Kde sehnat pletené otěže?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.9.2009 20:21
jenee

XXX.XXX.150.58

Prosím o radu, kde bych mohla koupit pletené, jednodílné otěže, ploché ne kulaté. Přesnou délku nevím, neměly by to však být ty krátké na barely. Kdysi jsem jsem jedny koupila v Čechách na akci a pak mi je koník ztratil i s uzdečkou a udidlem. Od té doby jsem na ně nikde nenarazila. Snad půjdou na fotce aspoň trochu vidět.Díky za tip. Už jsem na netu prolezla kdo co.

25.9.2009 07:03
saddlery

XXX.XXX.2.142

jenee napsal(a):
Prosím o radu, kde bych mohla koupit pletené, jednodílné otěže, ploché ne kulaté. Přesnou délku nevím, neměly by to však být ty krátké na barely. Kdysi jsem jsem jedny koupila v Čechách na akci a pak mi je koník ztratil i s uzdečkou a udidlem. Od té doby jsem na ně nikde nenarazila. Snad půjdou na fotce aspoň trochu vidět.Díky za tip. Už jsem na netu prolezla kdo co.

Nařezat kůži a uplést jak vánočku Dá se to

25.9.2009 07:15
pinoha

XXX.XXX.69.167

saddlery napsal(a):
Nařezat kůži a uplést jak vánočku Dá se to

Vánočka není plochá, a na fotce to nevypadá jako kůže! :-)
Lucie

25.9.2009 09:58
jenee

XXX.XXX.150.58

jenee napsal(a):

Není to kůže, je to materiál podobný prádlové šňůře. Ne že bych neuměla uplést cop, ale jedny takové podomácku dělané otěže už máme a jedna jsou tenké a jednak se hodně kroutí. A taky uchycení na karabiny není tak jednoduché udělat, jako když si je člověk koupí.

25.9.2009 11:03
skippka

XXX.XXX.46.19

jenee napsal(a):
Není to kůže, je to materiál podobný prádlové šňůře. Ne že bych neuměla uplést cop, ale jedny takové podomácku dělané otěže už máme a jedna jsou tenké a jednak se hodně kroutí. A taky uchycení na karabiny není tak jednoduché udělat, jako když si je člověk koupí.

Doporučuji Miloše, na stránkách má plno pletených otěží;) www.torikon.cz

25.9.2009 11:04
skippka

XXX.XXX.46.19

skippka napsal(a):
Doporučuji Miloše, na stránkách má plno pletených otěží;) www.torikon.cz

áá pardon adresa je www.toricon.cz

25.9.2009 12:36
jenee

XXX.XXX.150.58

skippka napsal(a):

díky moc

Neregistrovaný uživatel

25.9.2009 13:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

skippka napsal(a):

Na toriconu jsem hledala a spletené jsem nenašla...

Neregistrovaný uživatel

25.9.2009 13:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Pro jenee, posílala jsem Vám mail.

25.9.2009 13:26
jenee

XXX.XXX.150.58

Pro jenee, posílala jsem Vám mail.

Pro Coudas: ještě zvažuji a hledám na netu. Určitě se ale brzy ozvu. E-mail došel, i fiotečky.Díky.

25.9.2009 13:27
jenee

XXX.XXX.150.58

Taky jsem tam hledala,ale pletené tam nebyly. To už je fakt nikdo nedělá? Nejideálnější by byly s těma protáčecíma karabinkama, aby se nemohly moc kroutit.

25.9.2009 16:00
westgirl

XXX.XXX.227.219

jenee napsal(a):
Taky jsem tam hledala,ale pletené tam nebyly. To už je fakt nikdo nedělá? Nejideálnější by byly s těma protáčecíma karabinkama, aby se nemohly moc kroutit.

ahoj Jenee,ani v Bangu je nevyrábějí?možná by je udělali na přání
http://www.banghandmade.cz/cz/

25.9.2009 16:04
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):

fakt,nemají je tam.ale na přání určitě bez problému,ty točivé karabinky používají...

25.9.2009 20:57
jenee

XXX.XXX.150.58

westgirl napsal(a):

Ahoj Hani, když nevím, jak to vypadá, tak bych do toho asi nešla - radši. Ať si neobjednám zajíce v pytli. Už se mi něco rýsuje, ale stále hledám. Koupila bych si i dvoje, to se hodí.

25.9.2009 23:39
skippka

XXX.XXX.46.19

jenee napsal(a):
Ahoj Hani, když nevím, jak to vypadá, tak bych do toho asi nešla - radši. Ať si neobjednám zajíce v pytli. Už se mi něco rýsuje, ale stále hledám. Koupila bych si i dvoje, to se hodí.

Holky prosím nehodili byste prosím nějakou bližší fotku, docela by mě zajímalo jaké že to otěže máte na mysli

26.9.2009 08:00
westgirl

XXX.XXX.227.219

skippka napsal(a):
Holky prosím nehodili byste prosím nějakou bližší fotku, docela by mě zajímalo jaké že to otěže máte na mysli

tady jsem je našla sice to trvalo někde je na netu vyčmuchat

26.9.2009 08:04
makki

XXX.XXX.74.32

jenee napsal(a):

Není dávno je tu někdo nabízel k prodeji.
Prodej věciček-spěchá

26.9.2009 08:15
westgirl

XXX.XXX.227.219

makki napsal(a):
Není dávno je tu někdo nabízel k prodeji.
Prodej věciček-spěchá

ještě 1 obrázek

Neregistrovaný uživatel

26.9.2009 10:14
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

westgirl napsal(a):
ještě 1 obrázek

Možná třeba takové, jen ukázka.

26.9.2009 10:56
skippka

XXX.XXX.46.19

Možná třeba takové, jen ukázka.

Děkuji, už jsem doma Ale bohužel asi neporadím...

26.9.2009 11:52
jenee

XXX.XXX.150.58

westgirl napsal(a):
ještě 1 obrázek

Hani jsi zlato, přesně takové otěže, jak jsou na tom plaváčkovi, takové jsem měla a takové taky sháním.

Přidejte reakci

Přidat smajlík