zdravím všechny budoucí maturanty
tak mě napadlo kolik je tu lidí co bude letos maturovat?kam se třeba hlásíte atd...
nám už začal na škole pořadnej zmatek a fofry, takže koně začínám pomalu omezovat a vůbec se mi to nelíbí!! tak pište i ostataní, kteří třeba už odmaturovali
luca141
napsal(a):
zdravím všechny budoucí maturanty
tak mě napadlo kolik je tu lidí co bude letos maturovat?kam se třeba hlásíte atd...
nám už začal na škole pořadnej zmatek a fofry, takže koně začínám pomalu omezovat a vůbec se mi to nelíbí!! tak pište i ostataní, kteří třeba už odmaturovali
Ahoj,jj maturita na krku taky mě to ted čeká.. no koníky zatím neomezuji.. zatím vše stíhám.. a kdepak jsi na škole?
caleta
napsal(a):
Ahoj,jj maturita na krku taky mě to ted čeká.. no koníky zatím neomezuji.. zatím vše stíhám.. a kdepak jsi na škole?
Matura je v pohodě:-) když budete mít chvilku zajděte poklábosit http://www.rajkoni.cz
ripcurl
napsal(a):
Matura je v pohodě:-) když budete mít chvilku zajděte poklábosit http://www.rajkoni.cz
Tak já také maturitní ročník, ve škole se všichni zbláznili, vážně hrůza.. Navíc jsem měsíc marodila, dneska poprvé za tu dobu ve škole.. no děs Jestli to zvládnu, osobně si pogratuluji..
Jinak koníky mám omezené kvůli škole už celkově (jen víkendy, volna, přes týden jsem na škole..)
Víkendy se brát nenechám..
kikuska
napsal(a):
Tak já také maturitní ročník, ve škole se všichni zbláznili, vážně hrůza.. Navíc jsem měsíc marodila, dneska poprvé za tu dobu ve škole.. no děs Jestli to zvládnu, osobně si pogratuluji..
Jinak koníky mám omezené kvůli škole už celkově (jen víkendy, volna, přes týden jsem na škole..)
tyo, ja se zeovna vždycky taky těším na výkendy, ale už se mi tak jaksi stává pravidlem, že o víkendu je pokažde hnusně
kikuska
napsal(a):
ahoj (pro kikuska) minulý rok sem taky maturovala do školy jsem přišla někdy v říjnu až nevím přesně kdy ale aspon ještě měsíc sem se nemohla moc učit. V srpnu jsem spadla s konoucha a měla těžký uraz hlavy. Ale maturita pohodička učit sem se stejně začala necelý měsíc před maturou a všechno se naučila leda tak o svatáku takže pohoda nemusíš mít strach že to nedáš a na koně sem fičela stejně jako dřív možná i víc
luca141
napsal(a):
jsem na gymplu v Olmouci( prej prestižní slovanské gymnázium)
a co ty??
tyo to je uplně krásné hříbátko na fotečce;)copak to je za prdocha?
Ahoj no já chodím na soukromou školu podnikatelskou
jde to tu je tu hlavně dobrá parta
Děkujeme to je Bacardi táta je WPB Grey 878 mamina je hucul s fjordem... :-) narodila se ted v květnu...
je to moje pusina
Co máš ty za koníka?
Tohle je Bacardi ted v srpnu
caleta
napsal(a):
Ahoj no já chodím na soukromou školu podnikatelskou
jde to tu je tu hlavně dobrá parta
Děkujeme to je Bacardi táta je WPB Grey 878 mamina je hucul s fjordem... :-) narodila se ted v květnu...
je to moje pusina
Co máš ty za koníka?
Tohle je Bacardi ted v srpnu
a nebylo mu chudákovi vedro v takovým kožuchu? ale je roztomilej
nemám vlastního koníka, ale starám se jednomu dobrému známemu...máme 6 koní( dvě dospělý anglasky, jednu ročku a dva malý hřebčaky a haflingerku;)
a kde máš máš koníky ustájené?
kikuska
napsal(a):
s tím maroděním to chápu...já sem měla úraz a byla sem dva měsíce doma...ale učitele byly strašně vstřícní
luca141
napsal(a):
nemám vlastního koníka, ale starám se jednomu dobrému známemu...máme 6 koní( dvě dospělý anglasky, jednu ročku a dva malý hřebčaky a haflingerku;)
Tak se opět ozývám.. Studuji ve Zlíně, ekonomku, koníky mám 20km od Kroměříže, mezi Hipocentrem Koryčany a areálem Kostelany.
Jedna fotečka..
luca141
napsal(a):
No netuším :-) ale zrovinka na tý fotce je trochu vzatá sprchou :-)m koupala jsem maminu ona je furt medvěd je to hrozný ty její chlupy,ale má to po mámě
no já mám koníky u sebe doma.. mám to štestí že už dřív se u nás chovali konuchy takže sem ani nemusela nic moc předělávat..i když ted je chci přestěhovat jen do přístřešku,ale vše závisí na penězích
určitě víš o čem mluvím
monchess
napsal(a):
Já bydlím kousek od Vojenské nemocnice jestli víš (kousek od Equisu) ale chodím do školy do města, na Obchodní akademii na Spojenců
monča
kousek od Equisu...to máš dobre:D jj tam je naše druhá sekce...já chodím na hlavní budovu a ta je vedle univerzity palackyho a jezdíš někde?bo máš vlastního koníka?
kikuska
napsal(a):
Tak se opět ozývám.. Studuji ve Zlíně, ekonomku, koníky mám 20km od Kroměříže, mezi Hipocentrem Koryčany a areálem Kostelany.
Jedna fotečka..
děláš horsemnaship??užasné:)
koukala jsem na tvoje stránečky....máte tam NÁDHERNÉ pejsky(mno lastně psiska) jsou fakt nádherní
caleta
napsal(a):
No netuším :-) ale zrovinka na tý fotce je trochu vzatá sprchou :-)m koupala jsem maminu ona je furt medvěd je to hrozný ty její chlupy,ale má to po mámě
no já mám koníky u sebe doma.. mám to štestí že už dřív se u nás chovali konuchy takže sem ani nemusela nic moc předělávat..i když ted je chci přestěhovat jen do přístřešku,ale vše závisí na penězích
určitě víš o čem mluvím
jj, to se neboj, docela dobře vím o čem mluvíš
měli jsme pře léto předělávat stáje, pa se nám konící množí jak králíci po dešti
mno jenomže se to zvrtlo, tak byly cele leto venku na pastvinach(cos potporuju mnohem vice;) ale ted kdyz tak casto prši a začíná být zima...aspon přístřešek by to chtělo
luca141
napsal(a):
jj, to se neboj, docela dobře vím o čem mluvíš
měli jsme pře léto předělávat stáje, pa se nám konící množí jak králíci po dešti
mno jenomže se to zvrtlo, tak byly cele leto venku na pastvinach(cos potporuju mnohem vice;) ale ted kdyz tak casto prši a začíná být zima...aspon přístřešek by to chtělo
JJJ to by chtělo aspon přístřešek.. znám to taky sem musela mít kobylu asi 14 dní venku než mi to upravili tak aby mohla v maštali v klidu porodit a aby se tam vešli... je pěkně hnusně :-) se nedá nic dělat.. kobu je stará a mladou vzít do těch sr...k se mi nechce..
Bacardi na procházce-nálet na fotografa