Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2009 09:09
lluccikk

XXX.XXX.81.187

Dobrý den!
Rozhodla jsem se z bezpečnostních důvodu blížící se zimy si pořídit jezdeckou bezpečnostní vestu.Odrazuje mne sice to co většina lidí říka a to, že je nepohodlná a špatně se v ní jezdí ale radši nepohodlí než další zlomeniny.Zajímalo by mne jake máte zkušenosti s určitými typy vest.Chtěla bych vestu okolo 2000 kč ale zase aby byla pohodlná a kvalitní.Proto bych prosila jestli byste nenapsali jakou vestu máte jak jste s ní spokojeni apod.Děkuji

19.9.2009 09:31
asharka

XXX.XXX.96.107

lluccikk napsal(a):
Dobrý den!
Rozhodla jsem se z bezpečnostních důvodu blížící se zimy si pořídit jezdeckou bezpečnostní vestu.Odrazuje mne sice to co většina lidí říka a to, že je nepohodlná a špatně se v ní jezdí ale radši nepohodlí než další zlomeniny.Zajímalo by mne jake máte zkušenosti s určitými typy vest.Chtěla bych vestu okolo 2000 kč ale zase aby byla pohodlná a kvalitní.Proto bych prosila jestli byste nenapsali jakou vestu máte jak jste s ní spokojeni apod.Děkuji

Já mám jenom páteřák a sním jsem velmi spokojena, ani skoro nevím že ho mám, jediný problém (který je i u vesty a to ve větší míře) mám v teplejším počasí - mám propocená celá záda a pás na břiše, ovšem u vesty jsem měla propocené tričko celé Vestu jsem měla pouze dvakrát, ale vzhledem k tomu že mi dosahovala pouze po žebra, mi moc nevyhovovala a pohodlně se mi v ní taky nejezdilo, dokonce mně z ní bolela záda.

19.9.2009 17:52
marse

XXX.XXX.191.15

asharka napsal(a):
Já mám jenom páteřák a sním jsem velmi spokojena, ani skoro nevím že ho mám, jediný problém (který je i u vesty a to ve větší míře) mám v teplejším počasí - mám propocená celá záda a pás na břiše, ovšem u vesty jsem měla propocené tričko celé Vestu jsem měla pouze dvakrát, ale vzhledem k tomu že mi dosahovala pouze po žebra, mi moc nevyhovovala a pohodlně se mi v ní taky nejezdilo, dokonce mně z ní bolela záda.

Mám vestu Protecto i za solidní cenu a jsem s ní spokojená.Mám ji asi 3měsíce,ze začátku nezvyk ale teď ani nevím že ji mám na sobě.Ale jak se píše nademnou,v teplém počasí jsem pod vestou celá propocená A prestože mám problémy se zádama a bolí mě pořád, tak ve vestě ne.Přemýšlela jsem i nad páteřákem ale neměla jsem možnost ho vyzkoušet.

19.9.2009 21:34
andy zahourova

XXX.XXX.207.1

marse napsal(a):
Mám vestu Protecto i za solidní cenu a jsem s ní spokojená.Mám ji asi 3měsíce,ze začátku nezvyk ale teď ani nevím že ji mám na sobě.Ale jak se píše nademnou,v teplém počasí jsem pod vestou celá propocená A prestože mám problémy se zádama a bolí mě pořád, tak ve vestě ne.Přemýšlela jsem i nad páteřákem ale neměla jsem možnost ho vyzkoušet.

Ahoj,koupila jsem si tuto vestu a jak říká Marcela ze začátku je to nezvyk,ale časem si zvykneš.Je pravda že v letním počasí se ve vestě budeš potit ale v zimě to bude naopak a bude příjemná.
Já osobně jsem už několik pádu s vestou měla a můžu ti říct že jsem ráda že jí mám.
S páteřákem také nemám zkušenosti, takže nemůžu posoudit.
Ahoj

19.9.2009 21:55
honey

XXX.XXX.138.182

andy zahourova napsal(a):
Ahoj,koupila jsem si tuto vestu a jak říká Marcela ze začátku je to nezvyk,ale časem si zvykneš.Je pravda že v letním počasí se ve vestě budeš potit ale v zimě to bude naopak a bude příjemná.
Já osobně jsem už několik pádu s vestou měla a můžu ti říct že jsem ráda že jí mám.
S páteřákem také nemám zkušenosti, takže nemůžu posoudit.
Ahoj

Vestu už mám dva roky, ale jezdím v ní jen v zimě (letos jsem v létě nejezdila vůbec, loni z důvodu velkého vedra většinou bez vesty). Ještě jsem v ní nespadla, ale kamarádka ano a hodně jí pomohla (kůň jí šlápl na břicho a jen díky vest se nic nestalo). Zvykla jsem si rychle a už mi ani nepřijde, že ji mám. Jsem v ní i více narovnaná, což svědčí i mým bolavým zádům.
Vestu mám značky Equithmeme za 2.000 (odtud http://www.horse-shop.cz/hshop/oddeleni.php?o=28)

22.9.2009 06:40
lluccikk

XXX.XXX.81.187

lluccikk napsal(a):
Dobrý den!

Děkuju všem za rady zkusím nějakou vybrat

22.9.2009 09:04
kessidis

XXX.XXX.54.192

lluccikk napsal(a):
Děkuju všem za rady zkusím nějakou vybrat

Když už je tady takové téma. Jaký je rozdíl mezi vestou a chráničem páteře? Co je lepší?

24.9.2009 11:03
asharka

XXX.XXX.202.50

kessidis napsal(a):
Když už je tady takové téma. Jaký je rozdíl mezi vestou a chráničem páteře? Co je lepší?

Chránič páteře chrání pouze záda, vesta i žebra, některé i břicho. ochrání například pokud kůň na jezdce šlápne (břicho, hruď), tam je páteřák na nic. Ale zase v páteřáku není takové vedro, rychleji ho nandám, rychleji sundám, podle potřeby i povolím a podobně. Jezdí se mi s ním fajn Mám Tattini, ze Zooproduktu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík