Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.9.2009 16:36
cashamalta

XXX.XXX.43.115

Hledám nějakého sedláře z olomouckého kraje, který by uměl vyměnit-zúžit komoru u anglického sedla. V KenTauru opravují jen svoje sedla, já mám Stubbena. Děkuji za všechny tipy a kontakty.

15.9.2009 08:23
horallka

XXX.XXX.26.201

cashamalta napsal(a):
Hledám nějakého sedláře z olomouckého kraje, který by uměl vyměnit-zúžit komoru u anglického sedla. V KenTauru opravují jen svoje sedla, já mám Stubbena. Děkuji za všechny tipy a kontakty.

Z Olomouce je sedlář Meril,bohužel nemám na něj kontakt ani nevím jak se jmenuje ale často o něm slíchávám.Na netu jsem našla tohle http://dakota.czechian.net/ a tohle:SEDLÁŘSTVÍ-OBUVNICTVÍ NOVÁK KAREL ING.ČSA 22/12, 78501 Šternberk
Tel.: 585 012 006

15.9.2009 09:42
enriko

XXX.XXX.181.253

horallka napsal(a):
Z Olomouce je sedlář Meril,bohužel nemám na něj kontakt ani nevím jak se jmenuje ale často o něm slíchávám.Na netu jsem našla tohle http://dakota.czechian.net/ a tohle:SEDLÁŘSTVÍ-OBUVNICTVÍ NOVÁK KAREL ING.ČSA 22/12, 78501 Šternberk
Tel.: 585 012 006

Evo, pokud potřebujete kontakt na Merila, mohu Vám ho poslat. Sice šije westernová sedla,ale vyměnit kostru by snad mohl. popřípadě se ho optám a napíšu vám

15.9.2009 11:28
cashamalta

XXX.XXX.43.115

enriko napsal(a):
Evo, pokud potřebujete kontakt na Merila, mohu Vám ho poslat. Sice šije westernová sedla,ale vyměnit kostru by snad mohl. popřípadě se ho optám a napíšu vám

No kontakt by byl super, nebo teda aspoň informace jestli by byl schopen-ochoten se na to sedlo podívat. Kdyžtak na mail eva.makovcova@seznam.cz Máte s ním někdo osobní zkušenost? Dělal vám sedlo?

15.9.2009 13:13
enriko

XXX.XXX.181.253

cashamalta napsal(a):
No kontakt by byl super, nebo teda aspoň informace jestli by byl schopen-ochoten se na to sedlo podívat. Kdyžtak na mail eva.makovcova@seznam.cz Máte s ním někdo osobní zkušenost? Dělal vám sedlo?

já mám od něj komplet výstroj na mé koníky, slobery k otěžím, sedla, uzdečky, poprsák. i spousta známých od něj sedla má. spokojenost největší

15.9.2009 16:09
karwen

XXX.XXX.99.162

cashamalta napsal(a):

Také mám od něj westernové sedlo s uzdečkou

15.9.2009 17:55
cashamalta

XXX.XXX.43.115

karwen napsal(a):
Také mám od něj westernové sedlo s uzdečkou

Zkoušela jsem ten kontakt Dakota, ale ani jeden uvedený email nefunguje. Pokud teda můžu poprosit o kontakt na Marila, budu vděčná. Sem nebo na mail. Děkuji mnohokrát

Přidejte reakci

Přidat smajlík