konikulka
napsal(a):
Tak už je tu dost bazárků, tak já ještě jeden přidám :D Tak sem dávejte vecičky co máte na prodej pro poníky :)
Prodám otěže, bílo černé, značky Libich. Velice dobrý stav. Délka otěže od přezky po kroužek udidla je 135 cm. Takže vhodnější pro pony-kůň s kratším krkem).
Cena 150Kč
České Budějovice
janna
napsal(a):
Prodám otěže, bílo černé, značky Libich. Velice dobrý stav. Délka otěže od přezky po kroužek udidla je 135 cm. Takže vhodnější pro pony-kůň s kratším krkem).
Cena 150Kč
České Budějovice
Prodám provazové otěže (na parelku) úplně nové nepoužité. Délka od karabiny ke karabině 205 cm. Také lépe na pony.
Cena 100Kč
České Budějovice
janna
napsal(a):
Prodám provazové otěže (na parelku) úplně nové nepoužité. Délka od karabiny ke karabině 205 cm. Také lépe na pony.
Cena 100Kč
České Budějovice
Prodám dvě provazovky. Oranžovo-žlutá velikost pony. Modrá velikost A1/1, arab.
Používané. Prodej pouze dohromady za 80 Kč.
České Budějovice
janna
napsal(a):
Prodám dvě provazovky. Oranžovo-žlutá velikost pony. Modrá velikost A1/1, arab.
Používané. Prodej pouze dohromady za 80 Kč.
České Budějovice
Taky se přidám....
Zimní deka vel.S zn,Equiline,na drobnějšího A1/1 nebo většího ponyho
Uzdečka PONY se zdobenou čelenkou + otěže
Westernový podbřišník PONY
Westernový podbřišník PONY s beránkem
Ohlávka NOV8 zelená zn.Tatini vel.COB
foto všech věcí na prodej na http://sherda.rajce.idnes.cz/Inzerce/#album
info na nase.staj@seznam.cz
jajina
napsal(a):
Taky se přidám....
Zimní deka vel.S zn,Equiline,na drobnějšího A1/1 nebo většího ponyho
Uzdečka PONY se zdobenou čelenkou + otěže
Westernový podbřišník PONY
Westernový podbřišník PONY s beránkem
Ohlávka NOV8 zelená zn.Tatini vel.COB
foto všech věcí na prodej na http://sherda.rajce.idnes.cz/Inzerce/#album
info na nase.staj@seznam.cz
Uzdečka.....
janna
napsal(a):
OTĚŽE LIBICH JSOU UŽ PRODANÉ
Prodám plastová a gumová hřbílka nová
konikulka
napsal(a):
Tak už je tu dost bazárků, tak já ještě jeden přidám :D Tak sem dávejte vecičky co máte na prodej pro poníky :)
Prodám westernový poprsák PONY,je velice pěkný,skoro nový,nikde odřený nebo poškozený,ale Ab je malý.
Je na poníka tak do těch 130 cm KVH.Prodám za 500 Kč.
jaruska
napsal(a):
Prodám westernový poprsák PONY,je velice pěkný,skoro nový,nikde odřený nebo poškozený,ale Ab je malý.
Je na poníka tak do těch 130 cm KVH.Prodám za 500 Kč.
konikulka
napsal(a):
Mezi poníky se mi vlezem :-)
* černá uzdečka na pony, s krásnou zdobenou čelenkou, nerezové přezky, v perfektním stavu, cena: 400 Kč Jsem jen zprostředkovatel, ale v případě zájmu o některou z věcí, pište na mail: klafus@tiscali.cz a veškeré podrobnosti a další foto vám ráda zašlu
klafus
napsal(a):
Mezi poníky se mi vlezem :-)
* černá uzdečka na pony, s krásnou zdobenou čelenkou, nerezové přezky, v perfektním stavu, cena: 400 Kč Jsem jen zprostředkovatel, ale v případě zájmu o některou z věcí, pište na mail: klafus@tiscali.cz a veškeré podrobnosti a další foto vám ráda zašlu
Prodám fialkové třásně na oči, cena 90 Kč
klafus
napsal(a):
Prodám fialkové třásně na oči, cena 90 Kč
Prodám téměř novou odpocovací deku na pony. Délka v zádech : 120 cm. Barva světle modrá, nastavitelné zapínání na prsou a pod břichem, material fleese, cena: 350 Kč .V případě zájmu pište na mail: klafus@tiscali.cz
klafus
napsal(a):
Prodám téměř novou odpocovací deku na pony. Délka v zádech : 120 cm. Barva světle modrá, nastavitelné zapínání na prsou a pod břichem, material fleese, cena: 350 Kč .V případě zájmu pište na mail: klafus@tiscali.cz
Prodám odpocovací deku na pony, délka v zádech: 110 cm, nastavitelné zapínání pod břichem a na plecích, barva světle modrá, materiál fleese, cena: 300 Kč
konikulka
napsal(a):
červenočerná uzdečka nylon + udidlo +otěže cena dle dohody,výběr z mnoha udidel a otěží cena uzdečky 150 Kč,udidlo od 70-100 Kč otěže od 50Kč
sheril
napsal(a):
červenočerná uzdečka nylon + udidlo +otěže cena dle dohody,výběr z mnoha udidel a otěží cena uzdečky 150 Kč,udidlo od 70-100 Kč otěže od 50Kč
Možno koupit sadu s dečkou černá,červený lem,vel.110-130 cm pony
dečka za 300KČ PRŘI ODBĚRU DOHROMADY SLEVA 50kČ
valente
napsal(a):
a já nutně sháním nánosník a martingál pro shetlandku.děkuji za nabídky.
Ahoj mám martinal černý vel pony ale musela jsem udělat dírku až na konci,protožeto bylo pořád velké,a nánosník vis foto,podbradní řemínek mohu dodat noví z nové kožené uzdečky.Za podbradní řemínek tak 50 Kč nánosník za 30 Kč a martingal stál 450 Kč,tak za těch 300 Kč asi,dá se ale dohodnout-ani jednu z věcí už nepoužívám,visí mi to ve stáji
sheril
napsal(a):
Ahoj mám martinal černý vel pony ale musela jsem udělat dírku až na konci,protožeto bylo pořád velké,a nánosník vis foto,podbradní řemínek mohu dodat noví z nové kožené uzdečky.Za podbradní řemínek tak 50 Kč nánosník za 30 Kč a martingal stál 450 Kč,tak za těch 300 Kč asi,dá se ale dohodnout-ani jednu z věcí už nepoužívám,visí mi to ve stáji
napsala jsem do meilu
valente
napsal(a):
napsala jsem do meilu
....po diskuzi s mojím skrčkem u jeho skříně s věcma, jsme se shodli na tom, že pošleme do světa :
-pony uzdečku s hannoverským nánosníkem, vč. udidla, tm.hnědá, cena 300.-
-pony uzdečku, černá s bílým podložením, vč.otěží, cena 450.-
-podsedlovou dečku v modré barvě a koníkem na jedné straně, obdélníková, cena 300.-
-podsedlovou dečku ve vínové barvě, obdélníková, cena 450.-
foto zašlu meilem, info na michaela_z@email.cz
michaela z
napsal(a):
....po diskuzi s mojím skrčkem u jeho skříně s věcma, jsme se shodli na tom, že pošleme do světa :
-pony uzdečku s hannoverským nánosníkem, vč. udidla, tm.hnědá, cena 300.-
-pony uzdečku, černá s bílým podložením, vč.otěží, cena 450.-
-podsedlovou dečku v modré barvě a koníkem na jedné straně, obdélníková, cena 300.-
-podsedlovou dečku ve vínové barvě, obdélníková, cena 450.-
foto zašlu meilem, info na michaela_z@email.cz
martingal černý pony PRODÁM ČI VYMĚNÍM za uzdečku na pony,nebo na cob,stačí lícnice,čelenka,podhrdelník a otěže.i starší.Pokud máte zájem o koupi:při platbě předem na adresu,platím poštovné Cena 300Kč,měla jsem ho na huculo-belgiku(155),ČT(165),MULE(120) A VELŠ PONYM(110),SEDĚL VŠEM.
sheril
napsal(a):
martingal černý pony PRODÁM ČI VYMĚNÍM za uzdečku na pony,nebo na cob,stačí lícnice,čelenka,podhrdelník a otěže.i starší.Pokud máte zájem o koupi:při platbě předem na adresu,platím poštovné Cena 300Kč,měla jsem ho na huculo-belgiku(155),ČT(165),MULE(120) A VELŠ PONYM(110),SEDĚL VŠEM.
PŘÍPADNĚ VYMĚNÍM I ZA STIHLO VELIKOST COB
konikulka
napsal(a):
Lidičký nemáte někdo nějaké kratší bandáže na poníka?? Předem děkuji za nabídky :)
Mám,za 50Kč ks modré,černé,používané,s fleseem,kupované v Lidlu 4 ks za 400Kč
sheril
napsal(a):
zítra dám nejdýl do konce týdne vědět,mám je ve stáji,ale můžu ti je ještzě skrátit,tak jsem si to dělala,přešívala,jsou kratší jak normální,ale asi potřebujou ještě víc zkrátit,jak máš velkého ponyho?
mate nekdo uzdecku na pony i s udidlem za rozumnou cenu nekdo mi ve staji 2 ikradl tak nutne shanim diky
konikulka
napsal(a):
Prodám černé provazové otěže, délka 135 cm + 15cm kousací konce. Jezdila sem s nimi jen na vandry na hucule.Používané jen letošní léto, nikde nezničené, cena: 250 Kč. V případě zájmu pište prosím na mail: klafus@tiscali.cz
klafus
napsal(a):
Prodám černé provazové otěže, délka 135 cm + 15cm kousací konce. Jezdila sem s nimi jen na vandry na hucule.Používané jen letošní léto, nikde nezničené, cena: 250 Kč. V případě zájmu pište prosím na mail: klafus@tiscali.cz
Prodám neoprenový podbřišník 50cm.málo používaný,cena 300kč
luda
napsal(a):
Prodám neoprenový podbřišník 50cm.málo používaný,cena 300kč
Prodám novou sadu na poníka (podsedlovka a čabraka) v meruňkové barvě.Cena sady je 600kč. a.linkova@seznam.cz
andrea00
napsal(a):
Prodám novou sadu na poníka (podsedlovka a čabraka) v meruňkové barvě.Cena sady je 600kč. a.linkova@seznam.cz
Tak já dávám do bazaru poníka
Prodám 10.letého pony hřebce s PP. KVH cca 120 cm. Výborný v tahu,chodí pod sedlem. Nenáročný, zvyklý celoročně venku.Vhodný na rekreaci, tah, přirozenou komunikaci i jako společník ke koni. Zvyklý na psy i koně. Cena K JEDNÁNÍ 15 000,- Dohoda. Prodej z důvodu nevyužití a přechodu na velkého koně.
Více info i foto dáda pošlu mailem.
koki
napsal(a):
Tak já dávám do bazaru poníka
Prodám 10.letého pony hřebce s PP. KVH cca 120 cm. Výborný v tahu,chodí pod sedlem. Nenáročný, zvyklý celoročně venku.Vhodný na rekreaci, tah, přirozenou komunikaci i jako společník ke koni. Zvyklý na psy i koně. Cena K JEDNÁNÍ 15 000,- Dohoda. Prodej z důvodu nevyužití a přechodu na velkého koně.
Více info i foto dáda pošlu mailem.
Své inzeráty můžete dávat i sem - http://www.rajkoni.cz