Vsetín tu jeste nebyl tak se pochlubme jake mame koně tady na valachach.
cookie
napsal(a):
hříbe huculíka Lord
cookie
napsal(a):
Náš nový přírůstek Lex-Dance
cookie
napsal(a):
tak sem to posunula tak neco prihod
vyjizka na vartovnu
cookie
napsal(a):
zlatuso hod sem filutu
Ahoj,já tady moc nechodím.....tak jsem neměla tušení,že mě tu někdo shání.Jasně že sem něco přidám,a ráda.Můj Filoušek.Mám ho na ranči v Ústí.
filou
napsal(a):
Ahoj,já tady moc nechodím.....tak jsem neměla tušení,že mě tu někdo shání.Jasně že sem něco přidám,a ráda.Můj Filoušek.Mám ho na ranči v Ústí.
police u valašského meziříčí,naši čtyři mušketýři
cookie
napsal(a):
Gal ,Major a Lex
taky se taky přidám, Valmez, kobylka achalteke
jessyn
napsal(a):
taky se taky přidám, Valmez, kobylka achalteke
přidávám ještě pár fotek koní a jezdců z polic
margotka
napsal(a):
Pro Margotku: Já mám hodně podobného koně jako máš ty na fotce
cookie
napsal(a):
nejake staje v karlovicich jsou,ale tahle nevim,poptam se dostihaku.
Už druhý koníík podobný tomu od Margotky : Vizovicko
lapata
napsal(a):
děkuju
pro rozi,jestli to nebude tím že mají stejného tatku-pure dunnit power(doufám že jsem to dobře napsala),už jsme si kdysi psaly.jsi ze frištáku že? a máš kobču,akorát jméno jsem ted zapoměla.mimochodem tady vedle v Brankách máme dalšího bráchu a vedle v Podolí ségru
westgirl
napsal(a):
Už druhý koníík podobný tomu od Margotky : Vizovicko
Super fotky.
margotka
napsal(a):
pro rozi,jestli to nebude tím že mají stejného tatku-pure dunnit power(doufám že jsem to dobře napsala),už jsme si kdysi psaly.jsi ze frištáku že? a máš kobču,akorát jméno jsem ted zapoměla.mimochodem tady vedle v Brankách máme dalšího bráchu a vedle v Podolí ségru
bublinko ten irský kob je tvůj a tady někde na valašsku?je to můj vysněný kůn.je krásný
margotka
napsal(a):
bublinko ten irský kob je tvůj a tady někde na valašsku?je to můj vysněný kůn.je krásný
dnesni fotky,Lex a Gal
mayaa
napsal(a):
Lexík bude krasavec.....hrozně se mi líbíprdelka flekatá
...tiše závidím
Ballytánka-léto 2008
cookie
napsal(a):
no za 14 dní jeste pribude jeden,pokud to v sobotu dobre dopadne,jen na te prdelce bude mit mene bilych flicku,ale treba se vybarví.
a jeste galoun
margotka
napsal(a):
už nás ten sníh moc nebaví
né že by se dalo někde jezdit,všude ledová krusta tak chodíme většinou jen na druhou stranu dědiny a zpět
margotka
napsal(a):
né že by se dalo někde jezdit,všude ledová krusta tak chodíme většinou jen na druhou stranu dědiny a zpět
kolja
margotka
napsal(a):
barnie
Ahoj,posílám taky čerstvé fotečky.Mému Filouovi se snížek taky líbí.Když mi ho v květnu dovezli,byl to takový příliš hodný až flegmatický koník.Ale pěkně se vybyrvujeTeďka řádí jak drak!
filou
napsal(a):
Ahoj,posílám taky čerstvé fotečky.Mému Filouovi se snížek taky líbí.Když mi ho v květnu dovezli,byl to takový příliš hodný až flegmatický koník.Ale pěkně se vybyrvujeTeďka řádí jak drak!
Jo,zapoměla jsem dodat,že jsme přestěhovaní v Senince.Je ve stáji společně s tažáčkem Rigoškem.
filou
napsal(a):
Jo,zapoměla jsem dodat,že jsme přestěhovaní v Senince.Je ve stáji společně s tažáčkem Rigoškem.
Děvčata potřebuju udat jestě 2 štěnatka,fenky,matka pinč tatík kokr.rozhodte síte.díky
cookie
napsal(a):
Děvčata potřebuju udat jestě 2 štěnatka,fenky,matka pinč tatík kokr.rozhodte síte.díky
moje prdelka
cookie
napsal(a):
Náš nový přírůstek Lex-Dance
a tady je dalsí nový přírustek Red star
cookie
napsal(a):
moji krasavci
lapata
napsal(a):
Jen se připomínám, neví někdo něco o stáji Winarski, Kedroňových z Velkých Karlovic? Děkuju. Jestli a jak ještě fungují
pro Lapata: ahoj, ty tu stájku znáš? narodil se mi tam před jedenácti lety koník, už asi 3 roky pátrám po jeho matce, nějaké bližší info krom jména a jedné špatné přeskenované fotky... Tady moje konisko, co od vsetína pochází :)
stalonek
napsal(a):
pro Lapata: ahoj, ty tu stájku znáš? narodil se mi tam před jedenácti lety koník, už asi 3 roky pátrám po jeho matce, nějaké bližší info krom jména a jedné špatné přeskenované fotky... Tady moje konisko, co od vsetína pochází :)
tak par fotecek ze dneska
cookie
napsal(a):
a zacina nam bahynko
nejsem sice ze Vsetínska, ale znám Lexe ;-) Po tom co jsem prodala huculku Zuzku Radce Kostuchové jsem si novou kobylku ustájila u Lenky Hrabovské takže Lexika znám od narození. Mám i nějaké fotky tak kdybyste měla zájem, ráda pošlu. Mějte se Simona
stalonek
napsal(a):
ne, vlastně neznám. kdysi jsem se znala s majitelkou. tak jaen jak se mají a tak... :)
chromik
napsal(a):
nejsem sice ze Vsetínska, ale znám Lexe ;-) Po tom co jsem prodala huculku Zuzku Radce Kostuchové jsem si novou kobylku ustájila u Lenky Hrabovské takže Lexika znám od narození. Mám i nějaké fotky tak kdybyste měla zájem, ráda pošlu. Mějte se Simona
Pro Simonu.Zdravím,jj byla jsem u vás s Radkou,zuzka je zase v ocekávaní,radka ji pripustila huculem tak bude mít zase prírustek.jak jsem kupovala Lexe tak jsem uvazovala i o vasem hrebeckovi ,mela jste ho v nabidce, byl tusím po huculce.Za fotky budu rada. muzete mi je poslat mejlíkem?karlakristal@seznam.cz budu se tesit.
cookie
napsal(a):
Pro Simonu.Zdravím,jj byla jsem u vás s Radkou,zuzka je zase v ocekávaní,radka ji pripustila huculem tak bude mít zase prírustek.jak jsem kupovala Lexe tak jsem uvazovala i o vasem hrebeckovi ,mela jste ho v nabidce, byl tusím po huculce.Za fotky budu rada. muzete mi je poslat mejlíkem?karlakristal@seznam.cz budu se tesit.
beruška
A co u tebe nového??Chystáš se s Galounem na výstavu zas??chjo taky bych ráda:/ Fotečka Filutky a Eny z léééta....at už je léto
Pro Karlu a Soňu: já vám to holky vysvětlím :-)
Měla jsem huculku, kterou jsem prodala (Zuzanu) a zůstal mi po ní hřebeček po Appa hřebci.
Místo huculky jsem si pořídila trochu větší kobylku fjordského typu, která byla na prodej i s hřebečkem (Erol)
No a tak byli na prodej hřebečci 2. Laky (ze Zuzany) je teď někde za Prahou a Eriho má Soňa ;-)
Zkusím tu dát fotky, ale nevím jestli mi to půjde, nějak mi ta nová Ifauna blbne.
Ahoj všichni,posílám pár foteček z nedělní společné vyjížďky.Byla super!
no konečne nejaké nové fotky,jen tak dal,jak se gal trochu zmatorí tak neco podniknem.Komentař k foto:typicky postoj Mirdáska
Aspoň,že ho to baví!To můj chlap se ke koni nepřiblíží
Snad to všecko sama zvládnu
Makao ještě u bývalé majitelky...na této fotce je prostě k sežrání..zlatínko moje
ČAU Májo,je úžasný!Jak se tam na ranči máte?My už to u domu všechno chystáme.Koupila jsem unimobuňku a tak děláme plac.Sháním seno a tak.Je to sranda,když cérka z paneláku najednou dostane koňa.O chovu toho tolik nevím a tak mám co dělatTeď mě chlapi učíja sušit seno a dělají si ze mě srandu-blbouni.Ještě,že je Filou tak hodný kůň.Mějte se všeci pa pa
Už at je Red pod sedlem....s Makoškem by jim to náramně ladilo...přidávám též zimní....
No to by jim slušelo,ale budu ho prodávat.V lednu ho dám na Bazoš i s Galem,zatím nabízím jen po známých.
Ahoj,dlouho jsem tu nebyla.
Jsme přestěhovaní v Janové a máme se super
Filou si tu hnedka zvykl.Nevadí mu,že je sám,přesto,že byl celý život ve stádě.Je to prostě klíďas
Díky IFAUNĚ jsem vyřešila stáj.Posloužila unimobuňka.Můžu doporučitpa paaaa
Vsetíňáci....neznáte někdo ze svého okolí tuhle kobylku? ČT, narozena 1997, na LZ má jizvy po starém zranění.