Kdy u vasich hřebecků sestouply varlata,mate nekdo vnitřnaka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.10.2009 15:46
cookie

XXX.XXX.252.242

tak jsem dnes prohmatala meho 7mi mesícního hrebecka a zjistila jsem ze kulky nejsou tam kde maji byt.jednu jsem nahmatla jiste u druhe si nejsem jista.mate stím nekdo zkusenost?nedokazu to spravne popsat,ty odborne terminy mi delaji problem.pripada mi ze jsou moc ve predu,a ne vzadu v pytliku tam kde maji byt.jelikoz kastrovat nebudu tak me zajima jake muze mit problemy pokud nesestoupí tam kam mají.mluvila jsem s vetem,prijede mi to okouknout,trosku me uklidnil ale rada bych vedela vic.pokud mate nekdo vnitrnaka jak se chova?ma s tim nejaké problemy?diky za rady

28.10.2009 16:54
janulka

XXX.XXX.72.143

cookie napsal(a):
tak jsem dnes prohmatala meho 7mi mesícního hrebecka a zjistila jsem ze kulky nejsou tam kde maji byt.jednu jsem nahmatla jiste u druhe si nejsem jista.mate stím nekdo zkusenost?nedokazu to spravne popsat,ty odborne terminy mi delaji problem.pripada mi ze jsou moc ve predu,a ne vzadu v pytliku tam kde maji byt.jelikoz kastrovat nebudu tak me zajima jake muze mit problemy pokud nesestoupí tam kam mají.mluvila jsem s vetem,prijede mi to okouknout,trosku me uklidnil ale rada bych vedela vic.pokud mate nekdo vnitrnaka jak se chova?ma s tim nejaké problemy?diky za rady

Já mám hřebečky tři - dva hřebečky rok a půl - jeden měl obě varlata sestouplá zhruba v roce, druhý je ještě dodnes má sestouplá jen mírně - někdy jsou hmatatelná víc, někdy míň. Taky jsem se bála, že bude vnitřňák, ale doktor si sahal a říkal, že mu ještě sestoupí, že má čas do dvou let. Pak mám ještě jednoho, letošního, ten má ani ne 5 měsíců a varlata má obě
Takže v klidu, je to individuální

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.10.2009 17:57
Uživatel s deaktivovaným účtem

cookie napsal(a):

mojmu zostupili niekedy po roku, takze by som bola v klude. vnutraka sme mali v stajni, bol taky dost hlasny, dost silny zrebec(na druhej strane, mame momentalne "normalneho" a je dost podobny). obecne sa hovori, ze tym, ze je jeden semennik vnutri, vo vyssej teplote, je tak vacsia tvorba hormonov a s tym spojene typicke prejavy. a najma, ze moze dojst k rakovine.

28.10.2009 18:01
cheyenne

XXX.XXX.148.156

cookie napsal(a):

Mýmu koňovi sestoupila druhá kulka ve dvou letech, v roce a pul ji vet nahmátnul v třísle. Určitě je ještě čas. Říká se, že jirčáci bývají agresivnější, ale to nemužu posoudit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík