sdracice
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat zda znáte nějakého spolehlivého sedláře, který vymění zlomenou kostru u sedla Prestige? Díky
Tak to se obávám, že měnit kostru je nesmysl. Někdy se dá kostra vyspravit, ale že by se dala celá vyměnit, to nevím, jestli by se vyplatilo a to i v případě sedla Prestige. Musela by se použít opět stejná kostra a to by se asi těžko shánělo. Leda z nějakého sedla (stejného), které má opačný problém - tedy kostra OK, ale ostatní zničeno. Myslím, že hloupost.
sdracice
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat zda znáte nějakého spolehlivého sedláře, který vymění zlomenou kostru u sedla Prestige? Díky
Mám podobný problém (prasklá kostra) u sedla Kentaur. Zatím se mi nepodařilo sehnat sedláře, který by to byl ochoten a uměl spravit, ale nevzdávám se. Když to nějaký sedlář umí, tak většinou je většinou vytížený a nemá čas, protože oprava je pracná, ale prý to opravit jde.
andmac
napsal(a):
Mám podobný problém (prasklá kostra) u sedla Kentaur. Zatím se mi nepodařilo sehnat sedláře, který by to byl ochoten a uměl spravit, ale nevzdávám se. Když to nějaký sedlář umí, tak většinou je většinou vytížený a nemá čas, protože oprava je pracná, ale prý to opravit jde.
Ahoj Dájo,zkus Vaňourka ze Zruče,taky mi jí zpravoval.
oli
napsal(a):
Ahoj Dájo,zkus Vaňourka ze Zruče,taky mi jí zpravoval.
Zdravím, hodně záleží na tom o jakou kostru jde a z jakého materiálu má výztuhu v komoře/pokud je prasklá tam/. Už jsem se setkala s tím, že byla výztuha z nevařitelného materiálu. A pokud není prasklá tam, je to problém o něco větší..a většinou neřešitelný. Ale samotná kostra u Prestige je plastová a vzhledem k tomu že reaguje na teplo, bude asi vařitelná. Takže záleží na míře poškození a tom, kolik do něj chcete investovat..