brontosaur
napsal(a):
Měla bych zájem o klisnu ČT nebo KK barvy isabela,hodnou,zdravou,do 16 let věku.Nevíte někdo o nějaké?
Jedna byla delší dobu v inzerci. 16 letá žlutá kinská. Dcera naší bábušky, pěkná kobylka. nevím, zda je ještě k prodeji ale zkus equichannel nebo equimarket.eu měla by tam být, když zadáš barva isabela. Jinak na eqch je taky 1,5 letá kobylka s polovičním PP. taky moc pěkná. Hodně štěstí POkud by sis nevybrala, přes mail mohu dát kontakt na některé chovatele, ale rovnou se připrav na vyšší cenovou. A tady moje zlato KK Ela
evush2010
napsal(a):
Jedna byla delší dobu v inzerci. 16 letá žlutá kinská. Dcera naší bábušky, pěkná kobylka. nevím, zda je ještě k prodeji ale zkus equichannel nebo equimarket.eu měla by tam být, když zadáš barva isabela. Jinak na eqch je taky 1,5 letá kobylka s polovičním PP. taky moc pěkná. Hodně štěstí POkud by sis nevybrala, přes mail mohu dát kontakt na některé chovatele, ale rovnou se připrav na vyšší cenovou. A tady moje zlato KK Ela
Díky,za info.Ta kinská šestnáctka je již prodaná..
Máš krásné zlato
brontosaur
napsal(a):
Díky,za info.Ta kinská šestnáctka je již prodaná..
Máš krásné zlato
Tak pokud netrváš na plném původu ta 1,5 letá kobylka vypadá výborně. pěkně souměrná, inteligentní výraz. je na eqch. Nevím odkud jsi a jak daleko se ti chce jet dívat na koně. tady v okolí bych ti mohla doporučit několik stájí. Nabízeli mi 4letou izabelu do drezur, ale to už je hodně nad 100 tisíc. Naše Elí je krásná, ale taky pěkná mrcha, občas si s jezdcem na hřbetě celkem pohrává akdyž sme u té Velké, tak jen přidám že její tatík je Erudit, vítěz VP a ceny Labe