Tak jak tady pročítám příspěvky je tady mnoho dotazů jak pomoct koníkům a tak...Tak se rozhodla že bych to mohla zkkusit a jestli chcete tak vy můžete takyMůžete přispět na koníky ve výši 25Kč a zakoupit si pohled(za tyto peníze se bude koníkům platit vet,kovář atd...)tak pokud byste měl někdo zájem o pohledy tak určo napište:)
Níže uvedené"obrázky"koníků jsou pohledy na prodej
konik
napsal(a):
Tak jak tady pročítám příspěvky je tady mnoho dotazů jak pomoct koníkům a tak...Tak se rozhodla že bych to mohla zkkusit a jestli chcete tak vy můžete takyMůžete přispět na koníky ve výši 25Kč a zakoupit si pohled(za tyto peníze se bude koníkům platit vet,kovář atd...)tak pokud byste měl někdo zájem o pohledy tak určo napište:)
1)
konik
napsal(a):
ahoj to je super nápad dát to sem.Jsme také partnerem tohoto útulku, myslím, že se tam mají koníci velmi dobře
Uživatel s deaktivovaným účtem

zuza
napsal(a):
ahoj to je super nápad dát to sem.Jsme také partnerem tohoto útulku, myslím, že se tam mají koníci velmi dobře
Na stránkách útulku Naděje pro koně je možno objednat si tričko s logem útulku za 250 Kč. Celá částka jde na péči o koníky. Více na www.nadejeprokone.com.
Snad nevadí že tady dělám reklamu, tričko je krásné!
napsal(a):
Na stránkách útulku Naděje pro koně je možno objednat si tričko s logem útulku za 250 Kč. Celá částka jde na péči o koníky. Více na www.nadejeprokone.com.
Nemůžeš sem dát fotku toho trička? Na jejich internetových stránkách je jen logo, které je zřejmě na tom triku natištěné. Ale nevím, jak tričko vypadá . To je velká škoda. Janíík.
napsal(a):
Jsem stejneho nazoru jako prispevek nade mnou. Skoda ze tam neni foto...

hanzy
napsal(a):
Jsem stejneho nazoru jako prispevek nade mnou. Skoda ze tam neni foto...
Taky nemám fotku, tričko zatím nemám. Ale píšou tam různé barvy a předpokládám, že logo bude stejně zelené. Třeba se ozve někdo, kdo chodí do útulku. Myslím že holčina má nick c i n d y....
napsal(a):
Taky nemám fotku, tričko zatím nemám. Ale píšou tam různé barvy a předpokládám, že logo bude stejně zelené. Třeba se ozve někdo, kdo chodí do útulku. Myslím že holčina má nick c i n d y....
Škoda, že to tu nebylo o den dřív, mohla jsem se včera zeptat. Pokusím se na to příště nezapomenou a poptat se
bajaja
napsal(a):
Škoda, že to tu nebylo o den dřív, mohla jsem se včera zeptat. Pokusím se na to příště nezapomenou a poptat se
Já vám to ráda řeknu!!A fotečky triček sem taky dám,ale jen bych chtěla říct že staré logo jako je na stránkách(to zelené)již neni a je nové...A trička prodáváme za 300Kč nafocené mám jen oranžové,ale jsou i jiné barvy!...Pokud byste o ně měl nikdo zájem tak mi sem písněte a dohodneme se
konik
napsal(a):
Já vám to ráda řeknu!!A fotečky triček sem taky dám,ale jen bych chtěla říct že staré logo jako je na stránkách(to zelené)již neni a je nové...A trička prodáváme za 300Kč nafocené mám jen oranžové,ale jsou i jiné barvy!...Pokud byste o ně měl nikdo zájem tak mi sem písněte a dohodneme se
A detail loga mna tričku:)

konik
napsal(a):
Jinak všechno ohledně tohoh le zařizuji já tak se nebojte zeptat
Na stránkách je cena 250 Kč. 300 je i s poštovným? Díky!

Tak Adél, jak se má Darmen? Z Vašich stránek je to můj favorit! Mám valáška, který měl jako hříbě prasklou čéšku a naštěstí (?) se mu to spravilo. Ovšem netuším do jaké míry, zatím vše v pohodě. A Žanetka taky, moje kobča taky trpí na sloní nohu, ale naštěstí už skoro 2 roky máme klid. A každý večer preventivně bandážuju zadní nohy. Paní Markétu strašně obdivuju, že se do toho všeho pustila. Snad se přes léto k Vám dostanu na návštěvu. Jinak bych věděla o novém členu, který by k Vám potřeboval...

Písnu Ti na mail, ju?

Tak teď jsem to poslala... na tu starou adresu . Takže ještě jednou!!!
konik
napsal(a):
2)
Ahoj, je to super, mají se tam dobře... Neznáte někdo podmínky pro "převzetí koníka" z útulku?Byli jsme tam ,ale něják jsme se zakecali o osudech koníků... Strašně se mi líbil René!!!Překrásný koník, jen nechápu ty majitele, kteří jsou schopni takovýho mladého koníka zničit!!!
(má problém s předkem, přeťatý nerv)
Ne na Baronovi ne, ale na ...... Tak a teď i kdybys mě zabila, tak si nevzpomenu, jak se ta kobyla jmenuje. Ale není útulková, má jí tam ustájenou nějaká holčina. No myslím, že si tě matně vybavuju, si taková drobná a mladičká? Já jsem pořád někde lítala, buď vzadu na bourání ohrady nebo u pálení "sena"
bajaja
napsal(a):
Ne na Baronovi ne, ale na ...... Tak a teď i kdybys mě zabila, tak si nevzpomenu, jak se ta kobyla jmenuje. Ale není útulková, má jí tam ustájenou nějaká holčina. No myslím, že si tě matně vybavuju, si taková drobná a mladičká? Já jsem pořád někde lítala, buď vzadu na bourání ohrady nebo u pálení "sena"
Ahoj mohla bych se pridat taky chodím do utulku nadje pro kone společně z adlkou!!!! a ta kobča co ses na ni vozila byla asi hanoj !!!
hubub
napsal(a):
Ahoj mohla bych se pridat taky chodím do utulku nadje pro kone společně z adlkou!!!! a ta kobča co ses na ni vozila byla asi hanoj !!!
Sem ráda že jste se tady takhle sešli,ale nedělala jsem to tady proto(fotky pohlednic atd...)aby jste si tady poklábosili,ale aby si toho všimli i ostatní a třeba koníkům pomohli!!!

konik
napsal(a):
Sem ráda že jste se tady takhle sešli,ale nedělala jsem to tady proto(fotky pohlednic atd...)aby jste si tady poklábosili,ale aby si toho všimli i ostatní a třeba koníkům pomohli!!!
Já se ptám na tričko a nevím, jestli stojí 250 Kč (viz. www stránky) nebo 300 Kč (viz. zpráva od konika). 50 Kč je detail, ale ptám se, jestli mají pravdu www. stránky nebo konik???
napsal(a):
Já se ptám na tričko a nevím, jestli stojí 250 Kč (viz. www stránky) nebo 300 Kč (viz. zpráva od konika). 50 Kč je detail, ale ptám se, jestli mají pravdu www. stránky nebo konik???
Ne ne oboje je správně,ale na www jsou trika se starým logem,tedka jsou nová(300Kč)z novým:)
bajaja
napsal(a):
Nee, to je v pohodě Ale díky za nabídku
!!!! Měj se hezky
Ahojky holky!! Vidim že asi chodíte ,,pomáhat" do utulku ja jsem byla u tech koniku když ještě stály v hrabové- znám marketiného viktora...na kobaltovi...baronovi jsem parkrat jezdila...jinak mou životní láskou byla Atrapa :-) Darmena znám taky stejně jako Kedara,znala jsem Vajánu, frona stojí ještě unás a má se výborně....tak mi kdyztak napiste jak se tam máte atak
verczhulka
napsal(a):
Ahojky holky!! Vidim že asi chodíte ,,pomáhat" do utulku ja jsem byla u tech koniku když ještě stály v hrabové- znám marketiného viktora...na kobaltovi...baronovi jsem parkrat jezdila...jinak mou životní láskou byla Atrapa :-) Darmena znám taky stejně jako Kedara,znala jsem Vajánu, frona stojí ještě unás a má se výborně....tak mi kdyztak napiste jak se tam máte atak
Ty znáš KEDARA? mám ho doma,buclíka....
bajaja
napsal(a):
No o Lavaronovi říkala, že uvidí přes léto, jak to bude zvládat. Jasně, klidně se ptej(te) Jmenuju se Barča z Mošnova a byla jsem tam na velikonoce a teď v úterý. Taková malá, kulatá :) hnědé vlasy. Můžu mít stejný dotaz??? Když tak napiš(te) na mailík chesterice@post.cz
Lavaron?!!!Vysoký hnědák s černou hřívou?! Stával na equicentru v Hrabové?!!!Slyšela jsem že má nějáké problémy s dýcháním, ale že až tak?!!!Co s ním vlastně přesně je?! Kde teď stojí?!
luca84
napsal(a):
Lavaron?!!!Vysoký hnědák s černou hřívou?! Stával na equicentru v Hrabové?!!!Slyšela jsem že má nějáké problémy s dýcháním, ale že až tak?!!!Co s ním vlastně přesně je?! Kde teď stojí?!
Lavaron má plíce v dost špatném stavu, co mu je přesně ti něřeknu, protože nechci kecat. Ale dýchá břichem. Je v útulku ve Velkých Albrechticích a v rámci možností se má dobře.
tauria
napsal(a):
Ty znáš KEDARA? mám ho doma,buclíka....
Jasnačka když byl ještě v hrabové tak nám dávsl pořádně zabrat utáhl nás tři když si umanul že někam pujde tak tam prostě šell....jinak to byl ponda roztomilý...A jak se jinak má???
Jinak k Lavaronovi toho znám z equicentra.... byl to hoodně dobrý skokový kůň , akorát má na své tělo moc málé plíce nebo něco takového..v equicentru tehdy místo toho aby ho poslali na operaci která by je stála 25 000 ,- a měli by vynikajícího koně potom s mnohem větší hodnotou tak ho prodaly za stejnou částku nějaké paní pak už jen vím že skončil v utulku :-) Unám i holku co se oněj starala když byl v equic..