sonet
napsal(a):
Převaláci jsou i ve Slatiňanech a myslím že nějaký kříženec není nemožný.
kůň převalského-porovnání
syndygirl
napsal(a):
kůň převalského-porovnání
Jiní představitelé plemene Przewalski
sonet
napsal(a):
Jiní představitelé plemene Przewalski
a z Pražské ZOO
monca1112
napsal(a):
Ja v tom vidim Hucul x Převalák
A myslíte si,že by si někdo nechal jen tak obskočit kobylu převaláka já nevím čím(třeba Praha nebo chov ve Slatiňanech) a pak řekli,jé sorry my jsme je neuhlídali,takže se narodil nějaký kříženec asi by to tamní chovatele stálo místo,vzpamatujte se!Nebo,že by se přiživovali v těchto místech skoky převaláků na kobyly jiného plemene??Skoukněte články v Já mám koně,o fjorlingovi,nebo křížencích fjorda s ostatními koňmi.
jprohazka
napsal(a):
A myslíte si,že by si někdo nechal jen tak obskočit kobylu převaláka já nevím čím(třeba Praha nebo chov ve Slatiňanech) a pak řekli,jé sorry my jsme je neuhlídali,takže se narodil nějaký kříženec asi by to tamní chovatele stálo místo,vzpamatujte se!Nebo,že by se přiživovali v těchto místech skoky převaláků na kobyly jiného plemene??Skoukněte články v Já mám koně,o fjorlingovi,nebo křížencích fjorda s ostatními koňmi.
hale nerozčiluj se, podle mě to sem bylo daný aby se tady diskutovalo, tak nevim co se tady nervuješ, prostě má každej právo na svůj názor a i kdyby se to narodilo skřížením fjorda s něčim, tak ti někdo může říct že mu to připomíná nějaký jiný plemeno je to prostě jenom jeho názor a je dobře, že ho umí vyjídřit!