medi
napsal(a):
Soni nedokáže si představit jak jsi lítala po ohradě v blatě s tou sádrou. Máš ju vlastně ještě vůbec? Taky vás štve to bahno a to počasí? Mě jo je to hnus!!!
No lítala to sem trochu přibarvila ale snažila sem se toho zachytit co nejvíc
Sádru mám a budun ji mít do konce měsíce,sundají mi ji těsně před hubertem v prusinovicích.Ale už mi upadla špička takže možu už celkem v poho chodit a líp se mi aj poklízí. Počasí je v pytli,máš skimču doma nebo ju pouštíš i ikdyž prší?
sonisak
napsal(a):
No lítala to sem trochu přibarvila ale snažila sem se toho zachytit co nejvíc
Sádru mám a budun ji mít do konce měsíce,sundají mi ji těsně před hubertem v prusinovicích.Ale už mi upadla špička takže možu už celkem v poho chodit a líp se mi aj poklízí. Počasí je v pytli,máš skimču doma nebo ju pouštíš i ikdyž prší?
www.potrebyprokone.wbs.cz holky mrknete prosim na ten odkaz,beru si s tama nejaky veci,je to tam docela levny,tak kdyby jste chteli a dejte vedet co nejdrive
xpetrax
napsal(a):
Co si z tama Veru bereš? Tu podsedlovku budu brát nejspíš u equimody
hej holky tady je odkaz na ty překážky z bruntálu za good ceny tak se mrkněte http://kone.sbazar.cz/skokovy material bruntal o3178162.html
kajka
napsal(a):
hej holky tady je odkaz na ty překážky z bruntálu za good ceny tak se mrkněte http://kone.sbazar.cz/skokovy material bruntal o3178162.html
čuste,vidim že tu není žádná fotka,tak to tu trošku oživím....
sonisak
napsal(a):
čuste,vidim že tu není žádná fotka,tak to tu trošku oživím....
....
sonisak
napsal(a):
..................
Soni ty to teda oživuješ.
Já bohužel fotky medvědů nemám, dneske bylo teda hnusně. Nerozmočila se ti sádra?
sonisak
napsal(a):
..................
Tahle malá slečna když se jí zeptali kolik jí je let tak řekla že 4 a na druhou otázku jak dlouho jezdí odpověděla: "Asi padesát let "
ijik
napsal(a):
Tahle malá slečna když se jí zeptali kolik jí je let tak řekla že 4 a na druhou otázku jak dlouho jezdí odpověděla: "Asi padesát let "
čauvec,drsný fotky
Sádra je v suchu páč než du na dvůr tak si navleču na nohu igelitku
Konici od Zbynka Smolky z Troubek
sonisak
napsal(a):
čauvec,drsný fotky
Sádra je v suchu páč než du na dvůr tak si navleču na nohu igelitku
Konici od Zbynka Smolky z Troubek
Mrkněte n www.alika.cz, je tam hřebeček velše,docela zajímavě zbarvený,a je to docela kousek za Tovačovem,uvažuju že bych Lunet připustila ním.
monikafris
napsal(a):
Chtěla jsem se podívat na poníka a našla jsem tam jen nějaké oříšky a arašídy.
cau decani, to je hnus to počasi, hej hoky jak v tu sobotu, pojedem i když bude chcat?Jako se teším uplně mega moc, ale nerada bych aby byli este orove nemocni, ale dnes milan rikal ze ma byt v sobotu pekne,prej nema prset a ma svitit slunicko,tak nevim no,snad ma pravdu.
Peti klaris vcera rikala ze ty asi nepojedes,co to?jakto?esi bude pekne tak doufam ze pojedem vseciiii
a nevim co a kde vladenka stavel ale peta fotograf vcera rikal ze skoky sou vsecky do 70cm jen 1 je velkej...toz ja vam nevim
sierg
napsal(a):
cau decani, to je hnus to počasi, hej hoky jak v tu sobotu, pojedem i když bude chcat?Jako se teším uplně mega moc, ale nerada bych aby byli este orove nemocni, ale dnes milan rikal ze ma byt v sobotu pekne,prej nema prset a ma svitit slunicko,tak nevim no,snad ma pravdu.
Peti klaris vcera rikala ze ty asi nepojedes,co to?jakto?esi bude pekne tak doufam ze pojedem vseciiii
a nevim co a kde vladenka stavel ale peta fotograf vcera rikal ze skoky sou vsecky do 70cm jen 1 je velkej...toz ja vam nevim
Veru ja jsem tomu Kamcovi ty kopyta nestihla vzit, vlastne jsem dneska nestihla skoro nic akorat vzit ven Skiminku. Tak nechces mu to vzit zitra jak pojedete s tou Klarou?
xpetrax
napsal(a):
Tery, taky přeju vše nej k svátku.
Vru, rozmyslela sem si to, pojedu, ale Klára mi řekla, že když jede ona prvního Huberta, tak musím jet taky a včera mi ta sračka napsala, že nepojede, zrádce jeden!!
Veru, přemluv ju, ať jede!!
Jo, a nevím, kde fukin vzl to sluníčko - mají být 4°C, zataženo, déšť a sníh, jedině, že by si to sluníčko namalovat na ksicht
xpetrax
napsal(a):
Jo, a nevím, kde fukin vzl to sluníčko - mají být 4°C, zataženo, déšť a sníh, jedině, že by si to sluníčko namalovat na ksicht
s tim sluničkem to teda sedlo
hej andri tak ja mu je zitra vemu,doufam ze s toho nebude pruserhej peti toz nevim nevim asi ju neukecame...
no doufam ze to pocasi trochu vyjde
xpetrax
napsal(a):
Na kolik hodin má vůbec Fukin sraz na toho Huberta?
sraz myslim v 10,vyjizdi se v 11,
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4383442/ Prodam-sedlo-Wintec-500 -s-vymenitelnou-komorou. php andri sem nasla takovej inzerat,dybys chtela mrknout
sierg
napsal(a):
sraz myslim v 10,vyjizdi se v 11,
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4383442/ Prodam-sedlo-Wintec-500 -s-vymenitelnou-komorou. php andri sem nasla takovej inzerat,dybys chtela mrknout
Veru tak sem dává foto z vaší dnešní vyjíždky
terca
napsal(a):
Holky,tak moc děkuji za přání,ale čtu to až tedale jste hodné..
Ahoj holky, tak jak je po Hubertovské zábavě??Já sem teda po obědě lehla a spala až do půl 5, pak šla vychodit Šárku a poklidit a teď se šrotím, ještě vypisuju koktavost a breptavost, asi z toho učení začnu mít taky nějakou vývojovou poruchu
xpetrax
napsal(a):
Ahoj holky, tak jak je po Hubertovské zábavě??Já sem teda po obědě lehla a spala až do půl 5, pak šla vychodit Šárku a poklidit a teď se šrotím, ještě vypisuju koktavost a breptavost, asi z toho učení začnu mít taky nějakou vývojovou poruchu
zdarec,tak po zábavě sem dopadla asi nejhůř,zase z ostudy kabát.........
sonisak
napsal(a):
zdarec,tak po zábavě sem dopadla asi nejhůř,zase z ostudy kabát.........
.....
terca
napsal(a):
Soni vklidu,myslim,ze to bylo v poho..no a já dopadla dobre:)jsem se vyspinkala az do půl 2
,ale bolel me celej clovek,záda,za krkem a nohy ani nemluvě
haha
No tak ja jsem po tom byla doblbaná celej den, jeste vcera me bolely nohy jak neco. No mazec, ale jinak si myslim ze to bylo docela dobry.
medi
napsal(a):
No tak ja jsem po tom byla doblbaná celej den, jeste vcera me bolely nohy jak neco. No mazec, ale jinak si myslim ze to bylo docela dobry.
chtěla sem to zkusit nějak odrazit od kraje ja to udělala Věruš,ale jaksi mi to nende
sierg
napsal(a):
pekny fotecky soni,musime pozistovat jak je to stema kravama,uz se tam uplne tesim,ale vsadim ze vseci zaborijou lebene a budou bastit
Soni myslela jsem ze tam dame jejich hlavicky, nemas, Predtim jsem tam dala cely k tem kterych jsem nemela hlavicku. No a muzem tam dodat i ke kazdymu jak je celej.
sierg
napsal(a):
pekny fotecky soni,musime pozistovat jak je to stema kravama,uz se tam uplne tesim,ale vsadim ze vseci zaborijou lebene a budou bastit
ej na ty pastviny se těším,jak malý děcko,takový stádo...
Vemem lonžovací bič a trochu je tam proženem,no ikdyž nevim jak to po pár metrech udýchám a snad to aj natočíme
sonisak
napsal(a):
ej na ty pastviny se těším,jak malý děcko,takový stádo...
Vemem lonžovací bič a trochu je tam proženem,no ikdyž nevim jak to po pár metrech udýchám a snad to aj natočíme
Tak já sem po té akci byla druhej den KO, ráno sem vstala, uklidila barák a pak sem šla po obědě spát až do půl 5!!
No, Soni, tys trochu přebrala, nebylo ti druhej den blbě??
Ale tož, jináč, dobrá kalba, myslím, že nejvíce lidí pařilo pak na to disko trysko
sonisak
napsal(a):
Ahoj "sonisak"! Pěkný poník welšík. Jak je vysoký. Je to sekce A? Je to hřebec? Licentovaný? Ptám se, nebot´mám welšku A. Promiň za otázku, ale kde ty Dřevohostice jsou. Díky za odpověd´. Monika
monikafris
napsal(a):
Ahoj "sonisak"! Pěkný poník welšík. Jak je vysoký. Je to sekce A? Je to hřebec? Licentovaný? Ptám se, nebot´mám welšku A. Promiň za otázku, ale kde ty Dřevohostice jsou. Díky za odpověd´. Monika
hej decani,bude se nekdo nudit v sobotu?nehctelo by se nekomu si udelat se mnou vyjizdku do Lisne pro ten nahubek??hej co mam delat s tou mojou zdechlinou nenazranou?zistil ze ve skole je trava tak normalne prorve ohradu a jde tam,(jako poprvi tam chybela spodni tycka.to je moja volovina...pak sme to zpravili,drat kope o 106 a on jide i pres to,vcera pomohl pani ucitelkce Štěpanove vyryt mrkvu, este že sota je rozumna,ta lice kolem te skacene ohrady a rechta,kdyby zdrhla za malym,tak toho Bjutyho asi zabiju.a jak lukas bjutyho skoval andri k vam do ohrady,tak bych chtela videt jak s tama zdrhl,ale dikybohu ze to nikde nerozbil a nevzal na ormantickou prochazku i skiminku
sierg
napsal(a):
hej decani,bude se nekdo nudit v sobotu?nehctelo by se nekomu si udelat se mnou vyjizdku do Lisne pro ten nahubek??hej co mam delat s tou mojou zdechlinou nenazranou?zistil ze ve skole je trava tak normalne prorve ohradu a jde tam,(jako poprvi tam chybela spodni tycka.to je moja volovina...pak sme to zpravili,drat kope o 106 a on jide i pres to,vcera pomohl pani ucitelkce Štěpanove vyryt mrkvu, este že sota je rozumna,ta lice kolem te skacene ohrady a rechta,kdyby zdrhla za malym,tak toho Bjutyho asi zabiju.a jak lukas bjutyho skoval andri k vam do ohrady,tak bych chtela videt jak s tama zdrhl,ale dikybohu ze to nikde nerozbil a nevzal na ormantickou prochazku i skiminku
Peti na to jak sem vypadala tak mi bylo celkem dobře,až sem se divila
Ej Veru,nemusela si zase zahrabovat na škole podílky???
pro MONIKAFRIS: je to licentovaný hřebeček KHV126,má i výborný charakter,učí se na něm jezdit 5tiletý děti je to Welš B. A Dřevohostice sou 15km od Přerova směr Bystřice p.Hostýnem
sonisak
napsal(a):
Peti na to jak sem vypadala tak mi bylo celkem dobře,až sem se divila
Ej Veru,nemusela si zase zahrabovat na škole podílky???
pro MONIKAFRIS: je to licentovaný hřebeček KHV126,má i výborný charakter,učí se na něm jezdit 5tiletý děti je to Welš B. A Dřevohostice sou 15km od Přerova směr Bystřice p.Hostýnem
Soni MONIKAFIS se nejspíš ptala kde jsou Dřevohostice, protože si myslí, že ten hřebeček je tvůj;)
sonisak
napsal(a):
Niky to mě nenapadlo.
MONIKAFIS,esi sme si nerozuměli tak ten hřebeček není můj,stojí kousek u Prostějova a ja snim budu připouštět svoji poničku
medi
napsal(a):
Soni nedokáže si představit jak jsi lítala po ohradě v blatě s tou sádrou. Máš ju vlastně ještě vůbec? Taky vás štve to bahno a to počasí? Mě jo je to hnus!!!
Soni co bych pro tebe neudělala, tak ti to odrážím zas do leva, koukám že se doma nudíš, tak šupky rychle do práce ne dělám si srandu
Holky jakej byl jinak ten hubert, kolik vás tam bylo, já slyšela zvědy že jen 3 Fukini a vás 8 Dřevákovců? Škoda toho počasí.
Jinak docela pěknej pony co sis vybrala pro Lunet, ještě někdo plánuje na rok připouštět? Pochlubte se
ijik
napsal(a):
Soni co bych pro tebe neudělala, tak ti to odrážím zas do leva, koukám že se doma nudíš, tak šupky rychle do práce ne dělám si srandu
Holky jakej byl jinak ten hubert, kolik vás tam bylo, já slyšela zvědy že jen 3 Fukini a vás 8 Dřevákovců? Škoda toho počasí.
Jinak docela pěknej pony co sis vybrala pro Lunet, ještě někdo plánuje na rok připouštět? Pochlubte se
Verus tos slysela dobre,ale jako tak super vyjizdka za 150 kc
po cem to mas hribatko,dycky dyz sem das jeho fotecku tak nato cucim kdo sem dal fotku tohjo naseho prcka
sierg
napsal(a):
Verus tos slysela dobre,ale jako tak super vyjizdka za 150 kc
po cem to mas hribatko,dycky dyz sem das jeho fotecku tak nato cucim kdo sem dal fotku tohjo naseho prcka
Není to od nás z JO, je od kamarádky ze Staré Vsi, je po teplasce Klára - byla i u vás na huberta - ryzka s bílou uzdečkou a po plňasovi z Kyselovic - Bacar.
Kobylka se jmenuje Kenty
monikafris
napsal(a):
Od MONIKAFRIS : Děkuji všem za odpovědi. Tak jsem se dopátrala kde jsou Dřevohostice a kde je i ten pěkný welšík. Mám klisnu W A, takže ted´vím, že to není potencionální ženich. Vypadá opravdu hezky. M
ijik
napsal(a):
Není to od nás z JO, je od kamarádky ze Staré Vsi, je po teplasce Klára - byla i u vás na huberta - ryzka s bílou uzdečkou a po plňasovi z Kyselovic - Bacar.
Kobylka se jmenuje Kenty
ZDAREC Věruš v pátek du sundat tu sádru,tak si mysim že v pondělí už pofrčím dopráce
Jinak připouštět budu asi sama páč Skimča už čeká hříbka,stejně tak i Grejsi a Madlenka
Dyžtak mrkni na naše stránky do sekce hříbátka www.stajdrevohostice.websnadno.cz
Z huberta loni z Lobodic
sonisak
napsal(a):
ZDAREC Věruš v pátek du sundat tu sádru,tak si mysim že v pondělí už pofrčím dopráce
Jinak připouštět budu asi sama páč Skimča už čeká hříbka,stejně tak i Grejsi a Madlenka
Dyžtak mrkni na naše stránky do sekce hříbátka www.stajdrevohostice.websnadno.cz
Z huberta loni z Lobodic
Peti ty deš v ten svátek 28.10.do práce,nebo máš volno? Že bysme šli vypustit ty koniky na ty pastviny,většina lidiček by měla byt doma.
abysme se konečně mohli sejit upe se všema konikama
Veru a jeli byste aji pro Madlenku,ne?
sonisak
napsal(a):
Peti ty deš v ten svátek 28.10.do práce,nebo máš volno? Že bysme šli vypustit ty koniky na ty pastviny,většina lidiček by měla byt doma.
abysme se konečně mohli sejit upe se všema konikama
Veru a jeli byste aji pro Madlenku,ne?
tak pastviny se odkládají na 17.11.to je taky svátek
xpetrax
napsal(a):
Já bych mohla i tihi 28.10., tak kdo by chtěl, tak můžeme jít oba svátky ne??
právě že teho 28.10. bude Sagar čerstvě vykastrovany tak by eště nemohl a teho 17.už to bude mít zhojené a Verča řikala aby Sany eště neroztahal Soti mliko tak toho 17.11.to bude lepší a konečně se tak snad všeci naráz sejdem
A Peti dyby Kristýna nemohla vzala bys aji Volta?
sonisak
napsal(a):
právě že teho 28.10. bude Sagar čerstvě vykastrovany tak by eště nemohl a teho 17.už to bude mít zhojené a Verča řikala aby Sany eště neroztahal Soti mliko tak toho 17.11.to bude lepší a konečně se tak snad všeci naráz sejdem
A Peti dyby Kristýna nemohla vzala bys aji Volta?
medi
napsal(a):
Omlouvám se, že vám sem lezu, holky, ale sylšela jsem o nějakým plese, co má dělat letos Milan a nejsem si jistá datumem. Nevíte, kdy to je? CHtěla bych se tam asi ukázat. Díky.
iridales
napsal(a):
Omlouvám se, že vám sem lezu, holky, ale sylšela jsem o nějakým plese, co má dělat letos Milan a nejsem si jistá datumem. Nevíte, kdy to je? CHtěla bych se tam asi ukázat. Díky.
Soni ty se vylozene nudis,ale aspon to tu nekdo ozivuje
pro iridales: bude to 12.12 v kulturaku, ale ma pocit ze se vyhleseni chysta letos i v Rouskem
sierg
napsal(a):
Soni ty se vylozene nudis,ale aspon to tu nekdo ozivuje
pro iridales: bude to 12.12 v kulturaku, ale ma pocit ze se vyhleseni chysta letos i v Rouskem
jo andri,tak vcera uz sem poznala sikmy trmeny,sem mylsela ze se mi preskubne nejakej vaz,nebo coto byl hnus,nevim esi tam nedam ty rovny
iridales
napsal(a):
Díky moc.
Irčo, tu Věrka
Pojedeš se tam mrknout? Já možná taky ale byla bych po práci , tak ještě uvidím
.;;.
Holky slyšela jsem ještě že možná i Mariánováci budou dělat někde v novým roce ples, víte něco blíž??
Soni a myslíš že tě tak brzy pustí chodit? Jako že hned v pondělí do práce??
Napiš jak jsi dopadla
ijik
napsal(a):
Irčo, tu Věrka
.;;.
Holky slyšela jsem ještě že možná i Mariánováci budou dělat někde v novým roce ples, víte něco blíž??
Napiš jak jsi dopadla
čau Věru,tak neska ráno mi byla sádra úspěšně sundána sestra trochu kafrala co sem stím dělala,páč sem to měla rozpadlý
a nechala sem se uschopnit už bod zítra,at možu chodit ven
takže v pondělí frčím do práce.jedem zítra na koních do Líšné,Verča si jede pro nahubek bjutymu.Su zvědavá esi mě šagy nekde nenechá v chrástu
ijik
napsal(a):
Irčo, tu Věrka
.;;.
Napiš jak jsi dopadla
Věruš, možná pojedem s manžou, ale ještě nevím, je to ještě daleko:o) Kdyby jo, tak se Ti sem ozvu.
iridales
napsal(a):
Věruš, možná pojedem s manžou, ale ještě nevím, je to ještě daleko:o) Kdyby jo, tak se Ti sem ozvu.
Iri a nebo 7.11 u nás na Huberta, tam bude víc známejch lidí
Soni tak to jseš dobrá a jak už zkoušíš chodit? Jde ti to? My zejtra jeden do Bochořa na Hubert tak nám drž pěsti aby vyšlo počasí. A v práci pak povykládáš. To už trénuješ na Prusinovice, co??
ijik
napsal(a):
Iri a nebo 7.11 u nás na Huberta, tam bude víc známejch lidí
Soni tak to jseš dobrá a jak už zkoušíš chodit? Jde ti to? My zejtra jeden do Bochořa na Hubert tak nám drž pěsti aby vyšlo počasí. A v práci pak povykládáš. To už trénuješ na Prusinovice, co??
tak sem taky neco naplacamElinka si asi pochutnala
sierg
napsal(a):
tak sem taky neco naplacamElinka si asi pochutnala
ted uz neco hezciho
sierg
napsal(a):
ted uz neco hezciho
Soťa je šťastna ze neni ponik, asi se milujouani se nexichtili jak to umi s bjutym
sierg
napsal(a):
Soťa je šťastna ze neni ponik, asi se milujouani se nexichtili jak to umi s bjutym
tady sou oba kočanci, hlavne sagar vypada ze mu nic nechybi
sierg
napsal(a):
tady sou oba kočanci, hlavne sagar vypada ze mu nic nechybi
a všeci somraci, eště že bjuty mel seno, jinak by to hned rozehnal
sierg
napsal(a):
a všeci somraci, eště že bjuty mel seno, jinak by to hned rozehnal
tak vipada rehabilitace,po sundani sadry
sierg
napsal(a):
tak vipada rehabilitace,po sundani sadry
nevim esi tam bude necovidet,ale to je Marťa, kdo nezna pozna
sierg
napsal(a):
nevim esi tam bude necovidet,ale to je Marťa, kdo nezna pozna
trochu se sem Veru vtěrknu tož hlavně že sou tam viodět koně ne?
Věruš chodim stim celkem v poho,ale musim davat pozor abych si to zas nezvrtla,neska sem trénovala na Prusinovice
to sou ty Verčiny fotky
Rehabilituju po svojem akorát do teho gumáku se mi ta noha dávala trochu hůř,ale to se zpracuje...
sonisak
napsal(a):
trochu se sem Veru vtěrknu tož hlavně že sou tam viodět koně ne?
Věruš chodim stim celkem v poho,ale musim davat pozor abych si to zas nezvrtla,neska sem trénovala na Prusinovice
to sou ty Verčiny fotky
Rehabilituju po svojem akorát do teho gumáku se mi ta noha dávala trochu hůř,ale to se zpracuje...
Tak sem dám pár foteček z dnešní vyjíždky do Líšné,kde nám vyšlo super počasí
Martina při sedlání Kamči
sonisak
napsal(a):
Tak sem dám pár foteček z dnešní vyjíždky do Líšné,kde nám vyšlo super počasí
Martina při sedlání Kamči
před vyjíždkou
sonisak
napsal(a):
před vyjíždkou
čekání na Verču (měla jen 8min. zpoždění)
sonisak
napsal(a):
čekání na Verču (měla jen 8min. zpoždění)
a jedemééé
vasilek
napsal(a):
tady už po čištění
a poslední..takovej zajímavej postoj
vasilek
napsal(a):
a poslední..takovej zajímavej postoj
Klary - http://www.sauto.cz/inzerce/?&filter.kindId= 7&sorting.orderBy= minPrice&sorting.asc= 1&paging.rowsPerPage= 10&paging.page=9 (mezera za kazdym rovnítku)
kajka
napsal(a):
hej andri tak sem se na to dívala a vypadá moc pekne. jako aj ta cena je dobrá.
http://www.horse-jezdeckepotreby.cz/shop/
Koukněte je to tam Levné}
sendymartinka
napsal(a):
http://www.horse-jezdeckepotreby.cz/shop/
Koukněte je to tam Levné}
posouvám...