"Ty z moderky králíků 150"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.9.2009 11:20
blanche

XXX.XXX.245.111

27.9.2009 11:22
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
A kulatinýýýýýýýý

No já jdu zasázet tulipány a dovařit oběd

27.9.2009 11:23
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
No já jdu zasázet tulipány a dovařit oběd

Jo a taky musím vydrbat ze židle žvýkačku. Zřejmě nemáme doma koše, tak jí děti přilepily na židli u počítače.Nenudím se.

27.9.2009 11:26
blanche

XXX.XXX.245.111

marketka napsal(a):
Jo a taky musím vydrbat ze židle žvýkačku. Zřejmě nemáme doma koše, tak jí děti přilepily na židli u počítače.Nenudím se.

Tak to věřím
Já makám v práci ,,,
Tak nic moc ,,, celý víkend ,,,
Ale dneska uteču asi dříve - na dostihy

27.9.2009 11:27
blanche

XXX.XXX.245.111

blanche napsal(a):
Tak to věřím
Já makám v práci ,,,
Tak nic moc ,,, celý víkend ,,,
Ale dneska uteču asi dříve - na dostihy

JJ, to je přesně ta fotka
Fakt mě pobavila ,,,

27.9.2009 11:49
marketka

XXX.XXX.179.23

blanche napsal(a):
JJ, to je přesně ta fotka
Fakt mě pobavila ,,,

Víkend beru celkem ,,odpočinkově,, i když je to spíš taková ta domácí práce+nějaká hodinka v sedle-v rámci možností.

sadzi saj

27.9.2009 13:25
sadzi saj

XXX.XXX.132.135

marketka napsal(a):
Víkend beru celkem ,,odpočinkově,, i když je to spíš taková ta domácí práce+nějaká hodinka v sedle-v rámci možností.

Ahojky,

Blani super fotečka, krása

Já dovařila obídek a porazíme asi někam na prochajdu s Arwen, je tam super počasí a snad budou i nějaký foto ze včerejška.

Markét, dobré foto

27.9.2009 13:28
lucky

XXX.XXX.133.26

marketka napsal(a):

Teda tatínek tam nemá chybu . Jen bych nechtěla vidět, kdyby mu skok nevyšel a hodil tlamu .

Usinka je u Betty..teda měli jste vidět, jak jsme projížděli kolem výběhu s Čipem a Linett...Usa šla jak pasofino. Hlavně doufala, že tam nejdeme, jak zjistila, že jdeme k Betty, tak byla štěstím bez sebe a klusala šťastná jak blecha.
S Betty se přivítaly a chodí spolu jak ocásci.

Mrzí mě to, možná časem to půjde, budeme hodně jezdit na vyjížďky, dávat je na chvíli pod dozorem k sobě všechny, ale Usa rozhodně k ní nemá absolutně důvěru, akorát se ji bojí.

tady zkoušela Kristýna Čipa k Linče ve výběhu, ale taky nebyl nadšený jít vedle.

27.9.2009 13:29
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Teda tatínek tam nemá chybu . Jen bych nechtěla vidět, kdyby mu skok nevyšel a hodil tlamu .

Usinka je u Betty..teda měli jste vidět, jak jsme projížděli kolem výběhu s Čipem a Linett...Usa šla jak pasofino. Hlavně doufala, že tam nejdeme, jak zjistila, že jdeme k Betty, tak byla štěstím bez sebe a klusala šťastná jak blecha.
S Betty se přivítaly a chodí spolu jak ocásci.

Mrzí mě to, možná časem to půjde, budeme hodně jezdit na vyjížďky, dávat je na chvíli pod dozorem k sobě všechny, ale Usa rozhodně k ní nemá absolutně důvěru, akorát se ji bojí.

tady zkoušela Kristýna Čipa k Linče ve výběhu, ale taky nebyl nadšený jít vedle.

ach jo..taková hezká a hodná kobylka....

sadzi saj

29.9.2009 14:58
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):

ach jo..taková hezká a hodná kobylka....

Lucky a vy ji vyvazujete??

29.9.2009 15:03
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Lucky a vy ji vyvazujete??

Linča má gumový chambon. ne pořád, ale chodí s ním.
Já Usu nee.

29.9.2009 21:10
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Linča má gumový chambon. ne pořád, ale chodí s ním.
Já Usu nee.

po včerejším seznamování a zjištění, že Linča má říji, jsme se rozhodli toho dnes využít.
mimochodem Usu "nakazila" a tak mám už taky pochcanou kobylu

Každopádně jsme se dohodly, že se pokusíme toho využít.

Když se před dvěmi lety přivezla huculka, co s ní Usa chodila na pastvu, tak z té měli všichni koně vítr, byli stádečko 4 koní i s Usou a Betty (huculka) ji taky nakopla kde mohla...až na to, že nebyla tak surová.
No a jednoho dne Usa přišla s děsnou říjí, druhý den říjela Bettyna taky, chodily po pastvině spolu a uchcávaly a od té doby jsou nejlepší kámošky. :D

Takže jsme si říkali, že by to mohlo zafungovat na ty kobyly i tady trochu.

Dneska jsme šli na procházku Usa a ta hafloška...no cesta děsná. Kobyly co chvíli stály, uchcávaly a oždibkovaly se. Kupodivu ji Usa zkoumala i stehna, bříško a hafloška nic. Nakonec jsme to vzaly i k té huculi, nejdřív ještě s další kamarádkou je měli na vodítkách, nakonec je pustili. Hafloška se chtěla proti huculi i postavit na zadní, ta však řádně zapištěla a hned ji ukázala, že tohle teda nee a byl klid... hafloška kolem huculky kroužila s respektem, naopak se sunula k Use jako známému záchytnému bodu.....
Další hodinu se vesele pásly spolu a chodily si i kolem zadků..i když Usa je u haflošky řádně ostražitá....co kdyby nááhodou, že...

Ale fakt doufáme, že se všichni budou respektovat a kamarádit.

fotky nic moc....bylo hnusně, už se stmívaloa mobil zdálky je fakt blbý

tož ale vidíte..bílý flek = Usa, žlutý flek= Linča a šedý flek = Betty

29.9.2009 21:11
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
po včerejším seznamování a zjištění, že Linča má říji, jsme se rozhodli toho dnes využít.
mimochodem Usu "nakazila" a tak mám už taky pochcanou kobylu

Každopádně jsme se dohodly, že se pokusíme toho využít.

Když se před dvěmi lety přivezla huculka, co s ní Usa chodila na pastvu, tak z té měli všichni koně vítr, byli stádečko 4 koní i s Usou a Betty (huculka) ji taky nakopla kde mohla...až na to, že nebyla tak surová.
No a jednoho dne Usa přišla s děsnou říjí, druhý den říjela Bettyna taky, chodily po pastvině spolu a uchcávaly a od té doby jsou nejlepší kámošky. :D

Takže jsme si říkali, že by to mohlo zafungovat na ty kobyly i tady trochu.

Dneska jsme šli na procházku Usa a ta hafloška...no cesta děsná. Kobyly co chvíli stály, uchcávaly a oždibkovaly se. Kupodivu ji Usa zkoumala i stehna, bříško a hafloška nic. Nakonec jsme to vzaly i k té huculi, nejdřív ještě s další kamarádkou je měli na vodítkách, nakonec je pustili. Hafloška se chtěla proti huculi i postavit na zadní, ta však řádně zapištěla a hned ji ukázala, že tohle teda nee a byl klid... hafloška kolem huculky kroužila s respektem, naopak se sunula k Use jako známému záchytnému bodu.....
Další hodinu se vesele pásly spolu a chodily si i kolem zadků..i když Usa je u haflošky řádně ostražitá....co kdyby nááhodou, že...

Ale fakt doufáme, že se všichni budou respektovat a kamarádit.

fotky nic moc....bylo hnusně, už se stmívaloa mobil zdálky je fakt blbý

tož ale vidíte..bílý flek = Usa, žlutý flek= Linča a šedý flek = Betty

Já fakt doufám, že se holky všechny skamarádí a bude to časem dobré

29.9.2009 21:11
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Já fakt doufám, že se holky všechny skamarádí a bude to časem dobré

ona je Linča jinak fakt děsně hodná..pod sedlem, na čištění, vodění, atd. ...

29.9.2009 21:12
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
ona je Linča jinak fakt děsně hodná..pod sedlem, na čištění, vodění, atd. ...

prostě jen ty dva útoky bylka fakt dost surové..doufám, že už se to nebude opakovat

sadzi saj

30.9.2009 13:47
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
prostě jen ty dva útoky bylka fakt dost surové..doufám, že už se to nebude opakovat

No vidíš, tak to je super, tak snad už bude klid

1.10.2009 09:25
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
No vidíš, tak to je super, tak snad už bude klid

Hmm..kdo ví...
neříkej hop, dokud nepřeskočíš....
já ji v tohmle moc nevěřím, ale snad se to časem uklidní...

sadzi saj

1.10.2009 16:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Hmm..kdo ví...
neříkej hop, dokud nepřeskočíš....
já ji v tohmle moc nevěřím, ale snad se to časem uklidní...

Ale, snad to tak zlý nebude, co

Tady se udělalo pěkně hnusně, fuj tajbl a já ještě v kolbence, chjo chjo a pak hurá domů na úklid na zítrejší akcičku, už abych v klidu odpočívala

1.10.2009 16:27
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Ale, snad to tak zlý nebude, co

Tady se udělalo pěkně hnusně, fuj tajbl a já ještě v kolbence, chjo chjo a pak hurá domů na úklid na zítrejší akcičku, už abych v klidu odpočívala

No tady se taky dělá hnusně. jarka teď jela za Betty a dojde s ní k Čipovi, jsou tam všichni koně, tak je dáme všechny..posledně už byla Linča hodinnku s betty a Usou u betty, tak uvidíme

sadzi saj

2.10.2009 14:10
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
No tady se taky dělá hnusně. jarka teď jela za Betty a dojde s ní k Čipovi, jsou tam všichni koně, tak je dáme všechny..posledně už byla Linča hodinnku s betty a Usou u betty, tak uvidíme

Však ono to půjde, neboj

Dneska tu teda panuje stejně hnusné počasí jako včera, doufám, že se jim aspoň vydaří ten slibovaný slunečný víkend

2.10.2009 14:19
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Však ono to půjde, neboj

Dneska tu teda panuje stejně hnusné počasí jako včera, doufám, že se jim aspoň vydaří ten slibovaný slunečný víkend

tady krásně a svítí sluníčko, ale sem tam se také honí mraky..

sadzi saj

13.10.2009 11:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
tady krásně a svítí sluníčko, ale sem tam se také honí mraky..

No teda ženský, kde jsem nás to vyštrachala

13.10.2009 11:49
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
No teda ženský, kde jsem nás to vyštrachala

no jo..když si píšeme víš kde... , tak tady to upadá

hele..jukni tam..jsem napsala novinku

sadzi saj

13.10.2009 13:12
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no jo..když si píšeme víš kde... , tak tady to upadá

hele..jukni tam..jsem napsala novinku

Já vím, ale aspoň fotečka to tu udržovat při životě

Jdu juknout

13.10.2009 13:14
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Já vím, ale aspoň fotečka to tu udržovat při životě

Jdu juknout

kráásná fotečka

tady něco z mobilu...hroch

sadzi saj

13.10.2009 14:26
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
kráásná fotečka

tady něco z mobilu...hroch

No samozřejmě fotečkami, koukám, že už ani neumím psát

Dík, ale to je zásluha Blanči

Dobrý úlovek

13.10.2009 14:28
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
No samozřejmě fotečkami, koukám, že už ani neumím psát

Dík, ale to je zásluha Blanči

Dobrý úlovek

no jo..ona mi vždycky čučí do mobilu a tak různě..sranda. Ale ten mobil dost deformuje, tak vypadá jako mimozemšťan

sadzi saj

13.10.2009 14:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
no jo..ona mi vždycky čučí do mobilu a tak různě..sranda. Ale ten mobil dost deformuje, tak vypadá jako mimozemšťan

A když se k tomu ještě přidá ifauna ¨

Já zjistila, že jsem letos snad ani nefotila, mám fotky jenom od Blanči, jsem to ale ostuda

13.10.2009 14:42
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
A když se k tomu ještě přidá ifauna ¨

Já zjistila, že jsem letos snad ani nefotila, mám fotky jenom od Blanči, jsem to ale ostuda

ale fotky od Blanči jsou super. Tady valí sněhem..doufám, že mi tuleň na pastvě nezmrzne

14.10.2009 20:01
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
ale fotky od Blanči jsou super. Tady valí sněhem..doufám, že mi tuleň na pastvě nezmrzne

Ahoooj!!! Super fota!!! To se nám to ochladilo co!!! Já chci léto!!!! Dneska jsem už musela vytáhnout zimní kabát, jelikož ta zima už se nedá!!
Jinak trčim furt v práci, samý akce apod. zejtra vstávam v 3:15 a jedu, když jsem si nařizovala budíka tak jsem se smála, že je to jako v tom hororu ,,3:15 zemřeš" ale asi spíš zemře ten budík až ráno zazvoní a já do něj vsteky třísknu.
V neděli jsem měla jet do Pardubic na Velkou, ale jelikož jsme měli celej víkend pohotovost kvůli debilnímu fotbalu, tak jsem byla tu.
Jo a ještě jedna novinka budu se s Atrejem fotit na PF a já budu jako anděl, přišla za mnou jedna holčina co fotí, ja a anděl no to bude prdel!!!!

14.10.2009 20:17
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Ahoooj!!! Super fota!!! To se nám to ochladilo co!!! Já chci léto!!!! Dneska jsem už musela vytáhnout zimní kabát, jelikož ta zima už se nedá!!
Jinak trčim furt v práci, samý akce apod. zejtra vstávam v 3:15 a jedu, když jsem si nařizovala budíka tak jsem se smála, že je to jako v tom hororu ,,3:15 zemřeš" ale asi spíš zemře ten budík až ráno zazvoní a já do něj vsteky třísknu.
V neděli jsem měla jet do Pardubic na Velkou, ale jelikož jsme měli celej víkend pohotovost kvůli debilnímu fotbalu, tak jsem byla tu.
Jo a ještě jedna novinka budu se s Atrejem fotit na PF a já budu jako anděl, přišla za mnou jedna holčina co fotí, ja a anděl no to bude prdel!!!!

No to bude prdel! Ale máš aspoň bílého koně..to každý "anděl" nemá .

hele, ten můj úň je jak began! Má normálně táák naježené chlupy, že i na nohou a má je ohromné. Celá je chlupatá děsně..takže o zimě ani nemluv, tady je šíleně!

sadzi saj

15.10.2009 13:14
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
A kulatinýýýýýýýý

Fíha, teda Zuzi, to se nám potom musíš pochlubit

Lucky fakt?? Jsem se zrovna chtěla optat, jak jste nasrstěný, Elí už celkem dlouho pouštěla letní a nasrsťovala, tak jsem si ještě nedávno dělala srandu, že už je celkem chlupatá, že bude asi tuhá zima

15.10.2009 13:17
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Fíha, teda Zuzi, to se nám potom musíš pochlubit

Lucky fakt?? Jsem se zrovna chtěla optat, jak jste nasrstěný, Elí už celkem dlouho pouštěla letní a nasrsťovala, tak jsem si ještě nedávno dělala srandu, že už je celkem chlupatá, že bude asi tuhá zima

Usa byla koncem srpna skoro donaha a pak začala kožichatět a te´d je jak lední medvěd

15.10.2009 20:18
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Usa byla koncem srpna skoro donaha a pak začala kožichatět a te´d je jak lední medvěd

Čus nebojte pošlu vám všem PF do nového roku
Ty vole já tady teď sedím a počítám peníze a furt mi někde chyběj, já se z toho po.............
Taky jste na tom občas podobně?????
No to my ještě tak uplně chlupatý nejsme, jako nějakej kožich už nabrali, ale furt to nejsou ještě ty správný zimní medvědi

17.10.2009 19:36
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Čus nebojte pošlu vám všem PF do nového roku
Ty vole já tady teď sedím a počítám peníze a furt mi někde chyběj, já se z toho po.............
Taky jste na tom občas podobně?????
No to my ještě tak uplně chlupatý nejsme, jako nějakej kožich už nabrali, ale furt to nejsou ještě ty správný zimní medvědi

čau, čau. Tak doufám, že užíváte super studenej víkend Já jela z noční ke koním, kovala jsem, pak jsem doma odpoledne spala a teď se probírám

17.10.2009 19:50
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
čau, čau. Tak doufám, že užíváte super studenej víkend Já jela z noční ke koním, kovala jsem, pak jsem doma odpoledne spala a teď se probírám

Užíváme?? No dej pokoj!

Já dávala obývák dokupy, kus koberce jsme normálně odřezali a sušíme ...pak tam dámě nějakou rohož do toho rohu..bu´d se koupí nové akvárko, nebo já nevím co. Skaláry mám nyní tady v pokoji u PC, ale mají jen 50l, tak snad nějakou dobu přežijí..já ještě uvidím. Buď si tady koupím ještě větší nádrž, nebo obnovit to v obýváku...ta nádrž je hyn. Stůl pod tím to taky odnesl..no nevím..fakt.

Zítra jedeme ráno do brna s fabbym, na výstavu a já pak jedu na 3 dny do Prahy k rodině a pracovně, tak to nyní nemám jak řešit...

O Usinku se mi bude starat kamarádka..jinak betty se zítra stěhuje zase domů, takže super a Usa bude chodit k ní zase na pastvinu..holky si spolu vystačí..

17.10.2009 20:09
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Užíváme?? No dej pokoj!

Já dávala obývák dokupy, kus koberce jsme normálně odřezali a sušíme ...pak tam dámě nějakou rohož do toho rohu..bu´d se koupí nové akvárko, nebo já nevím co. Skaláry mám nyní tady v pokoji u PC, ale mají jen 50l, tak snad nějakou dobu přežijí..já ještě uvidím. Buď si tady koupím ještě větší nádrž, nebo obnovit to v obýváku...ta nádrž je hyn. Stůl pod tím to taky odnesl..no nevím..fakt.

Zítra jedeme ráno do brna s fabbym, na výstavu a já pak jedu na 3 dny do Prahy k rodině a pracovně, tak to nyní nemám jak řešit...

O Usinku se mi bude starat kamarádka..jinak betty se zítra stěhuje zase domů, takže super a Usa bude chodit k ní zase na pastvinu..holky si spolu vystačí..

No koukám taky o zábavu postaráno, no zejtra budu držet palce, ale myslim, že ten krasavec to má v malíku, co!!!???
To mi připomnělo, že musim pro rybičky na chatu a dát je k dědovi do nádrže na tu zimu, chdinky moje rozmnožený!!!
Jsem ted byla ještě se psem venku, kníkal tady na mě tak jsem myslela, že se mu chce na velkou a ono houby, dělal si ze mě prču, chtěl čmuchat po sídlišti. Jsem si řikala, že v tom bude háček, když byl před hodinou venku!!!

17.10.2009 22:23
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
No koukám taky o zábavu postaráno, no zejtra budu držet palce, ale myslim, že ten krasavec to má v malíku, co!!!???
To mi připomnělo, že musim pro rybičky na chatu a dát je k dědovi do nádrže na tu zimu, chdinky moje rozmnožený!!!
Jsem ted byla ještě se psem venku, kníkal tady na mě tak jsem myslela, že se mu chce na velkou a ono houby, dělal si ze mě prču, chtěl čmuchat po sídlišti. Jsem si řikala, že v tom bude háček, když byl před hodinou venku!!!

No jo..o zábavu mám postaráno. Ale Fabín se od světovky ani nečesal . Néé...kecám..jednou jo . Dneska jsem mu musela vyprat pod krkem kožich, protože včera měli velké kusy masa a to čuně se samozřejmě ufultalo děsným způsobem. Normálně jsem to musela vzít Jarem, protože šamponem ho neodmastím..normálně tam měl tuk z masa.....prase Pak jsem to přejela šamponem, ale koupala jsem ho jen pod tím krkem. na celého kašlu....v té zzzimě. Na tu sobotu minulý týden byl koupaný tak dočista dočista, že je ještě teď krásný...aaaž na ten ufultaný krk

18.10.2009 18:35
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
No jo..o zábavu mám postaráno. Ale Fabín se od světovky ani nečesal . Néé...kecám..jednou jo . Dneska jsem mu musela vyprat pod krkem kožich, protože včera měli velké kusy masa a to čuně se samozřejmě ufultalo děsným způsobem. Normálně jsem to musela vzít Jarem, protože šamponem ho neodmastím..normálně tam měl tuk z masa.....prase Pak jsem to přejela šamponem, ale koupala jsem ho jen pod tím krkem. na celého kašlu....v té zzzimě. Na tu sobotu minulý týden byl koupaný tak dočista dočista, že je ještě teď krásný...aaaž na ten ufultaný krk

Ahoooooj, tak jak jste dopadli!!!???
No holky já se zase do něčeho navezla, no ono to asi ani jinak nejde než pomoct!!!Jsem asi před 2 hodinama mluvila s přítelem mojí sestry a ten má zase svou sestru a ta už od mala jezdí k nějakýmu pánovi na statek. Teď už je dospěla a má i dítě a jezdí tam čas od času stále. A pán si pořídil 2 koníky, jenže pán je těžce nemocnej, leží v nemocnici a je sám nikoho nemá a asi umírá. Verča se to dověděla a zjistila, že koníci chudáci tam žijou jak se dá, nemá se o ně kdo postarat a bůh ví jak dlouho už je pán v nemocnici a o koně se nikdo nestará.A vztahy ve vesnici se sousedama prej nic moc, že by aspoň sousedi jako hodili koním kus sena a vodu. Takže jsem slíbila, že jí pomůžu, zatím tam navezeme krmení, já tam jedu v úterý zjistit co je to za koně a v jakym jsou stavu a pak se uvidí co s nima dál. Verča říkala, že by chtěla najít nekoho kdo by si koníky vzal. Tak v úterý budu chytřejší. Chci tam vzít i odčervení, vyčistit je, kouknout jak na tom jsou, prej nejsou zbědovaný, vypadaj dobře, tak snad budou o.k.
Vemu foťák a nafotim je.

19.10.2009 15:55
blanche

XXX.XXX.245.111

naftalinka napsal(a):
Ahoooooj, tak jak jste dopadli!!!???
No holky já se zase do něčeho navezla, no ono to asi ani jinak nejde než pomoct!!!Jsem asi před 2 hodinama mluvila s přítelem mojí sestry a ten má zase svou sestru a ta už od mala jezdí k nějakýmu pánovi na statek. Teď už je dospěla a má i dítě a jezdí tam čas od času stále. A pán si pořídil 2 koníky, jenže pán je těžce nemocnej, leží v nemocnici a je sám nikoho nemá a asi umírá. Verča se to dověděla a zjistila, že koníci chudáci tam žijou jak se dá, nemá se o ně kdo postarat a bůh ví jak dlouho už je pán v nemocnici a o koně se nikdo nestará.A vztahy ve vesnici se sousedama prej nic moc, že by aspoň sousedi jako hodili koním kus sena a vodu. Takže jsem slíbila, že jí pomůžu, zatím tam navezeme krmení, já tam jedu v úterý zjistit co je to za koně a v jakym jsou stavu a pak se uvidí co s nima dál. Verča říkala, že by chtěla najít nekoho kdo by si koníky vzal. Tak v úterý budu chytřejší. Chci tam vzít i odčervení, vyčistit je, kouknout jak na tom jsou, prej nejsou zbědovaný, vypadaj dobře, tak snad budou o.k.
Vemu foťák a nafotim je.

Ahooooj,

téééda, to jsou noviny !
Chudáci koňuchové, snad přežívají ,,,
Určo nafoť a dej vědět co a jak !
Držíme pěsti

sadzi saj

19.10.2009 16:52
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
Ahooooj,

téééda, to jsou noviny !
Chudáci koňuchové, snad přežívají ,,,
Určo nafoť a dej vědět co a jak !
Držíme pěsti

Zdarec palec,

Zuzi, tak snad budou koníci ok a foto dodej

sadzi saj

20.10.2009 09:59
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Zdarec palec,

Zuzi, tak snad budou koníci ok a foto dodej

Bré mlhavé ranko

Jízda zručnosti začíná

sadzi saj

20.10.2009 10:00
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Bré mlhavé ranko

Jízda zručnosti začíná

A jedeme dál

sadzi saj

20.10.2009 10:01
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
A jedeme dál

I plachtu jsme přešli, takže velká pochvala

sadzi saj

20.10.2009 10:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
I plachtu jsme přešli, takže velká pochvala

A pěkně přenášení hrníčku

sadzi saj

20.10.2009 10:03
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
A pěkně přenášení hrníčku

A šup tam s ním

sadzi saj

20.10.2009 10:05
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
A šup tam s ním

A trefit se kamínkama do pneu, to byla sranda v pozadí krásný kočár, ale obávám se, že tady toho nebude moc vidět

sadzi saj

20.10.2009 10:06
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
A trefit se kamínkama do pneu, to byla sranda v pozadí krásný kočár, ale obávám se, že tady toho nebude moc vidět

Hopky přes kavaletku.

sadzi saj

20.10.2009 10:18
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Hopky přes kavaletku.

Pěkně zaparkovat

sadzi saj

20.10.2009 10:22
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Pěkně zaparkovat

Jů a zapomněla bych na slamom

sadzi saj

20.10.2009 10:23
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Jů a zapomněla bych na slamom

Přestávka na papů

sadzi saj

20.10.2009 10:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Přestávka na papů

Nástup i s liškou

sadzi saj

20.10.2009 10:24
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Nástup i s liškou

A na závěr jedna vysmátá

sadzi saj

20.10.2009 10:25
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
A na závěr jedna vysmátá

Tak jsem Vám to tu trochu zaplácala a tady kočár blíž

20.10.2009 19:00
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Tak jsem Vám to tu trochu zaplácala a tady kočár blíž

Čau, tak jsem teď dorazila od chudáků koníků, opuštěných!!! Navezli jsme jim tam seno, otruby a oves. jsou to nádherný huculáci kobylka 13let a valášek 10 a valášek je teda kousek, to je tak nádhernej hucul, že jsem čuměla a je jak měch, široky prsa, louplou prdel a pupík, kobylka je taky hezky stavěna, ale záda má krapet propadlý, ale neni to nic hroznýho. Běhají po zahradě kolem baráku, mají tam kůlnu kam se můžou schovat před nepřízní počasí a papů jsme jim obstarali zatím.
Jinak valach je mooooc hodnej a kobylka je taková přísnější, musí se bejt před ní na pozoru je to sviňucha. No a myslim, že krapet trpělivosti a péče udělá svý a kobyla bude o.k. páč na ní jezdily prej dědi dřív.
No a hážu fotky, nejsou nijak kvalitní fotila jsem je v kopci a v rychlosti.
Kobylka je ta světlejší a valach je tmavej hnědák

20.10.2009 19:00
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):
Čau, tak jsem teď dorazila od chudáků koníků, opuštěných!!! Navezli jsme jim tam seno, otruby a oves. jsou to nádherný huculáci kobylka 13let a valášek 10 a valášek je teda kousek, to je tak nádhernej hucul, že jsem čuměla a je jak měch, široky prsa, louplou prdel a pupík, kobylka je taky hezky stavěna, ale záda má krapet propadlý, ale neni to nic hroznýho. Běhají po zahradě kolem baráku, mají tam kůlnu kam se můžou schovat před nepřízní počasí a papů jsme jim obstarali zatím.
Jinak valach je mooooc hodnej a kobylka je taková přísnější, musí se bejt před ní na pozoru je to sviňucha. No a myslim, že krapet trpělivosti a péče udělá svý a kobyla bude o.k. páč na ní jezdily prej dědi dřív.

20.10.2009 19:01
naftalinka

XXX.XXX.48.26

naftalinka napsal(a):

20.10.2009 20:04
monikafris

XXX.XXX.141.166

lucky napsal(a):

Ahoj! Zdravím všechny po delší době. Dříve jsem více fotila a přispívala fotečkama. Nic nového ted´nemám, ale dám jsem starší, ale dobré.. Na "Ifaunu chodím pravidelně" Takže zdravím. : Lucky, Naftalinku, Jarušku, Naftalinku, Klawdie, Zlíňačky, Westhing , Rozi, Ghjari atd.......

20.10.2009 20:37
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Ahoj! Zdravím všechny po delší době. Dříve jsem více fotila a přispívala fotečkama. Nic nového ted´nemám, ale dám jsem starší, ale dobré.. Na "Ifaunu chodím pravidelně" Takže zdravím. : Lucky, Naftalinku, Jarušku, Naftalinku, Klawdie, Zlíňačky, Westhing , Rozi, Ghjari atd.......

romance s W

20.10.2009 20:39
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
romance s W

R

20.10.2009 20:40
monikafris

XXX.XXX.141.166

20.10.2009 20:41
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Wilda

W a Nikita

20.10.2009 20:43
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
W a Nikita

Shy Jelly

20.10.2009 20:44
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Shy Jelly

Anitha

20.10.2009 20:46
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Anitha

Anithy syn - Wim

20.10.2009 20:47
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):
Anithy syn - Wim

Wilda. A to je konec!

20.10.2009 21:57
naftalinka

XXX.XXX.48.26

monikafris napsal(a):
Wilda. A to je konec!

Ahoooj taky zdravím, fotečky hezký!!!!
No a já to balím, byli jsme na večeři a já jsem hotová, jelikož jsem po 24 a celej den jsem byla v luftu a zejtra zase do práce, jsem ráda, že jsme to dneska tak hezky zvládli a že koníci jsou v pořádku. Docela jsem se bála toho, že až tam dorazíme budou tam zubožený, vyhublý koně. Takže mě dnešní den potěšil no a uvidíme co se bude dít dál. Zatím jsem rozhodila sítě kdo by chtěl koníky tak se uvidí.

21.10.2009 07:33
marketka

XXX.XXX.179.23

naftalinka napsal(a):
Ahoooj taky zdravím, fotečky hezký!!!!
No a já to balím, byli jsme na večeři a já jsem hotová, jelikož jsem po 24 a celej den jsem byla v luftu a zejtra zase do práce, jsem ráda, že jsme to dneska tak hezky zvládli a že koníci jsou v pořádku. Docela jsem se bála toho, že až tam dorazíme budou tam zubožený, vyhublý koně. Takže mě dnešní den potěšil no a uvidíme co se bude dít dál. Zatím jsem rozhodila sítě kdo by chtěl koníky tak se uvidí.

No nevypadá, že by koníci nějak hlady strádali, ale je od tebe pěkný, že pomáháš nejen koníkům, ale i pánovi, který na ně jistě v nemocnici vzpomíná. Snad se uzdraví

sadzi saj

21.10.2009 15:04
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

marketka napsal(a):
No nevypadá, že by koníci nějak hlady strádali, ale je od tebe pěkný, že pomáháš nejen koníkům, ale i pánovi, který na ně jistě v nemocnici vzpomíná. Snad se uzdraví

Zuzi, tak to je fajn, že jsou v pohodě a teda jsou to chlupáči kolik tak mají v kvh a co s nima teď podniknete??

24.10.2009 10:57
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Zuzi, tak to je fajn, že jsou v pohodě a teda jsou to chlupáči kolik tak mají v kvh a co s nima teď podniknete??

Holky, jukněte ne EGUITV.CZ na reportáž Bentley Praha Parkur Cup ..asi uprostřed je ukázka parkur králíků!!!!

24.10.2009 10:57
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Holky, jukněte ne EGUITV.CZ na reportáž Bentley Praha Parkur Cup ..asi uprostřed je ukázka parkur králíků!!!!

EQuiTv ....jsem se překlikla

sadzi saj

26.10.2009 14:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
EQuiTv ....jsem se překlikla

Jů, to musí být sranda, to jdu juknout

30.10.2009 12:38
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Jů, to musí být sranda, to jdu juknout

Kráásná fotka!!!

jinak super ty fotky jezdecké s Elí..jste šikulky . A huculáci taky pění. Koukala jsem, že ta kobylka by možná potřebovala odčervit, zdá se mi na těch fotkách, že má malinko žebra a horší srst než ten valášek. Ale jinak hezcí, valášek mi připomíná kulatou Betty

A frízáci jsou krásní jako vždy, Wilda se mi moc líbí, hezky vyrostl a moje oblíbenkyně Romance..no krása nebeská

Tady poslední fotky, co jsem se snažila podzimní....hehehe..... já Usu vypucovala, načančala, vylezla z baráku s arabskou ohlávkou a fo´tákem, došli jsme k podchodu a obloha se celá zatáhla mraky a už to bylo v háji. Tak jsem fotla jen několik fotek u koní a nechala ji tam. Bylo to o ničem. Tak než bude zase svítit slunko, už bude listí spadané a zase to bude na prd

30.10.2009 12:39
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Kráásná fotka!!!

jinak super ty fotky jezdecké s Elí..jste šikulky . A huculáci taky pění. Koukala jsem, že ta kobylka by možná potřebovala odčervit, zdá se mi na těch fotkách, že má malinko žebra a horší srst než ten valášek. Ale jinak hezcí, valášek mi připomíná kulatou Betty

A frízáci jsou krásní jako vždy, Wilda se mi moc líbí, hezky vyrostl a moje oblíbenkyně Romance..no krása nebeská

Tady poslední fotky, co jsem se snažila podzimní....hehehe..... já Usu vypucovala, načančala, vylezla z baráku s arabskou ohlávkou a fo´tákem, došli jsme k podchodu a obloha se celá zatáhla mraky a už to bylo v háji. Tak jsem fotla jen několik fotek u koní a nechala ji tam. Bylo to o ničem. Tak než bude zase svítit slunko, už bude listí spadané a zase to bude na prd

30.10.2009 12:41
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):

uuž jsme hezky chlupatí

30.10.2009 17:43
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
uuž jsme hezky chlupatí

Hoj, hoj, jsme ted měli nějaký trable v práci, takže jsem opět nestíhala a když se daří tak se daří!!! Atrej kulhá jako prase, nic mu nehřeje, nic mu neotejká, jen kulhá a kulhá, tak jsme mu včera vyndali jeden hřebík z podkovi a uvidíme. No dneska jsem s ním byla na procházce tak se mi vytrhnul a pěžel na výbeh sviňáček jeden, tak jsme ho chytali, on se pak zamotal do otěží tak teda stál a čekal až ho vysvobodíme!!!!
No a huculáci jsou prďáci, musim zavolat jak se jim vede, no Verča chce, aby se s nima děda ještě rozloučil a musí to s ním probrat, že už to nezvládá!!!

30.10.2009 17:54
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Hoj, hoj, jsme ted měli nějaký trable v práci, takže jsem opět nestíhala a když se daří tak se daří!!! Atrej kulhá jako prase, nic mu nehřeje, nic mu neotejká, jen kulhá a kulhá, tak jsme mu včera vyndali jeden hřebík z podkovi a uvidíme. No dneska jsem s ním byla na procházce tak se mi vytrhnul a pěžel na výbeh sviňáček jeden, tak jsme ho chytali, on se pak zamotal do otěží tak teda stál a čekal až ho vysvobodíme!!!!
No a huculáci jsou prďáci, musim zavolat jak se jim vede, no Verča chce, aby se s nima děda ještě rozloučil a musí to s ním probrat, že už to nezvládá!!!

Božatko! Pořád pajdá? A volala jsi veta?

My byli dneska na vyjížďce a mám zmrzlý zadek. Ale jeli jsme dnes 4. Já na Use, Jarka na Betty, Krista Linču a vzala malou Barču (její ségru), té je snad 9let, jezdí na Čipovi po výběhu a párkrát už byla na vyjížďce na vodítku a nyní jezdí už sama. Chodila na tréninky i do Kozlovic, umí klusat i cválat, spíše se v terénu bojí, aby Čipa zvládla, ae v kroku a klusu ji to jde. Čipo je spíše jak ocásek za kobylami, takže když udržujeme tempo, nikam neletí. Tak jsme měli takovou krokovku, někde zaklusali hezky a bylo to fajn, jak jsme šli všichni 4. Akorát Linča měla nějakou blbou náladu, vypálila hnusně po Use, i na Čipa se děsně tlemila a ten už vedle ní ani nechtěl jít.

30.10.2009 18:36
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
Božatko! Pořád pajdá? A volala jsi veta?

My byli dneska na vyjížďce a mám zmrzlý zadek. Ale jeli jsme dnes 4. Já na Use, Jarka na Betty, Krista Linču a vzala malou Barču (její ségru), té je snad 9let, jezdí na Čipovi po výběhu a párkrát už byla na vyjížďce na vodítku a nyní jezdí už sama. Chodila na tréninky i do Kozlovic, umí klusat i cválat, spíše se v terénu bojí, aby Čipa zvládla, ae v kroku a klusu ji to jde. Čipo je spíše jak ocásek za kobylami, takže když udržujeme tempo, nikam neletí. Tak jsme měli takovou krokovku, někde zaklusali hezky a bylo to fajn, jak jsme šli všichni 4. Akorát Linča měla nějakou blbou náladu, vypálila hnusně po Use, i na Čipa se děsně tlemila a ten už vedle ní ani nechtěl jít.

No on před tím nekulhal, jen to měl nateklý, otok opadl a min. tejden začal kulhat, aby asi byla nějaká změna no tak uvidím jestli se to zlepší nebo ne

30.10.2009 19:59
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
No on před tím nekulhal, jen to měl nateklý, otok opadl a min. tejden začal kulhat, aby asi byla nějaká změna no tak uvidím jestli se to zlepší nebo ne

No, to Usa jak měla teď ten nášlap, tak taky pajdala a ještě si z toho namohla šlachu, ale chodí už ok. Skoro měsíc však jsme řešili bolavou nožičku
Tak hlavně aby byl v pořádku brzy

30.10.2009 20:57
zviratkova

XXX.XXX.42.14

blanche napsal(a):
A kulatinýýýýýýýý

Nazdárek!

Tak dodatečně reaguju . Elí šikovná, že má za sebou další závody. Máte novou dečku, viď? Taková zajímavá barva.

Lucky fotečky super, škoda, že nemáte v tom výběhu v pozadí listí. Myslím ale, že sluníčko tomu vůbec nechybí.

Atrejovi držím palce s uzdravením nožky.

Fotku s Arwen už jsem obdivovala na stránkách fotografky .

A těším se, až budou nové fotečky, kde bude vidět, jak malá od Romance roste. Je rozkošná, ona i mamina.

Já pár fotek z dneška...

30.10.2009 20:57
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):
Nazdárek!

Tak dodatečně reaguju . Elí šikovná, že má za sebou další závody. Máte novou dečku, viď? Taková zajímavá barva.

Lucky fotečky super, škoda, že nemáte v tom výběhu v pozadí listí. Myslím ale, že sluníčko tomu vůbec nechybí.

Atrejovi držím palce s uzdravením nožky.

Fotku s Arwen už jsem obdivovala na stránkách fotografky .

A těším se, až budou nové fotečky, kde bude vidět, jak malá od Romance roste. Je rozkošná, ona i mamina.

Já pár fotek z dneška...

Grantík

30.10.2009 20:58
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):
Grantík

s Sheilou

30.10.2009 20:59
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):
s Sheilou

Granťa

30.10.2009 21:00
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):
Granťa

Saginka

30.10.2009 21:00
zviratkova

XXX.XXX.42.14

30.10.2009 21:01
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):

holky nás s Granťou vyklopily u baráku, tak jely dom...

30.10.2009 21:02
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):
holky nás s Granťou vyklopily u baráku, tak jely dom...

30.10.2009 21:03
zviratkova

XXX.XXX.42.14

30.10.2009 21:03
zviratkova

XXX.XXX.42.14

30.10.2009 21:04
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):

a pak jsem se byla projít s Čikim

30.10.2009 21:06
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):
a pak jsem se byla projít s Čikim

30.10.2009 21:10
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):

si holt nemůžu vybrat no

30.10.2009 22:36
lucky

XXX.XXX.133.26

zviratkova napsal(a):
si holt nemůžu vybrat no

Teda řeknu Ti, že s Sheilou vám to mocinky sluší.
A Čiko vypadá jak míša Kulička. Je tak krásně chlupatý A ty žluté stromy v pozadíá jsou mooc krásné.
No jo, ony jsou tam samé baráky a vzadu pak les, kde jsou modříny vysoké, takže nic moc.-..
Ale snad bude některý den ještě hezky, aby se nafotilo pár fotek někde na louce u lesa

30.10.2009 23:03
zviratkova

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Teda řeknu Ti, že s Sheilou vám to mocinky sluší.
A Čiko vypadá jak míša Kulička. Je tak krásně chlupatý A ty žluté stromy v pozadíá jsou mooc krásné.
No jo, ony jsou tam samé baráky a vzadu pak les, kde jsou modříny vysoké, takže nic moc.-..
Ale snad bude některý den ještě hezky, aby se nafotilo pár fotek někde na louce u lesa

No je takovej kulaťoučkej no, proto jsem obdivovala Saginku, že je taková spíš delší na poníka, než tlustější. A to je ještě chlupatější než on. Ta je zařízená jak na Severní pól.

Určitě budete mít hezky, dneska jsem koukala na předpověď, zítra a pozítří téměř v celé ČR krásné slunečno, i u vás. To by bylo, abychom něco nepofotili. Na seznamu strašili, že už takhle hezky nebude, že je to poslední hezký víkend před zimou. Toho se musí využít

31.10.2009 09:19
lucky

XXX.XXX.133.26

zviratkova napsal(a):
No je takovej kulaťoučkej no, proto jsem obdivovala Saginku, že je taková spíš delší na poníka, než tlustější. A to je ještě chlupatější než on. Ta je zařízená jak na Severní pól.

Určitě budete mít hezky, dneska jsem koukala na předpověď, zítra a pozítří téměř v celé ČR krásné slunečno, i u vás. To by bylo, abychom něco nepofotili. Na seznamu strašili, že už takhle hezky nebude, že je to poslední hezký víkend před zimou. Toho se musí využít

Nooo..tady zatím nic moc
Budu doufat, že se počasí umoudří. Možná se to vybere odpoledne

31.10.2009 09:41
zviratkova

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
Nooo..tady zatím nic moc
Budu doufat, že se počasí umoudří. Možná se to vybere odpoledne

U nás zatím taky bída, taky doufám...

31.10.2009 09:46
lucky

XXX.XXX.133.26

zviratkova napsal(a):
U nás zatím taky bída, taky doufám...

No, tady sem tam něco vysvítá, ale nic moc..jako na velké focení to stejně nebude

31.10.2009 11:45
zviratkova

XXX.XXX.42.14

lucky napsal(a):
No, tady sem tam něco vysvítá, ale nic moc..jako na velké focení to stejně nebude

Pomalu poledne a u nás prd, šedo, sice světlo, ale sluníčko ten mrak vkuse fakt nepropustí.

sadzi saj

2.11.2009 16:21
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

zviratkova napsal(a):
Pomalu poledne a u nás prd, šedo, sice světlo, ale sluníčko ten mrak vkuse fakt nepropustí.

Zdravím,

Lucky dík, fotečka se mi moc líbí s hafinou a mám i krásný společný s Elí, Blanča šikulka

Jinak holky všechny fotečky moc pěkný, Čiki je zase plyšáček koukám a Leo jo jo, máme čokoládovou s oranžovým lemem, dostala jsem jí k té drezurce, tak jsem ji vytáhla, aby byla změna

2.11.2009 18:35
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Zdravím,

Lucky dík, fotečka se mi moc líbí s hafinou a mám i krásný společný s Elí, Blanča šikulka

Jinak holky všechny fotečky moc pěkný, Čiki je zase plyšáček koukám a Leo jo jo, máme čokoládovou s oranžovým lemem, dostala jsem jí k té drezurce, tak jsem ji vytáhla, aby byla změna

Já včera něco nafotila, ale sluníčko nic moc...
hodně tady dopoledne mrzlo a to slunko vždycky vylezlo na chvíli

2.11.2009 18:37
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Já včera něco nafotila, ale sluníčko nic moc...
hodně tady dopoledne mrzlo a to slunko vždycky vylezlo na chvíli

2.11.2009 19:47
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):

Ahoooj!! To bylo dneska hnusný počasí, co???!!!!!
No Atrej furt kulhá, tak chodíme na procházku, ale už se mi to zdá bejt lepší.
Já dneska zmokla, namoknul mi telefon, pak nefungoval, no prostě prýma!!!!!!!!
A chčije a chčije a chčije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2.11.2009 19:58
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Ahoooj!! To bylo dneska hnusný počasí, co???!!!!!
No Atrej furt kulhá, tak chodíme na procházku, ale už se mi to zdá bejt lepší.
Já dneska zmokla, namoknul mi telefon, pak nefungoval, no prostě prýma!!!!!!!!
A chčije a chčije a chčije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak tady bylo dneska náádherně!! udělala jsem spoustu práce na zahradě, Usa se celý den flákala u koní, na vyjížďce jsme nebyli.
A teď je tam venku jak ve dne..kráásně svítí úplněk

2.11.2009 21:50
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Tak tady bylo dneska náádherně!! udělala jsem spoustu práce na zahradě, Usa se celý den flákala u koní, na vyjížďce jsme nebyli.
A teď je tam venku jak ve dne..kráásně svítí úplněk

tak máme v albu několik foteček ze života..trochu humoru....tak můžete juknout

http://www.novofundlandskypes.estranky.cz/ fotoalbum/humor-s-fundlakem

sadzi saj

3.11.2009 14:49
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

blanche napsal(a):
A kulatinýýýýýýýý

Zuziku, tak ať se brzo uzdraví koňouch

Lucky sluníčko, co to je, tady od včera leje, dneska teda jenom ráno, ale hnus humus, zima, brr.

Fotečky luxusní, oboje a u hafíků jsem se nasmála

3.11.2009 18:37
lucky

XXX.XXX.133.26

sadzi saj napsal(a):
Zuziku, tak ať se brzo uzdraví koňouch

Lucky sluníčko, co to je, tady od včera leje, dneska teda jenom ráno, ale hnus humus, zima, brr.

Fotečky luxusní, oboje a u hafíků jsem se nasmála

Jéééééééé! Tahle je taky dobrá

No, dnes tady sluníčko moc nebylo.

Chtěla jsem jet na vyjížďku, ale nakonec jsem rpo Usu dorazila po tmě...se mi protáhlo obchodní jednání, takže nic.. aspoň se flákala iu koní

sadzi saj

4.11.2009 14:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

lucky napsal(a):
Jéééééééé! Tahle je taky dobrá

No, dnes tady sluníčko moc nebylo.

Chtěla jsem jet na vyjížďku, ale nakonec jsem rpo Usu dorazila po tmě...se mi protáhlo obchodní jednání, takže nic.. aspoň se flákala iu koní

Viď a takových je víc, jsem se u toho nasmála, člověk nechápe, co ty psi dělaj

Počasí je na prd no, jsem zvědavá, co nás čeká o víkendu.

sadzi saj

6.11.2009 11:13
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

sadzi saj napsal(a):
Viď a takových je víc, jsem se u toho nasmála, člověk nechápe, co ty psi dělaj

Počasí je na prd no, jsem zvědavá, co nás čeká o víkendu.

Lucky, tak koukám, že máš doma psí skokany a pomocníky

6.11.2009 18:17
naftalinka

XXX.XXX.48.26

sadzi saj napsal(a):
Lucky, tak koukám, že máš doma psí skokany a pomocníky

Ahooooj slečny, jsem se teď probudila, hezky vás tu pozdravim a jedu do práce, máme nějakou akci zase!!!! No Atrej furt kulhá tak jsem z toho taková už nešťastná

6.11.2009 18:55
lucky

XXX.XXX.133.26

naftalinka napsal(a):
Ahooooj slečny, jsem se teď probudila, hezky vás tu pozdravim a jedu do práce, máme nějakou akci zase!!!! No Atrej furt kulhá tak jsem z toho taková už nešťastná

A co na to vet???

No jo..mám skokany..teda skokan byl Cliff..skála 2 metry překážky...fundlák!
A jinak pomocníci jsou super

6.11.2009 19:00
naftalinka

XXX.XXX.48.26

lucky napsal(a):
A co na to vet???

No jo..mám skokany..teda skokan byl Cliff..skála 2 metry překážky...fundlák!
A jinak pomocníci jsou super

nevolala jsem doktora, páč přesně vim co by následovalo, opichy a rentgeny a to teda ne, nikdo mýmu koni opíchávat nohu nebude!!!! Páč noha nehřeje, neni oteklá takže by nijak jinak nic nezjistil a já si myslim, že je to bu´d něco nahoře nataženýho nebo od zad a na to potřebuju rehabiliterku

8.11.2009 14:48
zviratkova

XXX.XXX.42.14

naftalinka napsal(a):
nevolala jsem doktora, páč přesně vim co by následovalo, opichy a rentgeny a to teda ne, nikdo mýmu koni opíchávat nohu nebude!!!! Páč noha nehřeje, neni oteklá takže by nijak jinak nic nezjistil a já si myslim, že je to bu´d něco nahoře nataženýho nebo od zad a na to potřebuju rehabiliterku

Čauky! Právě jsem fotila andíky, jeden teda nespolupracoval, že radši hodí šlofíka...

8.11.2009 14:48
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):
Čauky! Právě jsem fotila andíky, jeden teda nespolupracoval, že radši hodí šlofíka...

prcek krásně roste

8.11.2009 14:49
zviratkova

XXX.XXX.42.14

zviratkova napsal(a):
prcek krásně roste

9.11.2009 09:01
lucky

XXX.XXX.133.26

zviratkova napsal(a):

No náádhera!!!

Zzi, nevím nevím, ale možná by to fakt chtělo vyšetřit...může to být cokoliv.

Tak na tohle jukněte...frajer...měl se dát k letectvu. Ale po jednom parkuru snad musí mát v gatích vaječinu

http://www.youtube.com/watch?v=opMiCyoRzYM

9.11.2009 09:08
zviratkova

XXX.XXX.240.157

lucky napsal(a):
No náádhera!!!

Zzi, nevím nevím, ale možná by to fakt chtělo vyšetřit...může to být cokoliv.

Tak na tohle jukněte...frajer...měl se dát k letectvu. Ale po jednom parkuru snad musí mát v gatích vaječinu

http://www.youtube.com/watch?v=opMiCyoRzYM

NO ten je hustej

9.11.2009 09:12
lucky

XXX.XXX.133.26

zviratkova napsal(a):
NO ten je hustej

No to jo.....ten musí mát modrý kulečník po tohmle a kůň by zasloužil metál

sadzi saj

9.11.2009 14:35
sadzi saj

XXX.XXX.117.237