AB: Jj, Sakoušek je den co den větší...a je to miláček, přítulný, mazlivý a venku pořádný ďáblík A za měsíc ho čeká velký den...pálení..jsem zvědavá, co na to řekne
Ernika těsně před ohřebením
kokinka
napsal(a):
AB: Jj, Sakoušek je den co den větší...a je to miláček, přítulný, mazlivý a venku pořádný ďáblík A za měsíc ho čeká velký den...pálení..jsem zvědavá, co na to řekne
nevěděla jsem, jak založit nové téma :-D a my nepálili, ale dělali jen genotyp...a není teď povinné i čipování?
ab
napsal(a):
nevěděla jsem, jak založit nové téma :-D a my nepálili, ale dělali jen genotyp...a není teď povinné i čipování?
Čipování sice povinné je, ale jsou plemena, která se čipovat nemusí a mezi ně patří i kladrubák
Sakriš....z tvého "prcka" je pěkný obřík
Já jsem celkem zvědavá, co nám řeknou na Sakouška...zdá se mi, že po Ernice podědil postoj zadních nohou...ale on malej pořádně nepostojí, tak se to celkem blbě zkoumá, jednou to vypadá OK, jednou jako kravička. Tak si počkám, co uvidí zkušené oko.
kokinka
napsal(a):
Čipování sice povinné je, ale jsou plemena, která se čipovat nemusí a mezi ně patří i kladrubák
Já jsem celkem zvědavá, co nám řeknou na Sakouška...zdá se mi, že po Ernice podědil postoj zadních nohou...ale on malej pořádně nepostojí, tak se to celkem blbě zkoumá, jednou to vypadá OK, jednou jako kravička. Tak si počkám, co uvidí zkušené oko.
No..zrovna na té fotce jsou ty nohy úděsné :-D
Alfréd a jeho rozcvička
kokinka
napsal(a):
však uvidíš, co ti na to řekne inspektor :) a jestli si dobře vzpomínám, připouštěli jste Erniku znova...a už víte, zda je březí?
jinak prcek roste jako z vody...a hlavně dost zmohutněl od doby, co se k nám vrátil, mám z něho radost.
ab
napsal(a):
však uvidíš, co ti na to řekne inspektor :) a jestli si dobře vzpomínám, připouštěli jste Erniku znova...a už víte, zda je březí?
jinak prcek roste jako z vody...a hlavně dost zmohutněl od doby, co se k nám vrátil, mám z něho radost.
No, Ernika letos nezůstala...sice ještě potom říjela, ale už byl srpen, takže by to případné hříbě bylo dost pozdní. Tak uvidíme příští rok, jestli se chytí.
Ale co, mladou krev už máme, tak Ernika má v podstatě splněno. No, kdyby dala kobylku, tak se zlobit nebudeme
A poslední dobou mi docela dělá radost, chodí celkem pěkně. Jen hrozně zlenivěla po hříběti, neudělá ani jediný pohyb navíc
kokinka
napsal(a):
zdravím tak nám to tady zase nějak umírá. Já jsem tento týden od rána do večera na stáji takže sem ráda když příjdu domů a lehnu... Pilgrin blbec zdrhnul z boxu v noci a přežral se tak sme léčily koliku a ted chceme předejít schvácení tak jak magoři chladíme.... a přes noc ledujem no hrůza... celý den stojíme ve vodě (bohužel tady žádný potok blízko není) tak stojíme v kyblích když to jde
dneska už to bylo lepší tak držte palce at se nám to vyhne a můžeme zase chodit ven a koník do výběhu. Myslím že už ho to doma nebaví
pilgrisek
napsal(a):
zdravím tak nám to tady zase nějak umírá. Já jsem tento týden od rána do večera na stáji takže sem ráda když příjdu domů a lehnu... Pilgrin blbec zdrhnul z boxu v noci a přežral se tak sme léčily koliku a ted chceme předejít schvácení tak jak magoři chladíme.... a přes noc ledujem no hrůza... celý den stojíme ve vodě (bohužel tady žádný potok blízko není) tak stojíme v kyblích když to jde
dneska už to bylo lepší tak držte palce at se nám to vyhne a můžeme zase chodit ven a koník do výběhu. Myslím že už ho to doma nebaví
Jéje...tak to je teda radosti . Tož snad bude vše ok.... Ještěže tohle u nás nehrozí.
Jinak víkend nám vychází parádně..tři dny volna a skvělé počasí, prostě nádhera
kokinka
napsal(a):
Na ostravsku o5 mrtvo....
kokinka
napsal(a):
Na ostravsku o5 mrtvo....
Mrtvo, mrtvo.... Až dorazím domů pochlubím se s foto z nedělní vyjížďky. V hlavní roli cirkusové kousky. Dlouho jsem se tak nezasmála.
kokinka
napsal(a):
Tak co jak se máte po prvních hubertech? u nás proběhl včera,no paráda.. ted ještě jeden tak snad vyjde počasí
pilgrisek
napsal(a):
Tak co jak se máte po prvních hubertech? u nás proběhl včera,no paráda.. ted ještě jeden tak snad vyjde počasí
U nás proběhl Hubert už před dvěma týdny A byl luxusní. Uvidíme, jak se to vyvrbí dále...z kobyly už mám pomalu medvídka, tak se mi už moc nechce tahat ji na něco tak náročného...
kokinka
napsal(a):
U nás proběhl Hubert už před dvěma týdny A byl luxusní. Uvidíme, jak se to vyvrbí dále...z kobyly už mám pomalu medvídka, tak se mi už moc nechce tahat ji na něco tak náročného...
Cukroušek
kokinka
napsal(a):
A maminka, aby jí to nebylo líto
kokinka
napsal(a):
tyyy jo, jsme zapadli až na stranu 3 tak jak pak se máme? užíváte posledních teplých dnů stejně jako my?
ab
napsal(a):
trošku větší fotka, ale co už
ahoj tak my jsme si užily v palkovicích ale po cestě domů se nám roztrhla patka asi o nějakou kládu nebo větev v lese a jak jsme vylezly na cestu tak to tam vypadalo jak na jatkách tolik krve.. No postříkal mi to jeden spolu vyjíždkovatel takovou tou zelenou srackou no a dojeli sme vozíkem zpátky. Večer přijel vet a říkal kdyby to neměl zastříkané tak mu to šil ale bohužel tak to má jen zavázané pořádně... No a já jsem taky nachcípaná dobře takže nás palkovice vyšli draze. Ale jinak bylo nádherně
fotos dodám až si pro něj zajdu
kokinka
napsal(a):
jinak my testovali nove megasiroke sedylko od kentaura, a fakt super. Sice komora 5 zni silene, ale na moji kulicku idealni
kokinka
napsal(a):
Hoj..nemáš vyfocené to sedlo? Celkem mě zajímá, jak 5-ka vypadá .
Jinak už máme vypáleného Cukrouška...a byl statečný, držel a jen koukal
ahoj, samotne vyfocene ho nemam, nejlip jde videt tady (nelekni se te decky, posunula se mi vic dozadu)...jinak pry nove delaji tak siroke komory (mam sedlo, ktere bylo vyrobene letos v dubnu)..a je to typ seneca
ab
napsal(a):
ahoj, samotne vyfocene ho nemam, nejlip jde videt tady (nelekni se te decky, posunula se mi vic dozadu)...jinak pry nove delaji tak siroke komory (mam sedlo, ktere bylo vyrobene letos v dubnu)..a je to typ seneca
Hm, vypadá dobře....akorát ty koně-koule vypadají pod sedlem fakt vtipně ....kolikrát mi příjde, že sedlo sedí víc na krku, než na hřbetě
kokinka
napsal(a):
Ty blaho tak to je dobrá koule a to já sem si stěžovala že jsem měla tlustého kona
Nebolí ji náhodou nohy když má takové banděro?? my už naštěstí pupo nemáme jinak se mi každý smál že mám těhotného kona
A jsem ráda že už zhubnul ale vůbec netuším jak se to povedlo
pilgrisek
napsal(a):
Ty blaho tak to je dobrá koule a to já sem si stěžovala že jsem měla tlustého kona
Nebolí ji náhodou nohy když má takové banděro?? my už naštěstí pupo nemáme jinak se mi každý smál že mám těhotného kona
A jsem ráda že už zhubnul ale vůbec netuším jak se to povedlo
Baruš kobyla je naprosto OK. Jo pozdravovala tě ode mě slečna od vás ze stáje? Brala si u nás vojtěšky :))
strelish
napsal(a):
Baruš kobyla je naprosto OK. Jo pozdravovala tě ode mě slečna od vás ze stáje? Brala si u nás vojtěšky :))
JJ pozdravovala sice sem vubec nevěděla od koho ale už vím Tak to je hlavní že je v poho. A co že je takovej tlustoušek?? ona ráda papá?? já máš určitě celý den venku ne? to ten můj nabere pupo dycky jak je plno trávy nové.. Bo máme tři ohrady a jak se dycky strčí do jiné kde už je narostlá tráva pořádně tak má tež banděro
pilgrisek
napsal(a):
JJ pozdravovala sice sem vubec nevěděla od koho ale už vím Tak to je hlavní že je v poho. A co že je takovej tlustoušek?? ona ráda papá?? já máš určitě celý den venku ne? to ten můj nabere pupo dycky jak je plno trávy nové.. Bo máme tři ohrady a jak se dycky strčí do jiné kde už je narostlá tráva pořádně tak má tež banděro
Jo, jsou celý den venku na 20 ha pastvině a asi tam je zasetá kvalitní travní směs
Takhle vypadal prcek v červnu, když se dovezl...
strelish
napsal(a):
Jo, jsou celý den venku na 20 ha pastvině a asi tam je zasetá kvalitní travní směs
Takhle vypadal prcek v červnu, když se dovezl...
A takhle teď
strelish
napsal(a):
..
ty 'vole' dyt to neni ten stejny kun vubec tak to bych fakt nepoznala že to muže byt to stejné
to je hodně mazec
pilgrisek
napsal(a):
ty 'vole' dyt to neni ten stejny kun vubec tak to bych fakt nepoznala že to muže byt to stejné
to je hodně mazec
jj, je z něho úplně jiný kůň...a tady ještě jedna AB (nevypadá tu tak tlustě )
ab
napsal(a):
jj, je z něho úplně jiný kůň...a tady ještě jedna AB (nevypadá tu tak tlustě )
Jej, tady vypadá Bonča jako atletka
Moje koule...ta snad tloustne ze vzduchu...a jelikož pro změnu o5 kulhá, takže nic nedělá a kyne dvakrát rychleji
kokinka
napsal(a):
Moje koule...ta snad tloustne ze vzduchu...a jelikož pro změnu o5 kulhá, takže nic nedělá a kyne dvakrát rychleji
Cukroušek a jeho nová vypálená image
kokinka
napsal(a):
A druhá strana
kokinka
napsal(a):
A ještě naše nová kámoška...vysoce kvalitní foto z mobilu
kokinka
napsal(a):
ahoj, jj AB to skákání vyloženě baví, riskla jsem to i v sedle, a musím říct, že jde sama na skok, nemusím ji nijak nutit, takže fakt super...ještě musím na jaře potrénovat i já a pak můžem vyrazit na nějaké ty sranda závody
a jsem se dívala, že je malý pálený z obou stran...se musím přiznat, že to teda vidím poprvé
ab
napsal(a):
ahoj, jj AB to skákání vyloženě baví, riskla jsem to i v sedle, a musím říct, že jde sama na skok, nemusím ji nijak nutit, takže fakt super...ještě musím na jaře potrénovat i já a pak můžem vyrazit na nějaké ty sranda závody
a jsem se dívala, že je malý pálený z obou stran...se musím přiznat, že to teda vidím poprvé
No, to já taky . Zatím jsem vždycky byla jen u pálení ČT, takže znám jen klasický výžeh do sedla a na stehno. Kladrubáci jsou asi specialitka
Jinak se závodama je to dobrý nápad, škoda, že tež nemám něco skákajícího, Šiška je hotový dřevorubec. Teda abych jí nekřivdila, přírodní skoky jí problém nedělají a skáče je i s chutí. No, na nějaké větší skákání si budu muset počkat na Sakouška, třeba bude šikovný po mamince
kokinka
napsal(a):
No, to já taky . Zatím jsem vždycky byla jen u pálení ČT, takže znám jen klasický výžeh do sedla a na stehno. Kladrubáci jsou asi specialitka
Jinak se závodama je to dobrý nápad, škoda, že tež nemám něco skákajícího, Šiška je hotový dřevorubec. Teda abych jí nekřivdila, přírodní skoky jí problém nedělají a skáče je i s chutí. No, na nějaké větší skákání si budu muset počkat na Sakouška, třeba bude šikovný po mamince
aaaale, takže si ho necháváte??
ab
napsal(a):
aaaale, takže si ho necháváte??
No, to se uvidí...pokud se nenajde vhodný kupec ( ne typu, mám zahrádku z ovečkama a chci ještě konííška), tak asi zůstane doma. Ustájko zajištěné máme, takže v tomhle problém nebude..ale jak říkám, uvidíme . Ikdyž, co si budeme vykládat, já bych byla nejraději, kdyby Cukrouš zůstal
...však ty víš, jak to je s prckama
kokinka
napsal(a):
No, to se uvidí...pokud se nenajde vhodný kupec ( ne typu, mám zahrádku z ovečkama a chci ještě konííška), tak asi zůstane doma. Ustájko zajištěné máme, takže v tomhle problém nebude..ale jak říkám, uvidíme . Ikdyž, co si budeme vykládat, já bych byla nejraději, kdyby Cukrouš zůstal
...však ty víš, jak to je s prckama
jj to znam, ja kdybych ho tehdy mela kam dat, tak neprodavam...a pokud jste sehnali nejake ustajko pro nej, tak to mate dobre..malo kdo ustaji totiz hrebce
kokinka
napsal(a):
Ostrava zavedla zimní spánek??
kokinka
napsal(a):
To si taky občas říkám Teď usnout a na jaře se probudit...
Ta tma a zima je celkem ubíjející...a hlavně vyjížďky po tmě nejsou nic moc...má to jen jednu výhodu ...Sakoušek se více drží u maminky
No, tak my naštěstí stíháme vyjížďky ještě za světla za tmy bych to asi neriskovala..
ab
napsal(a):
No, tak my naštěstí stíháme vyjížďky ještě za světla za tmy bych to asi neriskovala..
Tak úplně za tmy zase nejezdíme..vyrážíme za světla, ale vracíme se po tmě...ale jsme vybaveni...blikačka a vesty .Bez toho bych se asi bála..ikdyž se snažím vyhýbat cestám, občas to prostě nejde a je fajn, že nás jde vidět .
kokinka
napsal(a):
To jo....ale na ty debily, co kolem koně proletí šílenou rychlostí, zatúrujou anebo ještě lépe zatroubí si asi budu střádat do kapsy kameny...Jediné, co mě vždy potěší je to, že koně nikdy nehnou ani brvou :-D
takoví idioti jsou všude :( s tím nic nenaděláš...hlavní je, že vám ti koně z toho nejančí
kokinka
napsal(a):
Zdravím
Moje chudák malá kulhavá oř
kokinka
napsal(a):
Zdravím
Moje chudák malá kulhavá oř
No tak....mi říkejte, že tu nechodí nikdo z Ostravska.... nikdo nic nového?
Venčení bábušky
kokinka
napsal(a):
zdar, tak u mě novhé - po více jak dvou měsících trénink an jízdárně - a luxus..:)
a v pátek frčím na kurz o kopytech do Čech, tož už nemůžu dospat..:)
kukinatost
napsal(a):
zdar, tak u mě novhé - po více jak dvou měsících trénink an jízdárně - a luxus..:)
a v pátek frčím na kurz o kopytech do Čech, tož už nemůžu dospat..:)
Kurz...to bych si dala taky líbit...škoda toho blbého termínu a dálky
kokinka
napsal(a):
Tak to pak můžeš vzdělávat nás ostraváky co si se na tom kurzu naučila Jinak u nás taky nic nového pořád léčím nožisko dneska mi snad přijdou botky at můžem aspon ven jít do výběhu a nemusí stát celý den v boxe..
no uvidíme tak držte palce už mě to nebaví furt doma bobek:-(
pilgrisek
napsal(a):
Tak to pak můžeš vzdělávat nás ostraváky co si se na tom kurzu naučila Jinak u nás taky nic nového pořád léčím nožisko dneska mi snad přijdou botky at můžem aspon ven jít do výběhu a nemusí stát celý den v boxe..
no uvidíme tak držte palce už mě to nebaví furt doma bobek:-(
Nj, tež bych brala kurz pro ostravsko
Pilgrisek: Co se stalo ořovi?
Levitující hříbě
kokinka
napsal(a):
Nj, tež bych brala kurz pro ostravsko
Pilgrisek: Co se stalo ořovi?
Levitující hříbě
drsna fotka no myslim že už sem to tu řikala nebo ne? no prostě jsme jeli z palkovic domů a přes les a bylo tam nějak moc spadnutych vetvi a museli sme pres to prejit no a jak sme vylezli na beton tak si všiml jezdec za mnou že mu valí z kopyta krev no tak sme odvezli kona vozíkem a měl roztrhnuto patku nebo rozřízlou spíše tak ted mu to musí srůst spátky ....ale jak má jen obvaz tak si to sundává jak běhá v ohradě (nebo spíš ho nějak ohobluje zespoda a už to nemá stáhlé) takže se mu to odchlipovalo tak sem přišla s nápadem mu ten obvaz dát do botky at se to neoddělává tak uvídíme jak můj 'geniální' nápad bude fungovat
kokinka
napsal(a):
ok baby, klidně poreferuju a můžete se i dojet mrknout třeba na moji úpravu kopyt...netvrdím, že ej to dobře...ale fotky byly kopytáři schváleny a vetem a občas nějakým kovářem či kopytářem naživo kopyta tež...:)
a hlavní ukazatel - koně spokojeně mašírujou, kde se dá, kopyta klenutá, pravidelný postoj, žádné patologické změny na struktuře kopyt ani postoje...
kukinatost
napsal(a):
ok baby, klidně poreferuju a můžete se i dojet mrknout třeba na moji úpravu kopyt...netvrdím, že ej to dobře...ale fotky byly kopytáři schváleny a vetem a občas nějakým kovářem či kopytářem naživo kopyta tež...:)
a hlavní ukazatel - koně spokojeně mašírujou, kde se dá, kopyta klenutá, pravidelný postoj, žádné patologické změny na struktuře kopyt ani postoje...
Jaňuch škoda, že tenhle víkend jedeš pryč, zítra jsi mohla dojet pokopytařit a dostala bys jako výslužku kapra (nebo dva)
strelish
napsal(a):
Jaňuch škoda, že tenhle víkend jedeš pryč, zítra jsi mohla dojet pokopytařit a dostala bys jako výslužku kapra (nebo dva)
css, ryby by ,mi vnutila..:) kdyby radši nějaký ten slaďák..:)
budu se muset stavit, jak jste na tom se zásobama?
Btw jsem už to docela dost lidem slíbila ty kopyta, že asi budu muset začít...:)
kukinatost
napsal(a):
css, ryby by ,mi vnutila..:) kdyby radši nějaký ten slaďák..:)
budu se muset stavit, jak jste na tom se zásobama?
Btw jsem už to docela dost lidem slíbila ty kopyta, že asi budu muset začít...:)
V úterý by měla být první várka, vojtěšek též a pak snad brzo dojede ještě druhá, větší.
Můžeš pořádat konkurenční kurzy a třeba i cosi zarobíš U nás ti klidně poskytnu prostor
pilgrisek
napsal(a):
drsna fotka no myslim že už sem to tu řikala nebo ne? no prostě jsme jeli z palkovic domů a přes les a bylo tam nějak moc spadnutych vetvi a museli sme pres to prejit no a jak sme vylezli na beton tak si všiml jezdec za mnou že mu valí z kopyta krev no tak sme odvezli kona vozíkem a měl roztrhnuto patku nebo rozřízlou spíše tak ted mu to musí srůst spátky ....ale jak má jen obvaz tak si to sundává jak běhá v ohradě (nebo spíš ho nějak ohobluje zespoda a už to nemá stáhlé) takže se mu to odchlipovalo tak sem přišla s nápadem mu ten obvaz dát do botky at se to neoddělává tak uvídíme jak můj 'geniální' nápad bude fungovat
Hm, tož to pěkný zážitek . Snad bude uník brzo ok...
kokinka
napsal(a):
Hm, tož to pěkný zážitek . Snad bude uník brzo ok...
no ani mi nemluv sem byla uplne v šoku s toho valila krev jak kdyby měl tepnu přervanou nebo co uplně sem se bala pro mě aji chlapi co byly připiti museli dojet autem s vozikem bo nekde mezi polema a jit s krvacejicim kopytem no potěš koště
kokinka
napsal(a):
Brý večer přeji...z postele, nějaký bacil na mě sedl
ab
napsal(a):
uuuh, tak to teda nezavidim :( i kdyz to dnesni pocasi teda primo vybizelo stravit den v posteli tak at se brzy uzdravis
Kuji
Doufám, že bacil brzo zmizí, za dva nebo tři týdny bude Hubert na ranči, tak musíme se Šiškou aspoň trochu zapracovat na kondici.
kokinka
napsal(a):
A je po víkendu . Ještěže ten další bude o něco delší
kokinka
napsal(a):
Pěkný deštivý večer přeji
kokinka
napsal(a):
Pěkný deštivý večer přeji
Co děláte v tomhle pekelném počasí? Venku je odporně,koniny se cpou senem nebo pochrupávají,všude je mokro a bláto,vBeskydech prý už začíná padat snížek,to bych si dala raději říct..
kokinka
napsal(a):
asi už to všichni kolem víte ale dávejte si bacha na své koně v rychvaldě a okolí se krade nejen koně ale i ze sedloven a traktory prej.... Kobylka která byla ukradena (na fotu) kdyby někdo měl nějaké info tak hned hlásit
pilgrisek
napsal(a):
asi už to všichni kolem víte ale dávejte si bacha na své koně v rychvaldě a okolí se krade nejen koně ale i ze sedloven a traktory prej.... Kobylka která byla ukradena (na fotu) kdyby někdo měl nějaké info tak hned hlásit
No to je pěkné....
Jak jste trávili krásný víkendový den? My si vyjely na pohodovou procházku a bylo moc fajn
kokinka
napsal(a):
No to je pěkné....
Jak jste trávili krásný víkendový den? My si vyjely na pohodovou procházku a bylo moc fajn
Počasí fakt vyšlo parádně
kokinka
napsal(a):
Počasí fakt vyšlo parádně
jj počasí bylo dneska fakt super...a my si ho užívali jen tak ve výběhu
ab
napsal(a):
jj počasí bylo dneska fakt super...a my si ho užívali jen tak ve výběhu
a ještě jedna
ab
napsal(a):
a ještě jedna
Kokinka: ahoj, hele odkudpak jsi?nejsi tam odnekud od zermanicke prehrady?
hattatitla
napsal(a):
Kokinka: ahoj, hele odkudpak jsi?nejsi tam odnekud od zermanicke prehrady?
Nene, bydlím kousek od Hlučína
kokinka
napsal(a):
Kdo by měl zájem o mrkev, přijímáme objednávky
Je to praná mrkev, balená v 25 kg pytlích, cena 4 Kč / kg. Dovoz na farmu koncem listopadu. lucnidvur@seznam.cz - u Studénky
pilgrisek
napsal(a):
http://www.novinky.cz/krimi/ 184516-na-karvinsku-nekdo-ubodal-klisnu.html není tohle ta ukradená kobylka? Která zrůda může něco takového udělat
kokinka
napsal(a):
ahoj ženské. Tak co jak žijete?? co konouši?? Já sedím doma a nudím se tak projíždím všechny možné stránky ale nikde nic nového.. Tak sem koukala po nějakém koníkovi kterého bych si do budoucna pokud půjde práce dobře pořídila ale čr žádné pěkné appy ale koukala sem na americké stránky a krasavci no.. Jen bude asi těžší ten převoz
Máte taky nějaký takový sen který by jste si chtěli splnit?
pilgrisek
napsal(a):
ahoj ženské. Tak co jak žijete?? co konouši?? Já sedím doma a nudím se tak projíždím všechny možné stránky ale nikde nic nového.. Tak sem koukala po nějakém koníkovi kterého bych si do budoucna pokud půjde práce dobře pořídila ale čr žádné pěkné appy ale koukala sem na americké stránky a krasavci no.. Jen bude asi těžší ten převoz
Máte taky nějaký takový sen který by jste si chtěli splnit?
Ahoja,baby.Zítra,tedy21.11.09 tady na Hafl.ranchi na Nové Horce bude od 9.30hod KSimka,na malý kursík přirozené komunikace.Já a Míša to máme jako opakovací,takže znovu začínáme....Možno i přímo pracovat s našimi hafloši..Vstupné symbolické,jste vítáni.
janiska
napsal(a):
Ahoja,baby.Zítra,tedy21.11.09 tady na Hafl.ranchi na Nové Horce bude od 9.30hod KSimka,na malý kursík přirozené komunikace.Já a Míša to máme jako opakovací,takže znovu začínáme....Možno i přímo pracovat s našimi hafloši..Vstupné symbolické,jste vítáni.
to davate brzo vědět... by mě zajímalo kdo si den předem udělá volno škoda že ste nedali dřive vedět
bychse přijela kuknout aspon ale už mám práci zítra
janiska
napsal(a):
a ještě jedna pozvánka,zatím dopředu.5.12.2009,v sobotu pořádáme Mikulášskou vyjíždku ,jsou zváni všichni jezdci s konmi z okolí.Vyjíždíme v 10 hod dopoledne,trasa podle počasí a odpolední program pro děti a pak prográmek pro nás dospěláky.Jsre zváni,podrobnosti včas upřesním..Lucie,Hafl.ranch.
pilgrisek
napsal(a):
to davate brzo vědět... by mě zajímalo kdo si den předem udělá volno škoda že ste nedali dřive vedět
bychse přijela kuknout aspon ale už mám práci zítra
Rádi bychom dali vědět dříve ale účast se nám potvrdila teď takže jsme nechtěli kalit vodu kdyby nedorazila
kokinka
napsal(a):
ahoj tak co jak probíhal kurzík?? nějaké fotky by jste neměli?? počasí vám vyšlo krásně tak snad se i kurz povedl
pilgrisek
napsal(a):
ahoj tak co jak probíhal kurzík?? nějaké fotky by jste neměli?? počasí vám vyšlo krásně tak snad se i kurz povedl
Pohodička,koníci i KSim byli super,počasíčko se podařiloa nakonec jsme si to udělali jen pro sebe a jsem spokojená.Spokojená Janička s Arielkou..
janiska
napsal(a):
Pohodička,koníci i KSim byli super,počasíčko se podařiloa nakonec jsme si to udělali jen pro sebe a jsem spokojená.Spokojená Janička s Arielkou..
ahojte,Lucí fak mě to štve že jsem se to dozvěděla tak pozdě,určitě bychom přijeli s Anabell,chtěla bych vidět jak by s ní KSim pracovalaona je ted poslední dobou taková nesvá,protivná.
ale je to od té doby co nám umřel Kvido (její první hříbě) No když tak příště,ale dej vědět co nejdříve,stačí napsat sms,ok.
Jinak toho 5.12.s náma na projížku zatím počítej.
verca1
napsal(a):
ahojte,Lucí fak mě to štve že jsem se to dozvěděla tak pozdě,určitě bychom přijeli s Anabell,chtěla bych vidět jak by s ní KSim pracovalaona je ted poslední dobou taková nesvá,protivná.
ale je to od té doby co nám umřel Kvido (její první hříbě) No když tak příště,ale dej vědět co nejdříve,stačí napsat sms,ok.
Jinak toho 5.12.s náma na projížku zatím počítej.
Neboj,počítá se s tím,a pokud nám bude přát počasí,tak s Ksimkou za měsíc pokračujeme,přes týden si dáme vědět termín.Já to chtěla hlavně kvůliprckům,na jaře se obsedají všichni tři mladí,tak se nudit nebudeme..Na na Mikulášskou vyjdu jste všichni zváni,to platí,doufám,že nám počasí popřeje...Více fotek je u Símy,tak to od ní stáhnu,potřebovala jsem se místo focení soustředit na práci...
janiska
napsal(a):
Neboj,počítá se s tím,a pokud nám bude přát počasí,tak s Ksimkou za měsíc pokračujeme,přes týden si dáme vědět termín.Já to chtěla hlavně kvůliprckům,na jaře se obsedají všichni tři mladí,tak se nudit nebudeme..Na na Mikulášskou vyjdu jste všichni zváni,to platí,doufám,že nám počasí popřeje...Více fotek je u Símy,tak to od ní stáhnu,potřebovala jsem se místo focení soustředit na práci...
A jinak,tak to je náš ,minipony"-6 ti měsíční pubertální afgánský chrt ANUBIS,ještě poroste spolu s naší modelkou Afrah...Madam je konečně spokojená,má kámoše na lítání i hlídání-teda hlavně jeho..
janiska
napsal(a):
Kdybyste tu mikulášskou stočily na Petřvaldík nebo na Košatku, tak bysme se k vám na chvíli přidaly, ale celá cesta je pro nás asi moc, navíc ji neznám Co takhle svařáka v Odře?
makki
napsal(a):
Kdybyste tu mikulášskou stočily na Petřvaldík nebo na Košatku, tak bysme se k vám na chvíli přidaly, ale celá cesta je pro nás asi moc, navíc ji neznám Co takhle svařáka v Odře?
Marcelko,to nějak vymyslíme,to záleží na počasí..
.Koniska dostaly novou kruhajdu,tak se ted nudit nebudou..
janiska
napsal(a):
Marcelko,to nějak vymyslíme,to záleží na počasí..
.Koniska dostaly novou kruhajdu,tak se ted nudit nebudou..
a ještě něco ke kursíku s Ksimkou,holt názorná ukázka je názorná ukázka..
kokinka
napsal(a):
Dneska to máme opravdu typický podzimní den
kokinka
napsal(a):
Malej otrava
kokinka
napsal(a):
Chjo..ta zdejší kvalita
Valící se koule
kokinka
napsal(a):
Ahojte,
známá si objednala a nevyzvedla 4 hojivé mastičky (po 250 g), takže je nabízím k prodeji tady. Mají mírný desinfekční účinek, nevysušují, udržují kůži vláčnou a hlavně hojí, jsou výborné na podlomy, strupy a odřeniny, podporují zasrstění (díky peruánskému balzámu). Stačí mazat tenkou vrstvu, takže vydrží dlouho. Za jednu (250 g) chci 140 Kč.
strelish
napsal(a):
Ahojte,
známá si objednala a nevyzvedla 4 hojivé mastičky (po 250 g), takže je nabízím k prodeji tady. Mají mírný desinfekční účinek, nevysušují, udržují kůži vláčnou a hlavně hojí, jsou výborné na podlomy, strupy a odřeniny, podporují zasrstění (díky peruánskému balzámu). Stačí mazat tenkou vrstvu, takže vydrží dlouho. Za jednu (250 g) chci 140 Kč.
Měla bych o jednu zájem. Na zkoušku . Dalo by se potom i přiobjednat, kdyby byla ndměrná spokojenost?
kokinka
napsal(a):
Zdravím ....opět nemocná z postele
kokinka
napsal(a):
Jeee tka to je nás víc ja už sice dneska byla jezdit ale tak furt zdrava nejsem ale přece kona nemužu chudaka nechat stát Cely den koukam do knizky az sem si stoho uhnala asi zanet spojivek
a este navíc můj doktor má dovolenou no sranda
ab
napsal(a):
jo taaaaaak
Jedna vzpomínková....a jdu se o5 zařadit do pracovního procesu