Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.5.2006 09:15

Takže sem dávejte fotečky westernových koníků já přidávám taky jednu je to maminka od moji budoucí kobylky.!! Je na ni sice anglické sedlo ale jinač jezdí western!!!

8.5.2006 09:31

terushka napsal(a):
Takže sem dávejte fotečky westernových koníků já přidávám taky jednu je to maminka od moji budoucí kobylky.!! Je na ni sice anglické sedlo ale jinač jezdí western!!!

Doufam ze se holky nebudou zlobit ze je davam na net ale jsou jedni z mala z nasi staje co jezdi western tak se musime pochlubit

8.5.2006 09:34

sunin napsal(a):
Doufam ze se holky nebudou zlobit ze je davam na net ale jsou jedni z mala z nasi staje co jezdi western tak se musime pochlubit

tak já sice nemám westernové plemeno, ale western s konikama jezdim...

Tady jsem ja a Berry

8.5.2006 09:55

ettelwen napsal(a):
tak já sice nemám westernové plemeno, ale western s konikama jezdim...

Tady jsem ja a Berry

8.5.2006 09:57

terushka napsal(a):

A ještě jedna fotečka...Snad mě neukamenujete

8.5.2006 16:43

terushka napsal(a):

B.J.

doga

22.7.2006 16:09
doga

innoncent napsal(a):
B.J.

já zasílám foto mé klisny Jezabel WPBR pod westernovým sedlem

22.7.2006 20:44

doga napsal(a):
já zasílám foto mé klisny Jezabel WPBR pod westernovým sedlem

Toto je Caulinka a Pavlinka:-D

23.7.2006 08:32

nicynka napsal(a):
Toto je Caulinka a Pavlinka:-D

Já a moje zlato Elis

23.7.2006 08:49

microfon napsal(a):
Já a moje zlato Elis

Tady jeden za mých koníků,Cambridge

23.7.2006 08:53

saja napsal(a):
Tady jeden za mých koníků,Cambridge

A v sedle

23.7.2006 09:06

terushka napsal(a):

to je moje kobylka :)
Jen jí to kazím, jelikož bylo - 15 a já jsem zmrzlááá

24.7.2006 09:34

terushka napsal(a):

Ta větší dvojice je moje kamarádka Ivana s ČT Argem a menší je Venda s WPB Avalanche

24.7.2006 09:54

avalanche napsal(a):
Ta větší dvojice je moje kamarádka Ivana s ČT Argem a menší je Venda s WPB Avalanche

Mám taky jedno typické westernové plemeno :-) Hucul x hafling...

24.7.2006 10:15

jackie napsal(a):
Mám taky jedno typické westernové plemeno :-) Hucul x hafling...

Taky priam svoji!!
4 letá QH klisna
m: Otoes Solo Debby
o:LJSR John Santos

28.7.2006 22:33

terushka napsal(a):

pupí

28.7.2006 22:36

terushka napsal(a):

to jsou naši kamarádi Smrčci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík