Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.10.2009 13:56
fnuk

XXX.XXX.176.109

Zdravím vás,

trošku toto téma sem nepatří, ale budu ráda, když napíšete své zkušennosti.

Chtěla bych jít na kurz Reiki, abych mohla pomoct mému koníkovi při léčení, chci se zeptat, jaké máte zkušennosti s reiki a kde v Brně byste mi doporučili kurz absolvovat.

Díky všem za příspěvky.

11.10.2009 19:57
hanatichakova

XXX.XXX.155.167

fnuk napsal(a):
Zdravím vás,

Chtěla bych jít na kurz Reiki, abych mohla pomoct mému koníkovi při léčení, chci se zeptat, jaké máte zkušennosti s reiki a kde v Brně byste mi doporučili kurz absolvovat.

Díky všem za příspěvky.

no podívej, nevím, kolik lidí, kteří se zabývají reiki a koňma zároveň si tenhle tvůj příspěvek přečte. Pokud máš sama zájem, tak se zkus podívat třeba sem: http://www.cermanovi.cz/harmonie/logo.htm , nebo sem: http://www.centim.unas.cz/mezi%20 nebem%20a%20zemi.htm
(pozor na mezeru v odkazu)

12.10.2009 15:21
rezi

XXX.XXX.81.213

hanatichakova napsal(a):
no podívej, nevím, kolik lidí, kteří se zabývají reiki a koňma zároveň si tenhle tvůj příspěvek přečte. Pokud máš sama zájem, tak se zkus podívat třeba sem: http://www.cermanovi.cz/harmonie/logo.htm , nebo sem: http://www.centim.unas.cz/mezi%20 nebem%20a%20zemi.htm
(pozor na mezeru v odkazu)

Na kurz Reiki urcite bez, ale neber to tak , ze kone pak okamzite vylecis. Lecit s pomoci veterinare a zaroven provadet Reiki proc ne. Co koni je?

12.10.2009 20:26
fnuk

XXX.XXX.176.109

rezi napsal(a):
Na kurz Reiki urcite bez, ale neber to tak , ze kone pak okamzite vylecis. Lecit s pomoci veterinare a zaroven provadet Reiki proc ne. Co koni je?

má podotrochlózu

12.10.2009 20:54
kassiopeass

XXX.XXX.186.21

fnuk napsal(a):
Zdravím vás,

Díky všem za příspěvky.

S reiky mám velmi dobré zkušenosti, za slušnou cenu nabízí semináře a kurzy tento človíček: http://www.vojtareiki.cz/
Dneska už se více zabývá meditacemi a meditačními seminářemi, ale do reiky zasvěcuje neustále a indiviuálně může i učit:)

13.10.2009 13:07
rezi

XXX.XXX.89.80

fnuk napsal(a):
má podotrochlózu

tak to nemuzes nechat jenom na reiki to by bylo detinsky si myslet, ze nejaka energie ti pomuze vylecit tenhle problem. musis ano musis se ted vazne zajimat jak to kopyto spravne upravit, protoze tohle je z nespravne upravovaneho kopyta. tomu koni muzes v tomhle smeru hodne pomoci sama to ano, ale chce to do ruky naradi a nemyslet nad zazracnou pomoc z venku. musi byt akce!!!! zaroven muzes vedle delat reiki to bude ok nic proti.

13.10.2009 13:09
rezi

XXX.XXX.89.80

kassiopeass napsal(a):
S reiky mám velmi dobré zkušenosti, za slušnou cenu nabízí semináře a kurzy tento človíček: http://www.vojtareiki.cz/
Dneska už se více zabývá meditacemi a meditačními seminářemi, ale do reiky zasvěcuje neustále a indiviuálně může i učit:)

"S reiky mám velmi dobré zkušenosti" - napriklad?

13.10.2009 14:00
fnuk

XXX.XXX.176.109

rezi napsal(a):
tak to nemuzes nechat jenom na reiki to by bylo detinsky si myslet, ze nejaka energie ti pomuze vylecit tenhle problem. musis ano musis se ted vazne zajimat jak to kopyto spravne upravit, protoze tohle je z nespravne upravovaneho kopyta. tomu koni muzes v tomhle smeru hodne pomoci sama to ano, ale chce to do ruky naradi a nemyslet nad zazracnou pomoc z venku. musi byt akce!!!! zaroven muzes vedle delat reiki to bude ok nic proti.

Samozřejmě to řešíme - nejdříve to bylo přes veta rtg atd, ale chci řeším to nekonvenčně a teď už přes rok určitým strouháním s Jirkou Podhajským, který je fakt skvělý člověk, ale chci tu "léčbu" tímto podpořit reiki, sama se ji chci naučit a chci zkusit i TTouch. Přetnout nerv není řešením, za pár let to sroste a je to pak daleko horší a kovat ortopedicky nechci, není to řešení příčiny, jen důsledku a to je na prd.

14.10.2009 13:07
teryneczka

XXX.XXX.6.15

rezi napsal(a):

Mohlo by to pomoct ... není to žádná jistota, ale určitě to koníkův stav jako doplněk léčby nezhorší, takže za pokus to stojí

14.10.2009 21:12
kassiopeass

XXX.XXX.186.21

rezi napsal(a):

mám zkušenosti s léčením (lidí i zvířat), neříkám, že je to jistota, ale pomáhá to - není to výmysl, ale reiky (aspoň u mě) jde ruku v ruce s meditacemi a jinými technikami, jinak u lidí jsou hodně známé regresní terapie (pomáhá především při problémech - třeba prsychické, ale i fyzické a znám lidi, kterým to velmi pomohlo a nešlo o chřipku, ale závažné choroby - strach z lidí, cukrovka apod.), u koní jsem chtěla použít reiky s jednou kobylkou nebo spíš obecně energii a odmítla (šlo o psych. problém), ale reiky jedna paní provádí na dálku především zvířatům a není problém:)

15.10.2009 16:26
fnuk

XXX.XXX.176.109

kassiopeass napsal(a):
mám zkušenosti s léčením (lidí i zvířat), neříkám, že je to jistota, ale pomáhá to - není to výmysl, ale reiky (aspoň u mě) jde ruku v ruce s meditacemi a jinými technikami, jinak u lidí jsou hodně známé regresní terapie (pomáhá především při problémech - třeba prsychické, ale i fyzické a znám lidi, kterým to velmi pomohlo a nešlo o chřipku, ale závažné choroby - strach z lidí, cukrovka apod.), u koní jsem chtěla použít reiky s jednou kobylkou nebo spíš obecně energii a odmítla (šlo o psych. problém), ale reiky jedna paní provádí na dálku především zvířatům a není problém:)

"u koní jsem chtěla použít reiky s jednou kobylkou nebo spíš obecně energii a odmítla (šlo o psych. problém)"

Jak si poznala, že tu energii odmítla???

15.10.2009 20:58
kassiopeass

XXX.XXX.186.21

fnuk napsal(a):
"u koní jsem chtěla použít reiky s jednou kobylkou nebo spíš obecně energii a odmítla (šlo o psych. problém)"

Jak si poznala, že tu energii odmítla???

s lidmi a zvířaty pracuji vcelku pravidelně - občas někoho léčím, občas vyrovnávám čakry a když to dělám s lidmi, tady šlo předvším o to, že kobylka byla nevózní a strašně těkavá a tak jsem ji chtěla uklidnit a u lidí se to dělá třeba přes "uvedení do meditativního stavu" - prostě se uvedeš do med. stavu a pak energii přenášíš na člověka nebo zvíře, u lidí se mi to nestalo, ale u ní hned, začla jsem energií působit a to už chvíli stála v klidu a jak jsem začala předávat enegrii, tak cukla, stalo se to několikrát po sobě, takže to není můj čistý výmysl...

Přidejte reakci

Přidat smajlík