Grácie z Dřevohostic po 2 :)) :) :))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.10.2009 16:00
medi

XXX.XXX.149.26

Soni nedokáže si představit jak jsi lítala po ohradě v blatě s tou sádrou. Máš ju vlastně ještě vůbec? Taky vás štve to bahno a to počasí? Mě jo je to hnus!!!

12.10.2009 16:05
sonisak

XXX.XXX.149.26

medi napsal(a):
Soni nedokáže si představit jak jsi lítala po ohradě v blatě s tou sádrou. Máš ju vlastně ještě vůbec? Taky vás štve to bahno a to počasí? Mě jo je to hnus!!!

No lítala to sem trochu přibarvila ale snažila sem se toho zachytit co nejvíc
Sádru mám a budun ji mít do konce měsíce,sundají mi ji těsně před hubertem v prusinovicích.Ale už mi upadla špička takže možu už celkem v poho chodit a líp se mi aj poklízí. Počasí je v pytli,máš skimču doma nebo ju pouštíš i ikdyž prší?

12.10.2009 19:51
sierg

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
No lítala to sem trochu přibarvila ale snažila sem se toho zachytit co nejvíc
Sádru mám a budun ji mít do konce měsíce,sundají mi ji těsně před hubertem v prusinovicích.Ale už mi upadla špička takže možu už celkem v poho chodit a líp se mi aj poklízí. Počasí je v pytli,máš skimču doma nebo ju pouštíš i ikdyž prší?

www.potrebyprokone.wbs.cz holky mrknete prosim na ten odkaz,beru si s tama nejaky veci,je to tam docela levny,tak kdyby jste chteli a dejte vedet co nejdrive

12.10.2009 21:29
xpetrax

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
www.potrebyprokone.wbs.cz holky mrknete prosim na ten odkaz,beru si s tama nejaky veci,je to tam docela levny,tak kdyby jste chteli a dejte vedet co nejdrive

Co si z tama Veru bereš? Tu podsedlovku budu brát nejspíš u equimody

13.10.2009 19:01
kajka

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Co si z tama Veru bereš? Tu podsedlovku budu brát nejspíš u equimody

hej holky tady je odkaz na ty překážky z bruntálu za good ceny tak se mrkněte http://kone.sbazar.cz/skokovy material bruntal o3178162.html

14.10.2009 11:45
sonisak

XXX.XXX.149.26

kajka napsal(a):
hej holky tady je odkaz na ty překážky z bruntálu za good ceny tak se mrkněte http://kone.sbazar.cz/skokovy material bruntal o3178162.html

čuste,vidim že tu není žádná fotka,tak to tu trošku oživím....

14.10.2009 11:46
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
čuste,vidim že tu není žádná fotka,tak to tu trošku oživím....

....

14.10.2009 11:47
sonisak

XXX.XXX.149.26

14.10.2009 11:48
sonisak

XXX.XXX.149.26

14.10.2009 11:49
sonisak

XXX.XXX.149.26

14.10.2009 12:41
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
...

..................

14.10.2009 20:57
ijik

XXX.XXX.21.65

sonisak napsal(a):
..................

Soni ty to teda oživuješ.
Já bohužel fotky medvědů nemám, dneske bylo teda hnusně. Nerozmočila se ti sádra?

14.10.2009 21:00
ijik

XXX.XXX.21.65

sonisak napsal(a):
..................

Tahle malá slečna když se jí zeptali kolik jí je let tak řekla že 4 a na druhou otázku jak dlouho jezdí odpověděla: "Asi padesát let "

14.10.2009 21:42
sonisak

XXX.XXX.149.26

ijik napsal(a):
Tahle malá slečna když se jí zeptali kolik jí je let tak řekla že 4 a na druhou otázku jak dlouho jezdí odpověděla: "Asi padesát let "

čauvec,drsný fotky
Sádra je v suchu páč než du na dvůr tak si navleču na nohu igelitku

Konici od Zbynka Smolky z Troubek

14.10.2009 21:51
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
čauvec,drsný fotky
Sádra je v suchu páč než du na dvůr tak si navleču na nohu igelitku

Konici od Zbynka Smolky z Troubek

Mrkněte n www.alika.cz, je tam hřebeček velše,docela zajímavě zbarvený,a je to docela kousek za Tovačovem,uvažuju že bych Lunet připustila ním.

15.10.2009 01:06
monikafris

XXX.XXX.141.166

sonisak napsal(a):
Mrkněte n www.alika.cz, je tam hřebeček velše,docela zajímavě zbarvený,a je to docela kousek za Tovačovem,uvažuju že bych Lunet připustila ním.

Chtěla jsem se podívat na poníka a našla jsem tam jen nějaké oříšky a arašídy.

15.10.2009 13:46
sierg

XXX.XXX.216.152

monikafris napsal(a):
Chtěla jsem se podívat na poníka a našla jsem tam jen nějaké oříšky a arašídy.

cau decani, to je hnus to počasi, hej hoky jak v tu sobotu, pojedem i když bude chcat?Jako se teším uplně mega moc, ale nerada bych aby byli este orove nemocni, ale dnes milan rikal ze ma byt v sobotu pekne,prej nema prset a ma svitit slunicko,tak nevim no,snad ma pravdu.
Peti klaris vcera rikala ze ty asi nepojedes,co to?jakto?esi bude pekne tak doufam ze pojedem vseciiii
a nevim co a kde vladenka stavel ale peta fotograf vcera rikal ze skoky sou vsecky do 70cm jen 1 je velkej...toz ja vam nevim

15.10.2009 17:03
medi

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
cau decani, to je hnus to počasi, hej hoky jak v tu sobotu, pojedem i když bude chcat?Jako se teším uplně mega moc, ale nerada bych aby byli este orove nemocni, ale dnes milan rikal ze ma byt v sobotu pekne,prej nema prset a ma svitit slunicko,tak nevim no,snad ma pravdu.
Peti klaris vcera rikala ze ty asi nepojedes,co to?jakto?esi bude pekne tak doufam ze pojedem vseciiii
a nevim co a kde vladenka stavel ale peta fotograf vcera rikal ze skoky sou vsecky do 70cm jen 1 je velkej...toz ja vam nevim

Veru ja jsem tomu Kamcovi ty kopyta nestihla vzit, vlastne jsem dneska nestihla skoro nic akorat vzit ven Skiminku. Tak nechces mu to vzit zitra jak pojedete s tou Klarou?

15.10.2009 17:05
medi

XXX.XXX.149.26

medi napsal(a):
Veru ja jsem tomu Kamcovi ty kopyta nestihla vzit, vlastne jsem dneska nestihla skoro nic akorat vzit ven Skiminku. Tak nechces mu to vzit zitra jak pojedete s tou Klarou?

Jo Tery a vsechno nejlepsi k svatku!

15.10.2009 20:17
xpetrax

XXX.XXX.149.26

medi napsal(a):
Jo Tery a vsechno nejlepsi k svatku!

Tery, taky přeju vše nej k svátku.
Vru, rozmyslela sem si to, pojedu, ale Klára mi řekla, že když jede ona prvního Huberta, tak musím jet taky a včera mi ta sračka napsala, že nepojede, zrádce jeden!!
Veru, přemluv ju, ať jede!!

15.10.2009 20:21
xpetrax

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Tery, taky přeju vše nej k svátku.
Vru, rozmyslela sem si to, pojedu, ale Klára mi řekla, že když jede ona prvního Huberta, tak musím jet taky a včera mi ta sračka napsala, že nepojede, zrádce jeden!!
Veru, přemluv ju, ať jede!!

Jo, a nevím, kde fukin vzl to sluníčko - mají být 4°C, zataženo, déšť a sníh, jedině, že by si to sluníčko namalovat na ksicht

15.10.2009 21:59
sierg

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Jo, a nevím, kde fukin vzl to sluníčko - mají být 4°C, zataženo, déšť a sníh, jedině, že by si to sluníčko namalovat na ksicht

s tim sluničkem to teda sedlo
hej andri tak ja mu je zitra vemu,doufam ze s toho nebude pruserhej peti toz nevim nevim asi ju neukecame...
no doufam ze to pocasi trochu vyjde

15.10.2009 22:26
xpetrax

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
s tim sluničkem to teda sedlo
hej andri tak ja mu je zitra vemu,doufam ze s toho nebude pruserhej peti toz nevim nevim asi ju neukecame...
no doufam ze to pocasi trochu vyjde

Na kolik hodin má vůbec Fukin sraz na toho Huberta?

16.10.2009 06:50
sierg

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Na kolik hodin má vůbec Fukin sraz na toho Huberta?

sraz myslim v 10,vyjizdi se v 11,
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4383442/ Prodam-sedlo-Wintec-500 -s-vymenitelnou-komorou. php andri sem nasla takovej inzerat,dybys chtela mrknout

16.10.2009 18:50
sonisak

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
sraz myslim v 10,vyjizdi se v 11,
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4383442/ Prodam-sedlo-Wintec-500 -s-vymenitelnou-komorou. php andri sem nasla takovej inzerat,dybys chtela mrknout

Veru tak sem dává foto z vaší dnešní vyjíždky

16.10.2009 18:50
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
Veru tak sem dává foto z vaší dnešní vyjíždky

17.10.2009 15:09
terca

XXX.XXX.91.74

sonisak napsal(a):

Holky,tak moc děkuji za přání,ale čtu to až tedale jste hodné..

18.10.2009 20:39
xpetrax

XXX.XXX.149.26

terca napsal(a):
Holky,tak moc děkuji za přání,ale čtu to až tedale jste hodné..

Ahoj holky, tak jak je po Hubertovské zábavě??Já sem teda po obědě lehla a spala až do půl 5, pak šla vychodit Šárku a poklidit a teď se šrotím, ještě vypisuju koktavost a breptavost, asi z toho učení začnu mít taky nějakou vývojovou poruchu

19.10.2009 09:57
sonisak

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Ahoj holky, tak jak je po Hubertovské zábavě??Já sem teda po obědě lehla a spala až do půl 5, pak šla vychodit Šárku a poklidit a teď se šrotím, ještě vypisuju koktavost a breptavost, asi z toho učení začnu mít taky nějakou vývojovou poruchu

zdarec,tak po zábavě sem dopadla asi nejhůř,zase z ostudy kabát.........

19.10.2009 09:58
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
zdarec,tak po zábavě sem dopadla asi nejhůř,zase z ostudy kabát.........

.....

19.10.2009 14:45
sonisak

XXX.XXX.149.26

19.10.2009 14:46
sonisak

XXX.XXX.149.26

20.10.2009 07:46
terca

XXX.XXX.216.152

sonisak napsal(a):

Soni vklidu,myslim,ze to bylo v poho..no a já dopadla dobre:)jsem se vyspinkala az do půl 2,ale bolel me celej clovek,záda,za krkem a nohy ani nemluvěhaha

20.10.2009 08:15
medi

XXX.XXX.149.26

terca napsal(a):
Soni vklidu,myslim,ze to bylo v poho..no a já dopadla dobre:)jsem se vyspinkala az do půl 2,ale bolel me celej clovek,záda,za krkem a nohy ani nemluvěhaha

No tak ja jsem po tom byla doblbaná celej den, jeste vcera me bolely nohy jak neco. No mazec, ale jinak si myslim ze to bylo docela dobry.

20.10.2009 09:39
sonisak

XXX.XXX.149.26

medi napsal(a):
No tak ja jsem po tom byla doblbaná celej den, jeste vcera me bolely nohy jak neco. No mazec, ale jinak si myslim ze to bylo docela dobry.

chtěla sem to zkusit nějak odrazit od kraje ja to udělala Věruš,ale jaksi mi to nende

20.10.2009 09:55
medi

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
chtěla sem to zkusit nějak odrazit od kraje ja to udělala Věruš,ale jaksi mi to nende

jj taky to nechapu, Soni napsala jsem ti na stranky do vzkazu

20.10.2009 10:48
sierg

XXX.XXX.216.152

medi napsal(a):
jj taky to nechapu, Soni napsala jsem ti na stranky do vzkazu

pekny fotecky soni,musime pozistovat jak je to stema kravama,uz se tam uplne tesim,ale vsadim ze vseci zaborijou lebene a budou bastit

20.10.2009 11:21
medi

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
pekny fotecky soni,musime pozistovat jak je to stema kravama,uz se tam uplne tesim,ale vsadim ze vseci zaborijou lebene a budou bastit

Soni myslela jsem ze tam dame jejich hlavicky, nemas, Predtim jsem tam dala cely k tem kterych jsem nemela hlavicku. No a muzem tam dodat i ke kazdymu jak je celej.

20.10.2009 11:22
sonisak

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):

ej na ty pastviny se těším,jak malý děcko,takový stádo...
Vemem lonžovací bič a trochu je tam proženem,no ikdyž nevim jak to po pár metrech udýchám a snad to aj natočíme

20.10.2009 19:41
xpetrax

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
ej na ty pastviny se těším,jak malý děcko,takový stádo...
Vemem lonžovací bič a trochu je tam proženem,no ikdyž nevim jak to po pár metrech udýchám a snad to aj natočíme

Tak já sem po té akci byla druhej den KO, ráno sem vstala, uklidila barák a pak sem šla po obědě spát až do půl 5!!
No, Soni, tys trochu přebrala, nebylo ti druhej den blbě??
Ale tož, jináč, dobrá kalba, myslím, že nejvíce lidí pařilo pak na to disko trysko

20.10.2009 19:43
xpetrax

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Tak já sem po té akci byla druhej den KO, ráno sem vstala, uklidila barák a pak sem šla po obědě spát až do půl 5!!
No, Soni, tys trochu přebrala, nebylo ti druhej den blbě??
Ale tož, jináč, dobrá kalba, myslím, že nejvíce lidí pařilo pak na to disko trysko

20.10.2009 19:53
monikafris

XXX.XXX.141.166

sonisak napsal(a):

Ahoj "sonisak"! Pěkný poník welšík. Jak je vysoký. Je to sekce A? Je to hřebec? Licentovaný? Ptám se, nebot´mám welšku A. Promiň za otázku, ale kde ty Dřevohostice jsou. Díky za odpověd´. Monika

21.10.2009 08:01
sierg

XXX.XXX.149.26

monikafris napsal(a):
Ahoj "sonisak"! Pěkný poník welšík. Jak je vysoký. Je to sekce A? Je to hřebec? Licentovaný? Ptám se, nebot´mám welšku A. Promiň za otázku, ale kde ty Dřevohostice jsou. Díky za odpověd´. Monika

hej decani,bude se nekdo nudit v sobotu?nehctelo by se nekomu si udelat se mnou vyjizdku do Lisne pro ten nahubek??hej co mam delat s tou mojou zdechlinou nenazranou?zistil ze ve skole je trava tak normalne prorve ohradu a jde tam,(jako poprvi tam chybela spodni tycka.to je moja volovina...pak sme to zpravili,drat kope o 106 a on jide i pres to,vcera pomohl pani ucitelkce Štěpanove vyryt mrkvu, este že sota je rozumna,ta lice kolem te skacene ohrady a rechta,kdyby zdrhla za malym,tak toho Bjutyho asi zabiju.a jak lukas bjutyho skoval andri k vam do ohrady,tak bych chtela videt jak s tama zdrhl,ale dikybohu ze to nikde nerozbil a nevzal na ormantickou prochazku i skiminku

21.10.2009 11:03
sonisak

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
hej decani,bude se nekdo nudit v sobotu?nehctelo by se nekomu si udelat se mnou vyjizdku do Lisne pro ten nahubek??hej co mam delat s tou mojou zdechlinou nenazranou?zistil ze ve skole je trava tak normalne prorve ohradu a jde tam,(jako poprvi tam chybela spodni tycka.to je moja volovina...pak sme to zpravili,drat kope o 106 a on jide i pres to,vcera pomohl pani ucitelkce Štěpanove vyryt mrkvu, este že sota je rozumna,ta lice kolem te skacene ohrady a rechta,kdyby zdrhla za malym,tak toho Bjutyho asi zabiju.a jak lukas bjutyho skoval andri k vam do ohrady,tak bych chtela videt jak s tama zdrhl,ale dikybohu ze to nikde nerozbil a nevzal na ormantickou prochazku i skiminku

Peti na to jak sem vypadala tak mi bylo celkem dobře,až sem se divila
Ej Veru,nemusela si zase zahrabovat na škole podílky???

pro MONIKAFRIS: je to licentovaný hřebeček KHV126,má i výborný charakter,učí se na něm jezdit 5tiletý děti je to Welš B. A Dřevohostice sou 15km od Přerova směr Bystřice p.Hostýnem

21.10.2009 12:36
vasilek

XXX.XXX.195.35

sonisak napsal(a):
Peti na to jak sem vypadala tak mi bylo celkem dobře,až sem se divila
Ej Veru,nemusela si zase zahrabovat na škole podílky???

pro MONIKAFRIS: je to licentovaný hřebeček KHV126,má i výborný charakter,učí se na něm jezdit 5tiletý děti je to Welš B. A Dřevohostice sou 15km od Přerova směr Bystřice p.Hostýnem

Soni MONIKAFIS se nejspíš ptala kde jsou Dřevohostice, protože si myslí, že ten hřebeček je tvůj;)

21.10.2009 12:44
sonisak

XXX.XXX.149.26

vasilek napsal(a):
Soni MONIKAFIS se nejspíš ptala kde jsou Dřevohostice, protože si myslí, že ten hřebeček je tvůj;)

Niky to mě nenapadlo.

21.10.2009 12:46
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
Niky to mě nenapadlo.

MONIKAFIS,esi sme si nerozuměli tak ten hřebeček není můj,stojí kousek u Prostějova a ja snim budu připouštět svoji poničku

21.10.2009 13:02
ijik

XXX.XXX.21.65

medi napsal(a):

Soni co bych pro tebe neudělala, tak ti to odrážím zas do leva, koukám že se doma nudíš, tak šupky rychle do práce ne dělám si srandu
Holky jakej byl jinak ten hubert, kolik vás tam bylo, já slyšela zvědy že jen 3 Fukini a vás 8 Dřevákovců? Škoda toho počasí.
Jinak docela pěknej pony co sis vybrala pro Lunet, ještě někdo plánuje na rok připouštět? Pochlubte se

21.10.2009 14:15
sierg

XXX.XXX.149.26

ijik napsal(a):
Soni co bych pro tebe neudělala, tak ti to odrážím zas do leva, koukám že se doma nudíš, tak šupky rychle do práce ne dělám si srandu
Holky jakej byl jinak ten hubert, kolik vás tam bylo, já slyšela zvědy že jen 3 Fukini a vás 8 Dřevákovců? Škoda toho počasí.
Jinak docela pěknej pony co sis vybrala pro Lunet, ještě někdo plánuje na rok připouštět? Pochlubte se

Verus tos slysela dobre,ale jako tak super vyjizdka za 150 kc po cem to mas hribatko,dycky dyz sem das jeho fotecku tak nato cucim kdo sem dal fotku tohjo naseho prcka

21.10.2009 16:45
ijik

XXX.XXX.21.65

sierg napsal(a):
Verus tos slysela dobre,ale jako tak super vyjizdka za 150 kc po cem to mas hribatko,dycky dyz sem das jeho fotecku tak nato cucim kdo sem dal fotku tohjo naseho prcka

Není to od nás z JO, je od kamarádky ze Staré Vsi, je po teplasce Klára - byla i u vás na huberta - ryzka s bílou uzdečkou a po plňasovi z Kyselovic - Bacar.
Kobylka se jmenuje Kenty

21.10.2009 18:12
monikafris

XXX.XXX.141.166

monikafris napsal(a):

Od MONIKAFRIS : Děkuji všem za odpovědi. Tak jsem se dopátrala kde jsou Dřevohostice a kde je i ten pěkný welšík. Mám klisnu W A, takže ted´vím, že to není potencionální ženich. Vypadá opravdu hezky. M

22.10.2009 05:37
sonisak

XXX.XXX.149.26

ijik napsal(a):
Není to od nás z JO, je od kamarádky ze Staré Vsi, je po teplasce Klára - byla i u vás na huberta - ryzka s bílou uzdečkou a po plňasovi z Kyselovic - Bacar.
Kobylka se jmenuje Kenty

ZDAREC Věruš v pátek du sundat tu sádru,tak si mysim že v pondělí už pofrčím dopráce
Jinak připouštět budu asi sama páč Skimča už čeká hříbka,stejně tak i Grejsi a Madlenka
Dyžtak mrkni na naše stránky do sekce hříbátka www.stajdrevohostice.websnadno.cz

Z huberta loni z Lobodic

22.10.2009 05:40
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
ZDAREC Věruš v pátek du sundat tu sádru,tak si mysim že v pondělí už pofrčím dopráce
Jinak připouštět budu asi sama páč Skimča už čeká hříbka,stejně tak i Grejsi a Madlenka
Dyžtak mrkni na naše stránky do sekce hříbátka www.stajdrevohostice.websnadno.cz

Z huberta loni z Lobodic

Peti ty deš v ten svátek 28.10.do práce,nebo máš volno? Že bysme šli vypustit ty koniky na ty pastviny,většina lidiček by měla byt doma.
abysme se konečně mohli sejit upe se všema konikama
Veru a jeli byste aji pro Madlenku,ne?

22.10.2009 17:42
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
Peti ty deš v ten svátek 28.10.do práce,nebo máš volno? Že bysme šli vypustit ty koniky na ty pastviny,většina lidiček by měla byt doma.
abysme se konečně mohli sejit upe se všema konikama
Veru a jeli byste aji pro Madlenku,ne?

tak pastviny se odkládají na 17.11.to je taky svátek

22.10.2009 18:46
kajka

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
tak pastviny se odkládají na 17.11.to je taky svátek

Ahoj Soni, proč se pastvina odkládá až na 17. 11? ja jsem se tak tešila, teoreticky jsme chteli asi vzít aj grepa a sanyho. no snad to vyjde toho 17. 11.

22.10.2009 19:03
xpetrax

XXX.XXX.149.26

kajka napsal(a):
Ahoj Soni, proč se pastvina odkládá až na 17. 11? ja jsem se tak tešila, teoreticky jsme chteli asi vzít aj grepa a sanyho. no snad to vyjde toho 17. 11.

Já bych mohla i tihi 28.10., tak kdo by chtěl, tak můžeme jít oba svátky ne??

23.10.2009 06:38
sonisak

XXX.XXX.149.26

xpetrax napsal(a):
Já bych mohla i tihi 28.10., tak kdo by chtěl, tak můžeme jít oba svátky ne??

právě že teho 28.10. bude Sagar čerstvě vykastrovany tak by eště nemohl a teho 17.už to bude mít zhojené a Verča řikala aby Sany eště neroztahal Soti mliko tak toho 17.11.to bude lepší a konečně se tak snad všeci naráz sejdem
A Peti dyby Kristýna nemohla vzala bys aji Volta?

23.10.2009 07:18
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
právě že teho 28.10. bude Sagar čerstvě vykastrovany tak by eště nemohl a teho 17.už to bude mít zhojené a Verča řikala aby Sany eště neroztahal Soti mliko tak toho 17.11.to bude lepší a konečně se tak snad všeci naráz sejdem
A Peti dyby Kristýna nemohla vzala bys aji Volta?

23.10.2009 07:31
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):

Bjuty,
(od horsinky)

23.10.2009 07:32
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
Bjuty,
(od horsinky)

23.10.2009 08:25
iridales

XXX.XXX.92.47

medi napsal(a):

Omlouvám se, že vám sem lezu, holky, ale sylšela jsem o nějakým plese, co má dělat letos Milan a nejsem si jistá datumem. Nevíte, kdy to je? CHtěla bych se tam asi ukázat. Díky.

23.10.2009 10:01
sierg

XXX.XXX.149.26

iridales napsal(a):
Omlouvám se, že vám sem lezu, holky, ale sylšela jsem o nějakým plese, co má dělat letos Milan a nejsem si jistá datumem. Nevíte, kdy to je? CHtěla bych se tam asi ukázat. Díky.

Soni ty se vylozene nudis,ale aspon to tu nekdo ozivuje
pro iridales: bude to 12.12 v kulturaku, ale ma pocit ze se vyhleseni chysta letos i v Rouskem

23.10.2009 10:02
sierg

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
pro iridales: bude to 12.12 v kulturaku, ale ma pocit ze se vyhleseni chysta letos i v Rouskem

jo andri,tak vcera uz sem poznala sikmy trmeny,sem mylsela ze se mi preskubne nejakej vaz,nebo coto byl hnus,nevim esi tam nedam ty rovny

23.10.2009 10:06
iridales

XXX.XXX.92.47

sierg napsal(a):

Díky moc.

23.10.2009 12:47
ijik

XXX.XXX.21.65

iridales napsal(a):
Díky moc.

Irčo, tu Věrka
Pojedeš se tam mrknout? Já možná taky ale byla bych po práci , tak ještě uvidím
.;;.
Holky slyšela jsem ještě že možná i Mariánováci budou dělat někde v novým roce ples, víte něco blíž??

Soni a myslíš že tě tak brzy pustí chodit? Jako že hned v pondělí do práce??
Napiš jak jsi dopadla

23.10.2009 14:06
sonisak

XXX.XXX.149.26

ijik napsal(a):
Irčo, tu Věrka
.;;.
Holky slyšela jsem ještě že možná i Mariánováci budou dělat někde v novým roce ples, víte něco blíž??

Napiš jak jsi dopadla

čau Věru,tak neska ráno mi byla sádra úspěšně sundána sestra trochu kafrala co sem stím dělala,páč sem to měla rozpadlý a nechala sem se uschopnit už bod zítra,at možu chodit ven takže v pondělí frčím do práce.jedem zítra na koních do Líšné,Verča si jede pro nahubek bjutymu.Su zvědavá esi mě šagy nekde nenechá v chrástu

23.10.2009 20:53
iridales

XXX.XXX.92.47

ijik napsal(a):
Irčo, tu Věrka
.;;.

Napiš jak jsi dopadla

Věruš, možná pojedem s manžou, ale ještě nevím, je to ještě daleko:o) Kdyby jo, tak se Ti sem ozvu.

23.10.2009 22:21
ijik

XXX.XXX.21.65

iridales napsal(a):
Věruš, možná pojedem s manžou, ale ještě nevím, je to ještě daleko:o) Kdyby jo, tak se Ti sem ozvu.

Iri a nebo 7.11 u nás na Huberta, tam bude víc známejch lidí

Soni tak to jseš dobrá a jak už zkoušíš chodit? Jde ti to? My zejtra jeden do Bochořa na Hubert tak nám drž pěsti aby vyšlo počasí. A v práci pak povykládáš. To už trénuješ na Prusinovice, co??

24.10.2009 18:35
sierg

XXX.XXX.149.26

ijik napsal(a):
Iri a nebo 7.11 u nás na Huberta, tam bude víc známejch lidí

Soni tak to jseš dobrá a jak už zkoušíš chodit? Jde ti to? My zejtra jeden do Bochořa na Hubert tak nám drž pěsti aby vyšlo počasí. A v práci pak povykládáš. To už trénuješ na Prusinovice, co??

tak sem taky neco naplacamElinka si asi pochutnala

24.10.2009 18:37
sierg

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
tak sem taky neco naplacamElinka si asi pochutnala

ted uz neco hezciho

24.10.2009 18:38
sierg

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
ted uz neco hezciho

Soťa je šťastna ze neni ponik, asi se milujouani se nexichtili jak to umi s bjutym

24.10.2009 18:40
sierg

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
Soťa je šťastna ze neni ponik, asi se milujouani se nexichtili jak to umi s bjutym

tady sou oba kočanci, hlavne sagar vypada ze mu nic nechybi

24.10.2009 18:42
sierg

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
tady sou oba kočanci, hlavne sagar vypada ze mu nic nechybi

a všeci somraci, eště že bjuty mel seno, jinak by to hned rozehnal

24.10.2009 18:45
sierg

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
a všeci somraci, eště že bjuty mel seno, jinak by to hned rozehnal

tak vipada rehabilitace,po sundani sadry

24.10.2009 18:48
sierg

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
tak vipada rehabilitace,po sundani sadry

nevim esi tam bude necovidet,ale to je Marťa, kdo nezna pozna

24.10.2009 19:02
sonisak

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
nevim esi tam bude necovidet,ale to je Marťa, kdo nezna pozna

trochu se sem Veru vtěrknu tož hlavně že sou tam viodět koně ne?

Věruš chodim stim celkem v poho,ale musim davat pozor abych si to zas nezvrtla,neska sem trénovala na Prusinovice to sou ty Verčiny fotky
Rehabilituju po svojem akorát do teho gumáku se mi ta noha dávala trochu hůř,ale to se zpracuje...

25.10.2009 18:02
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
trochu se sem Veru vtěrknu tož hlavně že sou tam viodět koně ne?

Věruš chodim stim celkem v poho,ale musim davat pozor abych si to zas nezvrtla,neska sem trénovala na Prusinovice to sou ty Verčiny fotky
Rehabilituju po svojem akorát do teho gumáku se mi ta noha dávala trochu hůř,ale to se zpracuje...

Tak sem dám pár foteček z dnešní vyjíždky do Líšné,kde nám vyšlo super počasí

Martina při sedlání Kamči

25.10.2009 18:03
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
Tak sem dám pár foteček z dnešní vyjíždky do Líšné,kde nám vyšlo super počasí

Martina při sedlání Kamči

před vyjíždkou

25.10.2009 18:05
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
před vyjíždkou

čekání na Verču (měla jen 8min. zpoždění)

25.10.2009 18:06
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
čekání na Verču (měla jen 8min. zpoždění)

a jedemééé

25.10.2009 18:07
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
a jedemééé

25.10.2009 18:08
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):

zapozovali sme v Líšné...

25.10.2009 18:10
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):
zapozovali sme v Líšné...

25.10.2009 18:13
sonisak

XXX.XXX.149.26

sonisak napsal(a):

...a poslední...

25.10.2009 18:27
vasilek

XXX.XXX.173.6

sonisak napsal(a):
...a poslední...

papáníčko

25.10.2009 18:30
vasilek

XXX.XXX.173.6

vasilek napsal(a):
papáníčko

a prdelky...která je čí?

25.10.2009 18:33
vasilek

XXX.XXX.173.6

vasilek napsal(a):
a prdelky...která je čí?

tady už po čištění

25.10.2009 18:36
vasilek

XXX.XXX.173.6

vasilek napsal(a):
tady už po čištění

a poslední..takovej zajímavej postoj

25.10.2009 20:28
medi

XXX.XXX.149.26

vasilek napsal(a):
a poslední..takovej zajímavej postoj

Klary - http://www.sauto.cz/inzerce/?&filter.kindId= 7&sorting.orderBy= minPrice&sorting.asc= 1&paging.rowsPerPage= 10&paging.page=9 (mezera za kazdym rovnítku)

25.10.2009 20:37
kajka

XXX.XXX.149.26

medi napsal(a):
Klary - http://www.sauto.cz/inzerce/?&filter.kindId= 7&sorting.orderBy= minPrice&sorting.asc= 1&paging.rowsPerPage= 10&paging.page=9 (mezera za kazdym rovnítku)

hej andri tak sem se na to dívala a vypadá moc pekne. jako aj ta cena je dobrá.

26.10.2009 18:32
sendymartinka

XXX.XXX.106.118

kajka napsal(a):
hej andri tak sem se na to dívala a vypadá moc pekne. jako aj ta cena je dobrá.

http://www.horse-jezdeckepotreby.cz/shop/

Koukněte je to tam Levné}

28.10.2009 08:02
sonisak

XXX.XXX.149.26

sendymartinka napsal(a):
http://www.horse-jezdeckepotreby.cz/shop/

Koukněte je to tam Levné}

posouvám...

Přidejte reakci

Přidat smajlík