inkana
napsal(a):
Jůůů, zakládám, mrkněte ještě do osmičky....
Ahoj tak v okolí Liberce to moc nevim ale kousek od Turnovaje stáj U Škodů a tam za měsíc se všim krmenim chtěj 2500,-- což mi přijde slušný maj i velký pastvy a teď chtej stavět krytou halu ale z Liberce to je trochu vic z ruky. Jinak když sem měla ja prcka na měsic v jablonecky jizdarne tak sem platila 4 tis za menší box. Jinak kdybys zkusila nějaký soukromníky tak to si myslim seženeš třeba levnějc....
martiiisek
napsal(a):
Ahoj tak v okolí Liberce to moc nevim ale kousek od Turnovaje stáj U Škodů a tam za měsíc se všim krmenim chtěj 2500,-- což mi přijde slušný maj i velký pastvy a teď chtej stavět krytou halu ale z Liberce to je trochu vic z ruky. Jinak když sem měla ja prcka na měsic v jablonecky jizdarne tak sem platila 4 tis za menší box. Jinak kdybys zkusila nějaký soukromníky tak to si myslim seženeš třeba levnějc....
pro klarusa: no o oficialnim pastevku pro kobylky nevim ale tady v okoli toho podle mě moc neni. Ja sem na jaře nabízela že bych vzala ňákýho prďolu k tomu mýmu ale moc velkej zajem nebyl takže sem to pak už nezkoušela a teď na zimu nemam druhej box...a navic mam hřebčouna a ikdyž se tak vůbec nechová tak kastrovat ho teď nechci....Jinak v Křižanech něco nabízeli ale to už je dýl a ještě jedna pani co ma appalosky a mini apky ale o tom nic blizsiho nevim ..tak to sem ti asi mo nepomohla
martiiisek
napsal(a):
pro klarusa: no o oficialnim pastevku pro kobylky nevim ale tady v okoli toho podle mě moc neni. Ja sem na jaře nabízela že bych vzala ňákýho prďolu k tomu mýmu ale moc velkej zajem nebyl takže sem to pak už nezkoušela a teď na zimu nemam druhej box...a navic mam hřebčouna a ikdyž se tak vůbec nechová tak kastrovat ho teď nechci....Jinak v Křižanech něco nabízeli ale to už je dýl a ještě jedna pani co ma appalosky a mini apky ale o tom nic blizsiho nevim ..tak to sem ti asi mo nepomohla
dik,no ja hledam nekde u Jablonce, klido nejakeho soukromnika. prave, ze do Jablonecky jizdarny nechci...nejsou tam pastviny a ja nepotrebuju halu, ci neco obdobneho, jen chci pastvinu nebo vybehy, kde bude s konema, a nejlip taky dorostencema...ale to bych si uz moc vymejslela ...
klarusa
napsal(a):
dik,no ja hledam nekde u Jablonce, klido nejakeho soukromnika. prave, ze do Jablonecky jizdarny nechci...nejsou tam pastviny a ja nepotrebuju halu, ci neco obdobneho, jen chci pastvinu nebo vybehy, kde bude s konema, a nejlip taky dorostencema...ale to bych si uz moc vymejslela ...
Jéé, Satinka je krásná, ty běhací fotky na vodítku jsou super, už jsem je omrkla z odkazu na arabech, když nám tady nic neukážeš...
Počítáš s tim pondělkem? Že bysme zašli posedět s tou Jančou...někam ještě nevíme kam navečer.....Zkoušela jsem ukecat Dášu ale musí do školy, maj tam nějaký předmět se 100% docházkou a už jedno pondělí chyběla kvůli zubaři...takže se mi ji nepodařilo ukecat, ale tak i ve třech se dá pokecat :-)
inkana
napsal(a):
Jéé, Satinka je krásná, ty běhací fotky na vodítku jsou super, už jsem je omrkla z odkazu na arabech, když nám tady nic neukážeš...
Počítáš s tim pondělkem? Že bysme zašli posedět s tou Jančou...někam ještě nevíme kam navečer.....Zkoušela jsem ukecat Dášu ale musí do školy, maj tam nějaký předmět se 100% docházkou a už jedno pondělí chyběla kvůli zubaři...takže se mi ji nepodařilo ukecat, ale tak i ve třech se dá pokecat :-)
Čau péťo jak je? co gass? dnes mi přišla nová uzdečka a je fakt boží musím ti jí ukázat.. jo zítra jedu do machnína tak zjistím více info, ju a pak cinknu
michel
napsal(a):
Čau péťo jak je? co gass? dnes mi přišla nová uzdečka a je fakt boží musím ti jí ukázat.. jo zítra jedu do machnína tak zjistím více info, ju a pak cinknu
Ahoj Míšo. Tak to se těšim, až tu uzdečku uvidim...nejlépe přímo na Ferdovi Co ty? byla ses někde s Ferdou vyvenčit?
Za Gass jsem byla včera, vyrazily jsme dopoledne ven, Gass byla pěkně nadupaná, ale držela jsem ji zkrátka, dost to venku klouže, cesty v lese pořád zabordelený, takže člověk pořád překračuje a obchází popadané stromy a větve hrůza. když jsme za hodinu a půl vrátily, tak Gass jen co přišla do boxu, tak se okamžitě děsně spotila...a to jsem cválala jen jednou, a asi 3x klusala...krokem jsme šly děsnej kus, už v lese než se odbočuje k běžeckýmu areálu... už fakt nevim, jak to dělat,aby se tolik nepotila, nechci vypadat jak tyran koní...není žádný vedro, fakt nechápu....sice s dekou za půl hoďky uschla, ale stejně se bojim, že nastydne ...jen co si stoupla do boxu (byla suchá) tak se z ní začlo kouřit, no vypadala jak pekelnej kůň a zachvilku právě celá mokrá..nevim, jestli to je tim jejím kožichem zimním...no hrůza
inkana
napsal(a):
Ahoj Míšo. Tak to se těšim, až tu uzdečku uvidim...nejlépe přímo na Ferdovi Co ty? byla ses někde s Ferdou vyvenčit?
Za Gass jsem byla včera, vyrazily jsme dopoledne ven, Gass byla pěkně nadupaná, ale držela jsem ji zkrátka, dost to venku klouže, cesty v lese pořád zabordelený, takže člověk pořád překračuje a obchází popadané stromy a větve hrůza. když jsme za hodinu a půl vrátily, tak Gass jen co přišla do boxu, tak se okamžitě děsně spotila...a to jsem cválala jen jednou, a asi 3x klusala...krokem jsme šly děsnej kus, už v lese než se odbočuje k běžeckýmu areálu... už fakt nevim, jak to dělat,aby se tolik nepotila, nechci vypadat jak tyran koní...není žádný vedro, fakt nechápu....sice s dekou za půl hoďky uschla, ale stejně se bojim, že nastydne ...jen co si stoupla do boxu (byla suchá) tak se z ní začlo kouřit, no vypadala jak pekelnej kůň a zachvilku právě celá mokrá..nevim, jestli to je tim jejím kožichem zimním...no hrůza
nene nebyla bára je nemocná a ferda sám nepůjde a stejně bylo hnusně. Tohle dělá ferda také dopocuje ve stáji já to nějak moc nehrotila. Vykrokovanej byl tak sem jen přez něj hodila deku ta se nasála a pak jsem jí sundala. No ono zase venku není taková zima tak buď v poho dyštak jí přetři slámou.
michel
napsal(a):
nene nebyla bára je nemocná a ferda sám nepůjde a stejně bylo hnusně. Tohle dělá ferda také dopocuje ve stáji já to nějak moc nehrotila. Vykrokovanej byl tak sem jen přez něj hodila deku ta se nasála a pak jsem jí sundala. No ono zase venku není taková zima tak buď v poho dyštak jí přetři slámou.
ahoj holky, se omlouvam, sem nejak nestihala, sem to hodila akorat na arabky, tak tady to mate i vy...
jinak porad plati, to ze hledam ustajko teda spis pastevko kolem Jablonce.. tak kdyz si vzpomenete tak budu rada
jo jinak Jajo, jak to je tam u vas na Dlouhaku a u Dlouhaku... je tam barevnej konik jen Jack, nebo jich tam "zajimavejch" koniku je vic? Blanka S. co mi foti se me ptala jestli nevim o nejakem barevnem konikovi, ze by zajela fotit, tak jsem si vzpomela na tebe... ale aby jela do LBC z Prahy, tak to chce vic foticich "materialu" tak kdyby jste se s holkama dohodly na nejaky den, tak by urco prijela fotit
klarusa
napsal(a):
ahoj holky, se omlouvam, sem nejak nestihala, sem to hodila akorat na arabky, tak tady to mate i vy...
jinak porad plati, to ze hledam ustajko teda spis pastevko kolem Jablonce.. tak kdyz si vzpomenete tak budu rada
jo jinak Jajo, jak to je tam u vas na Dlouhaku a u Dlouhaku... je tam barevnej konik jen Jack, nebo jich tam "zajimavejch" koniku je vic? Blanka S. co mi foti se me ptala jestli nevim o nejakem barevnem konikovi, ze by zajela fotit, tak jsem si vzpomela na tebe... ale aby jela do LBC z Prahy, tak to chce vic foticich "materialu" tak kdyby jste se s holkama dohodly na nejaky den, tak by urco prijela fotit
a tady ten odkaz
http://blanchee.rajce.idnes.cz/ Satiiah_AQ_-_arabsky_plnokrevnik_2/
jinak zachvili moje zirafka bude vetsi nez ja
havj

XXX.XXX.88.108
klarusa
napsal(a):
a tady ten odkaz
http://blanchee.rajce.idnes.cz/ Satiiah_AQ_-_arabsky_plnokrevnik_2/
jinak zachvili moje zirafka bude vetsi nez ja
Ahojky Klárko, ...děkuji za nabídku k focení, určitě toho využiju, ale v zimně je málo pěkných dnů, kdy svítí sluníčko a fota by za něco stála..., tak to necháme asi na příští rok..., a v této době, je to samé bláto
strakaté kobylky jsou ve Vítkově (Chrastava), potom za kopcem u Lesnoveku je chovatelka co má pár pěkných koníků..., zrovna dneska jsem se byla juknout, byl Hubert v Lesnoveku, tak jsem toho využila se pokoukat, ... jen se musím s někým domluvit , kdo by nám půjčil ohradu na focení, ...kvůli pěknému pozadí a při té příležitosti si nafotil i svoje koně atd. ...a Blanka má moc pěkná fota, už jsem koukala...
a ty máš moc pěknou kobylku
havj
napsal(a):
Ahojky Klárko, ...děkuji za nabídku k focení, určitě toho využiju, ale v zimně je málo pěkných dnů, kdy svítí sluníčko a fota by za něco stála..., tak to necháme asi na příští rok..., a v této době, je to samé bláto
strakaté kobylky jsou ve Vítkově (Chrastava), potom za kopcem u Lesnoveku je chovatelka co má pár pěkných koníků..., zrovna dneska jsem se byla juknout, byl Hubert v Lesnoveku, tak jsem toho využila se pokoukat, ... jen se musím s někým domluvit , kdo by nám půjčil ohradu na focení, ...kvůli pěknému pozadí a při té příležitosti si nafotil i svoje koně atd. ...a Blanka má moc pěkná fota, už jsem koukala...
a ty máš moc pěknou kobylku
dekujeme dekujeme
saddlery
napsal(a):
Míšo pošli mi prosím foto uzdečky ode mě na Ferdovi. nemám jí archivovanou. dík
Kajo, Marina mi jeste neodpovedela jak dlouhe voditko, jestli delsi nez dva metry nebo dvoumetrove staci... a taky jak ma bejt siroke... ono totiz treba kabelovka ma uplne tenouckej kabel...
saddlery
napsal(a):
šak nehoří,já se vážně nenudím
tak to je fajn, ja aby jsi si nemyslel, ze jsem si to obednala, a pak na to zapomela porad na to myslim, a i s tou anglickou uzdeckou.... zbyram "material" jak bych chtela aby to vypadalo, a az prijde cas, tak kdyz by jsi chtel udelat nejakou anglickou - neanglickou uzdecku, tak se hlasim
klarusa
napsal(a):
dekujeme dekujeme
Haloo, Halooo kam jsme se ztratily?
Jak se všichni máte? A co Vaši koníci? Já mám spoustu nových fotek, ukecala jsem manžela, aby si semnou vyrazil s foťákem na vyjíždku, sice jsme došli jen na Dlouhé Mosty, ale i to je úspěch :-) Vytáhnout ho ven a pěšo je úmění Tady foto zatim z pastviny...
inkana
napsal(a):
Haloo, Halooo kam jsme se ztratily?
Jak se všichni máte? A co Vaši koníci? Já mám spoustu nových fotek, ukecala jsem manžela, aby si semnou vyrazil s foťákem na vyjíždku, sice jsme došli jen na Dlouhé Mosty, ale i to je úspěch :-) Vytáhnout ho ven a pěšo je úmění Tady foto zatim z pastviny...
A Badík
inkana
napsal(a):
A Badík
Ahojky, taky jsem si říkala ,že tu je mrtvo
Včera jsme si taky vyšli na prochajdu ... Měla jsem dovču , pěkné počasí a tak se to muselo využít... Jurášek si to užíval, když byla možnost, hodil si hajaja ...
havj
napsal(a):
Ahojky, taky jsem si říkala ,že tu je mrtvo
Včera jsme si taky vyšli na prochajdu ... Měla jsem dovču , pěkné počasí a tak se to muselo využít... Jurášek si to užíval, když byla možnost, hodil si hajaja ...
havj
napsal(a):
...honem za Jackem..
Krásný fotečky, určitě jste si to užili. Já trčim v práci, což mě trošku štve... dneska je hubert v Machníně...Míša se účastní, tak snad nám sem pak hodí dojmy a odkazy na fotečky.
Taky dám pár fot z neděle...to bylo taky ukázkové počasí, sluníčko, teplíčko...nádhera
inkana
napsal(a):
Krásný fotečky, určitě jste si to užili. Já trčim v práci, což mě trošku štve... dneska je hubert v Machníně...Míša se účastní, tak snad nám sem pak hodí dojmy a odkazy na fotečky.
Taky dám pár fot z neděle...to bylo taky ukázkové počasí, sluníčko, teplíčko...nádhera
Jedna modelka nejkrásnější
inkana
napsal(a):
Jedna modelka nejkrásnější
Aby drahý manžel neprskal, že si jen vozíme zadek, tak celou cestu zpět jsem šla pěkně po svých...byla bych ráda, aby semnou ještě někdy vyrazil, svízt nechce..ale ani za námi moc běhat...tak pěkně všichni pomalinku domů
inkana
napsal(a):
Aby drahý manžel neprskal, že si jen vozíme zadek, tak celou cestu zpět jsem šla pěkně po svých...byla bych ráda, aby semnou ještě někdy vyrazil, svízt nechce..ale ani za námi moc běhat...tak pěkně všichni pomalinku domů
Jeden můj zamilovaný pohled...
havj

XXX.XXX.88.108
inkana
napsal(a):
No s Huberty letos to bylo špatný, počasí nepřálo, ... s Jackem jsme letos nebyli ani na jednom, jen jsem s Lenkou byla na čumendě v Lesnovku, protože tam bylo dost lidiček které známe...tak Jack měl pohov pro letošek..snad příští rok......jen by to chtělo pořádat asi dřív, no..
havj
napsal(a):
No s Huberty letos to bylo špatný, počasí nepřálo, ... s Jackem jsme letos nebyli ani na jednom, jen jsem s Lenkou byla na čumendě v Lesnovku, protože tam bylo dost lidiček které známe...tak Jack měl pohov pro letošek..snad příští rok......jen by to chtělo pořádat asi dřív, no..
No já doufám, že se příští rok taky někam podívám s Gassi, měla jsem naplánovanej ten Machnínovej, ale právě to počasí tomu nepřálo a teď už by to bylo strašně na rychlo, zkoušet si přehodit práci, sehnat dopravu, pak se bát že se Gassi někde nastydne, než se dohrabem domů.. to za to nestojí.
chtělo by to huberta v půlce září, to je teplo aspoň ještě a i případný děštík se líp rozdejchává :-)
havj

XXX.XXX.88.108
inkana
napsal(a):
No já doufám, že se příští rok taky někam podívám s Gassi, měla jsem naplánovanej ten Machnínovej, ale právě to počasí tomu nepřálo a teď už by to bylo strašně na rychlo, zkoušet si přehodit práci, sehnat dopravu, pak se bát že se Gassi někde nastydne, než se dohrabem domů.. to za to nestojí.
chtělo by to huberta v půlce září, to je teplo aspoň ještě a i případný děštík se líp rozdejchává :-)
Ok , souhlasím...
inkana
napsal(a):
Jůůů, zakládám, mrkněte ještě do osmičky....
Nový rok přináší opět své poselství
-přejeme si navzájem lásku a přátelství.
Ať štěstí a zdraví provází náš každý krok,
přejem Vám úspěšný celý příští rok.
Foto: náš novoroční skok
havj
napsal(a):
Nový rok přináší opět své poselství
-přejeme si navzájem lásku a přátelství.
Ať štěstí a zdraví provází náš každý krok,
přejem Vám úspěšný celý příští rok.
Foto: náš novoroční skok
havj
napsal(a):
Jéé, fotečky, hih vypadám jak zmrzlý pako všem ostatním to moc sluší.
Taky všem přeji vše nej do nového roku a hlavně zdraví a ať koníci nezlobí a ani pánici nezlobí koníčky :-)
Jinak akce byla super, hlavně jak se Gassi na začátku tvářila, že ji chce všechno sežrat a já jí to věřila a ona si jen ze mě utahovala
havj

XXX.XXX.88.108
inkana
napsal(a):
Jéé, fotečky, hih vypadám jak zmrzlý pako všem ostatním to moc sluší.
Taky všem přeji vše nej do nového roku a hlavně zdraví a ať koníci nezlobí a ani pánici nezlobí koníčky :-)
Jinak akce byla super, hlavně jak se Gassi na začátku tvářila, že ji chce všechno sežrat a já jí to věřila a ona si jen ze mě utahovala
Zima byla, to jo, foťák vypověděl v tý zimě službu, ( a kvalita fotek nic moc) takže skoky ve dvojicích nemám alejspoň jsme se sešli v novém roce, a o to právě jde...
foto : bubák nad hlavou...
havj

XXX.XXX.88.108
havj
napsal(a):
Zima byla, to jo, foťák vypověděl v tý zimě službu, ( a kvalita fotek nic moc) takže skoky ve dvojicích nemám alejspoň jsme se sešli v novém roce, a o to právě jde...
foto : bubák nad hlavou...
A ještě dodám foto ze ZOO, ...v posledních 14 dní před koncem roku jsem tam byla třikrát..
a tato fotečka se mi moc líbí...
havj
napsal(a):
A ještě dodám foto ze ZOO, ...v posledních 14 dní před koncem roku jsem tam byla třikrát..
a tato fotečka se mi moc líbí...
Haloo, haloo...to vypadá na zimní spánek všech diskutujících.... jinak minulou neděli jsem si vzala manžílka udělat pár fotek, ale vzdali jsme to za 10 minut...děsně sněžilo, Gass neměla svůj den, mě byla zima....no celé se to nějak nevyvedlo....na aleji jsme potkali koní kamarády, tak pak Gass nechápala, kam jako jedou bez nás, jakto, že my jedem dom a pořád toužebně zírala za koníkama, hlavně Juráška žere, do toho je zamilovaná
inkana
napsal(a):
Haloo, haloo...to vypadá na zimní spánek všech diskutujících.... jinak minulou neděli jsem si vzala manžílka udělat pár fotek, ale vzdali jsme to za 10 minut...děsně sněžilo, Gass neměla svůj den, mě byla zima....no celé se to nějak nevyvedlo....na aleji jsme potkali koní kamarády, tak pak Gass nechápala, kam jako jedou bez nás, jakto, že my jedem dom a pořád toužebně zírala za koníkama, hlavně Juráška žere, do toho je zamilovaná
Ahoj holky,
pro ty co hledáte pastevní ustájení otevíráme novou stáj: Stáj Rectory nabízí až 20 ustajovacích míst na nově otevřeném pastevním ustájení. Naše pastevní zóna se nachází 4 km za známým rybníkem Barbora na Teplicku. Pastviny jsou odloučené od civilizace a koně mají naprostý klid od lidí.Přesto je zde snadno přístupná příjezdová cesta. Možnost umístění koní jen na prázdniny či na rekonvalescenci se zkušeným dozorem. Nádherné vyjížďky do okolí po nekonečných polích, propojené s koňskými turistickými stezkami směr Moldava, Německo,Dubí se zajištěným ubytování jak pro koně tak i pro lidi. Jsme součástí turistické stezky. Pastva má 15ha. V případě potřeby počasí možnost přístřešků. Velký přístřešek 6x18m. Pastviny pro hřebce jsou cca 300m od hlavní pastviny s vlastní rozlohou 3,5 ha takže nedojde k nechtěnému střetnutí s kobylami. Veterinární a kovářský dohled samozřejmostí. Plánovaná výstavba pískové jízdárny do konce léta s možností využití stájového trenéra Břeťi Růžičky. V ceně seznam jádra a doplňků dle výběru majitele, celoročně seno, neomezený přístup k senu a vodě buď z přírodního napajedla nebo z pitných zdrojů . Individuální přístup ke koním,zodpovědná péče a každý měsíc info majiteli o stavu koně, a zaslání aktuálního stavu koní + foto.V areálu možnost využití profi fotografa. Zkušené vedení stáje zaručeno.Při umístění více koní najednou sleva. Více info po telefonu. Začínáme nabírat koně na konci dubna. Piště nebo volejte na umístění koní co nejvíce dopředu. Nezávazná návštěva vítána. www.rectory.wz.cz 731 01 88 05
Cena 2000,- za všechny kategorie koní, poníci 1000,-
havj

XXX.XXX.98.171
Je tu pěkně mrtvo...
tak sem přihodím pár foeček ze sobotních závodů v Liberci..
Ahoj holky , tak mi se přidáme jsme tu nové.
Jsme z Teplic.
Havj super koník
Ahojky, taky super koně... oba tvoje ,???...a toho prostoru kolem nich ( pasviny)...
Počasí tu nanic , tak jarní foto synovce a jeho mazla,.... a letošních hříbátek...
Ahojky!
Taky se přidám, jsem z okresu Česká Lípa. Mám 3 koníky (vlastně 2,5) - 2 slezské noriky Sabinu a Vaška a poníka Piškotka.
havj: Ještě jednou moc děkuju za fotečky z vyjížďky
Nesháníte někdo z Liberce a okolí ježdění? Věděla bych o pronájmu či částečném pronájmu dvou koníků... jeden jen pro lehkého jezdce či dítě a lehčí zátěž, druhý snese i těžšího jezdce. A pokud má někdo zájem, písněte a napíšu víc, popřípadně kontakt na majitelku.
Ahoooooj u mě jsou malé změny ale jinak se máme dobře. Co hříbátko? tyjo to už je pěkně dlouho co jsem tu nebyla koukám že tu jsou příspěvky z roku 2009 toto letí
Ahoj lidičky. Koukám že to tu dneska žije Jak si ižíváte sváteční den? Já pracovně, jak jinak...ale čtvrtek a pátek je můj den konečně a pujdu za Gassičkem.
Sheril já jsem přímo z Liberce.
Míšo jak se má Chipo? A víš vlastně něco o Ferdovi? Jak si užíváš podzimní ježdění?
Red and white: Jak se mají koníci a hlavně hříbátko? Nechceš nám sem naházet nějaké fotečky?
sheril - Zdravím Prácheň, tady Manušice :-D Co by kamenem dohodil..
michel - Ahoj :-) Hříbátko roste jako z vody, těší se pevnému zdraví A co u tebe za inovace?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.145
Ahoj, no já osobně na faunu už moc nechodím, občas se sem přijdu pobavit nad "hloupostí koňáků" (neberte to prosím doslova, každej jsme nějakej, jen některý jsou jiný ) U nás změny vcelku žádný, už mám jen své koníky a nikdy už ustajovat nebudu, s lidma je to za trest. Z fríského hřebečka jsme udělali valáška, Anička mi s koníkama pomáhá a těším se na konec ledna na nové westernové sedlo na kvotrovský holky. TAk se tu mějte a ať se vám všem daří. KáŤa
inkana: Ahoj
U mě koníci v pohodě, malej už je docela velkej
Přidám teda pár foteček..
A co ty? jaké novinky?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.145
Jo snad jen ještě že baby jsou připuštěný hřebcem z Nord Ranče, tak uvidíme, co z toho na jaře bude.
coudas - také zdravím
jsme se tu dneska nějak sešli ale obvykle už sem taky moc nechodím
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.145
Sleduji tady chvíli teď jinou diskuzi, ale asi už zkončila ale to nevadí. Jo snad bude barva po Tarisovi, maj na to předpoklady, a snad se všechno za ty prachy v pohodě povede. V květnu se uvidí...
red and white :-) já už nemám Ferdu a mám chipíta je to takovej malej ďábel :-) moožná najdu i nějakou fotku a hodim jí sem. Koukej jsem dát víc fotek :-) Ať se pokocháme.
Coudas to se ti ani nedivím že kašleš na lidi :-) když to občas vidim jak to chodí u koní chce se mi zvracet :-) I když do budoucna plánuji nějakou stáj buď to to půjde a nebo ne. A nebo bych u koní ráda makala ale v okolí lib nic není :-( Jsem ráda že jsi sem přišla na tuto diskuzi :-)
Red and white: Teda hříbek roste pořádně, na té jedné fotce vypadá už skoro stejně velkej jako jeho mamina To teda zírám. Seznamuješ ho s okolím už nějak? Myslim třeba společné vyjížďky s maminou apod? Ale je to malý krasavec
Jinak nedávno jsem vzpomínala, jak se má asi Jack, jak jsem na něm jezdívala z Horní Libchavy. Ještě je tam někde vidět na pastvině? Nejlepší vyjíždky byly vždy na Slunečnou.... to je už dávná historie...tak rok 2001
JInak já sem už taky moc nechodim, většinou jen nakouknu tak 1 za měsíc....
Coudas: Krásní koníci, nechceš nám sem dát i fotku miminka, teď už tedy spíš malé slečny?
Jinak já taky plánuju v nejbližší době miminko...respektive na něm už od léta s manželem pracujem a tušim, že brzy se už musí zadařit
přikládám foto stádečka z horní pastviny...Baddy je zrovna akční
Michel - jakto že už nemáš Ferdu? kde je teť ?
inkana - Hele v Libchavě už koně nevídám, něco jsem slyšela že to zrušili a mají jen pár svých koníků u domu.. ale pastvina už dávno je prázdná.. takže nevím, jak to s koníkama vypadá, kde jsou..
Na slunečnou jezdím docela často, prostředí je tam na vyjížďky krásné a mám to kousek od domu
S malinkym pořád jezdíme, už od malička.. beru ho na volno když jedu s kobylou, ale bohužel, pomalu začíná být až moc samostatný, tak se bojím brát ho na volno směrem přez silnici, občas se totiž utrhne od kobyly a běží k ohradě za valachem a pak se zase vrátí k nám, takže už s ním jezdím jen na jednu stranu kde nemáme přez cestu žádnou silnici.. Je to pašák, mazlivej, společenskej.. zlatíčko. A ano, je opravdu hodně veliký. Už když se narodil byl to docela kus
Foto - Billy 1.den
Foto: Billy - necelé 3 měsíce
Michel - krásnej koník akorát jsou ty fotky moc malinké není toho tolik vidět
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.145
Inkana-my jsme na mmiminu "pracovali" rok, ale to se tak trochu dalo předpokládat. Tak hodně štěstí.
Čas dost letí, teď je mou náplní "chyť si svou Aničku", protože je to divoch, asi tu rychlost odkoukala od koníků. Ale je to sranda, byť se třeba na koně nedostanu jak je měsíc dlouhej, ale to mi nevadí. Chodíme na procházky, do kruhovky, na "doporučení" některých rejpalů se snažím uklízet přístřešek, abysme ho zas nemuseli na jaře uklízet bagříkem. A taky nejsem ten správnej blázen koňák, aby mimino ve 2 měsících už sedělo n akoni, to máme v plánu až bude trošku hezčeji na jaře, že už bysme mohly spolu i vyrazit. Ale koníky má ráda, ráda na ně kouká, sice jí tuhle Toňas vrazil hlavu do kočárku, tak ho vehementně odháněla, ale jinak je to pohodička.
Michel - a proč jsi Ferdu prodala? Zakládat stáj v dnešní době... no prostě už ani náhodou, nabila jsem si hubu dostatečně, což je i moje chyba samozřejmě, ale největší pohoda je s vlastníma, nikdo neotravuje, nikomu není nic potřeba zařizovat a hlavně vyhneš se následným problémům typu já jsem chtěla být kamarádka, ale ty jsi hrozná.
tak tedy nějaké fotečky ďáblíka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.145
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.145
coudas no ferda byl hodně svůj a paličák, ale úžasnej. Vůbec mě neposlouchal a nazádech mě necítil :-) No prostě dělal si co chce a já na něj byla krátká atd. tak jsem si řekla že ho zkusím dát jen tak na bazoš a uvidí se. Volalo mi hodně lidí ale vživotě bych jim ferdu neprodala až na pár vijímek. Tak jsem to nechala být nechtěla jsem ho prodat za každou cenu. Pak se ozvala jedna slečna přijela se podívat a vše se semlelo tak rychle že byla rozhodnutá já se jela podívat kde ferda bude do toho se mi naskytla nabídka na chipa kterého jsem jezdila a bylo to. Myslím že Ferda si s novou majitelkou rozumí daleko víc že ho i dokázala motivovat k různejm věcem. Někdy si říkám že to byla blbost ho prodat je mi smutno a už bych to asi nikdy neudělala. Uklidňu je mě to že se má dobře :-)
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.145
Jo to ono je někdy lepší koně prodat, když to nejde, a stane se, že si s koněm nesednem. Taky mám kobylu na jatka, ale neprodám ji, i když by mi to ušetřilo spoustu nervů, nechci, aby šla z ruky do ruky. Nesnáším lidi, který kupujou koně jednoho za druhým, jednou nevyhovuje to, pak zas to, pak zas nevyhovuje rodinná či jiná situace, nakonec se nechtějí hrabat v hnoji, protože jsou přeci na úrovni. Že je chyba jak říkáme my psovodi na druhém konci vodítka, to už těm lidem nedochází. Nechci tím ovšem říci, že to je tvůj případ.
to právě také nechci aby byl prodán dál... Ve smlouvě mám napsané že když majitel nebude chtít koně tak se musí ozvat nejprve mě jestli o koně mám zájem ať se děje co se děje. Určitě bych se koně nezbavila protože je třeba nějak nemocný nebo tak. Na to bych neměla náturu. Ono takhle Ferda měl jít na jatka od první ho majitele řekl jestli ho nechci takže jde na jatka vždy jsem koně chtěla tak jsem si ho vzala. Moc jsem o koních v té době nic moc nevěděla ale ve stáji jsem měla super holky které mi pomáhaly. Zavolal se vet. kovář atd. aby jsme věděli jak na tom Ferda je. Kdybych tenkrát přemyšlela o tom že si koupím koně tak by to určitě ferda nebyl :-) Určitě bych si vybírala a zkusila ty koně, ale semlelo se to takhlen náhodně tak proč tomu koni nezachránit život. Třeba by na konec nešel do sálámu ale kdo ví
coudas: Malá je nádherná!!! Doufám, že budu mít brzy podobnou krásnou holčičku. Já jak vidim někde kočárek, tak se do něj hned koukám...asi občas vypadám, jak když ho chci ukrást i s dítětem...aspoň podle pohledů mamin od dětiček v kočárcích. Jsem hruzná, děsně semnou ty mateřský pudy mávaj Jinak u nás to s výrobou miminka taky není úplně snadné....hodně let jsem jedla antikoncepci a úplně se mi zaseklo tělo...jsem ovulovala poprve v říjnu od začátku července, kdy jsem vysadila.... Ale teď když už je ovu, tak věřim do v příštím cyklu do toho vlítnu. Manžel mě už v létě vybavil velkým množstvím ovulačních a těhotenských testů.....ještě je budu prodávat, to nestačim vypotřebovat snad ani
Ale hodně mi pomohl kontryhelový čaj na to srovnání těla po vysazení anti. A jak se říká, hlavně pozitivně myslet a všechno nakonec bude....
Tak hlavně ať je malá Anička pořád stejný dáblík běhací akční děti jsou nejlepší i když to musí být pěkný záhul pro rodiče. Jinak taky nebudu svoje dítě cpát na koně hned....vezmu ho před sebe, až když o to projeví zájem. Ale do stáje si ho brát budu, taky asi budu muset provozovat spaní v kočárku před jízdárnou za hezkých dnů...s hlídáním to asi nebudu mít buhví jaké....ale pevně věřim, že miminko a koně jde dohromady. I když koníka budu muset na ježdění šidit. Ale s tim počítám. Hold budu taky provozovat procházky na ruce, očas jen podrbání poňufání, vyčištění a šup zpět na pastvinu...ale co by člověk pro dítě neudělal a kůň to v klidu na pastvě se svejma kámošema přežije vždycky a i rád dle mě. Krom toho Gassi nemá jen mě, ale taky svoje majitele.
Míšo musíme se někdy nějak domluvit, ale to víš, já trčim pořád v práci, Pavel trčí pořád v práci... a na to focení to chce pěkný světlo....nejlépe zataženo... a někde z dálky z mraků vykukující sluníčko...takové to mekké světlo...kdy nejsou výrazné stíny, ale hezky se ostří, barvy jsou jasné....no ty to znáš líp jak já...špatně se něco plánuje dopředu. A jak to teď máš s prací? Či školou? A co Olda? Pořád spolu?
Red and white: Billy je fakt krásnej hřebeček a obřík Má tatínka toho painta z Fojtky že? jestli si to dobře pamatuju...jak ten je velkej? Já o něm jen vim, že byl v Český Lípě na westernovým výcviku u Koudelky na Ladech...viděla jsem pár fotek na jeho stránkách...
Dole na foto Baddy....jak si hezky vykračuje...jeden z koníků k částečnému pronájmu
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.83.145
Inkana - já jsem na tom byla stejně, a nejvíce mi pomohla asi GS mamavit či jak se to jmenovalo, do měsíce to bylo hotový . A ano, je třeba pozitivně myslet, mně bohužel moc nepřidali "úžasné kamarádky", které bohužel koně a mimi s manželem či přítelem nedokázaly skloubit dohromady, takže já jsem prostě taky nemohla, když nemohly ony, ale manžel mně podržel, najednou bylo jaro, hned lepší nálada a bylo to. Až bubdeš mít u jízdárny spící miminko v kočákru dej si pozor na nikdy nespící chytré lidi, aby ti taky nevyhrožovali sociálkou, že si vozíš prdel na koni a chudák miminko s tebou musí být na pastvině. Ale tak to jsou jen střípky minulosti
Teď už jsem se rozhádala se všema tak, že si mně nikdo nevšímá a je mi fajn
Míšo, ono důležitý je, že jsi trefila na dobrýho člověka a že jsi se mohla jet podívat, kde koník bude. Já jsem chtěla taky frísáka prodat, je mi k ničemu (i když černýho koně jsem chtěla od malička) ale nikdo ho za ty prachy nechtěl a když už, tak na splátky a kdž jsem se chtěla přijet podívat, kde bude, tak si to hned rozmysleli. No jo.
Tak hlavně že se koníci mají dobře, sice jim počas moc nepřeje, ale ono co bysme chtěli, do půlky listopadu takový teplo....
Přeji pěkný den. Káťa
Ahojky severočešky, nepomohly by jste mi rozšířit databázi?
http://potomstvo.webnode.cz
Předem dík