Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.5.2006 13:14

Ahoj, nevíte někdo co je to za plemeno? Diky

12.5.2006 13:20

aisek20 napsal(a):

Řekla bych,že to je Fjord

12.5.2006 13:22

saja napsal(a):

Zdá se mi že to má úhoří pruh, takže se přikláním k Fjordovi

12.5.2006 13:23

saja napsal(a):

Ona je ale podstatně vyšší než fjord a má malou hlavu.

12.5.2006 13:24

m i s i c k a napsal(a):
Zdá se mi že to má úhoří pruh, takže se přikláním k Fjordovi

Ale proč takové zbarvení?

12.5.2006 13:28

aisek20 napsal(a):
Ona je ale podstatně vyšší než fjord a má malou hlavu.

No Fjordík tam bude určitě. Nejpíš pokřížený s Huculem nebo vzhledem k výšce ČT, popř nějaký lehčí chlaďásek. Toť můj odhad

12.5.2006 13:37

cody napsal(a):
No Fjordík tam bude určitě. Nejpíš pokřížený s Huculem nebo vzhledem k výšce ČT, popř nějaký lehčí chlaďásek. Toť můj odhad

Jo nö. To mě nenapadlo, ale jak se na něj tak líp koukám, tak by to mohl být kříženec toho Fjorda a chlad'ase. Norika třeba. alë je hezký

12.5.2006 14:21

m i s i c k a napsal(a):
Jo nö. To mě nenapadlo, ale jak se na něj tak líp koukám, tak by to mohl být kříženec toho Fjorda a chlad'ase. Norika třeba. alë je hezký

Já bych řekla hucul x fjord Ale nevím,no...

12.5.2006 14:44

aisek20 napsal(a):

Přikláním se k fjord x chlaďas

12.5.2006 16:25

jprohazka napsal(a):
Přikláním se k fjord x chlaďas

JA tam vlevo v rohu vidim nějakýho fjorda, tak bych takyřekla že to bude fjord*chladas(má takový chladnokrevný nohy)

12.5.2006 22:10

aisek20 napsal(a):

Čistokrevný fjord to určitě není,fjordi maji hřívu ohraničenou bílou,ten ji nemá vůbec,mohl by to být exmoortský pony.a nebo něco mixnutého s norikem,ale myslím že s fjordem to moc společného nemá.můj názor!

12.5.2006 22:52

klawdie napsal(a):
Čistokrevný fjord to určitě není,fjordi maji hřívu ohraničenou bílou,ten ji nemá vůbec,mohl by to být exmoortský pony.a nebo něco mixnutého s norikem,ale myslím že s fjordem to moc společného nemá.můj názor!

Zdá se mi, že je velmi podobný Převalskému koni.Fjorda tam nevidím.

13.5.2006 08:31

sonet napsal(a):
Zdá se mi, že je velmi podobný Převalskému koni.Fjorda tam nevidím.

No exmorský pony či kůň převalského, kde by se tu ti vzaly???????????? To je dost nereálné!

13.5.2006 09:04

microfon napsal(a):
No exmorský pony či kůň převalského, kde by se tu ti vzaly???????????? To je dost nereálné!

Převaláci jsou u nás i v soukromém chovu, jak jsem se dozvěděla z věstníku ZOO Brno.

13.5.2006 11:27

pegaska napsal(a):
Převaláci jsou u nás i v soukromém chovu, jak jsem se dozvěděla z věstníku ZOO Brno.

Převaláci jsou i ve Slatiňanech a myslím že nějaký kříženec není nemožný.

13.5.2006 14:56

sonet napsal(a):
Převaláci jsou i ve Slatiňanech a myslím že nějaký kříženec není nemožný.

kůň převalského-porovnání

13.5.2006 16:26

syndygirl napsal(a):
kůň převalského-porovnání

Jiní představitelé plemene Przewalski

13.5.2006 16:29

sonet napsal(a):
Jiní představitelé plemene Przewalski

a z Pražské ZOO

13.5.2006 16:30

sonet napsal(a):
a z Pražské ZOO

Neříkám, že to musí být kříženec Převaláka, ale určitá podoba tam je

14.5.2006 17:52

sonet napsal(a):
Neříkám, že to musí být kříženec Převaláka, ale určitá podoba tam je

Ja v tom vidim Hucul x Převalák

14.5.2006 18:04

monca1112 napsal(a):

přikláním se k variantě huculXpřevalák jednoho převaláka znám, má ho jedna holka v severních čechách někde poblíž chomutova, jezdí s nim i parkury, vypadá skoro stejně jako tuten

14.5.2006 18:13

monca1112 napsal(a):

A myslíte si,že by si někdo nechal jen tak obskočit kobylu převaláka já nevím čím(třeba Praha nebo chov ve Slatiňanech) a pak řekli,jé sorry my jsme je neuhlídali,takže se narodil nějaký kříženec asi by to tamní chovatele stálo místo,vzpamatujte se!Nebo,že by se přiživovali v těchto místech skoky převaláků na kobyly jiného plemene??Skoukněte články v Já mám koně,o fjorlingovi,nebo křížencích fjorda s ostatními koňmi.

14.5.2006 19:55

jprohazka napsal(a):
A myslíte si,že by si někdo nechal jen tak obskočit kobylu převaláka já nevím čím(třeba Praha nebo chov ve Slatiňanech) a pak řekli,jé sorry my jsme je neuhlídali,takže se narodil nějaký kříženec asi by to tamní chovatele stálo místo,vzpamatujte se!Nebo,že by se přiživovali v těchto místech skoky převaláků na kobyly jiného plemene??Skoukněte články v Já mám koně,o fjorlingovi,nebo křížencích fjorda s ostatními koňmi.

hale nerozčiluj se, podle mě to sem bylo daný aby se tady diskutovalo, tak nevim co se tady nervuješ, prostě má každej právo na svůj názor a i kdyby se to narodilo skřížením fjorda s něčim, tak ti někdo může říct že mu to připomíná nějaký jiný plemeno je to prostě jenom jeho názor a je dobře, že ho umí vyjídřit!

14.5.2006 20:14

aisek20 napsal(a):

Podle mého to je:
barvou, a stavbou těla je to převalák - všiměte si nápadného krku a silných nohou, křížený s těžkým koněm (matka chlaďák) taťka převalaák, a taky tam je drobed forda
můj názor:-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík