhu se psy a pak cesta zpět...auuuuu!!!!!

Tak letím pro uňku

Jakou zmrzku? Se nějak nechytam...

3.9.2009 20:00
lucky

XXX.XXX.133.26

zvířátková napsal(a):
Jakou zmrzku? Se nějak nechytam...

jéé..hehe..se mi to sem zkopčilo ze psů i se zmrzkou...sorry...jsem spěchala.... Maťa láduje zmrzku..a já bych taky!!!!!

sadzi saj

4.9.2009 09:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
jéé..hehe..se mi to sem zkopčilo ze psů i se zmrzkou...sorry...jsem spěchala.... Maťa láduje zmrzku..a já bych taky!!!!!

No jo, já už včera honem rychle frčela za Elí odjezdit, naštěstí jsme to v pohodě stíhali, akorát jsem jaksi zjistila, že jsem totální debil a koupila si debilní podbřišník, bych si fakt nafackovala, tak snad se podaří prodat nebo ho holt budu mít do zálohy, ale to nevím, kde vemu na nový

Tady dneska hnusně teda, jsem zvědavá, kdy začne lejt, ne že by to už nepotřebovalo, ale mohlo by až po obídku

sadzi saj

7.9.2009 12:56
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
No jo, já už včera honem rychle frčela za Elí odjezdit, naštěstí jsme to v pohodě stíhali, akorát jsem jaksi zjistila, že jsem totální debil a koupila si debilní podbřišník, bych si fakt nafackovala, tak snad se podaří prodat nebo ho holt budu mít do zálohy, ale to nevím, kde vemu na nový

Tady dneska hnusně teda, jsem zvědavá, kdy začne lejt, ne že by to už nepotřebovalo, ale mohlo by až po obídku

Kuk

9.9.2009 19:33
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Kuk

Ahoj, ženy tak slibuju, že tu budu už častěji
No v sobotu jsou u nás závody, ale nevim jestli pojedu, jelikož na Atreje spadly dveře a je chudinka moje malá celej potlučenej. No já mám zase nějakou vyrážku takže taky prýma!!!!

9.9.2009 20:02
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Ahoj, ženy tak slibuju, že tu budu už častěji
No v sobotu jsou u nás závody, ale nevim jestli pojedu, jelikož na Atreje spadly dveře a je chudinka moje malá celej potlučenej. No já mám zase nějakou vyrážku takže taky prýma!!!!

koukám, že když sem brouzdnu tak mám takový zajímavý novinky, co!!!!!

9.9.2009 20:21
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
koukám, že když sem brouzdnu tak mám takový zajímavý novinky, co!!!!!

No to jo teda!!!! Jak .....spadly dveře? proboha co dělal????

9.9.2009 21:09
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
No to jo teda!!!! Jak .....spadly dveře? proboha co dělal????

No to nikdo neví, Jana šla ráno krmit a slyšela hrozný rány tak přiběhla do maštale a atrej pod dveřma, jestli se tam nějak zahák a vyhodil je nebo nevim prostě

9.9.2009 21:17
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
No to nikdo neví, Jana šla ráno krmit a slyšela hrozný rány tak přiběhla do maštale a atrej pod dveřma, jestli se tam nějak zahák a vyhodil je nebo nevim prostě

Pod dvěřma???? A jako zapříčený nějak? Ho vyprostila? nebo jak??? Je moc dodřený, chudáček? Božatko, musel mít šok!

sadzi saj

10.9.2009 12:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Pod dvěřma???? A jako zapříčený nějak? Ho vyprostila? nebo jak??? Je moc dodřený, chudáček? Božatko, musel mít šok!

Teda Zuzi, to jo, pokaždý něco, tak snad bude brzo fit

My zase pro změnu máme něco s okem a můj vet je jaksi mimo mobil

Z tohodle skoky na ZZVJ jsem měla nej hrůzu, byl totiž nejvyšší a poslední

10.9.2009 14:13
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Teda Zuzi, to jo, pokaždý něco, tak snad bude brzo fit

My zase pro změnu máme něco s okem a můj vet je jaksi mimo mobil

Z tohodle skoky na ZZVJ jsem měla nej hrůzu, byl totiž nejvyšší a poslední

S okem? Jako že ji teče? Dobrý je odvar ze Světlíku lékařského a omývat oči

sadzi saj

10.9.2009 14:45
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
S okem? Jako že ji teče? Dobrý je odvar ze Světlíku lékařského a omývat oči

Jj, jukni víš kam, psala jsem to tam

10.9.2009 14:51
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Jj, jukni víš kam, psala jsem to tam

už jsem jukla

sadzi saj

10.9.2009 15:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
už jsem jukla

světlík taky zkusím

10.9.2009 15:57
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
světlík taky zkusím

určitě. Ale je to spíše na zklidnění oka jako takového. Pokud má nějaký zánět, tak asi to bude chtít mastičku. Ophtalmo Framykoin je dobrý. Já měla kdysi Cortivet a ten byl moc dobrý.

sadzi saj

10.9.2009 16:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
určitě. Ale je to spíše na zklidnění oka jako takového. Pokud má nějaký zánět, tak asi to bude chtít mastičku. Ophtalmo Framykoin je dobrý. Já měla kdysi Cortivet a ten byl moc dobrý.

Jj, přesně ten mi předepsal, tak jsem pro něj ráno hned šla a teď jí to pojedu na patlat a ráno znova no. Taky říkal, že mi napíše dva a pak mi v lékárně dali jeden

A Usa něco takovýho měla ju??

10.9.2009 16:59
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Jj, přesně ten mi předepsal, tak jsem pro něj ráno hned šla a teď jí to pojedu na patlat a ráno znova no. Taky říkal, že mi napíše dva a pak mi v lékárně dali jeden

A Usa něco takovýho měla ju??

Kdysi jako mladinká. Měla nějaký zánět očiček...hnisaly, nějakou infekci či co. Nateklé, teklo ji z očí. Tak jsem to vyplachovala tím světlíkem a dostala pak mastičku a bylo to dobré.

sadzi saj

11.9.2009 08:39
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Kdysi jako mladinká. Měla nějaký zánět očiček...hnisaly, nějakou infekci či co. Nateklé, teklo ji z očí. Tak jsem to vyplachovala tím světlíkem a dostala pak mastičku a bylo to dobré.

Jj, snad to bude ok, po mastičce se to od včera celkem zlepšilo, tak snad to vydrží, by mě akorát zajímalo, jak k tomu chudinka přišla

11.9.2009 08:46
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Jj, snad to bude ok, po mastičce se to od včera celkem zlepšilo, tak snad to vydrží, by mě akorát zajímalo, jak k tomu chudinka přišla

To může být různá příčina. Stačí nějaké zrnko prachu , když to podráždí a zánět je na světě. Nebo hodně to nyní dělají mouchy. Use taky teklo minulý týden chvilku z očiček, tak jsem ji to omývala. Ty svině malé kousavé ji lezly až do očí, měla to úplně olepené mouchami, jak došla z pastviny a ráno ji teklo z očí. Ale naštěstí to měla jen podrážděné, ne zanícené, takže oplachovaná pomohlo a je v pořádku. Ale ty mouchy jsou teď hrozně kousavé

sadzi saj

11.9.2009 14:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
To může být různá příčina. Stačí nějaké zrnko prachu , když to podráždí a zánět je na světě. Nebo hodně to nyní dělají mouchy. Use taky teklo minulý týden chvilku z očiček, tak jsem ji to omývala. Ty svině malé kousavé ji lezly až do očí, měla to úplně olepené mouchami, jak došla z pastviny a ráno ji teklo z očí. Ale naštěstí to měla jen podrážděné, ne zanícené, takže oplachovaná pomohlo a je v pořádku. Ale ty mouchy jsou teď hrozně kousavé

No snad to bude brzo dobré. Možná i to sluníčko no, těžko říct. Much už u nás moc není tady teda, ani hovada venku, ale asi záleží na lokalitě

11.9.2009 16:06
marketka

XXX.XXX.28.105

sadzi saj napsal(a):
No snad to bude brzo dobré. Možná i to sluníčko no, těžko říct. Much už u nás moc není tady teda, ani hovada venku, ale asi záleží na lokalitě

Schelby měl také problém s očičkem. Teklo mu z něj, přivíral ho. Možná to bylo z prachu, od much. Musela jsem volat veta, aby mi předepsal Opht.framykoin, to je ATB na předpis. Zabírá to.Tedˇ s tím mažu i fenečku, má podobný problém.

sadzi saj

11.9.2009 16:36
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
Schelby měl také problém s očičkem. Teklo mu z něj, přivíral ho. Možná to bylo z prachu, od much. Musela jsem volat veta, aby mi předepsal Opht.framykoin, to je ATB na předpis. Zabírá to.Tedˇ s tím mažu i fenečku, má podobný problém.

Jj, přesně tohle jsme dostali a musím zaklepat ťuky ťuk, že od včera ráno bylo vidět zlepšení, tak snad to bude ok

11.9.2009 17:01
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Jj, přesně tohle jsme dostali a musím zaklepat ťuky ťuk, že od včera ráno bylo vidět zlepšení, tak snad to bude ok

my tady much taky moc nemáme, ale když vylezou, lezou hodně koním do očí
Ten O.F. je dobrý

Ono má v tuhle dobu možná víc koní problém, co?
My dneska šly na prochajdu a vysílala jsem ji hodně do strašného terénu, přes padlé stromy, do bláta, do louží, před hluboké brázdy na okraji pole. Kdysi by nechtěla a hysterčila, dnes na posunek k vyslání prostě dá hlavu dolů, aby se na to podívala a jde do toho. Víc jak půlmetrové brázdy od traktorů v poli, několik vedle sebe a ona přes to soustředěně přejde, přesně už ví, kde dává přední a kde zadní, aby ji to vyšlo. Pak ji třeba otočím a má to projít v tom nejhlubším po brázdě v hloubce a pak zase vyšplhat nahoru. A přes jeden kmen a přes druhý kmen a ani neťukne nožičkou. Jeden mi skočila, tak jsem ji vrátila, že nechci skok, ale přejít to jako v trailu, když to není metrové, ne? Tak na to koukla a přesně věděla jak vysoko nožky zvednout, aby to přešla v kroku. Jo...když nejezdíme, tak vymýšlíme kravinky...potůčky, blátíčka...to nesnášíme. Taky mě jednou kráásně ohodila, protože musela skočit doprostřed největšího bláta. Ale až to chodila spolehlivě na všechny strany, tak jsme šly dál.

12.9.2009 16:51
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
my tady much taky moc nemáme, ale když vylezou, lezou hodně koním do očí
Ten O.F. je dobrý

Ono má v tuhle dobu možná víc koní problém, co?
My dneska šly na prochajdu a vysílala jsem ji hodně do strašného terénu, přes padlé stromy, do bláta, do louží, před hluboké brázdy na okraji pole. Kdysi by nechtěla a hysterčila, dnes na posunek k vyslání prostě dá hlavu dolů, aby se na to podívala a jde do toho. Víc jak půlmetrové brázdy od traktorů v poli, několik vedle sebe a ona přes to soustředěně přejde, přesně už ví, kde dává přední a kde zadní, aby ji to vyšlo. Pak ji třeba otočím a má to projít v tom nejhlubším po brázdě v hloubce a pak zase vyšplhat nahoru. A přes jeden kmen a přes druhý kmen a ani neťukne nožičkou. Jeden mi skočila, tak jsem ji vrátila, že nechci skok, ale přejít to jako v trailu, když to není metrové, ne? Tak na to koukla a přesně věděla jak vysoko nožky zvednout, aby to přešla v kroku. Jo...když nejezdíme, tak vymýšlíme kravinky...potůčky, blátíčka...to nesnášíme. Taky mě jednou kráásně ohodila, protože musela skočit doprostřed největšího bláta. Ale až to chodila spolehlivě na všechny strany, tak jsme šly dál.

Tak tady tomu celá den visí nohy.
Jinak Usinka byla dnes na lonži (po snad 3 měsících) na louce a koukala jsem jako puk. Dole už ta tráva nějak rezne, uděllě dvě kolečka a byla ryzák.
Pak jsem se známým dala kafčo a Usa se vedle pásla a takhle vypadala
teď je s Betty a Čipem na pastvině a flákají se

12.9.2009 16:51
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Tak tady tomu celá den visí nohy.
Jinak Usinka byla dnes na lonži (po snad 3 měsících) na louce a koukala jsem jako puk. Dole už ta tráva nějak rezne, uděllě dvě kolečka a byla ryzák.
Pak jsem se známým dala kafčo a Usa se vedle pásla a takhle vypadala
teď je s Betty a Čipem na pastvině a flákají se

bělouše s rezavýma nožičkama jste ještě neviděli, co?

12.9.2009 16:53
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
bělouše s rezavýma nožičkama jste ještě neviděli, co?

jo a tady jedno jediné foto Káji na Use z posledního tréninku..Usa trochu zlobila v tu dobu, ale pak už šla hezky

12.9.2009 16:55
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
jo a tady jedno jediné foto Káji na Use z posledního tréninku..Usa trochu zlobila v tu dobu, ale pak už šla hezky

a tady pro představu to bebí co má za tím loktem před podbřišníkem. Tady už to bylo celkem splasklé, ale slezla srst a kůže se sloupala komplet

12.9.2009 16:56
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
a tady pro představu to bebí co má za tím loktem před podbřišníkem. Tady už to bylo celkem splasklé, ale slezla srst a kůže se sloupala komplet

zvířátková

12.9.2009 18:47
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):

Takl zakládám new

To je fakt rezavá od trávy? No to jsem ještě neviděla, čučim jak puk.

Tak věneček hotov, korpus jsem udělala z trav, osázela bukvicema, dodala pár malých šištiček, nějaký šípek, žalud. Ještě by to chtělo nějakou přírodní mašli, ale tu bohužel nemám...

zvířátková

12.9.2009 18:49
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
To je fakt rezavá od trávy? No to jsem ještě neviděla, čučim jak puk.

Tak věneček hotov, korpus jsem udělala z trav, osázela bukvicema, dodala pár malých šištiček, nějaký šípek, žalud. Ještě by to chtělo nějakou přírodní mašli, ale tu bohužel nemám...

aaa, tradičně prd vidět...

jedno psisko před koněma...

zvířátková

12.9.2009 18:49
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
aaa, tradičně prd vidět...

jedno psisko před koněma...

čekání na kováře...

zvířátková

12.9.2009 18:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
čekání na kováře...

těžká to dřína

zvířátková

12.9.2009 18:50
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
těžká to dřína

zvířátková

12.9.2009 18:53
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

mučení

zvířátková

12.9.2009 18:54
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
mučení

kopýtko

zvířátková

12.9.2009 18:56
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
kopýtko

a u toho pána...

Maruška

zvířátková

12.9.2009 18:56
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
a u toho pána...

Maruška

zvířátková

12.9.2009 18:57
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

12.9.2009 18:57
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

je to fešanda

zvířátková

12.9.2009 18:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
je to fešanda

podkůvky za studena

zvířátková

12.9.2009 18:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
podkůvky za studena

Bobik

zvířátková

12.9.2009 19:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

12.9.2009 19:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

a Baron

zvířátková

12.9.2009 19:01
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
a Baron

je to kus

zvířátková

12.9.2009 19:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
je to kus

zvířátková

12.9.2009 19:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

12.9.2009 19:03
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

12.9.2009 19:04
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

dělat kopýtka jde i ze země

13.9.2009 21:55
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
dělat kopýtka jde i ze země

Ahojky, je ta hnědka to je moc pěknej koník
No v sobotu na závodech to Atrejovi hezky šlapalo, moc hezky tak asi ta rehabilitační procedura byla co k čemu.
Akorát škoda, že nemám žádný fotky.

13.9.2009 22:10
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Ahojky, je ta hnědka to je moc pěknej koník
No v sobotu na závodech to Atrejovi hezky šlapalo, moc hezky tak asi ta rehabilitační procedura byla co k čemu.
Akorát škoda, že nemám žádný fotky.

Zuzi to je mooc škoda!!! Ale tak poreferuj! Jak bylo, co jste dělali, byl mocinky hodný, že jo?!

Ta hnědka je nádherná! Krásný kůň, fakt. Ale Čiko se tváří jak na mučení.

Jinak jo, ty nohy fakt udělala tráva!! Já taky koukala jako puk! Ona je zelená, ale dole je narezlá a ona oběhla dvě kolečka a tohle..no jí fakt čuměla!

13.9.2009 22:23
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
Zuzi to je mooc škoda!!! Ale tak poreferuj! Jak bylo, co jste dělali, byl mocinky hodný, že jo?!

Ta hnědka je nádherná! Krásný kůň, fakt. Ale Čiko se tváří jak na mučení.

Jinak jo, ty nohy fakt udělala tráva!! Já taky koukala jako puk! Ona je zelená, ale dole je narezlá a ona oběhla dvě kolečka a tohle..no jí fakt čuměla!

Pěkný věneček. Také jsem za bezdětna plno věcí vyráběla, bohužel, nyní se vážně nechytám. Stále mě někdo volá a potřebuje. Tak snad jednou, až děti vyletí z hnízdečka.

14.9.2009 07:42
zviratkova

XXX.XXX.240.157

marketka napsal(a):
Pěkný věneček. Také jsem za bezdětna plno věcí vyráběla, bohužel, nyní se vážně nechytám. Stále mě někdo volá a potřebuje. Tak snad jednou, až děti vyletí z hnízdečka.

Jo jo, Maruška je pěkná. Já ale vždycky poslintávám po Baronovi, hrozně mě tažáci fascinují, to je takovej kus, tu krásnou hřívu atd.

Čiko se netváří jako boží umučení, chrápe, stojí tam dobrovolně sám vedle Granta, kterému se dělala kopýtka. On je při kováři úplně v pohodě, má to raz dva a kovář si zase nemohl vynachválit, že má kopýtka jak z alabastru, že je radost se na ně podívat.

No tady nejde ani vidět. Je fakt, že nemám čas ani bez dětí, ale chvíle se nakonec našla, ač vše dělám na etapy několik dní.

14.9.2009 09:52
lucky

XXX.XXX.133.26

zviratkova napsal(a):
Jo jo, Maruška je pěkná. Já ale vždycky poslintávám po Baronovi, hrozně mě tažáci fascinují, to je takovej kus, tu krásnou hřívu atd.

Čiko se netváří jako boží umučení, chrápe, stojí tam dobrovolně sám vedle Granta, kterému se dělala kopýtka. On je při kováři úplně v pohodě, má to raz dva a kovář si zase nemohl vynachválit, že má kopýtka jak z alabastru, že je radost se na ně podívat.

No tady nejde ani vidět. Je fakt, že nemám čas ani bez dětí, ale chvíle se nakonec našla, ač vše dělám na etapy několik dní.

No já teda na tyhle věcičky nikdy nebyla..věnečky a podobné kravinky. To jsme dělali povinně jako děcka a nikdy mě to nebavilo..
Ale jinak moc pěkné
To byla teda dneska byla noc
Od sousedů tady vlezl kocour

o půl 4 ráno kravál

Jsem si říkala..ha, zase ježek..máme je tady teď pořád, ale na ježka takový kravál nedělají, ten je zajímá.

No a vyletím ven a kluci řvou v sedlovně, a tak rožnu, koukám a za sedlem něco šedého, na ježka to vydávalo divné zvuky, tak je vyhodím na zahradu a on to kocur

Hajzl zalezl mi pak pod regál a já tam 3/4 hodiny vyklízela dole regál, abych se dostala na kocura, pak mi blbec přeběhl za sudy, tak jsem odvalovala sudy s granulema..Usa měla divadlo
čučela jak puk
Jenom pak jsem si říkala, nenechám se zdrápat od kocura, kdo ví co to všechno má...pochybuji, že soused to někdy naočkuje, odčerví a podobně..kočky nosí kdejaký sajrajt...taky jsem nevědělala na 100%, že je to souseda, ale má takvé mladé blbé kočky. Ale tady chodí kočky i v olšinách, někteří je blbí chodí krmit, jenomže místní už si i stěžují, rpotože se to namnoží a všuide to leze, není to kastrované, očkované, nic..nosí to kde co a krade to. Ale místní kočky většinou ví, že na náš pozemek nemejí ani páchnout..no tohle byla mladá blbá kočka..teda kocour od souseda, co jsem zjistila i dnes.
Tak jsem vzala rukavici, osušku co mám na vytírání potu z Usy
a pomalu jsem se dostala na kocura, čapla ho za kravatel a zabalila do osušky..taky pěkně prskal a sekal kolem sebe. A vyhodila ho sousedovi do zahrady.
Doufám, že se debil už neodváží k nám
Místní kočky přesně ví, že přes zahradu se nechodí, ale tohle je ještě debilní a mladé
no tak má zkušenost
Být tady Andy, tak bylo po něm
Kluci jsou oba ještě moc hodní, spíše by si hráli, honí ho, ale kdo ví, třeba v zápalu lovu...nejsou na kočky zvyklí, my kočky doma nevedeme, takže oni to mají jako vetřelce, ne něco, co bydlí doma.
Andy byl zabiják na kočky
ten by se s ním nesral

Kamarádka má třeba psa, ten má doma kočku, na tu nesáhne, ale už jinak zlikvidoval tři, co k nim nezvaně vlezly na dvůr. Takže psa to těžko odnaučíš, zvlášť, když není od mala třeba zvyklý na kočky.

sadzi saj

14.9.2009 13:07
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

Takl zakládám new

Teda, koukám, jak se to tu rozjelo

Usa hustá s těma nožkama a Čiki, jak se tváří

Jinak chlaďoušové pěkní, u nás měla skoro soused taky tažňáka, Karla, toho byl kus, ale krasavec, to musí být křeslo na tom jet

Věneček pěknýzrovna nedávno jsem nad nima někde slintala, že by se mi to líbilo domů, ale to nevim nevim, kdy bych měla na tohle čas, pač teď nás čekaj dvě hromady dříví naskládat, to bude fuška

14.9.2009 14:46
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Teda, koukám, jak se to tu rozjelo

Usa hustá s těma nožkama a Čiki, jak se tváří

Jinak chlaďoušové pěkní, u nás měla skoro soused taky tažňáka, Karla, toho byl kus, ale krasavec, to musí být křeslo na tom jet

Věneček pěknýzrovna nedávno jsem nad nima někde slintala, že by se mi to líbilo domů, ale to nevim nevim, kdy bych měla na tohle čas, pač teď nás čekaj dvě hromady dříví naskládat, to bude fuška

Hoolky, tak hlásím, že jsme pojízdní .
Jsem to nevydržela, Usu že zavedu k Betty, ale vzala jsem sedýlko a cestou se zastavila na jízdárně. A buď a nebo. Srst trochu zesílila, mažu, tak jsem to vyzkoušela. Holčí teda vypadala, že padne. Chudáček na ty tři týdny, co nic moc nedělá, tak měla co dělat. Na jízdárně je dost hluboký povrch. Usa klusala, občas se ji motaly nožky, kavaletky a pak jsem ji procválala. Chtěla jsem , aby se zapotila kolem toho podbřišníku, abych viděla, jestli to půjde, nebo budou nějaké malé oděrky.
Takže jsme cválaly na obě ruce celou jízdárnu, velké kruhy, menší teď fakt neutáhne. Co mě hooodně potěšilo, bylo , že krásně mi naskakovala na levou nohu! No úžasně! Má s tím problém, jednou mi naskočila špatně, tak jsem ji tvrdě opravila, protože to dělá vyslověně schválně už, ale Kája mě naučila jak ji přistavit i s otěžemi a na pobídku okamžitě hopsla na levou, tak jsem ji nechala cválata a chválila a pak už problém neměla. dokonce když to nemohla ucválat a vypadla mi do klusu, tak stačika pobídka a zaskočila okamžitě do cvalu a na správnou nohu..což býval problém, že si klidně na pobídku na levý cval skočila do pravéhoMyslím, že se doost lepší. ze začátku valila s hlavou nahoru, ale hned jsem ji sebrala po chvíli a protlačila, že se krásně podsadila a houpala, krásně šla odzadu, viděla, že to neuletí, fakt nee.
No mákla si, ale nebyla ani nějak zpěněná, brala jsem to fakt na hranici. nechtěla jsem ji dnes moc zpomalovat nad její možnosti, umí cválat pomaleji i klusat, ale po těch třech týdnech to fakt nedá (někde na trávě možná jo, ale v tom hlubším písku nee), takže je pro ni lehčí jít trochu ve svižnějším tempu, ale nenechávala jsem ji lítat, to zase nee. No a pak jsem sesedla, Usule fuňánkovala, ale byla moooc šikovná, sundala jsem podbřišník a zkoumala kůžičku, ale v pohodě. žádná, byť malá červená oděrka, kůže byla růžová, ne zarudlá, takže to vypadá, že budeme moci už normálně jezdit...hurááááá

Jinak chlaďásky miluji, na těch jsem začínala, takže i tady na Ifauně prohlížím vždycky tažáčky. Sice mám arábka, ale tihle bobíšci jsou taky moji srdíčkovi. Mám na ně kráásné vzpomínky a jsou to úžasní koně.

zvířátková

18.9.2009 19:58
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Hoolky, tak hlásím, že jsme pojízdní .
Jsem to nevydržela, Usu že zavedu k Betty, ale vzala jsem sedýlko a cestou se zastavila na jízdárně. A buď a nebo. Srst trochu zesílila, mažu, tak jsem to vyzkoušela. Holčí teda vypadala, že padne. Chudáček na ty tři týdny, co nic moc nedělá, tak měla co dělat. Na jízdárně je dost hluboký povrch. Usa klusala, občas se ji motaly nožky, kavaletky a pak jsem ji procválala. Chtěla jsem , aby se zapotila kolem toho podbřišníku, abych viděla, jestli to půjde, nebo budou nějaké malé oděrky.
Takže jsme cválaly na obě ruce celou jízdárnu, velké kruhy, menší teď fakt neutáhne. Co mě hooodně potěšilo, bylo , že krásně mi naskakovala na levou nohu! No úžasně! Má s tím problém, jednou mi naskočila špatně, tak jsem ji tvrdě opravila, protože to dělá vyslověně schválně už, ale Kája mě naučila jak ji přistavit i s otěžemi a na pobídku okamžitě hopsla na levou, tak jsem ji nechala cválata a chválila a pak už problém neměla. dokonce když to nemohla ucválat a vypadla mi do klusu, tak stačika pobídka a zaskočila okamžitě do cvalu a na správnou nohu..což býval problém, že si klidně na pobídku na levý cval skočila do pravéhoMyslím, že se doost lepší. ze začátku valila s hlavou nahoru, ale hned jsem ji sebrala po chvíli a protlačila, že se krásně podsadila a houpala, krásně šla odzadu, viděla, že to neuletí, fakt nee.
No mákla si, ale nebyla ani nějak zpěněná, brala jsem to fakt na hranici. nechtěla jsem ji dnes moc zpomalovat nad její možnosti, umí cválat pomaleji i klusat, ale po těch třech týdnech to fakt nedá (někde na trávě možná jo, ale v tom hlubším písku nee), takže je pro ni lehčí jít trochu ve svižnějším tempu, ale nenechávala jsem ji lítat, to zase nee. No a pak jsem sesedla, Usule fuňánkovala, ale byla moooc šikovná, sundala jsem podbřišník a zkoumala kůžičku, ale v pohodě. žádná, byť malá červená oděrka, kůže byla růžová, ne zarudlá, takže to vypadá, že budeme moci už normálně jezdit...hurááááá

Jinak chlaďásky miluji, na těch jsem začínala, takže i tady na Ifauně prohlížím vždycky tažáčky. Sice mám arábka, ale tihle bobíšci jsou taky moji srdíčkovi. Mám na ně kráásné vzpomínky a jsou to úžasní koně.

nás vytáhnu s útrob

zvířátková

18.9.2009 19:58
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
nás vytáhnu s útrob

zvířátková

18.9.2009 19:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 19:59
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 20:00
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 20:01
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 20:01
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 20:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 20:02
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 20:03
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 20:03
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 20:05
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková

18.9.2009 20:07
zvířátková

XXX.XXX.42.14

18.9.2009 21:03
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):

Čau je tu někdo??? Tak ze závodů přece jenom nějaký fotky budou, jedna holčina od nás to tam fotila a prej jich tam mám hodně!!!!

18.9.2009 21:11
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Čau je tu někdo??? Tak ze závodů přece jenom nějaký fotky budou, jedna holčina od nás to tam fotila a prej jich tam mám hodně!!!!

Zuzi, my jsme už viděly!!! Blanka dávala odkaz na té naší soukr, diskuzi....

Leo, teda čiko je kouzelný, jak se svíjí, aby se podrbal na zadku

18.9.2009 21:24
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Zuzi, my jsme už viděly!!! Blanka dávala odkaz na té naší soukr, diskuzi....

Leo, teda čiko je kouzelný, jak se svíjí, aby se podrbal na zadku

no ale Blanka nefotila!!!

zvířátková

18.9.2009 21:44
zvířátková

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
no ale Blanka nefotila!!!

Víme, našla fota někoho jiného. Columbo to je

18.9.2009 22:11
naftalinka

XXX.XXX.48.26

zvířátková napsal(a):
Víme, našla fota někoho jiného. Columbo to je

fakt, jo, to ani nevim a to jsem jí dneska viděla a kde???

18.9.2009 22:37
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

Takl zakládám new

Mám konečně přeuložených pár fotek z toho včerejšího seznamování...bohužel už bylo pozdě, takže světelné podmínky nic moc, navíc byla i trochu mlha a hnusně..no tak až bude sluníčko, něco fotnu.

Jinak dneska jsem byly na vyjížďce..teda Usa 2x .

první jsme jeli s Usou, Betty a Čipem a pak jsem jela ještě s Linettkou..ta byla s Usou v pohodě, obě holky mocinky šikovné.
Ještě má dneska nastláno hromadu hoblin, jak jsem byla se psy na pile..nakonec jsem to včera už nestihla, tak mi to odvozili dneska...
takže už chrní jak zabitá

Příjezd

18.9.2009 22:38
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Mám konečně přeuložených pár fotek z toho včerejšího seznamování...bohužel už bylo pozdě, takže světelné podmínky nic moc, navíc byla i trochu mlha a hnusně..no tak až bude sluníčko, něco fotnu.

Jinak dneska jsem byly na vyjížďce..teda Usa 2x .

první jsme jeli s Usou, Betty a Čipem a pak jsem jela ještě s Linettkou..ta byla s Usou v pohodě, obě holky mocinky šikovné.
Ještě má dneska nastláno hromadu hoblin, jak jsem byla se psy na pile..nakonec jsem to včera už nestihla, tak mi to odvozili dneska...
takže už chrní jak zabitá

Příjezd

Kája ji dovedla...tak předání koníka z výcviku..ale je fáákt šikulka

18.9.2009 22:39
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Kája ji dovedla...tak předání koníka z výcviku..ale je fáákt šikulka

tohle je sice máznuté, ale Usa stála na špičkách a čučela přes vrata

18.9.2009 22:40
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
tohle je sice máznuté, ale Usa stála na špičkách a čučela přes vrata

tady teda už ve výběhu..Čipo a Usa zvědaví

18.9.2009 22:41
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
tady teda už ve výběhu..Čipo a Usa zvědaví

a Linča úprk

18.9.2009 22:42
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
a Linča úprk

a zbytek za ní ..Usa hnala všechny před sebou, včetně stáda koz

18.9.2009 22:42
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
a zbytek za ní ..Usa hnala všechny před sebou, včetně stáda koz

18.9.2009 22:43
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

seznamování...proběhlo v pohodě..oba dostali hrábnuto od Linči a pak se s ní nebavili

18.9.2009 22:44
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
seznamování...proběhlo v pohodě..oba dostali hrábnuto od Linči a pak se s ní nebavili

Usa s čipem byli dvojka a pořád nalepení na sebe a chodili za ní jak komando

18.9.2009 22:45
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Usa s čipem byli dvojka a pořád nalepení na sebe a chodili za ní jak komando

zvířátková

19.9.2009 19:26
zvířátková

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):

No teda když se přidají kozy, tak už je to pěkné stádečko. Se mi líbí ta krčiska jak natahují.

Jedna Bobo z dneška

zvířátková

19.9.2009 19:27
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
No teda když se přidají kozy, tak už je to pěkné stádečko. Se mi líbí ta krčiska jak natahují.

Jedna Bobo z dneška

procházka s Čikim

zvířátková

19.9.2009 19:27
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
procházka s Čikim

zvířátková

19.9.2009 19:28
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

aby taky někdy něco dělal, tak aspoň kopeček

zvířátková

19.9.2009 19:29
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
aby taky někdy něco dělal, tak aspoň kopeček

Šimonek

zvířátková

19.9.2009 19:31
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Šimonek

Filípek je jak pankáč, přepeřuje, takže momentálně docela nefotogenickej

zvířátková

19.9.2009 19:32
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
Filípek je jak pankáč, přepeřuje, takže momentálně docela nefotogenickej

zvířátková

19.9.2009 19:33
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):

a byla první lítací lekce

zvířátková

19.9.2009 19:35
zvířátková

XXX.XXX.42.14

zvířátková napsal(a):
a byla první lítací lekce

Boby klec to jistí. No oba letci dopadli stejně, naflákli se jak jeden, tak druhej. Umělci no. Malej si rozbil ozobí o sklo, jelikož mu nějak nedocvakává, že když bourá dvacetkrát do skla kebulí, tak by se měl otočit a letět na druhou stranu. Snad z té blbosti zkušenostma vyroste.

sadzi saj

21.9.2009 13:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zvířátková napsal(a):
Boby klec to jistí. No oba letci dopadli stejně, naflákli se jak jeden, tak druhej. Umělci no. Malej si rozbil ozobí o sklo, jelikož mu nějak nedocvakává, že když bourá dvacetkrát do skla kebulí, tak by se měl otočit a letět na druhou stranu. Snad z té blbosti zkušenostma vyroste.

Leo super foto, ty ksichtíky a jak čučí stejně z boxu a ty pózy

A Lucky Linetka krasavice, dobrá seznamovačka a kozy nemaj chybu

A anduláci rozkošný, taky jsem v sobotu slintala u tchýně

21.9.2009 14:27
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Leo super foto, ty ksichtíky a jak čučí stejně z boxu a ty pózy

A Lucky Linetka krasavice, dobrá seznamovačka a kozy nemaj chybu

A anduláci rozkošný, taky jsem v sobotu slintala u tchýně

Ahojky,

nový koník super !!! Krááásnýýýýý
Se musíme s Leou pochlubit - jsme se v NED v Lysé viděli
Jsem z ní měla málem infarkt - fotím a najednou baf

http://blanchee.rajce.idnes.cz/Kun_2009/

Když se budete nudit ,,,
Ale nic moc ,,, počasí moc nepřálo, sluníčko až večer

sadzi saj

23.9.2009 11:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

Takl zakládám new

Fíha Blani, takových fotek z Lysé

Ty valaši jsou z těch Kel??

Zoo úžasný foto a kočičky taky, zbytek jdu doprohlídnout a hafíka taky

23.9.2009 14:39
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Fíha Blani, takových fotek z Lysé

Ty valaši jsou z těch Kel??

Zoo úžasný foto a kočičky taky, zbytek jdu doprohlídnout a hafíka taky

No na té Lysé jsem taky trávila času, než jsem to prohlídla, ale supeer!

sadzi saj

24.9.2009 15:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No na té Lysé jsem taky trávila času, než jsem to prohlídla, ale supeer!

Tak já teď projela zbytek a mám z toho absťák, jé já chci na hobby sakrááá a chybí brečící smajl

Makro pěkný a hafík rozkošný

Teda, mě to dneska nějak neutíká a ještě už mám pátek

25.9.2009 11:07
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

Takl zakládám new

Ahojky,

hodně fotek z Lysé ???
To byl je slabý výběr

Tak to jsem ráda, že se líbilo
No, včera jsem lezla po čtyřech a fotila jsem další makro
Dokonce jsem ukořistila mouchu, včelu ,,, ale manuálně to doostřit - to je masakr

25.9.2009 11:07
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Ahojky,

hodně fotek z Lysé ???
To byl je slabý výběr

Tak to jsem ráda, že se líbilo
No, včera jsem lezla po čtyřech a fotila jsem další makro
Dokonce jsem ukořistila mouchu, včelu ,,, ale manuálně to doostřit - to je masakr

Kdo tu tu prudil s pátkem ???

sadzi saj

25.9.2009 15:29
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Kdo tu tu prudil s pátkem ???

Chicht, no kdopak asi

Neboj, ten můj chudák jde do práce zítra i v pondělí

Mě dneska odvezou, sice to hezky utíká, ale už mám hlavu, jak pátrací balon.

Sakra, já chci na zááávody mám nějaký skákací absťák

25.9.2009 15:36
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Chicht, no kdopak asi

Neboj, ten můj chudák jde do práce zítra i v pondělí

Mě dneska odvezou, sice to hezky utíká, ale už mám hlavu, jak pátrací balon.

Sakra, já chci na zááávody mám nějaký skákací absťák

to já zase fotila motýly

25.9.2009 15:38
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
to já zase fotila motýly

sadzi saj

25.9.2009 15:40
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

Pěkný

25.9.2009 15:42
lucky

XXX.XXX.133.26

25.9.2009 15:49
marketka

XXX.XXX.28.105

lucky napsal(a):

My jedeme zítra s dětma na hobby parkurky. Jen tak povodit na ruce, přeskákat něco. O mých závodech se mi může nechat jen zdát. I když mě to stejně neláká, baví mě se jen courat krajinou.

25.9.2009 15:54
lucky

XXX.XXX.133.26

marketka napsal(a):
My jedeme zítra s dětma na hobby parkurky. Jen tak povodit na ruce, přeskákat něco. O mých závodech se mi může nechat jen zdát. I když mě to stejně neláká, baví mě se jen courat krajinou.

NO, já a závody...ehm...a mým "jezdeckým" uměním.....jsem sebekritická

sadzi saj

25.9.2009 16:02
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
NO, já a závody...ehm...a mým "jezdeckým" uměním.....jsem sebekritická

Jo dámy, to já jsem taky sebekritická, někdy až moc, ale nevěřila bych, že mi to skákání bude tak chybět.......

25.9.2009 16:36
marketka

XXX.XXX.28.105

sadzi saj napsal(a):
Jo dámy, to já jsem taky sebekritická, někdy až moc, ale nevěřila bych, že mi to skákání bude tak chybět.......

Joo, až budeš mít mimi, budeš ráda, když si na koně sedneš. Vlastní zkušenost. , jen v dobrém ....

25.9.2009 16:40
lucky

XXX.XXX.133.26

marketka napsal(a):
Joo, až budeš mít mimi, budeš ráda, když si na koně sedneš. Vlastní zkušenost. , jen v dobrém ....

No, tak to jsem ráda, že s tím nepočítám a budu na koni sedět pořád.
Ale je fakt, že já když 14 dní nejezdím, tak mám páteř v rozkladu

25.9.2009 19:54
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
No, tak to jsem ráda, že s tím nepočítám a budu na koni sedět pořád.
Ale je fakt, že já když 14 dní nejezdím, tak mám páteř v rozkladu

Ahooooj, tak jsem dneska zahodila všechno učení za hlavu a te´d si budu užívat podzima
Jsem měla 11.10. jet na Velkou a co se nestane, máme v práci pohotovost kvůli debilnímu fotbalu a já nikam nesmim!!!! No nenase....... to!!!!!
Tak jak budete užívat prodlouženého víkendu, prej má bejt hezky?????

25.9.2009 20:07
marketka

XXX.XXX.179.23

naftalinka napsal(a):
Ahooooj, tak jsem dneska zahodila všechno učení za hlavu a te´d si budu užívat podzima
Jsem měla 11.10. jet na Velkou a co se nestane, máme v práci pohotovost kvůli debilnímu fotbalu a já nikam nesmim!!!! No nenase....... to!!!!!
Tak jak budete užívat prodlouženého víkendu, prej má bejt hezky?????

My jedeme zítra s dětma a poníkem na juju hry vedle ke známé. V neděli má dorazit jedna paní omrknout štěňata /je o ně dost zájem/ o ty naše podvratˇáčky. V pondělí jedeme do Prahy na rafty. Je otevřená jedna trasa historickou Prahou.

25.9.2009 20:44
naftalinka

XXX.XXX.48.26

marketka napsal(a):
My jedeme zítra s dětma a poníkem na juju hry vedle ke známé. V neděli má dorazit jedna paní omrknout štěňata /je o ně dost zájem/ o ty naše podvratˇáčky. V pondělí jedeme do Prahy na rafty. Je otevřená jedna trasa historickou Prahou.

co to je juju hry!!!???? Tady u nás je to děs celej večer houkaj a jezděj sanity!!!!

26.9.2009 07:11
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

Takl zakládám new

Hmmm, já mám taky bezva program - SO, NE práce - 12h tu budu
Chjů, chjů ,,, Když mi to vyjde, tak zítra juknu na dostihy

Lucky - pěkné fotky

26.9.2009 07:29
lucky

XXX.XXX.133.26

blanche napsal(a):
Hmmm, já mám taky bezva program - SO, NE práce - 12h tu budu
Chjů, chjů ,,, Když mi to vyjde, tak zítra juknu na dostihy

Lucky - pěkné fotky

Děkuji
Jéé, to máš blbé! V práci!
Blani, jukni víš kde...

26.9.2009 07:48
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
Děkuji
Jéé, to máš blbé! V práci!
Blani, jukni víš kde...

JJ, pracovní víkend
Se moc netěším ,,,
OK, juknu

sadzi saj

26.9.2009 08:58
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

blanche napsal(a):
JJ, pracovní víkend
Se moc netěším ,,,
OK, juknu

Markét, já vím, ale doufám, že to nějak budu zvládat, velká inspirace je pro mě Jana, že to s mimi jde se dostat do sedla

26.9.2009 11:23
blanche

XXX.XXX.245.111

sadzi saj napsal(a):
Markét, já vím, ale doufám, že to nějak budu zvládat, velká inspirace je pro mě Jana, že to s mimi jde se dostat do sedla

26.9.2009 11:55
lucky

XXX.XXX.133.26

blanche napsal(a):

jééé..jsem tady v tom malém uvažovala co že to tam je a on to uň

26.9.2009 12:03
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):
jééé..jsem tady v tom malém uvažovala co že to tam je a on to uň

27.9.2009 09:21
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

Takl zakládám new

Ahojky,

dneska bylo táááák krásné ráno - jsem dokonce i něco vyfotila než šla do práce

27.9.2009 09:37
lucky

XXX.XXX.133.26

blanche napsal(a):
Ahojky,

dneska bylo táááák krásné ráno - jsem dokonce i něco vyfotila než šla do práce

No páni!! Blani, to je nááádhera!!!! Úchvatné!

27.9.2009 09:39
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
No páni!! Blani, to je nááádhera!!!! Úchvatné!

Ty juju hry byly pořádané pro děti a holky z oddílu. Taková soukr. akce. My byli teda jediní přespolní. Na kolbišti se postavily lehké překážky, barely a děti to musely samy objet, nebo ty menší v doprovodu dospělého. Nakonec tu tratˇ běžely děti bez koní, byla to sranda. Pak se opékaly buřty a děti dostaly každé stužku a dáreček.

27.9.2009 09:50
lucky

XXX.XXX.133.26

marketka napsal(a):
Ty juju hry byly pořádané pro děti a holky z oddílu. Taková soukr. akce. My byli teda jediní přespolní. Na kolbišti se postavily lehké překážky, barely a děti to musely samy objet, nebo ty menší v doprovodu dospělého. Nakonec tu tratˇ běžely děti bez koní, byla to sranda. Pak se opékaly buřty a děti dostaly každé stužku a dáreček.

No to musela být pro děcka super akcička nejvíc jsem se zasmála nad výkonem tvé drahé polovičky ala parkuráka ...to jsem se fakt válela smíchy

No nic..jdu trochu Use zkorigovat kopýtka a hodím ji k Beťuli

27.9.2009 11:19
blanche

XXX.XXX.245.111

lucky napsal(a):

Takl zakládám new

Tak to jsem ráda, že se to líbí
Jak se tam dole ještě povalovala mlha ,,,
Ale občas dráty atd
Ale i tak ,,,

Jsem koukala, jak pěkně skáčou oba - to jsem se taky pobavila - nevěděla jsem, kdo v tu chvíli podává větší výkon

27.9.2009 11:19
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak to jsem ráda, že se to líbí
Jak se tam dole ještě povalovala mlha ,,,
Ale občas dráty atd
Ale i tak ,,,

Jsem koukala, jak pěkně skáčou oba - to jsem se taky pobavila - nevěděla jsem, kdo v tu chvíli podává větší výkon

Tak já si založím

27.9.2009 11:21
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
Tak já si založím

Vložím sem tu fotku, o které se mluví. Myslím, že by mohla vyhrát v nějaké soutěži, co? Ta se mi fakt povedla a tatínek se snažil.

Přidejte reakci

Přidat smajlík