Ahojík... Pochlubte se svými plňásky ať můžu porovnávat. Ale svoje fotky budu mít až později.
Zatím jen z netu...
zazika
napsal(a):
Ahojík... Pochlubte se svými plňásky ať můžu porovnávat. Ale svoje fotky budu mít až později.
Zatím jen z netu...
Kamarádčin valášek A 1/1
sonet
napsal(a):
KENTAUR A1/1 19 let
Dobromysl..
Prodán neznámo kam..
Byla to moje láááska rezatáá
princezna
napsal(a):
Dobromysl..
Prodán neznámo kam..
Byla to moje láááska rezatáá
Můžu to kazit já v sedle?? jiná neníí
princezna
napsal(a):
Můžu to kazit já v sedle?? jiná neníí
A ještě Pětinoha > alias Péťa
Taky prodán pryč..Na fotce s mojí kámoškou
ijík

princezna
napsal(a):
A ještě Pětinoha > alias Péťa
Taky prodán pryč..Na fotce s mojí kámoškou
Ahoj viděli jsme toho koníka (Pětinohu) vyjít ve větstníku a strašně nás zaujalo jeho jméno, nemohla bys sem dát ještě nějaké jeho fotečky?
Díky
Je to super jméno
No obrázku Show Must Go On
ijík
napsal(a):
Ahoj viděli jsme toho koníka (Pětinohu) vyjít ve větstníku a strašně nás zaujalo jeho jméno, nemohla bys sem dát ještě nějaké jeho fotečky?
Díky
Je to super jméno
No obrázku Show Must Go On
Veselá Medvědice
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Ketlínka
Keťa při rozhovoru pro ČT, po svém druhém vítězství v Ceně prezidenta rep.
ijík

asteka
napsal(a):
a poslední
Ahoj nekupovali jste si ji od Romany z Beňova? Já jen že bych chtěla vidět nějaké fotečky, kobylku jsem znala. jak se má? Díky
ijík
napsal(a):
Ahoj nekupovali jste si ji od Romany z Beňova? Já jen že bych chtěla vidět nějaké fotečky, kobylku jsem znala. jak se má? Díky
Ano vzaly jsme si ji od pani Romany.Fotky už jsem paní poslala a jsem s ní ve spojení.Astéka je ta nejhodnější a nejmilejší kobylka na světě.Je vidět že byla u jednoho majitele který ji miloval a neubližoval.Nikdy bych nedovolila aby se jí něco stalo ,někdo jí ubližoval a tak.Mám ji jako jediného koníka chodíme všude i po chodníkách a doprovází nás má fenka Becckye.Za astinu jsem pani moc vděčná a navždy jí budu dlužná že jsem si ji mohla vzít a strávit s ní její stáří.Opravdu je to naše holčička chodí za námi jako pejsek v pohodě sveze i malého 3roky ví co si s kým může dovolit.O výkendech chodíme do vedlejší vesnice navštívit ještě jednu kobylku astéky kamarádku nejprve k ní nechtěla když se zkamarádili tak jsem ji nechala s klisničkou ve výběhu a šla si dát kafe s majitelem ely.No ale astéka se asi bála že ji tam nechám a pochvíli stála u dveří u baráku a čekala na mě.Je to opravdu náš miláček.Kdyžtak mi dejte mail a já vám taky pošlu ještě nějaké fotky...S pozdravem Bea,Astéka a NAŠE VELKÁ SMEČKA
Uživatel s deaktivovaným účtem

zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Absent a já
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Absent a já
Korrika - valach A1/1
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Tak tohle je moje 7 letá plňačka Via Vera. Tatínek je Monarch a mamča Vectra po Harlow. Janíík.
janiik
napsal(a):
Tak tohle je moje 7 letá plňačka Via Vera. Tatínek je Monarch a mamča Vectra po Harlow. Janíík.
Jmenuji se Mervin
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Selik (v sobotu mu bylo 18 ) Tatínek Fallada, mamina Sybilla
(a prosím žádný připomínky k tomu jestli chodí po předku nebo tak ju? Já se snažím!)
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
A Selik ještě jednou =)
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Vista Point 6l
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Var 12 l
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Value 6l
jury
napsal(a):
Value 6l
Pro ijik
Ahojky.trošku jsem to nepochopila,kde že jste ho viděli? No jako fotečky mám jen s tou holčinou,jinak samotný ne,ale hodím je sem
Tak zatím a dyžtak se ozvi Mám icq : 326 712 072
Tak zatíím
sadzi saj

princezna
napsal(a):
Pro ijik
Ahojky.trošku jsem to nepochopila,kde že jste ho viděli? No jako fotečky mám jen s tou holčinou,jinak samotný ne,ale hodím je sem
Tak zatíím
Jestli to nevadí tady jsou fotečky mé kobylky, která má v sobě ze 75 % plňase.
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Jestli to nevadí tady jsou fotečky mé kobylky, která má v sobě ze 75 % plňase.
.......a ještě v pohybu.........
sadzi saj
napsal(a):
.......a ještě v pohybu.........
Sagar 5-ti letý hřebec
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Nivola
ijík

princezna
napsal(a):
Pro ijik
Tak zatíím
Ahoj já to asi blbě napsala, viděli jsme jeho jméno napsané ve věstníku -časopis vydávající Jockey Clubem - a tam byl uveden ve změnách majitele, má takové super jméno a tak nás zajímalo jak vypadá, je pěknej tak nějak jsem si ho představovala.
janiik
napsal(a):
Ahojky! můžu se zeptat jáká je povahově? znám po Harlowovi jednoho valáška a má trošku problémy z nervičkama - prostě je nervák! jenže je to pravděpodobně velmi uzpůsobeno jeho minulostí! naštěstí je už v dobrých rukách!tak pisni kdyžtak
ijík
napsal(a):
Ahoj já to asi blbě napsala, viděli jsme jeho jméno napsané ve věstníku -časopis vydávající Jockey Clubem - a tam byl uveden ve změnách majitele, má takové super jméno a tak nás zajímalo jak vypadá, je pěknej tak nějak jsem si ho představovala.
Pro Iijík :
Jo takhle No já jsem to taky blbě pochopila..
..
Bylo mi hrozně líto,že ho prodali..Byl to perfekntí koníček.
kiwi
napsal(a):
tak mi to skočilo jinam je to příspěvěk k té nádherné 7 leté šimle Via Vera
Pro KIWI k příspěvku z 21.5. :
Omlouvám se, že jsem ti neodpověděla, ale nějak jsem zrovna nebyla na netu a tvojí otázku jsem nezaregistrovala. Až teď. Ale ty už všechno o mé Via Veře víš z diskuse na Equichannelu, tak ti sem jen přihodím fotku, jak krásně vybělujeme...Janíík
janiik
napsal(a):
Pro KIWI k příspěvku z 21.5. :
Omlouvám se, že jsem ti neodpověděla, ale nějak jsem zrovna nebyla na netu a tvojí otázku jsem nezaregistrovala. Až teď. Ale ty už všechno o mé Via Veře víš z diskuse na Equichannelu, tak ti sem jen přihodím fotku, jak krásně vybělujeme...Janíík
A ještě jedna.
svatka
napsal(a):
Mám, i když nevím, jestli právě v tomto počítači.
tak mám:)
svatka
napsal(a):
Zase Nivola
svatka
napsal(a):
Nivola
lanika
napsal(a):
United
Přidávám plňáska mojí kamarádky, je mu 15 let, jmenuje se Ivanhoe.
janovotna
napsal(a):
Přidávám plňáska mojí kamarádky, je mu 15 let, jmenuje se Ivanhoe.
A znovu United, tentokrát z dob, kdy ještě běhala (foto:Zenon Kisza)
lanika
napsal(a):
A znovu United, tentokrát z dob, kdy ještě běhala (foto:Zenon Kisza)
Laniko tak já se přidám: United
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Vesmit - z Versail po Meandr,tatik Manhattan Project....rok behal ted uz jen skace jako perko...letos L a S
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Tak toto je Sálava...moc na plňáska nevypadá ale je to:)
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
A ještě jednou Saly...
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Janina, 15 let
misulinka
napsal(a):
Janina, 15 let
Kobča mé kamarádky, Sillars Sandpiper (IRL), babuška, 19 let.
doga

janovotna
napsal(a):
Kobča mé kamarádky, Sillars Sandpiper (IRL), babuška, 19 let.
já posílám klisnu Amandu ze stáje steally
doga
napsal(a):
já posílám klisnu Amandu ze stáje steally
Přidávám ještě KENTAURA- 19 let (byl tu už někde na začátku)..tady je pod sedlem;o)
majta
napsal(a):
Přidávám ještě KENTAURA- 19 let (byl tu už někde na začátku)..tady je pod sedlem;o)
a ještě pózička;o)
satix

zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
buggyna

satix
napsal(a):
www.absent.websnadno.cz
neznáte někdo tohodle koníka???Měla by to být klisna z německýho chovu,ale zapoměla sem jméno a strašně sem se do mí zaláskovala.Toto je focený minulý rok,to jí myslim byly 3
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
Tak přidávám moje dvě zlaté kobylky:
Lavena(Big Walt(USA)-Libena)*91 - téhle dámě vděčím za mnoho...
zazika
napsal(a):
Zatím jen z netu...
a Věrná (IRE) (Perugino(USA)-Widama)*99