Takže dělám zase nové...už v 5 máme plno.!
Falík je skvělý! Jak mu to sluší. Je to zlatíčko!
Mimochodem, Leo, teda koník od panenky Barbie...to mě teda nenapadlo! Ale fakt je, že když na to tak koukám....
Dávám sem fotky teplokrevné Etny, jak se posledně s Usou seznamovaly. Tak tady je vyfocena samostatně. Je to krásná kobyla, veliká, skáče parkury, hrozně elegantní.
lucky
napsal(a):
Mimochodem, Leo, teda koník od panenky Barbie...to mě teda nenapadlo! Ale fakt je, že když na to tak koukám....
Dávám sem fotky teplokrevné Etny, jak se posledně s Usou seznamovaly. Tak tady je vyfocena samostatně. Je to krásná kobyla, veliká, skáče parkury, hrozně elegantní.
Etna
lucky
napsal(a):
Ahojky ... tak mám hafo nových fotek ... fotila ségra - má nový foťák a tak jsme si zahrály s Bárou na pokusný králíky
blanche
napsal(a):
Ahojky ... tak mám hafo nových fotek ... fotila ségra - má nový foťák a tak jsme si zahrály s Bárou na pokusný králíky
Lucky - máš krásně fotky
Další foto - večerní pohoda ...
blanche
napsal(a):
Lucky - máš krásně fotky
Tady vypadá taky jako koník z pohádky!
Tady dávám Usinciného kamaráda Čipa
blanche
napsal(a):
Lucky - máš krásně fotky
Díííík
lucky
napsal(a):
Tady vypadá taky jako koník z pohádky!
Tady dávám Usinciného kamaráda Čipa
Čipo
blanche
napsal(a):
Díííík
... že nejsi někde venku na koních ... je tam krásně
Já zas v práci
blanche
napsal(a):
... že nejsi někde venku na koních ... je tam krásně
Já zas v práci
.
blanche
napsal(a):
.
Včera jsem koupala zase já Barču ... docela držela ... Se máte ... já tu budu celý den zalezlá
lucky
napsal(a):
Čauky holky, doufám že nebude vadit, když se k vám přidám, když už od včerejška patřím s kobylkou Sárkou do stejné stáje, kde má Barča Falíka...:o) Tak vkládám pár foteček ze včerejšího seznamování ve stádě. Dneska ráno jsem u ní už byla a byla v čele stáda a jak ke mě běžela, celý stádo za ní... No celý ne, oni jsou totiž rozdělený na dvě půlky to stádo, jednou tvoří 4 březí kobylky a druhý vede Sára a je tam i s ní 5 mlaďošek a valach. Ten Sáru miluje
lucky
napsal(a):
a další...
lucky
napsal(a):
:o)
lucky
napsal(a):
:o))
lucky
napsal(a):
Kámoši
lucky
napsal(a):
POkec stranou
lucky
napsal(a):
Páni, ahoj! Ty jsi ve stejné stáji? Tak jo, klidně tady můžeš...bereme všechny milovníky koní, nemusí být jen s králíkem.
No jasně ... ať je nás tu více
Krásní koníci ...
alisa
napsal(a):
Lucky:
Psala jsi myslím že do 5. že si Čipa nikdo nevšímá a je tam sám s kozama na zahradě...Proč si ho nevšímají?Protože z něj vyrostli nebo o něj nemají zájem?Mě se strašně moc líbí
Jinak všichni koníci jsou tu krásní
Tady jsem jí a Sahib před vyjížďkou...Omluvte kvalitu fotky
alisa
napsal(a):
Tady jsem jí a Sahib před vyjížďkou...Omluvte kvalitu fotky
A tady je ještě 1...Toho nepořádku si nevšímejte
Oni přestavují stáje..
A sorry za to jak držim otěže
To víte mamka zachytí všechno
...
lucky
napsal(a):
Čipo
Ahojky, myslis, ze je to stejny ponik. Mam pocit, ze jsem se o neho starala jako o hribe. Jak se ma? :) Nevis, odkud ho koupili?
Diky Verca
verfa
napsal(a):
Říkali jsme mu Čip :)
Teda já bych řekla, že je to asi určitě stejný koník! Nevím, odkud jej koupili, ale je mladší o rok od Usy, takže tři roky. Je valášek. Koupili ho rodiče jako malého dětem...hřebečka! Nakonec s ním byly problémy, takže šel vykastrovat, byl i na výcvik na Čeladné...PNH. Prostě aby si s ním poradili. Pokud vím, tak už se na mě děcka vozily, ale ven moc nechodí. Jestli byl párkrát.... Jinak je stále na zahradě sám a ani koně skoro nezná. Chodíme za ním s Usinkou, aby se mu nestýskalo. Koupili mu na letošní zimu alespoň dvě kozy. Jinak byl stále zavřený na druhém konci zahrady sám. Jak moc často se mu věnují nevím, nemohu soudit. Nejsem tam stále. Mají na něj westernové sedlo a jestli jednou bude normálně na ježdění pro děti, nevím. Jinak prý je kříženec velš x arab. Jo a měl velkou ránu nebo nějakou vyrážku na zadku. Mě se to zdálo, jakby ho spíš snad někdo pořádně zmlátil, já nevím. Prostě to má stále. Nevím, možná je to kožní problém.
alisa
napsal(a):
A tady je ještě 1...Toho nepořádku si nevšímejte
Oni přestavují stáje..
A sorry za to jak držim otěže
To víte mamka zachytí všechno
...
Já ani nevím, jestli s ním něco dělají. Prostě se stále poflakuje na zahradě. Ze začátku u něj alespoň byly děcka nebo někdo, když jsem přišla s Usou. Nyní vidím, že sedí doma, ale on je tam sám. Nikdy jsem ho neviděla na procházce nebo mimo zahradu. Prý s ním jednou byli někde kousek, ale víc nevím. Nemohu více povědět, nevidím tam a spíše mi je ho líto. I když už mu na můj popud alespoň vyčesali hřívu a ocas...měl dredy.
lucky
napsal(a):
Já ani nevím, jestli s ním něco dělají. Prostě se stále poflakuje na zahradě. Ze začátku u něj alespoň byly děcka nebo někdo, když jsem přišla s Usou. Nyní vidím, že sedí doma, ale on je tam sám. Nikdy jsem ho neviděla na procházce nebo mimo zahradu. Prý s ním jednou byli někde kousek, ale víc nevím. Nemohu více povědět, nevidím tam a spíše mi je ho líto. I když už mu na můj popud alespoň vyčesali hřívu a ocas...měl dredy.
A nešlo by Čipa odkoupit za solidní cenu?Je to lepší než aby se trápil...Když se o něj nikdo moc nestará...
A má pěknou barvu a kukuč
Nemohla by jsi ho prosím vyfotit ještě
Kolik má cca KHV?
alisa
napsal(a):
A nešlo by Čipa odkoupit za solidní cenu?Je to lepší než aby se trápil...Když se o něj nikdo moc nestará...
A má pěknou barvu a kukuč
Nemohla by jsi ho prosím vyfotit ještě
Kolik má cca KHV?
Nemohla by jsi mi poslat foto v původní velikosti ne mejl prosím?Mně vážně ohromil!
Samozdřejmě všichni koníci jsou tu nádherní!!!Ale já mám pro flekaté koníky(poníky) slabost
alisa
napsal(a):
Nemohla by jsi mi poslat foto v původní velikosti ne mejl prosím?Mně vážně ohromil!
Samozdřejmě všichni koníci jsou tu nádherní!!!Ale já mám pro flekaté koníky(poníky) slabost
Ano, klidně pošlu. Ale vyfotit jinak než přes pletivo to asi nepůjde. Jak říkám, nikdy jsem koníka neviděla třeba na procházce. Jestli se má či nemá dobře nemohu až tak říct. Nechtěla bych se někoho dotknout. Pokud vím, tak se složením krmiva to není nic moc, ale koník hubeně nevypadá, docela slušný. A zahradu má velkou na takového poníka...VK nevím, tipuji tak 115 -120. Má tam nyní dvě kozy a stále je venku přes den a na noc ve stáji. Tam jsem však nikdy nebyla. Tak nemohu nic říct. Jen ho prostě nikdo nikdy venku mimo zahradu neviděl, ale majitelé mi říkali, že prý s ním už někde jednou byli. Tak nevím. Asi se tam někdy zase stavím, ale oni sedí doma a i když jsem tam někdy půl hoďky, tak nepříjdou.
lucky
napsal(a):
Ano, klidně pošlu. Ale vyfotit jinak než přes pletivo to asi nepůjde. Jak říkám, nikdy jsem koníka neviděla třeba na procházce. Jestli se má či nemá dobře nemohu až tak říct. Nechtěla bych se někoho dotknout. Pokud vím, tak se složením krmiva to není nic moc, ale koník hubeně nevypadá, docela slušný. A zahradu má velkou na takového poníka...VK nevím, tipuji tak 115 -120. Má tam nyní dvě kozy a stále je venku přes den a na noc ve stáji. Tam jsem však nikdy nebyla. Tak nemohu nic říct. Jen ho prostě nikdo nikdy venku mimo zahradu neviděl, ale majitelé mi říkali, že prý s ním už někde jednou byli. Tak nevím. Asi se tam někdy zase stavím, ale oni sedí doma a i když jsem tam někdy půl hoďky, tak nepříjdou.
Mimochodem, co je to za koníka, ten Sahib?
Tady dávám ještě Usinku...něco jsem ještě přeuložila...mám to tady dát?
lucky
napsal(a):
Páni, ahoj! Ty jsi ve stejné stáji? Tak jo, klidně tady můžeš...bereme všechny milovníky koní, nemusí být jen s králíkem.
králíčky jsme taky měli, ale Bobinka umřela a aby nebyl Bertík sám, tak jsem ho dala kamarádce co má ještě dvě holčičky, takže se má mooc dobře:o) Takže králíčky taky můžu:o))
alisa
napsal(a):
Sahib je ČT...Ale není můj..Jen ho jezdím
Teeeda, já čumím. Jeden den a já nestíhám. Navíc jsem si nechala USB tady a fotečky trčí v PC doma. Takže slibuji zítra. Jasně, že bereme všechny koníčky, i když jestli máte i králíčky, tak vás bereme přednostně . Fotečky krásný! Ta u magnólie, Lucky, kór! Mám i další video válejícího se Čika, zase zašlu. Nějak na tu chvíli mám v poslední době štěstí. Dneska jsem byla z koníků úplně hotová. Byli úplně vykolejení. Grant byl jako utržený ze řetězu, neskutečně nervózní, kopal kolem sebe, lítal sem a tam, nepustil mě ani "domů". Nastavil na mě zadek a že jako bude kopat. Šejla do mě zase pořád narážela se vší silou. Jednou jsem to nečekala, stála asi 2 metry ode mě, rozběhla se a narazila mi do ruky, tak jsem udělala úkrok, tak zase pejsek, tak jsem ho chudáčka šlápla. Nakonec mě teda vysvobodil přítelovo tatínek, který přijel z práce a pustil je do stájí. Přišel na to, proč se tak chovali. Zkutálel se totiž po poli prázdný barel a oni se totálně vyplašili. Báli se ho a proto byl Grant tak extrémně nervní a vyplašený. Narážel do ohrady, div si hnáty nezlámal. Pak se pokopali s Čikem. Čiko, chudák, schytal jednu pořádnou do zubů, že rozhejbával čelist, ale už ho prostě nebavilo, že ho Grant nechtěl k ohradě pustit. No, teda ty mi dneska dali. A těch much a komárů co na mě přenesli. Mám hlavu jako tykev
zviratkova
napsal(a):
Teeeda, já čumím. Jeden den a já nestíhám. Navíc jsem si nechala USB tady a fotečky trčí v PC doma. Takže slibuji zítra. Jasně, že bereme všechny koníčky, i když jestli máte i králíčky, tak vás bereme přednostně . Fotečky krásný! Ta u magnólie, Lucky, kór! Mám i další video válejícího se Čika, zase zašlu. Nějak na tu chvíli mám v poslední době štěstí. Dneska jsem byla z koníků úplně hotová. Byli úplně vykolejení. Grant byl jako utržený ze řetězu, neskutečně nervózní, kopal kolem sebe, lítal sem a tam, nepustil mě ani "domů". Nastavil na mě zadek a že jako bude kopat. Šejla do mě zase pořád narážela se vší silou. Jednou jsem to nečekala, stála asi 2 metry ode mě, rozběhla se a narazila mi do ruky, tak jsem udělala úkrok, tak zase pejsek, tak jsem ho chudáčka šlápla. Nakonec mě teda vysvobodil přítelovo tatínek, který přijel z práce a pustil je do stájí. Přišel na to, proč se tak chovali. Zkutálel se totiž po poli prázdný barel a oni se totálně vyplašili. Báli se ho a proto byl Grant tak extrémně nervní a vyplašený. Narážel do ohrady, div si hnáty nezlámal. Pak se pokopali s Čikem. Čiko, chudák, schytal jednu pořádnou do zubů, že rozhejbával čelist, ale už ho prostě nebavilo, že ho Grant nechtěl k ohradě pustit. No, teda ty mi dneska dali. A těch much a komárů co na mě přenesli. Mám hlavu jako tykev
Ty jsi měla teda den! Chudáci vyplašení...a ty taky! Vy máte i komáry? my ještě ne! A neádváte na ně nějaký repelent?
lucky
napsal(a):
Teda já bych řekla, že je to asi určitě stejný koník! Nevím, odkud jej koupili, ale je mladší o rok od Usy, takže tři roky. Je valášek. Koupili ho rodiče jako malého dětem...hřebečka! Nakonec s ním byly problémy, takže šel vykastrovat, byl i na výcvik na Čeladné...PNH. Prostě aby si s ním poradili. Pokud vím, tak už se na mě děcka vozily, ale ven moc nechodí. Jestli byl párkrát.... Jinak je stále na zahradě sám a ani koně skoro nezná. Chodíme za ním s Usinkou, aby se mu nestýskalo. Koupili mu na letošní zimu alespoň dvě kozy. Jinak byl stále zavřený na druhém konci zahrady sám. Jak moc často se mu věnují nevím, nemohu soudit. Nejsem tam stále. Mají na něj westernové sedlo a jestli jednou bude normálně na ježdění pro děti, nevím. Jinak prý je kříženec velš x arab. Jo a měl velkou ránu nebo nějakou vyrážku na zadku. Mě se to zdálo, jakby ho spíš snad někdo pořádně zmlátil, já nevím. Prostě to má stále. Nevím, možná je to kožní problém.
No nevim jestli je to zrovna milacek pro deti...jako malej byl docela divoch...ale zalezi na pristupu. Oni umi s konma a nebo zacinaji? Asi zacatky, co? Velš x arab byl otec..mamka je krizenec kdovi ceho. Tu ranu ma uz od malicka. Je to nejaka vyrazka. Byl u neho nekolikrat vet, ale asi to teda nezmizelo.. Ale aspon vypada, ze nema hlad nebo tak. Jsem rada, ze o nem vim. Chodim do tehle staje uz nejakou dobu..je to tam presne tak, jak vsichni kritizuji (a ja 100% souhlasim), vsechno pripustit cimkoli a nejak prodat kdovi kam..nejlepe co nejdraz..Ale nektery jsou povedeny kone..to zas nerikam :) Jen je toho moc moc..neni cas jezdit, jen sena nez udelame s kamaradkou pro 15 koni sami..zadarmo a dobrovolne.. A kdyz by byl cas jezdit, tak je zrovna vsechno brezi..tak porad dokola..
Jinak uz dlouho koukam na fotky Usi a je vazne super...snad jednou budu taky mit tak krasnyho konika :)
Kdybys zas videla Čipa, tak dej treba zas nekdy vedet :)
lucky
napsal(a):
Ty jsi měla teda den! Chudáci vyplašení...a ty taky! Vy máte i komáry? my ještě ne! A neádváte na ně nějaký repelent?
Jo jo, je jich tu jak much . Je to děs. O repelentu nic nevím. Prý by zítra měli jít už dolů do výběhu :-( , takže si tu havěť doufám, vezmou sebou
. Tady slíbená fota...
zviratkova
napsal(a):
Jo jo, je jich tu jak much . Je to děs. O repelentu nic nevím. Prý by zítra měli jít už dolů do výběhu :-( , takže si tu havěť doufám, vezmou sebou
. Tady slíbená fota...
úsměv
zviratkova
napsal(a):
taky úsměv
už tu máme taky pampelišky, ale než jsem je stačila vyfotit, tak je zdlábli
zviratkova
napsal(a):
už tu máme taky pampelišky, ale než jsem je stačila vyfotit, tak je zdlábli
zviratkova
napsal(a):
Ty ksichtíky jsou skvělé! A to video Čika mi došlo...ty máš fakt štěstí na válejícího koně! To Usa se tak nikdy neválí. Viděla jsem ji válet se jen ve stáji, když má hromadu hoblin, tak se trochu vyválí, než vstane. Proto mám taky sem tam díru ve zdi. Ale venku je na zemi jen omylem, když sebou praští na blátě, a to se stalo za její život jen párkrát.
Mimochodem, dostala dnes zabrat a já se hezky svezla. Ale známý ji přivezl vozík trávy a zítra si přijede pro hnůj a přiveze zase travičku, takže Usinka ho bude vítat.
lucky
napsal(a):
Ty ksichtíky jsou skvělé! A to video Čika mi došlo...ty máš fakt štěstí na válejícího koně! To Usa se tak nikdy neválí. Viděla jsem ji válet se jen ve stáji, když má hromadu hoblin, tak se trochu vyválí, než vstane. Proto mám taky sem tam díru ve zdi. Ale venku je na zemi jen omylem, když sebou praští na blátě, a to se stalo za její život jen párkrát.
Mimochodem, dostala dnes zabrat a já se hezky svezla. Ale známý ji přivezl vozík trávy a zítra si přijede pro hnůj a přiveze zase travičku, takže Usinka ho bude vítat.
To jo, ten prcek se válí furt. Ty dva nikdy nevidím, takže aspoň, že zastihnu občas Čikouška. To je dobrej kšeft - za hnůj travičku... Koníčci jsou už dole, je mi smutno :-( .... Proč tu k sakru není žádný smailík, který je smutný...
lucky
napsal(a):
Ahojky Lucky..Ty s Usinkou jste mě velmi zaujali..Nechceš se ozvat? Písala jsem ti maila, ale možná ti nepřišel. Tak se dyžtak ozvi na Princezna.L@seznam.cz
Budu ráda..Tak se měj a pozdravuj Usinku..
princezna
napsal(a):
Ahojky Lucky..Ty s Usinkou jste mě velmi zaujali..Nechceš se ozvat? Písala jsem ti maila, ale možná ti nepřišel. Tak se dyžtak ozvi na Princezna.L@seznam.cz
Tak jsme si docela zablbly
blanche
napsal(a):
Docela důvěra, co
A poslední fotečka
Báru jsem zatím viděla jen asi 3x válet - vyfotit stihla jen 1x a foto nic moc ...
Jinak děkuji moc za video - škoda nepovedlo se mi ani jedno otevřít :(((
blanche
napsal(a):
A poslední fotečka
Báru jsem zatím viděla jen asi 3x válet - vyfotit stihla jen 1x a foto nic moc ...
Jinak děkuji moc za video - škoda nepovedlo se mi ani jedno otevřít :(((
Moc pěkný fotečky!!!!!!!!
Blanche,ty na poli jsou super!!!!!!
No vidět Falka se válet-tak s tim nemam absolutní problém.Kdykoli může,tak se válí!Takovejch foteček mam fůru...tak aspoň nějaké přihodím...
Válení po letní koupeli....
bbb
napsal(a):
Moc pěkný fotečky!!!!!!!!
Blanche,ty na poli jsou super!!!!!!
No vidět Falka se válet-tak s tim nemam absolutní problém.Kdykoli může,tak se válí!Takovejch foteček mam fůru...tak aspoň nějaké přihodím...
Válení po letní koupeli....
nebo v zimě.....
bbb
napsal(a):
nebo v zimě.....
Když se jdem proběhnout do haly,tak se nejprve taky vyválí....
lucky
napsal(a):
Lucky, prosím koukni na meil. Děkuji Katulik
zviratkova
napsal(a):
Jak je to možné, že Ti nejdou otevřít? Mám přehrávač Quick Time?
Tak dneska jsem konečně Falíka celýho vykoupala.Bylo opravdu nádherně a pak mohl krásně uschnout na sluníčku při pasení.Je krásně čistej.Bohužel jsem neměla foťák,tak jsem ho nemohla vyfotit.Zítra už asi tak čistej nebude,protože ráno jde do výběhu a tam je takovej pěknej prašnej plácek na válení....
bbb
napsal(a):
Tak dneska jsem konečně Falíka celýho vykoupala.Bylo opravdu nádherně a pak mohl krásně uschnout na sluníčku při pasení.Je krásně čistej.Bohužel jsem neměla foťák,tak jsem ho nemohla vyfotit.Zítra už asi tak čistej nebude,protože ráno jde do výběhu a tam je takovej pěknej prašnej plácek na válení....
To věřím, že dlouho čisťoučkej nevydrží. Ale třeba by jsi ho zítra mohla vykoupat znova, určitě bude zase krásně, počasí se má zkazit až v neděli. To já jsem tady koukala pořádnou dobu z okna, nikde žádný koník, pejsci zalezlí a tak nic ke koukání. Ale v tom se ozval Čiko ze stáje. Tak jsem mu dala nějakou dobrůtku, chudáček, byl nervózní, jelikož Grantík se Šejlinkou jsou ve výběhu dole a ne na dvorku. Tak jsme šli na procházku, abychom se podívali, jak se jim tam dole vede. NO, Grant je samá jizva, Čiki ho totiž div neuštval, celého ho pokousal, je samá lysina. Takže je Čiki za trest ve stáji. Já to stejně nechápu, chvilku bez sebe nemůžou být, furt se volají, skoro se nehnou jeden od druhého a Čiki pak provede tohle. Bodeť by se pak na něj nezlobili...Navíc ještě ničí ohradu, aby mohl utéct. Vysadil i dvířka od ohrady. Ale zrovna ho překvapil přítelovo tatínek, takže nestihl utéct.
zviratkova
napsal(a):
To věřím, že dlouho čisťoučkej nevydrží. Ale třeba by jsi ho zítra mohla vykoupat znova, určitě bude zase krásně, počasí se má zkazit až v neděli. To já jsem tady koukala pořádnou dobu z okna, nikde žádný koník, pejsci zalezlí a tak nic ke koukání. Ale v tom se ozval Čiko ze stáje. Tak jsem mu dala nějakou dobrůtku, chudáček, byl nervózní, jelikož Grantík se Šejlinkou jsou ve výběhu dole a ne na dvorku. Tak jsme šli na procházku, abychom se podívali, jak se jim tam dole vede. NO, Grant je samá jizva, Čiki ho totiž div neuštval, celého ho pokousal, je samá lysina. Takže je Čiki za trest ve stáji. Já to stejně nechápu, chvilku bez sebe nemůžou být, furt se volají, skoro se nehnou jeden od druhého a Čiki pak provede tohle. Bodeť by se pak na něj nezlobili...Navíc ještě ničí ohradu, aby mohl utéct. Vysadil i dvířka od ohrady. Ale zrovna ho překvapil přítelovo tatínek, takže nestihl utéct.
Ahoj! Dnes nemám moc času, ale hodím sem na kukandu dva krásné koníky! Byli jsme včera s tátou na jízdárně za mou kamarádkou, která má dva krásné koně, takže se o fotečky podělím, doufám, že to nebude vadit majitelce.
Bessy, vlastním jménem Impala, je 14-ti letá kobyla ČT po Hugben. Kobylku znám od jejich pěti let.
lucky
napsal(a):
Ahoj! Dnes nemám moc času, ale hodím sem na kukandu dva krásné koníky! Byli jsme včera s tátou na jízdárně za mou kamarádkou, která má dva krásné koně, takže se o fotečky podělím, doufám, že to nebude vadit majitelce.
Bessy, vlastním jménem Impala, je 14-ti letá kobyla ČT po Hugben. Kobylku znám od jejich pěti let.
opět Bessynka
lucky
napsal(a):
A tady druhý krasavec. Roční hřebeček Yogi z otce plemeníka QH...páni, teď si nevspomenu přesně na jméno. Je po Count Jess a máma malého Yogiho je klusačka.
lucky
napsal(a):
A tady druhý krasavec. Roční hřebeček Yogi z otce plemeníka QH...páni, teď si nevspomenu přesně na jméno. Je po Count Jess a máma malého Yogiho je klusačka.
princezna
napsal(a):
Já jsem si to zkoušela pustit v práci - možnosti tu máme omezené
Tak třeba někde jinde se mi to povede - doufám
Něco sem zase přidám ...
Valášek Lery
blanche
napsal(a):
Já jsem si to zkoušela pustit v práci - možnosti tu máme omezené
Tak třeba někde jinde se mi to povede - doufám
Něco sem zase přidám ...
Valášek Lery
Sálava
lucky
napsal(a):
Ještě přeci něco
blanche
napsal(a):
.
Ty poslední dvě fotky s tím západem jsou opravdu nádherný!!!!
Já mám podobnou ze zimy,sluníčko ale moc vidět nebylo....
bbb
napsal(a):
Ty poslední dvě fotky s tím západem jsou opravdu nádherný!!!!
Já mám podobnou ze zimy,sluníčko ale moc vidět nebylo....
OOOOoooo dííííky
mám jich ještě pár ... chtělo by to ale více červánků ... někdy budu muset ještě zkusit
Máš ale taky pěknou fotečku
blanche
napsal(a):
OOOOoooo dííííky
mám jich ještě pár ... chtělo by to ale více červánků ... někdy budu muset ještě zkusit
Máš ale taky pěknou fotečku
.
evinka01
napsal(a):
jejdasorry dámy, že se vám vetře do diskuze někdo další, ale jak vidím Yogiho nemůžu odolat
speciálně pro Lucky posílám fotečky Yogiho coby malinké hříbátko... tatínkem je Kathy´s Royal Jess.. foceno 28.6.2005
maminka.. teda její jméno už fakt nevím...
evinka01
napsal(a):
maminka.. teda její jméno už fakt nevím...
opet maminka a Yogi
evinka01
napsal(a):
..pritel se ho snazi otlapkavat
no a nakonec tatinek Kathy´s Royal Jess..
blanche
napsal(a):
.
Tak jak jsem předpokládala....no pochopitelně jsem Falíka dnes nafotila při válení.A to byl včera tak krásně vykoupanej...
bbb
napsal(a):
Tak jak jsem předpokládala....no pochopitelně jsem Falíka dnes nafotila při válení.A to byl včera tak krásně vykoupanej...
A přihodím ještě pár foteček...Míša už tu psala,že má Sáru ve stejné stáji jako já Falka...tak tady jsou spolu....
bbb
napsal(a):
A přihodím ještě pár foteček...Míša už tu psala,že má Sáru ve stejné stáji jako já Falka...tak tady jsou spolu....
...Sára se snažila navázat kontakt....
bbb
napsal(a):
...Falko ale moc zájmu nejevil...
Nakonec přeci jen spolu !
evinka01
napsal(a):
p.s.Lucky... popros prosím svoji kámošku, jestli by nebyla tak hodná a neposlala mi na mail nějaký Yogiho fotečky... budem moc rádi koukat jak vyrostl:o)))dik
Jé! To je Yogi, skvělé! Ty fotky, co jsem posílala jsou aktuální, ale když budu mít nějakou, až bude větší, tak sem dám, nebo řeknu majitelce . Bude mít radost, až toto uvidí! Ano, na jméno tatíka jsem si nemohla přesně vzpomenout, věděla jsem, že tak nějak to je. Máma je klusačka, myslím, že Santara. Pěkná kobyla. Nyní by přes léto měl být Yogi zpět v rodišti...
lucky
napsal(a):
Jsou kouzelní! Moc jim to sluší! Sára vypadá stejně vysoká..nebo se mi to zdá?
Nazdárek! Tak tu mám několik fotek ze včerejška...
zviratkova
napsal(a):
Nazdárek! Tak tu mám několik fotek ze včerejška...
sotva došáhne ven, není ve své, v téhle Grantíka má víc místa...
zviratkova
napsal(a):
sotva došáhne ven, není ve své, v téhle Grantíka má víc místa...
teď chuligán běhá po dvoře, ale ne ve výběhu, přímo po dvoře. Jsou to rány, když peláší po dlaždicích. Prý aby se proběhnul. Všude jinde by totiž pláchnul...
zviratkova
napsal(a):
teď chuligán běhá po dvoře, ale ne ve výběhu, přímo po dvoře. Jsou to rány, když peláší po dlaždicích. Prý aby se proběhnul. Všude jinde by totiž pláchnul...
Tady Šejlinka ze spodního výběhu. Vypadá to, že přesrstila a zbarvuje se nějak do růžova .
lucky
napsal(a):
Ahojda holky! Tak jak jsem slíbila, hodím sem fotečky. Byla jsem u Jany (jak má králíka Bobka) a vyrazily jsme na koně. Bohužel si nepamatuju jména koní. Akorát izabela je myslím Terezka, pak je tam plavka a její 3 letý potomek (teď už valach). Na to,že to jsou jen "provozáci" (rekreační koníci),tak moc pěkný koně. Terezka bude dělat výkonnostní zkoušky... Jinak z kinských má jen maminku. Tak a teď fotky. To zas bylo bájo, pomazlit po době koníčky
1. fotečka - valach
medik
napsal(a):
Ahojda holky! Tak jak jsem slíbila, hodím sem fotečky. Byla jsem u Jany (jak má králíka Bobka) a vyrazily jsme na koně. Bohužel si nepamatuju jména koní. Akorát izabela je myslím Terezka, pak je tam plavka a její 3 letý potomek (teď už valach). Na to,že to jsou jen "provozáci" (rekreační koníci),tak moc pěkný koně. Terezka bude dělat výkonnostní zkoušky... Jinak z kinských má jen maminku. Tak a teď fotky. To zas bylo bájo, pomazlit po době koníčky
1. fotečka - valach
celé "stádo"
medik
napsal(a):
sice tu nestojí nic moc,ale jinak je fakt krásná
a druhá kobylka
medik
napsal(a):
zase milovník fotografie
a nejlepší nakonec
jinak je měl pán skvěle naučený, zavolal a zapískal a hned se přiřítili k ohradě...
medik
napsal(a):
Jooooo, abych nezapoměla. Super fotečky! Koukám,že jsem to tu trochu zacpala,hi hi hi. No co, založíme sedmičku
Jani, krásní koníci! Ta Terazka vypadá hezky a líbí se mi ti plaváci.
Jinak mám tady pro vás hromadu dnešních krásných fotek! Byla jsem s Usinkou venku a dostala zabíračku...vlastně jsme byly spolu celý den. A tak jsem ji na chvíli dala do stáje, protože začalo poprchávat a táta česal na stole Darése.
Tak jsem chtěla vyčesat i to naše štěně a tak jsme dali česací stolek pod stříšku ke stáji. No Usa byla nadšená a když jsem tam dala Fabricia, tak byla šťastná jako blecha, že má zase co žužlat. Chvíli jsem ho česala, ale potom to koukání stálo za to, takže táta přiklusal s foťákem a fotky...no posuďte sami!
lucky
napsal(a):
Jani, krásní koníci! Ta Terazka vypadá hezky a líbí se mi ti plaváci.
Jinak mám tady pro vás hromadu dnešních krásných fotek! Byla jsem s Usinkou venku a dostala zabíračku...vlastně jsme byly spolu celý den. A tak jsem ji na chvíli dala do stáje, protože začalo poprchávat a táta česal na stole Darése.
Tak jsem chtěla vyčesat i to naše štěně a tak jsme dali česací stolek pod stříšku ke stáji. No Usa byla nadšená a když jsem tam dala Fabricia, tak byla šťastná jako blecha, že má zase co žužlat. Chvíli jsem ho česala, ale potom to koukání stálo za to, takže táta přiklusal s foťákem a fotky...no posuďte sami!
Fabricius od Trojské skály a Usama Watani
lucky
napsal(a):
Fabricius od Trojské skály a Usama Watani
Fabricius měl nyní tři měsíce
lucky
napsal(a):
Fabby je zatím malinký, ale až bude větší, tak dosáhne hravě ze země...
Barča H.

XXX.XXX.230.238
Dobrý den, no poník se má skvěle, to my jsme ho od vás kupovali :) je mu teď 12 let a je to pěkný hajzlík a už od malička valach, což možná víte, nevím.. Jezdila jsem na něm já a teď na něm jezdí má kamarádka (viz foto) a moc jí to jde (taky že jsem jí učila já) :D je nám oběma 14 let a jak jsme ho kupovali (sestra ho kupovala) byly mi dva roky :D je hrozně tlustý (dobře živený) a kamarádka ho má moc ráda :D vy jste se o něj starala jak dlouho?