Dobrý den,
dne 9.10.2009 v pátek kolem 16 hodiny se nám v obci Nová horka městská část Studénka, zaběhl Afgánský chrt. Prosím o pomoc všechny z okolí. Kdo ho zahlédl nebo slyšel něco o jeho pohybu, zda by mi mohl podat info. Za informaci která povede k jeho nalezení samozřejmě slibuji náležitou odměnu. Rocky je vyšší, hubený a bojácný. Máme ho doma pouze měsíc a ne z dobrých podmínek. Předem všem děkuji za snahu a pomoct. Tel na mě 732467022. Míša
Vím že to sem nepatří, ale zkouším všude.
ewanie
napsal(a):
Dobrý den,
dne 9.10.2009 v pátek kolem 16 hodiny se nám v obci Nová horka městská část Studénka, zaběhl Afgánský chrt. Prosím o pomoc všechny z okolí. Kdo ho zahlédl nebo slyšel něco o jeho pohybu, zda by mi mohl podat info. Za informaci která povede k jeho nalezení samozřejmě slibuji náležitou odměnu. Rocky je vyšší, hubený a bojácný. Máme ho doma pouze měsíc a ne z dobrých podmínek. Předem všem děkuji za snahu a pomoct. Tel na mě 732467022. Míša
Vím že to sem nepatří, ale zkouším všude.
Popřípadě jestli někdo má nějaký nápad, kde hledat nebo jak dále postupovat děkuji i za tyto rady....
ewanie
napsal(a):
Popřípadě jestli někdo má nějaký nápad, kde hledat nebo jak dále postupovat děkuji i za tyto rady....
Roky
janiska
napsal(a):
ještě jednou..
Nepatří to sem,ale Rocky zmizel ze dvora jako i jeho bráška za měsíc v Tučapech a zmizelo těchto psů více..Všichnï pocházeli ze stejné chovatelské stanice.paní se jich musela vzdát,všichni psi byli v hrozném stavu,podvyživení,nemoci uší a očí.Všichni se ztratili od nových pánečků,všichni přibrali pár kilo a byli zdraví,prosím dávejte na ně pozor.V životě mají tito psi hodně za sebou,nezaslouží si,aby byli proodáni bůhvíkam.Všichni ztracení psi jsou chovní.