Ahojte, tak doufam ze neva ze zalozim novy tema,uz je tam toho jaksi moc:-) Vite nekdo v kolik to vubec zacina v tech Prusinovicich?V kolik budete vyjiždět?mi vam s terkou budem dělat televizni štab
supnu sem nejaky fotečky z o5 vydařene vyjiždky do Tučína(teda doufam ze ste cestu z5 zvladli v pohode!?
sierg
napsal(a):
Ahojte, tak doufam ze neva ze zalozim novy tema,uz je tam toho jaksi moc:-) Vite nekdo v kolik to vubec zacina v tech Prusinovicich?V kolik budete vyjiždět?mi vam s terkou budem dělat televizni štab
supnu sem nejaky fotečky z o5 vydařene vyjiždky do Tučína(teda doufam ze ste cestu z5 zvladli v pohode!?
musim uznat že je Marťa moc šikovna a s Kamčou jim to šlape
sierg
napsal(a):
musim uznat že je Marťa moc šikovna a s Kamčou jim to šlape
a Sonča po dlouhe době nas skokem
sierg
napsal(a):
a Sonča po dlouhe době nas skokem
a zas to společné pozováni
musim se to naucit davat na to rajce at mate vsecky fotecky
sonisak
napsal(a):
Veru krásný fotky!
ej to by mě taky zajímalo v kolik ten hubert začíná,at vim,kdy vyrazit
posouvám,je tu nějak mrtvo...
sonisak
napsal(a):
posouvám,je tu nějak mrtvo...
Tak teda ultrazvuk potvrdil hříbka
A jedna jak se dívá bobeček malinkej.
medi
napsal(a):
Tery na pravo, ten velkej bílej flek, je to pěkně vidět je to bílá hlavička a jdou na ní vidět nozdry a očičko.
andri,uz ho tam taky vidim prdolku malyho
tak fotecka ze dneska
medi
napsal(a):
Tak co holky jak je po vcerejsku?? Já hlásím že nejsem zcela ve své kůži
To zase byla akce no fuj! - a ne toz dalo se to. Jo a samozrejme me boli za krkem jako prase!
tak to mne je po včerejšku nádherne. jako asi to bude tím že jsem zmizla ale tak brutálne mne rozbolela hlava že bych se už stejne nebavila.
kajka
napsal(a):
tak to mne je po včerejšku nádherne. jako asi to bude tím že jsem zmizla ale tak brutálne mne rozbolela hlava že bych se už stejne nebavila.
Hej andri, ani se ti nedivím, že tě bolí za krkem,hej ale akce dobra, jeste ze nas tam nakonec propasoval
..ale musim rict, že také nejsem ve své kůži, jeste ze tu byla mala viki a neco pres hodinu jsem mela prochazku na čerstvím vzduchu:D:D..
ale jsem rada,ze jsem v tu půl 3tak sla dom..
terca
napsal(a):
Hej andri, ani se ti nedivím, že tě bolí za krkem,hej ale akce dobra, jeste ze nas tam nakonec propasoval
..ale musim rict, že také nejsem ve své kůži, jeste ze tu byla mala viki a neco pres hodinu jsem mela prochazku na čerstvím vzduchu:D:D..
ale jsem rada,ze jsem v tu půl 3tak sla dom..
nj Andri oni nic nevydrzijou, ne jak mi co dou ze zabavy rovnou krmit ze?
Soni ty co?jak si to zvladla v praci?
Teri tak fotecku napravim
sierg
napsal(a):
nj Andri oni nic nevydrzijou, ne jak mi co dou ze zabavy rovnou krmit ze?
Soni ty co?jak si to zvladla v praci?
Teri tak fotecku napravim
čauvec! ej v práci sem do do půl 3 celkem zvládala,ale pak přišla jrize a já dělala se zavřenýma očima,no hnus,eště že mě holky budili
Vy ste byly na těch kosovcich bebo na soudě v Prusinovicích?? Veru už chápu co na panu Pepíčkovi vidíte
sonisak
napsal(a):
čauvec! ej v práci sem do do půl 3 celkem zvládala,ale pak přišla jrize a já dělala se zavřenýma očima,no hnus,eště že mě holky budili
Vy ste byly na těch kosovcich bebo na soudě v Prusinovicích?? Veru už chápu co na panu Pepíčkovi vidíte
hej soni!tak nevim esi mam rict ze je to blbi ze uz si na to tak prisla,ptz tak mam zas o sanci min
ale JK GRACIE Dřevohostice by mohl založit fun club P.P.
medi
napsal(a):
no jo Veru, hlavne ze fun club
doufám že pan Pepíček nechodí na faunu...
Toxíček spinká ve slámě
sonisak
napsal(a):
doufám že pan Pepíček nechodí na faunu...
Toxíček spinká ve slámě
Ahoj holky-Domaželice zdraví Dřevohostice.Nedávno jsem si nechala celkem levně ušít od kámošky deku a tak jsem si říkala,že kdyby jste měli zájem,dám vám kontakt.Dala jsem si ušít podšitou nepromokavou.Ale ušije jakou koliv podle přání.Cena ušití je 400+materiál(podle dohody jaký)říkala,že na tu moji tak do 300,ale já si mat.dala svůj.Spodní flees jsem koupila na euru za 120+kousek deky a vrchní nepromok.jsem náhodou měla doma.Při šití nad 5dek,je sleva za šití 350. čauky Monika
monikami
napsal(a):
Ahoj holky-Domaželice zdraví Dřevohostice.Nedávno jsem si nechala celkem levně ušít od kámošky deku a tak jsem si říkala,že kdyby jste měli zájem,dám vám kontakt.Dala jsem si ušít podšitou nepromokavou.Ale ušije jakou koliv podle přání.Cena ušití je 400+materiál(podle dohody jaký)říkala,že na tu moji tak do 300,ale já si mat.dala svůj.Spodní flees jsem koupila na euru za 120+kousek deky a vrchní nepromok.jsem náhodou měla doma.Při šití nad 5dek,je sleva za šití 350. čauky Monika
deka
monikami
napsal(a):
Já právě začala,kobylu mám starší a březí a to počasí.....
email: D.belina@seznam.cz
tak jsme se byli popdívat s konikama na pastviny a mooooooooooooc se jim tam líbilo
kajka
napsal(a):
tak jsme se byli popdívat s konikama na pastviny a mooooooooooooc se jim tam líbilo
ještě jedna
terca
napsal(a):
Jaj hustý..hej musíme se na nekdy domluvit a vzat tam vsecky ořea všecky psi,jak mali-tak velky..to bude panečku tanec
taky uz chcu vypustit oře na pastvinu.... at se vyřádí
foto z lonskýho roku
sonisak
napsal(a):
taky uz chcu vypustit oře na pastvinu.... at se vyřádí
foto z lonskýho roku
terca
napsal(a):
Hej veru,tak to mas recht,mi to taky vůbec nevadí:D-nebo by se mohlo založit opět nové téma
V kolik mam zítra přijet jestli v 11... bo ve 2 blbé spoje a jak jste se dneska měli na vyjížďce??
co?
Jinak na fotce je Tárka(Kůň na ktrém jsme jezdila) a moje sestra
sendymartinka
napsal(a):
V kolik mam zítra přijet jestli v 11... bo ve 2 blbé spoje a jak jste se dneska měli na vyjížďce??
co?
jee ta je nadherna,tak uz se ani nedivim ze rikas bjutynkovi a greisynce ponicihej holky fakt se jaksi propadame!!!marti hod sem fotecku tarusky v ruzoveeeeeeee
sierg
napsal(a):
jee ta je nadherna,tak uz se ani nedivim ze rikas bjutynkovi a greisynce ponicihej holky fakt se jaksi propadame!!!marti hod sem fotecku tarusky v ruzoveeeeeeee
Růžová ale nic moc foto:-) jinak já a tárka + ančee jiskra
sendymartinka
napsal(a):
Růžová ale nic moc foto:-) jinak já a tárka + ančee jiskra
kdysi venku
sendymartinka
napsal(a):
co?
Tárka je moc hezká!
medi
napsal(a):
Tak co holky jak je po vcerejsku?? Já hlásím že nejsem zcela ve své kůži
To zase byla akce no fuj! - a ne toz dalo se to. Jo a samozrejme me boli za krkem jako prase!
Ale ale co to vidím, koníci řádili ve velkým v ohradě? A chtělo se jim pak vůbec dom??
ijik
napsal(a):
Ale ale co to vidím, koníci řádili ve velkým v ohradě? A chtělo se jim pak vůbec dom??
Jj řádili:)No myslím, že nechtělo. Teda Sagovi určo ne, ptž se nechtěl nechat chytit
medi
napsal(a):
takovy krásný pastviny co bych za ne dala, bylo to dobrý aj tu Skimču jsem nakoonec pustila, jsem si řikala že mě jinak asi koníci převálcujou, nebo aspon Skimuška
Holkyyyy, kam to padáte do hlubiny? U vás se nic neděje či co????
Verčo? V jakým programu si upravuješ videa, teda jestli to není tajný. Uvažuju že taky něco hodím na net, tak přemýšlím v čem si to upravím. Díky za odpověď
ijik
napsal(a):
Verčo? V jakým programu si upravuješ videa, teda jestli to není tajný. Uvažuju že taky něco hodím na net, tak přemýšlím v čem si to upravím. Díky za odpověď
ted mam program pinacle studio 12, shanela sem ho a stal 2 000,ale nejakej chlap mi ho poslal za 500,prej se neda stahnout z netu,ale nedavno mi rikal kamos ze uz je na netu.ale nevim...muzu ti to cd pujcit jestli chces.jinak driv sem to delala ve windows movie maker, ma to kazdej windows xp,ten pinacle je prej profesionálnejsi,ale na moje upravovani staci i ten maker,jiny funkce stejne nevyuzivam...
omlouvam se ze jsem se porad nedostala k tomu videu z marianova
sierg
napsal(a):
ted mam program pinacle studio 12, shanela sem ho a stal 2 000,ale nejakej chlap mi ho poslal za 500,prej se neda stahnout z netu,ale nedavno mi rikal kamos ze uz je na netu.ale nevim...muzu ti to cd pujcit jestli chces.jinak driv sem to delala ve windows movie maker, ma to kazdej windows xp,ten pinacle je prej profesionálnejsi,ale na moje upravovani staci i ten maker,jiny funkce stejne nevyuzivam...
To neva, já si počkám a díky za odpověď, zkouknu co je na netu a určo vyberu i odtama.
sierg
napsal(a):
Zdarte. Veru tak si doma projížďím fotky a našla jsem jednu s pepinem - ten kocour černobílej a prostě vám ju semka musím hodit
sierg
napsal(a):
hej decka toz jmi se fakt propadame do neznama
tož at se nepropadnem nejaké foto z Rouskýho huberta...
sonisak
napsal(a):
tož at se nepropadnem nejaké foto z Rouskýho huberta...
sonisak
napsal(a):
náš kočár...
a ještě holky s trhačema pod bundou...
medi
napsal(a):
Posouvám!
Dneska supeer vyjíždka, už se těším na zítřejší!
posuvám
medi
napsal(a):
Tady to nějak padá ne??
......................................
ijik
napsal(a):
Ahoj Soni tak to zachraňuješ jen ty??
jj Věruš,už to tak vypadá
ijik
napsal(a):
Koukám malé sedlo sluší. A jak vlastně už se někdo ukázal, u nás to asi stojí. Zájemci se dlouhou dobu neukázali. Tak nevim musim se zeptat Radima jestli mám obnovit inzeráty
ijik
napsal(a):
Koukám malé sedlo sluší. A jak vlastně už se někdo ukázal, u nás to asi stojí. Zájemci se dlouhou dobu neukázali. Tak nevim musim se zeptat Radima jestli mám obnovit inzeráty
nakonec je neprodávám,inzeráty sem smázla, a najednou volají lidi že by je chtěli. Ale musim pořešit seno od někoho jinýho než dovčil,páč ten to má strašně předražený
sonisak
napsal(a):
nakonec je neprodávám,inzeráty sem smázla, a najednou volají lidi že by je chtěli. Ale musim pořešit seno od někoho jinýho než dovčil,páč ten to má strašně předražený
Holt budeš muset víc sučit sama, a nebo se zkus zeptat p. Vinklárka, on to nemívá drahý, ale s odvozem by to asi bylo horší.
Tak je to vždycky, no aspoň nebude Šagy sám.
Já jsem dnes myslela že budu střílet, kobyla blbá se mi vytrhla z vodítka tak tam tak provokativně lítala i s tím vodítkem, no když jsem ju konečně polapila, a vysloveně dotáhla k východu, tak ta potvora blbá prorazila tyčku co se s ní zavírá a nanovo, já myslela že ju zabiju do země. Tak jsem zas lovila, a ona zas, když jsem k ní došla prdy a valila jinam, jinak tam stáli jak píchlý gumy. No nakonec jsem dom dovedla Showieka a šla pro ni, a když už jsem ju chytala potřetí tak dorazil Radim a pomohl mi ju dotlačit dom. Tekla jsem z ní. No ale venku se dala. Potvora napajedelská
ijik
napsal(a):
Holt budeš muset víc sučit sama, a nebo se zkus zeptat p. Vinklárka, on to nemívá drahý, ale s odvozem by to asi bylo horší.
Tak je to vždycky, no aspoň nebude Šagy sám.
Já jsem dnes myslela že budu střílet, kobyla blbá se mi vytrhla z vodítka tak tam tak provokativně lítala i s tím vodítkem, no když jsem ju konečně polapila, a vysloveně dotáhla k východu, tak ta potvora blbá prorazila tyčku co se s ní zavírá a nanovo, já myslela že ju zabiju do země. Tak jsem zas lovila, a ona zas, když jsem k ní došla prdy a valila jinam, jinak tam stáli jak píchlý gumy. No nakonec jsem dom dovedla Showieka a šla pro ni, a když už jsem ju chytala potřetí tak dorazil Radim a pomohl mi ju dotlačit dom. Tekla jsem z ní. No ale venku se dala. Potvora napajedelská
Holky z Dřevákova, nemáte kontakt na Verču Održálkovou? Ráda bych viděla jak roste malá Ratina, o Ratoša jsem se dřív starala tak bych ráda viděla i potomstvo. Starala jsem se i o Verunu, ale tam potomstvo vidím ve fotogalerii, chlupaté černé cosi, prý je dost úzký
ijik
napsal(a):
Holky z Dřevákova, nemáte kontakt na Verču Održálkovou? Ráda bych viděla jak roste malá Ratina, o Ratoša jsem se dřív starala tak bych ráda viděla i potomstvo. Starala jsem se i o Verunu, ale tam potomstvo vidím ve fotogalerii, chlupaté černé cosi, prý je dost úzký
ej tak to se ti nedivim že si z teho tekla,já tak minule naháněla Lunetu,podlezla pod ohradou a já ji chytala u sousedů,naštěstí jen jednou
Holky budou mít určo číslo na Verču,poptám se jich. Věru jak se menuje ta Napajedelská kobyla??
sonisak
napsal(a):
ej tak to se ti nedivim že si z teho tekla,já tak minule naháněla Lunetu,podlezla pod ohradou a já ji chytala u sousedů,naštěstí jen jednou
Holky budou mít určo číslo na Verču,poptám se jich. Věru jak se menuje ta Napajedelská kobyla??
Já na ten kontakt nespěchám jen mě to tak napadlo, když jsem koukala na nové Radkolhotské stránky.
Napajedelská potvora se jmenuje Corvina /z Cosima po Rainbows for Life/. Máme ju místo Skalniaka
A jak chodíte s koňma ven - jako pod sedlo? My jo, ale jen na vyválené dráhy, páč jinde se to nedá, ten ledovej krunýř je děsnej
ijik
napsal(a):
Já na ten kontakt nespěchám jen mě to tak napadlo, když jsem koukala na nové Radkolhotské stránky.
Napajedelská potvora se jmenuje Corvina /z Cosima po Rainbows for Life/. Máme ju místo Skalniaka
A jak chodíte s koňma ven - jako pod sedlo? My jo, ale jen na vyválené dráhy, páč jinde se to nedá, ten ledovej krunýř je děsnej
nechodí..jen žerou a serou
vasilek
napsal(a):
nechodí..jen žerou a serou
To je ten tvůj oř? Mezi těma bílýma flekama? No nekecej že tam máte tak málo sněhu nebo máš lehkonohého oře že se neboří??
Jo jinak holky, díky Andrejce jsem našla Verču na face booku tak jsem jí už psala.
ijik
napsal(a):
To je ten tvůj oř? Mezi těma bílýma flekama? No nekecej že tam máte tak málo sněhu nebo máš lehkonohého oře že se neboří??
Jo jinak holky, díky Andrejce jsem našla Verču na face booku tak jsem jí už psala.
z dnešního zapřažení Lunýse do sáněk,poprvé a v klidu
sonisak
napsal(a):
z dnešního zapřažení Lunýse do sáněk,poprvé a v klidu
a ještě
sonisak
napsal(a):
Věru,včera sem s Verčou a Šagym jezdily na lyžích,paráda,mrkni dyžtak na fotky na rajčeti jkgracie. Ináč v tým hlubokým zmrzlým sněhu nejezdím,to je tak na zlámání noh...
Jj to je můj oř.No to bylo kdyz tepr zacal padat a nebyla na tom krusta
vasilek
napsal(a):
Jj to je můj oř.No to bylo kdyz tepr zacal padat a nebyla na tom krusta
jinak tady:)
http://sagarek.rajce.idnes.cz/
sierg
napsal(a):
jee soni krasny fotecky,ty se mas ze se ti kone hybou, nasi smradi stojijou jenom u sena a jediny nadbytecny pohyb co udelaji je pro jadro rano a vecer:-D
jéé,to su ráda že sem občas eště někdo zavítá
Tož to oni se hýbou,mají vyšlapaný cestičky a největší podíl na opohybování má Lunet,furt do nich kéruje,staví se na zadní a nutí je k pohybu...
sonisak
napsal(a):
jéé,to su ráda že sem občas eště někdo zavítá
Tož to oni se hýbou,mají vyšlapaný cestičky a největší podíl na opohybování má Lunet,furt do nich kéruje,staví se na zadní a nutí je k pohybu...
tady ještě jedna,Šagy s okem jak po flámu
ijik
napsal(a):
Soni tak to se máš že něco nafotíš, ti naši stojej a akorát když nemám foťák tak se bijou, ale dnes třebas něco nafotím, páč mám zas ulovit napajedelksou potvoru a ona je vždycky proti tomu
ijik
napsal(a):
Soni tak to se máš že něco nafotíš, ti naši stojej a akorát když nemám foťák tak se bijou, ale dnes třebas něco nafotím, páč mám zas ulovit napajedelksou potvoru a ona je vždycky proti tomu
Věruš,zkus něco nafotit...
sierg
napsal(a):
Ahoj, určitě jdem podpořit Juráně, ještě nevím jestli všeci ale někdo určitě de
sonisak
napsal(a):
Tak co holky byly jste plesat? My chtěli ale autí ne. Tak jsme to vzdali.
Soni jinak už je tam
sierg
napsal(a):
jj byli jsme hudba,, nejistota hustopeče nad bečvou´´ vystihuje vše
jako hudba děs běs ale nakonec byla sranda
jak budu mit po zkouskach tak bysme se teda stavili
Tak to se musím taky přidat.Ta hudba,ta opravdu stála za to.Můj Miloš při první písničce co jsme slyšeli se ptal,jestli nehrají každý něco jinýho a tak to bylo celý večer.Ale myslím,že kdo se bavit chtěl,tak překousnul i tu hudbu.Tak třeba zase příští rok.Holky nemáte kontakt na toho fotografa ze Všechovic?Nějak špatně jsme se tam domluvili.Dík
monikami
napsal(a):
Tak to se musím taky přidat.Ta hudba,ta opravdu stála za to.Můj Miloš při první písničce co jsme slyšeli se ptal,jestli nehrají každý něco jinýho a tak to bylo celý večer.Ale myslím,že kdo se bavit chtěl,tak překousnul i tu hudbu.Tak třeba zase příští rok.Holky nemáte kontakt na toho fotografa ze Všechovic?Nějak špatně jsme se tam domluvili.Dík
sonisak
napsal(a):
je soni krasny fotecky, ja dyz je krasne tak nikdy nevemu fotak:-( hejky esi se dnes budes stavovat nechces mi vzit ty tvoje oftecky a ja je hodim na rajce.
jj mam na neho kontakt,ale nebudu ho tu psat, mel by mi fotecky s tama dovist.tak mi pisni na VMichalkova@seznam.cz a ja ti na neho poslu cilo meilem,ju?
sierg
napsal(a):
je soni krasny fotecky, ja dyz je krasne tak nikdy nevemu fotak:-( hejky esi se dnes budes stavovat nechces mi vzit ty tvoje oftecky a ja je hodim na rajce.
jj mam na neho kontakt,ale nebudu ho tu psat, mel by mi fotecky s tama dovist.tak mi pisni na VMichalkova@seznam.cz a ja ti na neho poslu cilo meilem,ju?
jasně,díky za ochotu.Už píšu.
sonisak
napsal(a):
Koukám Soni že Lunet je hlavní fotografovací objekt.
Hlavně pak zdokumentuj to obsedání až přijde čas, nějaký akční fotky jak někdo letí vzduchem a tak...
Tohle je nejobitější kůň z maštale, už má letní sestřih, ale musí se to doladit vypadá jak hucul - nic proti
ijik
napsal(a):
A poslední Huckleberry
páni Věruš,ty ses rozjela pěkný konici,a fota z obsedání určo dodám
sonisak
napsal(a):
páni Věruš,ty ses rozjela pěkný konici,a fota z obsedání určo dodám
No to víš, koukám foto Šagy u kadeřníka, co?
ijik
napsal(a):
No to víš, koukám foto Šagy u kadeřníka, co?
holky vy to tu zachranujetetak taky neco prihodim, inteligentniho a fotogenickyho Loriho
sierg
napsal(a):
holky vy to tu zachranujetetak taky neco prihodim, inteligentniho a fotogenickyho Loriho
Lori
dám sem nějakou z teplého období,už aby bylo,se nemůžu dočkat
EROL a letní pohoda....
sierg
napsal(a):
Jo vypadá fakt inteligentně
sonisak
napsal(a):
Lori
dám sem nějakou z teplého období,už aby bylo,se nemůžu dočkat
EROL a letní pohoda....
Tan se má, ale slibujou že celej únor bude pod nulou, až v březnu že by to mělo vylízt nad
ijik
napsal(a):
Jo vypadá fakt inteligentně
koník je v přísném utajení,v tom listí??
to je hřebeček z Olomouce,připouští,docela na tom přemýšlím
ach ta kvalita...
sonisak
napsal(a):
koník je v přísném utajení,v tom listí??
to je hřebeček z Olomouce,připouští,docela na tom přemýšlím
ach ta kvalita...
No jo krasavec a jakoku má lesklou srst a jiskru v oku
ijik
napsal(a):
No jo krasavec a jakoku má lesklou srst a jiskru v oku
Soni na eqouchanelu:
http://www.equichannel.cz/udidlo-pony za 180,- + poštovný 50-80Kč podle toho jak se to pošle
http://www.equichannel.cz/ udidla-150-kc-ks-nebo-vymena /1 mezera před udidla/
pokud by ti to nešlo otevřít smázni ten začátek až po equichannel