Průzkum - obchod s potřebama pro koně

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

13.10.2009 14:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.253.83

Zdravím všechny, jen mně tak napadlo, kde nakupujete potřeby pro vaše koníky raději, v normálním krámě, fyzicky vidět a porovnat, nebo na internetu? Tady v okolí žádnej pořádnej krám není, do Prahy je to sice relativně kousek, ale jeďte tam pro podbřišník, a na internetu sice vidím fotku, ale jednak si tam můžou "dát" co chtějí, a na druhou stranu věčně musím psát dotazy, jak je dlouhý, bla bla bla... Pořád něco vracím, protože mám "přerostlého" koně... Tak jak jste na tom vy? Čemu dáváte přednost?
Káťa

13.10.2009 14:25
remonek

XXX.XXX.162.107

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zdravím všechny, jen mně tak napadlo, kde nakupujete potřeby pro vaše koníky raději, v normálním krámě, fyzicky vidět a porovnat, nebo na internetu? Tady v okolí žádnej pořádnej krám není, do Prahy je to sice relativně kousek, ale jeďte tam pro podbřišník, a na internetu sice vidím fotku, ale jednak si tam můžou "dát" co chtějí, a na druhou stranu věčně musím psát dotazy, jak je dlouhý, bla bla bla... Pořád něco vracím, protože mám "přerostlého" koně... Tak jak jste na tom vy? Čemu dáváte přednost?
Káťa

Já jsem odkázaná na kupování většiny věcí přez net. Do Prahy to taky sice nemám, tak daleko, ale jak píšeš ty, jeď tam pro jednu věc :-(. Takže drobnosti jako ohlávka, vodítko, čištění a dečky pod sedlo přez net. Ale kupovala jsem takhle i chrániče a jelikož mám něco jako přerostlýho poníka, tak mi v obchodě vyšli hodně vstříc a byli jsme domluvení,že pokud by to nebylo ok, můžu je vrátit. Jinak na věci jako kalhoty, boty a tak si většinou počkám do Lysí....

20.10.2017 08:39
ameed

XXX.XXX.248.64

A teď po 30ti letech?Kde nakupujete?Já mám ráda heapco...třeba kupříkladu...

Neregistrovaný uživatel

20.10.2017 08:43
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Kamír, když chci něco "luxusnějšího", tak konikum, případně si konkrétní věc vyhledám. Kamenné obchody, které bych uvítala, v okruhu 100 km nejsou.

20.10.2017 08:46
ameed

XXX.XXX.248.64

Joooo Kamír jsem také něco brala, ale už nevím co...Coudas-u nás také ne...net vládne světu:).

20.10.2017 10:00
balisek

XXX.XXX.131.211

Nakupuji většinou osobně v Equiservisu Letňany (Praha), který mám 10 minut od domu. Případně věc objednám přes internet, když je za lepší cenu než v kamenné prodejně a vyzvednu si jí osobně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.10.2017 12:57

Protože nakupuji často věci na ohrady, vybavení stáje, atp., nakupuji nejradši v Kamíru. Jsou to fakt profíci, vždy vyjdou vstříc, vše tam odsejpá a mají velký výběr. S věcmi na koně je to trochu horší (výběr), protože se na to podle mě až tak úplně nespecifikují, ale vždycky tam něco vyberu.
Jinak mám taky dobrou zkušenost s konikum.
A když už si chci udělat radost a zajet něco vybrat osobně na sebe, tak zajedu do "Ekváče" Mám ho asi 20 min. od baráku. Každopádně většina věcí se dá objednávat přes internet, jen holt člověk musí počítat s tím, že něco eventuelně ponavrací. Teď jsem ale prvně kupovala "na slepo" i 2 rajtky v letním výprodeji přes e-shop a překvapivě mi oboje sedí. Ale beru to jen, že je to sázka do loterie. Naštěstí vrácení hadrů nestojí takový majlant, jako si nechat posílat sedla... ale zrovna jsem kupovala nové na nového koníka a taky se povedlo. Tak jsem fakt ráda

Neregistrovaný uživatel

20.10.2017 13:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20

Když já bych radši ty věci viděla nejdřív osobně... A třeba nevím, když bych chtěla něco fakt pěkného do westernu, kde to koupit. Přišlo mi, když jsem se tím zabývala, že všechny eshopy mají jedno a totéž, s drobnými obmněnami.

20.10.2017 16:06

Nakupuji v Kamíru a v Decathlonu, vše raději v kamenných obchodech

20.10.2017 19:36
Arkarian

XXX.XXX.60.134

Od té doby, co má equiservis prodejnu v Brně, tak tam :) Vyhovuje mi možnost nacvakat na netu co potřebuji a pak jen vyzvednout, bez zbytečných starostí s poštovným a případnou výměnou.

21.10.2017 06:31
mgtka

XXX.XXX.22.111

Mám to kousek do equitumu(equivet) a mám to tám rádo:).

21.10.2017 08:04
ameed

XXX.XXX.219.25

Jak tak ctu, kamenka převládá...ja teda z donuceni většinou pres NET všechno...

21.10.2017 14:20
lenacia

XXX.XXX.205.245

Já nejčastěji nakupuji na Konikum, Kamir, občas využiju výprodejí a akcí v equiservisu. Ještě před přejmenováním jsem při koupi krmiva využívala equitum, ale od doby co je to equivet a už nespolupracují s poměrně levnou přepravou InTime a docela zdražili, tak už sem si pořídila jiného dodavatele.

Co se kamenné prodejny týče, tak tady v okolí je buďto JP Elisabeth, kde toho ovšem až tolik nemají, ale zase sprostředkovávají prodej eskadron věcí. A pak Jana Horse, hlavně v dobách akcí a teď, protože už taky hodně svůj sortiment zlevnili.

Ještě se hodně koukám na Hidalgo, protože má opravdu veliký výběr westernových věcí, ale momentálně je ještě drahý, takže spíš fakt ta čumenda :).

22.10.2017 09:21
dsj

XXX.XXX.207.141

Já nakupuji asi nejčastěji v HeapCo, cestou na Plzeň nikdy neodolám a přibrzdím. Bývá tam klid a volno, občas jsem jediný zákazník, ale nejsou vlezlí, když si věci předobjednám tak mám menší slevu. Občas eqs, ale párkrát se mi stalo, že bylo narváno a čekala jsem dost dlouho u kasy, ale většinou také dobrý. Z internetových shopů mám ráda Bazoš .

12.1.2018 08:43
tereba

XXX.XXX.135.166

Jojo, na samotě u lesa, odtud nakupujem většinou přes net. Často bazary, krmiva a doplňky ale nejčastěj přes https://www.horseandme.eu/ Málokdy někam vyjedeme, prostě to moc často nejde.

Přidejte reakci

Přidat smajlík