Prosím o radu, kde bych mohla koupit pletené, jednodílné otěže, ploché ne kulaté. Přesnou délku nevím, neměly by to však být ty krátké na barely. Kdysi jsem jsem jedny koupila v Čechách na akci a pak mi je koník ztratil i s uzdečkou a udidlem. Od té doby jsem na ně nikde nenarazila. Snad půjdou na fotce aspoň trochu vidět.Díky za tip. Už jsem na netu prolezla kdo co.
jenee
napsal(a):
Prosím o radu, kde bych mohla koupit pletené, jednodílné otěže, ploché ne kulaté. Přesnou délku nevím, neměly by to však být ty krátké na barely. Kdysi jsem jsem jedny koupila v Čechách na akci a pak mi je koník ztratil i s uzdečkou a udidlem. Od té doby jsem na ně nikde nenarazila. Snad půjdou na fotce aspoň trochu vidět.Díky za tip. Už jsem na netu prolezla kdo co.
Nařezat kůži a uplést jak vánočku Dá se to
jenee
napsal(a):
Není to kůže, je to materiál podobný prádlové šňůře. Ne že bych neuměla uplést cop, ale jedny takové podomácku dělané otěže už máme a jedna jsou tenké a jednak se hodně kroutí. A taky uchycení na karabiny není tak jednoduché udělat, jako když si je člověk koupí.
jenee
napsal(a):
Není to kůže, je to materiál podobný prádlové šňůře. Ne že bych neuměla uplést cop, ale jedny takové podomácku dělané otěže už máme a jedna jsou tenké a jednak se hodně kroutí. A taky uchycení na karabiny není tak jednoduché udělat, jako když si je člověk koupí.
Doporučuji Miloše, na stránkách má plno pletených otěží;) www.torikon.cz
skippka
napsal(a):
Doporučuji Miloše, na stránkách má plno pletených otěží;) www.torikon.cz
áá pardon adresa je www.toricon.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
skippka
napsal(a):
áá pardon adresa je www.toricon.cz
Na toriconu jsem hledala a spletené jsem nenašla...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na toriconu jsem hledala a spletené jsem nenašla...
Pro jenee, posílala jsem Vám mail.
jenee
napsal(a):
Taky jsem tam hledala,ale pletené tam nebyly. To už je fakt nikdo nedělá? Nejideálnější by byly s těma protáčecíma karabinkama, aby se nemohly moc kroutit.
ahoj Jenee,ani v Bangu je nevyrábějí?možná by je udělali na přání
http://www.banghandmade.cz/cz/
westgirl
napsal(a):
ahoj Jenee,ani v Bangu je nevyrábějí?možná by je udělali na přání
http://www.banghandmade.cz/cz/
Ahoj Hani, když nevím, jak to vypadá, tak bych do toho asi nešla - radši. Ať si neobjednám zajíce v pytli. Už se mi něco rýsuje, ale stále hledám. Koupila bych si i dvoje, to se hodí.
jenee
napsal(a):
Ahoj Hani, když nevím, jak to vypadá, tak bych do toho asi nešla - radši. Ať si neobjednám zajíce v pytli. Už se mi něco rýsuje, ale stále hledám. Koupila bych si i dvoje, to se hodí.
Holky prosím nehodili byste prosím nějakou bližší fotku, docela by mě zajímalo jaké že to otěže máte na mysli
skippka
napsal(a):
Holky prosím nehodili byste prosím nějakou bližší fotku, docela by mě zajímalo jaké že to otěže máte na mysli
tady jsem je našla sice to trvalo někde je na netu vyčmuchat
jenee
napsal(a):
Není dávno je tu někdo nabízel k prodeji.
Prodej věciček-spěchá
makki
napsal(a):
Není dávno je tu někdo nabízel k prodeji.
Prodej věciček-spěchá
ještě 1 obrázek
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83