bonita
napsal(a):
vsak som to kvoli tebe doplnila
Tak hezky je u nás už druhý den
m i s i c k a
napsal(a):
I ted' jsou na stromech ještě jablka a hrušky co nestačili lidi sklidit.. Je to fakt zajímavé počasí
tak přidám ještě jednu, fotka našeho dvorku
aluska
napsal(a):
hurá, tak konečně zakládám já
Něco jsem pro Vás našla.. Hodí se to k tématu ... A hned mizím..
aluska
napsal(a):
bonita no dobře jsi pochopila, ale já nic já muzikant s tím přišla sally
No a úplnej souhlas s Míšou, taky mám pocit, že asi budou brzo Vánoce,ikdyž tady není ani sníh ani bláto a já včera a předevčírem sklízela jak divá, ale doma je všechno, jenom ty otavy jsou venku a dom už je asi nedostanem, protože tam dřív shnijou než bude zase hezky
aluska
napsal(a):
tak zasa nejaky pic, to je ale tahun, co?
bonita
napsal(a):
tak zasa nejaky pic, to je ale tahun, co?
Hlavně když nepotentí bobkama šoférovi nožky
Ožralou myš se pokusím vydolovat z mobilu, neměla chybu.
A nesmutněte nad počasím, pokud nejste bezdomovci, bude lépe.
bonita
napsal(a):
ale, predpokladam, ze sofer moze byt do maximalnej velkosti 5 rocneho dietata plus barbina vedla a tak ziadna "nehoda" nehrozi
No když bude šofér sedět navíc ještě v tureckém sedu, tak asi nee
m i s i c k a
napsal(a):
Tak a poslední
Míšo můžu se zeptat našla jsem na netu tento inzerát http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4378770/ Chladas-velky-pracant.php(1mezera) a prý je ustájený někde v Zubří neznáš ho?
aluska
napsal(a):
TAk kde pak jste všichni? Žeby jste byly zalezlé někde v teple za kamnama? No myslím, že by se to hodilo, ikdyž aspoň u nás je dneska líp než včera sem tam vykoukne slunko, ale i tak je chladno.
A trošku sentimentu na závěr....siringa(Hanka) se dneska byla podívat za Siringou tam kde kobylka nyní je.
ambra
napsal(a):
TAk kde pak jste všichni? Žeby jste byly zalezlé někde v teple za kamnama? No myslím, že by se to hodilo, ikdyž aspoň u nás je dneska líp než včera sem tam vykoukne slunko, ale i tak je chladno.
A trošku sentimentu na závěr....siringa(Hanka) se dneska byla podívat za Siringou tam kde kobylka nyní je.
A ještě něco pro mlsouny
aluska
napsal(a):
Tak mame druheho Huberta za sebou:-) Pocasie este na vacsie h..no, ale atmosferu to vobec neskazilo a aj ked som bola totalne stuhla po absolvovani jazdy na koci, stalo to za to
aluska
napsal(a):
huculkovia, ktori ma zviezli zrebecek a kobylka
aluska
napsal(a):
druhy maratonak s dvoma kobylkami
aluska
napsal(a):
Sorry za mobilovou kvalitu, ale přidávám slíbenou ožralou myš :
sally
napsal(a):
Sorry za mobilovou kvalitu, ale přidávám slíbenou ožralou myš :
... a ožralá myš II. aneb: když já tě nevidím, ty mne také nee
sally
napsal(a):
... a ožralá myš II. aneb: když já tě nevidím, ty mne také nee
Tihle modří prevíti to způsobili a nebohé tvory pod trnkama omámili .
Byly tam i vosy, co už nezvládly letět, ale jen běžet a bzučet. Pod trnkama člověk najde leccos k pobavení
sally
napsal(a):
Tihle modří prevíti to způsobili a nebohé tvory pod trnkama omámili .
Byly tam i vosy, co už nezvládly letět, ale jen běžet a bzučet. Pod trnkama člověk najde leccos k pobavení
A ještě jednu vzpomínku na lepší počasí
bonita
napsal(a):
sally, mein Gott, nejaka je ta myska pocuchananebola uz niecim pozuzlana?
Ne, to asi fotka zkresluje, nebylo jí nic (jen byla zřejmě nacpaná přezrálých trnek).
Sbírám trnky, vidím myš. Myš nemizí v díře, přijde mi to podezřelé. Zvednu ji za ocas - být při smyslech, otočí se a bude se snažit mě kousnout. Bez reakce, visí jako pytel. Položím na zem, odkulí se tři kroky, zapíchne hlavu do trávy a dělá, že tu není. Zase ji zvednu, položím, udělá totéž - i napotřetí. To už jsem se tak chechtala, že jsem ji nechala být.
Alkohol dělá směšné tvory nejen z lidí .
bonita
napsal(a):
co ste vsetci zamzli? Ambra a co Hanka, kobuska ju poznala?
bonita Hanka určitě přijde poreferovat zítra z práce. NO já ti vůbec nevím jestli se dá říct, že zvíře v tomto případě kobyla pozná bejvalého majitele. Ona by totiž kobča za žvancem šla světa kraj
Akorát musím konstatovat, že jsem debil první kategorie, protože až doma jsem zjistila, že mám v kabelce foťák. Kabelku jsem brala abych měla kam dát náš super velkej klíč od vrát.
Jinak sally i na podruhé jsem se dobře zasmála to nemá chyby.....škoda, že všechny myši nejsou tak sympatické, když teda nepočítám ty co maj miláčci hafáčci v mordičce ty jsou mi sympatické až až.
aluska
napsal(a):
fůůůj myši, nejvíc je nesnáším když je žerou psiny, zrovna včera si Wendulka jednu dala na louce, a pak když lezou v sedlovně. Mě naštěstí ještě nic nerozkousaly, ale kamarádce se zabydlely v sedle, další v mikině a další rozkousaly houbu na mytí.
Taky nesnáším myši, kočka mi je nosí domů bud celé nebo po kouskách , jeden den večer jsem přivezla pytel ovsa a už bylo pozdě večer nechtělo se mi to sypat do sudu, a do rána v pytli dvě díry a půl pytle roztaháno všude okolo.. jsou to potvory. Předevčírem jsem měla hliněného koníka škoda že jsem neměla foták
hodinu jsem se ji snažila vyčistit alespon z toho nejhoršího. Tak dám jednu fotku letní když ještě byla krasavice..
bonita
napsal(a):
tak moj psica bola fajnovka a ta by mys nikdy v zivote nezozrala, celkovo nezrala nic, co uznala za fujtajblani sa nikdy nestalo, ze by sa vo fujtajbli vyvalala, mala som ju za to nesmierne rada
já to mám rozdělený, Dafča myši nežere, ale vyválíme s kdečem, hlavně že to hoooodně smrdí , Wendy myši žere a v hnusu se neválí
. Když jsem ještě měla před Dafčou II Dafču I, fenku voříška, a kóča byla ještě kotě ( teď už je jí 13 let), přinesla kóča domu myš, která ještě pištěla. Dafča I jí chtěla taky na hraní a tak se o ní s kočkou tahaly, až jim myš zdrhla a zachránila se
aluska
napsal(a):
já to mám rozdělený, Dafča myši nežere, ale vyválíme s kdečem, hlavně že to hoooodně smrdí , Wendy myši žere a v hnusu se neválí
. Když jsem ještě měla před Dafčou II Dafču I, fenku voříška, a kóča byla ještě kotě ( teď už je jí 13 let), přinesla kóča domu myš, která ještě pištěla. Dafča I jí chtěla taky na hraní a tak se o ní s kočkou tahaly, až jim myš zdrhla a zachránila se
bonita
napsal(a):
No dámy vy to máte teda pěkně složité. Mě se vyválej všichni tři v kde čem, myši žerou naštěstí taky všichni. Prckové úspěšně eliminujou i koťata. Sem tam to dopadne, že se o myš semelou a myš je buď na kusy a nebo zdrhne. A no to moje malý černidlo to žere všechno od kukuřice, včera jsme zjistily, že úspěšně sešrotoval pytel usušené kukuřice-její pozůstatky putovaly do kotla, a dneska ráno známej dovezl bednu hrušek na uskladnění samozřejmě, že Amant si hnedka jednu odnesl a sežral. Stejně tak chodí, koním, kravám nebo nejradši kozám krást klase ještě měkké kukuřice.
bonita
napsal(a):
A taky jedna psí
Chrníš, chrním, chrníme.. sluníš, sluním, sluníme.....
ambra
napsal(a):
A taky jedna psí
Chrníš, chrním, chrníme.. sluníš, sluním, sluníme.....
To mně pes nic takového žrát nesmí, ani válet se v ničem. Ale má oblibu žrát koním žrádlo a tahat obrovské kameny a nejvíce ho lákají kameny zatavené v asfaltu.
Je to německý ovčák.Dříve jsem dělala sportovní kynologii na vysoké úrovni, pak jsem přešla jen na koně a pes mi zůstal jako procházkář.
Před tímto psem jsem měla ještě jednoho, kterému osud nepřál (byl útěkář) a bohužel mi ho přejel vlak
aluska
napsal(a):
ha, a takto skace shir v akcii
aluska
napsal(a):
Hm, tak naše psisko miluje šrot. Až mu brblám, ať to s tou zdravou stravou nepřehání.
Co se týče fujtajblů - protože v noci bývá v kravíně, vytahuje si z chodby od krav čištění ( placenty vypadlé z otelených) a pak nemá dva dni hlad .
Myši ho neberou.
sally
napsal(a):
Hm, tak naše psisko miluje šrot. Až mu brblám, ať to s tou zdravou stravou nepřehání.
Co se týče fujtajblů - protože v noci bývá v kravíně, vytahuje si z chodby od krav čištění ( placenty vypadlé z otelených) a pak nemá dva dni hlad .
Myši ho neberou.
Zato tahle je myšilovka na medaili, za 2 hoďky mého pobytu na dvoře jsem ji viděla nést myš 4x. Hlavně když má koťata. Jenže je trhlá, donese myši doprostřed dvora, začne mňoukat a věnuje ji nejen koťatům, ale kterékoliv kočce, co přijde. Takže krmí i jiné dospělé kočky včetně kocoura. Kočičí Matka Tereza.
Nechápu, jak je zakusuje, protože vepředu zuby má jen nahoře
misamarincova
napsal(a):
Přesně, kopyta, ještě jsem neviděla psa, co by nežral kopyta. Po strouhání dostávají psi kopyta jako pamlsek
No jo kopyta to je bašta a pak kosti. Já ty svoje podezírám, že choděj někomu vyžírat špazku, protože ze zálerů vždycky dovalej s velkejma hovězíma kostma, nemám vůbec páru kde na ně choděj. A bacha malý černá Amant mi tu usnul u stolu s pc. A předchvilkou se ho pokoušel taky sežrat, tak si chytl jedne výchovnej plácanec a pak usnul.
Snad jsem ho úplně nezaplácla
sally
napsal(a):
Zato tahle je myšilovka na medaili, za 2 hoďky mého pobytu na dvoře jsem ji viděla nést myš 4x. Hlavně když má koťata. Jenže je trhlá, donese myši doprostřed dvora, začne mňoukat a věnuje ji nejen koťatům, ale kterékoliv kočce, co přijde. Takže krmí i jiné dospělé kočky včetně kocoura. Kočičí Matka Tereza.
Nechápu, jak je zakusuje, protože vepředu zuby má jen nahoře
Já taky nechápu jednu kočku co jsem se jí ujala před 2 lety,přejetá autem,zlomená noha,nemá zuby ,ale granule žere,kus kuřete bez problému za 5 minut sežraný,nemoc se jen porokázala tím,že za ty dva roky měla dvě kotata,díky bohu
ambra
napsal(a):
No jo kopyta to je bašta a pak kosti. Já ty svoje podezírám, že choděj někomu vyžírat špazku, protože ze zálerů vždycky dovalej s velkejma hovězíma kostma, nemám vůbec páru kde na ně choděj. A bacha malý černá Amant mi tu usnul u stolu s pc. A předchvilkou se ho pokoušel taky sežrat, tak si chytl jedne výchovnej plácanec a pak usnul.
Snad jsem ho úplně nezaplácla
Ženský, vkládám sem prodej. Mám na prodej 17-letou kobylu chladnokrevníka CH. Původ má, ale papíry nemám u sebe.Chodí pod sedlem nezávisle na koních, tahá v páru i v samotě. Zdravá, v kondici, okovaná.Někomu na dožití. Ne na dorasování do lesa.Účastnice v orbě roku 2008 v Chebu. Cena 25 000 Kč. Není moje, je tchána.
Jen kdybyste o někom věděli.Tel. na majitele: Josef Janura -732705242
misamarincova
napsal(a):
Ženský, vkládám sem prodej. Mám na prodej 17-letou kobylu chladnokrevníka CH. Původ má, ale papíry nemám u sebe.Chodí pod sedlem nezávisle na koních, tahá v páru i v samotě. Zdravá, v kondici, okovaná.Někomu na dožití. Ne na dorasování do lesa.Účastnice v orbě roku 2008 v Chebu. Cena 25 000 Kč. Není moje, je tchána.
Jen kdybyste o někom věděli.Tel. na majitele: Josef Janura -732705242
ambra
napsal(a):
bonita Siringa je stále na prodej,a le tam ta situace není tak jednoznačná. Takže je u pána něco jako dočasně i třeba na trvalo.
Zdravím!!!
Mám jen dotaz, když bude kobylka příští rok 3letá, jak je to se zkouškami? Musím si sama zjišťovat termíny, nebo mi přijde něco domů? Vůbec tomu zatím nerozumím, jak to všechno probíhá. Hlásím se do svazu chovatelů, tak nevím, jestli to řeší oni, nebo já. Četla jsem něco o nějakém seznamu klisen k ZV, takže mi připadá, že to asi vedou oni, ale fakt nevím. Jsem v tomhle ohledu naprostý nováček. Moc děkuji!!!
petra136
napsal(a):
Zdravím!!!
Mám jen dotaz, když bude kobylka příští rok 3letá, jak je to se zkouškami? Musím si sama zjišťovat termíny, nebo mi přijde něco domů? Vůbec tomu zatím nerozumím, jak to všechno probíhá. Hlásím se do svazu chovatelů, tak nevím, jestli to řeší oni, nebo já. Četla jsem něco o nějakém seznamu klisen k ZV, takže mi připadá, že to asi vedou oni, ale fakt nevím. Jsem v tomhle ohledu naprostý nováček. Moc děkuji!!!
Pro Petru : Musíš si to sama zajistit. Nikdo Ti nic nepošle. Sama se zajímej Klisnu musíš ke zkouškám nahlásit dopředu.. Hlavně dávej pozor kdy a kde jsou ty výkonnostni zkoušky, aby si je nepropásla
m i s i c k a
napsal(a):
Pro Petru : Musíš si to sama zajistit. Nikdo Ti nic nepošle. Sama se zajímej Klisnu musíš ke zkouškám nahlásit dopředu.. Hlavně dávej pozor kdy a kde jsou ty výkonnostni zkoušky, aby si je nepropásla
jaj holky vi tedka jedete ku předu za chvilku totuto rychlosti tady bude už stovka.ráno jsem se byla juknout u koniku lavina jedna velka koule obalená bahnem.jak slezl snich tak je všude mokro až to bolí
aluska
napsal(a):
Cau Marti, a co, aj nieco robis s Lavinou? Alebo to nechavas tak?
bonita
napsal(a):
Cau Marti, a co, aj nieco robis s Lavinou? Alebo to nechavas tak?
jen ji nechavam na pastvě tedka stejnak nemůžu jezdit a ni nci jineho doktor mi to zakazal možná koncem jara až léta to už budu moct něco pořádnýho dělat.škoda těšila jsem se na zimu že budu začínat jezdit no do sněhu se líp padá než na hlínu,ale nu což musém počkat.
bonita
napsal(a):
jasne, zdravie je najdolezitejsie A kobyla to prezije
jj to je pravda.myslim že lavině to vadit nebude ta bude nadšená jak on tak i janek.sehnala jsem na nj kompletní chomotovej postroj jen nasadit azapráthnout a jedem,známé ležel na půdě chtěla ho vihodit.tak jsem se ho ujmula ajak ráda
bonita
napsal(a):
no tak teda, kde je chyba, napadne sneh a moze ta tahat na sankach ako nas zrebec
jj to jsem měla v plánu sáně a jedem,ale něvim jak by to braly doma.nesmím se moc namahat,tahat nic težkýho a nesmím být dlouho v zimě venku .to ja to nějak ukecam
petra136
napsal(a):
Zdravím!!!
Petro zajímat se musíš sama jak píše Míša, jinak sleduj od nového roku stránky ASCHK a něco málo je vždycky co se termínů týče i na EQCH. Pokud se staneš členkou některého svazu chovatelů koní, měl by ti domů chodit časopis/buletin Koně. V něm bývají uvedeny termíny ZV pro dané oblasti a tel. čísla na inspektory v těchto oblastech. Takže pak jak zjistíš kam bys mohla jet tak zavoláš příslušnému pořadateli nebo inspektorovi, kdybys náhodou nevěděla- ale nepochybuju o tom, že brzo pochopíš jak to chodí- a tam si domluvíš další podrobnosti přímo s nimi. Měli by ti tedy říct kdy začínají v den ZV, co všechno z hlediska veteriny je potřeba mít a jak dlouho před začátkem přijet, apod. A pozor před ZV musíš ještě s kobčou na svod v některých místech je to v jeden den.
Pokud by ses členem svazu nestala, lze tento časopis Koně objednat tuším u p. Polička ve Slatiňanech, ale nejsem si jistá ale určitě i na stránkách www.aschk.cz najdeš. Předplatné pro nečleny stojí cca 300Kč/rok. A vychází ten časopis asi 5krát ročně, tuším.
woldemortik
napsal(a):
jj to jsem měla v plánu sáně a jedem,ale něvim jak by to braly doma.nesmím se moc namahat,tahat nic težkýho a nesmím být dlouho v zimě venku .to ja to nějak ukecam
pro olina30
Prosím, co je na tvé fotce za koníka (tm.ryzák). Připomíná mi jednu kobušku co delší dobu hledám.
ambra
napsal(a):
Petro zajímat se musíš sama jak píše Míša, jinak sleduj od nového roku stránky ASCHK a něco málo je vždycky co se termínů týče i na EQCH. Pokud se staneš členkou některého svazu chovatelů koní, měl by ti domů chodit časopis/buletin Koně. V něm bývají uvedeny termíny ZV pro dané oblasti a tel. čísla na inspektory v těchto oblastech. Takže pak jak zjistíš kam bys mohla jet tak zavoláš příslušnému pořadateli nebo inspektorovi, kdybys náhodou nevěděla- ale nepochybuju o tom, že brzo pochopíš jak to chodí- a tam si domluvíš další podrobnosti přímo s nimi. Měli by ti tedy říct kdy začínají v den ZV, co všechno z hlediska veteriny je potřeba mít a jak dlouho před začátkem přijet, apod. A pozor před ZV musíš ještě s kobčou na svod v některých místech je to v jeden den.
Pokud by ses členem svazu nestala, lze tento časopis Koně objednat tuším u p. Polička ve Slatiňanech, ale nejsem si jistá ale určitě i na stránkách www.aschk.cz najdeš. Předplatné pro nečleny stojí cca 300Kč/rok. A vychází ten časopis asi 5krát ročně, tuším.
Pro Ambru : koně vycházejí co2 měsíce - tj.6x ročně
m i s i c k a
napsal(a):
Pro Ambru : koně vycházejí co2 měsíce - tj.6x ročně
Míšo díky za opravu já se dívám do schránky jednou měsíčně a ani to ne. Mě nikdo nepíše takže nevím, ale jelikož se mi tu víc objevuje Jezdectví, Svět koní apod. časopisi tak si pamatuju že je to hodně málo za rok, co se s tímto časopicem potkávám.. Ale už jsem si i na aschk kontrolovala cenu a tu si teda pamatuju dobře, se musím pochválit.
janna
napsal(a):
pro olina30
Prosím, co je na tvé fotce za koníka (tm.ryzák). Připomíná mi jednu kobušku co delší dobu hledám.
Ahojte holky, konečně jsem se tu dostala ...ano jsem moooc ráda, že jsem se mohla se Sárou (Siringou) rozloučit a snad se najde hodný majitel kde by mohla již dožít- dřív než poláci..Aničko moc díky
siringa
napsal(a):
Ahojte holky, konečně jsem se tu dostala ...ano jsem moooc ráda, že jsem se mohla se Sárou (Siringou) rozloučit a snad se najde hodný majitel kde by mohla již dožít- dřív než poláci..Aničko moc díky
Hani no nemáš za co děkovat, máš štěstí, že druhá taková neexistuje. NO a uvidíme jak dlouho tam bude nebo nebude doma je zvláštní.
aluska
napsal(a):
vsak nevadisice som rozmyslala, co tym myslis, ale nechala som to tak
bonita
napsal(a):
vsak nevadisice som rozmyslala, co tym myslis, ale nechala som to tak
bonita koukám, že experimentíš s fotkama. Dobrý
Jsem si na tebe vzpomněla při tomto inzerátu http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4452554/ CHLADNOKREVNA-KOBYLA-23LET-NINI-BREZI.php
Připomíná mi shira s něčím kříženého, ale je připuštěná ČMB. Se mi zdá dost vysoká by mě zajímalo jak na ni ten hřebec lezl?
janna
napsal(a):
pro olina30
Ahoj, norička Babeta 11let. Koupena z Kyseky od Karlových Varů. Olina
bonita
napsal(a):
Ambra, ano hram sa s fotkamijj ta kobylka z bazosu je velmi pekna, ja osobne by som stareho kona uz nechala dozit doma, aj keby som na chleba nemala...
bonita to máš jistě pravdu, ale asi né vždycky je to možné. nO osobně by mě zajímalo jakej paskvilek z toho vzejde.
bonita
napsal(a):
inak tiez ste mali taku hroznu hmlu rano? No fakt parada...
Ahojte, tak včera večer jsem dovezla Neuberga od Sally.Ještě jsem se nevzpamatovala z cesty. Vyjížděli jsme po třetí hodině v noci a s koněm zpátky jsme se vrátili v půl deváte večer.1000 km jsme najeli.Ale koník v pořádku, hodnej a krásnej.Zítra dám fotky...
misamarincova
napsal(a):
Ahojte, tak včera večer jsem dovezla Neuberga od Sally.Ještě jsem se nevzpamatovala z cesty. Vyjížděli jsme po třetí hodině v noci a s koněm zpátky jsme se vrátili v půl deváte večer.1000 km jsme najeli.Ale koník v pořádku, hodnej a krásnej.Zítra dám fotky...
Míšo tak to jsi se teda pěkně projela. Ale tak dneska je ta dálnici až k nám, tak to pěkně frčí, když teda není sníh a nebo nějaký bouračky no a k sally je to už pak jenom něco kolem 40km. NO musím, teda říct, že jste se pěkně plácly přes kapsu už jenom za tu cestu.
Jo a sally hlásím, že Roland se už odstěhoval, docela škoda, jsem si za poslední měsíc zvykla, že si každý dopoledne vyšel na obchůzku po okolí a očmuchával se mi s kozama přes plot. TEď už mi tam vedle skoro tejden vrčí jenom zbíječka a míchačka.
ambra
napsal(a):
Míšo tak to jsi se teda pěkně projela. Ale tak dneska je ta dálnici až k nám, tak to pěkně frčí, když teda není sníh a nebo nějaký bouračky no a k sally je to už pak jenom něco kolem 40km. NO musím, teda říct, že jste se pěkně plácly přes kapsu už jenom za tu cestu.
Jo a sally hlásím, že Roland se už odstěhoval, docela škoda, jsem si za poslední měsíc zvykla, že si každý dopoledne vyšel na obchůzku po okolí a očmuchával se mi s kozama přes plot. TEď už mi tam vedle skoro tejden vrčí jenom zbíječka a míchačka.
A kampak šel Roland? Prodaný dál nebo se stěhoval spolu s majitelem?
Vím, že se po tom nemá člověk pídit, ale stejně mi to nedá...
sally
napsal(a):
Ahojky,mám menší dotaz nevíte někdo jestly existuje ke stažení nějaký program nebo tabulka na evidenci koní co máte u vás ve stáji nebo něco takovýho podobnýho?díky za odpověď
luciesa2
napsal(a):
Ahojky,mám menší dotaz nevíte někdo jestly existuje ke stažení nějaký program nebo tabulka na evidenci koní co máte u vás ve stáji nebo něco takovýho podobnýho?díky za odpověď
Já ne. Pro ÚE ( a kontroly ČPI) mám jimi vydané tištěné sešity při registraci hospodářství ( jeden je seznam koní v hospodářství a druhý pro přesuny) a nic víc nějak nepotřebuji.
sally
napsal(a):
sally i s novým majitelem na druhej konec kojetína, ale je to nějaké prapodivné stěhování, protože jinak ostatní krámy co tu jeho majitel měl tu nechal.
aluska
napsal(a):
ahojky ženy (a muži )
tak jsem se po dlouhé době přišla podívat na PC...dnes mi vytahali konečně stehy ale řekli mi že s ortézou budu spát ještě měsíc pěkná otrava...za Rozárkou jezdím obden s nějakou tou dobrutkou aby na mě nezapoměla....má se dobře...je jak medvěd brtník (obtloustlá a chlupatá a minimálně o dva odstíny tmavší) doufám jen že tloustne z toho že v ní roste miminko a ne z dobrého seníčka
minulou sobotu u nás proběhl další hubert..byl na sněhu...bohužel jsem se přes nepřízen počasí nejela ani podívat aby mi někde neujeli berle pod nohama
z doslechu jsem ale slyšela o velké účasti.....bohužel i smutném konci...jedni přes horáci si u jednoho konáka nechali v ohradě koníčky aby nemuseli ještě ten den domů a mohli v klidu jít na zábavu a soud....jenže koníkům(byli 3) se na noc zůstat nechtělo mezi osmou a devátou večer všichni utekli a vydali se domů bohužel jejich cesta vedla i přes koleje....dva koníci tam bohužel zůstali ......pěkně den začal hrozně skončil
madow
napsal(a):
ahojky ženy (a muži )
tak jsem se po dlouhé době přišla podívat na PC...dnes mi vytahali konečně stehy ale řekli mi že s ortézou budu spát ještě měsíc pěkná otrava...za Rozárkou jezdím obden s nějakou tou dobrutkou aby na mě nezapoměla....má se dobře...je jak medvěd brtník (obtloustlá a chlupatá a minimálně o dva odstíny tmavší) doufám jen že tloustne z toho že v ní roste miminko a ne z dobrého seníčka
minulou sobotu u nás proběhl další hubert..byl na sněhu...bohužel jsem se přes nepřízen počasí nejela ani podívat aby mi někde neujeli berle pod nohama
z doslechu jsem ale slyšela o velké účasti.....bohužel i smutném konci...jedni přes horáci si u jednoho konáka nechali v ohradě koníčky aby nemuseli ještě ten den domů a mohli v klidu jít na zábavu a soud....jenže koníkům(byli 3) se na noc zůstat nechtělo mezi osmou a devátou večer všichni utekli a vydali se domů bohužel jejich cesta vedla i přes koleje....dva koníci tam bohužel zůstali ......pěkně den začal hrozně skončil
To je smutné... doufám, že dálnice, co nám má vést za humny, se ještě dlouho stavět nebude, že na to nebudou peníze... na dohled od výběhu
sally
napsal(a):
Ambro, klííídek .
No tak si asi starý majitel do nového vzal s sebou jen to, co mu nejmilejšího, jako v té pohádce o chytré horákyni
No to teda nevím nevím jestli jsme v pohádce, ale musím říct, že jsem na tom ještě dobře. Z jedný strany jedni sousedi z druhý strany druzí sousedi, v zadu potom a rybník a ve předu velký vrata a silnica.. tak pak nevím čí vyhlídky jsou lepší.
aluska
napsal(a):
holt clovek si nevyberie, ze...
bonita
napsal(a):
nuz my to mame este pestrejsie, z jednej strany za polom celkom frekventovana cesta a z druhej strany hned za lesom dialnica, a keby nahodou tu presli v zdravi, tak im to isti zeleznica...
Hmm, tak my doposavad jsme něco jako paseky krajského města, kolem pole, do vesnice 300 m.
Ale děsí mně na dohled vyměřená R49, nějakých 300-400 m z druhé strany od Lukova. Tajně se modlím, ať na ni nejsou peníze, v nejlepším případě ať ji staví až po mé smrti. Pitomé neustále nové další zbytečné silnice, které stejně nic neurychlí - čím je jich víc a čím víc aut, tím víc lidi nestíhají. Betonová lobby, ať ji čert vezme .
Po tomhle krásném klidném výhledu budu mít a když budu chtít s koněm do lesů, budu se muset přes ni dostat...
ambra
napsal(a):
Asi umřu ... nesnáším cibuli
A já nesnáším kretény s velkýma nevychovanýma psama
Teď mi volala kámoška, že na vyjíždce ji na koni napadl velký pitbuloidní kříženec, valach pokousané stehna, břicho kolem šourku. Kopal sic zadníma do psa jako blázen, ale až po dvacáté snad se pes pustil, kvičíc skákajíc o třech nohách ... pes zřejmě nevakcinován, potulující se s nějakými feťáckými individui... kůň antibiotika, kámoška v nemonici s přeraženou rukou , přemýšlející, jak je to se vzteklinou...
Když vidím ty podobné magory v pořadu Polepšovna mazlíčků - co by ji měli přejmenovat na Polepšovna páníčků - některé by měli asi lifrovat přímo do péče psychiatra za zamřížované okna - co to dneska žijou za lidi...
... Abych byl velký chlap pořídím si velkého psa - co na tom, že požere všecko, co potká
aluska
napsal(a):
no panecku, same dobre spravy, fakt!toho sa vzdy desim i ja, ze stretnem nejakeho magora s velkym neukaznenym psiskom a co ja potom? akoze sama kynolog, neznasam, ked si niekto nezvlada psa, lebo kazdy pes sa da zvladat, ci doga, pitbul alebo orech...
sally
napsal(a):
A já nesnáším kretény s velkýma nevychovanýma psama
Teď mi volala kámoška, že na vyjíždce ji na koni napadl velký pitbuloidní kříženec, valach pokousané stehna, břicho kolem šourku. Kopal sic zadníma do psa jako blázen, ale až po dvacáté snad se pes pustil, kvičíc skákajíc o třech nohách ... pes zřejmě nevakcinován, potulující se s nějakými feťáckými individui... kůň antibiotika, kámoška v nemonici s přeraženou rukou , přemýšlející, jak je to se vzteklinou...
Když vidím ty podobné magory v pořadu Polepšovna mazlíčků - co by ji měli přejmenovat na Polepšovna páníčků - některé by měli asi lifrovat přímo do péče psychiatra za zamřížované okna - co to dneska žijou za lidi...
... Abych byl velký chlap pořídím si velkého psa - co na tom, že požere všecko, co potká
SAlly přenes jim kolíky o kus dál, můj otec něco podobného před pár lety udělal s jedním kolíkem co vytyčoval plyn uprostřed našeho pole a nikomu to ani nevadilo
.
No jo taky takovýho pánička teda paničku tu máme, co má pitbula za krerým permanentně vlaje na vodítku. Dokonce to její zvíře jde i proti traktoru, ale tak co je to v cestě tak co s tím přejet a nejlíp i s babou, ale teda musím zase říct, že třeba kámoška má taky pitbulla a k němu smečku jack russelu a pitbull je z nich nejvíc ukázněnej(vychovanej). Takže opravdu podobný pořady by se měly přejmenovat na polepšovnu páníčků.
Ale vůbec tvojí kámošce nezávidím pobyt v nemocnici a inekce proti vzteklině. To aby sebou člověk projistotu tahal kapesní vidle a pro podobné situace byl mistrem ve vrhu oštěme/vidlama do dálky.
Hlavně ať se brzo uzdraví oba.
Uživatel s deaktivovaným účtem