jurasek
napsal(a):
jej díky za ohlas vše již vyřešeno,chtěla jsem poradit ohledně špitálu kde sídlí abych nebloudila a propo všimla jsem si po cestě s Broumova koniska v páskový ohradě,byl tam teda sám a měl deku ,není některý z vás?
jo a byl namysli ten Náchodský,byla jsem tam s karpálama
jurasek
napsal(a):
z Broumova směrem na Hronov,z autobusu byl vidět jakoby pod svahem ,je to nepřehlídnutelný,bílá ohrada ne moc velká a 1 konisko vní s dekou
aha tak to už asi vím kde, ale komu koník patří netuším...já byl koník vidět přímo v broumově
tohle už bylo za kopcem, ne???
ty (vy) máte koníka???
madow
napsal(a):
aha tak to už asi vím kde, ale komu koník patří netuším...já byl koník vidět přímo v broumově
tohle už bylo za kopcem, ne???
ty (vy) máte koníka???
no už asi za kopcem ,když jedu autobusem tak jsem myšlenkama úplně jinde tak nepostřehnu jestli už to je někde dál ,klidně mi tykej.Mám kobylu takovýho velblouda a valáška
jurasek
napsal(a):
no už asi za kopcem ,když jedu autobusem tak jsem myšlenkama úplně jinde tak nepostřehnu jestli už to je někde dál ,klidně mi tykej.Mám kobylu takovýho velblouda a valáška
jurasek
napsal(a):
jééé krásní koníci.....koník na druhé fotce mi hrozně připomíná jednu kobylku, které mě naučila jezdit a na které jsem pak jezdila dalších deset let....odkud jsi???
já mám kobylku chladnokrevníka Rozárku
madow
napsal(a):
jééé krásní koníci.....koník na druhé fotce mi hrozně připomíná jednu kobylku, které mě naučila jezdit a na které jsem pak jezdila dalších deset let....odkud jsi???
já mám kobylku chladnokrevníka Rozárku
kobylu mám už 11let ,a na ty by se těžko někdo učil jezdit je to super vyhazovačka,jinak jsme ze Rtyně v Podkrkonoší