Sem dávejte fotky mladých koní... Toto je 3-letý hřebec Aramis moji kamarádky...Je to šikulka...
terushka
napsal(a):
Sem dávejte fotky mladých koní... Toto je 3-letý hřebec Aramis moji kamarádky...Je to šikulka...
A další..zrovna se válel...
terushka
napsal(a):
Prasátko..
A toto je 2-letá kobylka Aranka...asik za měsíc ji budu kupovat.. Je ve stáji nejde moc dobře vidět ale asi za 4dny budu mít lepší...
terushka
napsal(a):
A toto je 2-letá kobylka Aranka...asik za měsíc ji budu kupovat.. Je ve stáji nejde moc dobře vidět ale asi za 4dny budu mít lepší...
A ještě jedna....omlouvám se za kvalitu...
terushka
napsal(a):
Lejla v únoru ji budou 3 roky
terushka
napsal(a):
A toto je roční hřebeček Ryo...zase moji druhé kamarádky...
terushka
napsal(a):
A toto je roční hřebeček Ryo...zase moji druhé kamarádky...
qítek - merén 2roky
ferdice
napsal(a):
praví bráškové - qítek a richie
rozitka - roční kobylka
terushka
napsal(a):
Taky se přidávám. Dvouletá Malina (ryzka) a ročční Sanny
lucie malina
napsal(a):
Taky se přidávám. Dvouletá Malina (ryzka) a ročční Sanny
A ještě Malina sama
lucie malina
napsal(a):
Sanník sám
Tohle je Leontýnka...ČT, cca dva roky...
tajemma danny
napsal(a):
Tohle je Leontýnka...ČT, cca dva roky...
a další...
tajemma danny
napsal(a):
a další...
a jedna z posledních...je to šikovná holčička, když ji je vše řádně vysvětleno tak se ničeho nebojí a hodně si pamatuje
tajemma danny
napsal(a):
a jedna z posledních...je to šikovná holčička, když ji je vše řádně vysvětleno tak se ničeho nebojí a hodně si pamatuje
a další...je to skoro za tmy...
tajemma danny
napsal(a):
a další...je to skoro za tmy...
a opravdu poslední...
terushka
napsal(a):
Ahoj tak tenhle je muj - 3 letý hrebec Landos
sharimal
napsal(a):
Ahoj tak tenhle je muj - 3 letý hrebec Landos
a tady taky....
terushka
napsal(a):
3-letí hřebci Finn a Landos
sharimal
napsal(a):
a tady taky....
Landos s Finnem(s tím co se tak masakrujou)
katka
napsal(a):
3-letí hřebci Finn a Landos
Tak tady je ta 2-letá kobylka Aranka v lepší kvalitě.....je to moje zlatíčko..
terushka
napsal(a):
Tak tady je ta 2-letá kobylka Aranka v lepší kvalitě.....je to moje zlatíčko..
V srpnu 3 letý valášel A1/1xhucul
saja
napsal(a):
V srpnu 3 letý valášel A1/1xhucul
tadeáš - 5. června mu budou 3
c
napsal(a):
tadeáš - 5. června mu budou 3
Fuga v červenci ji bude rok
lu
napsal(a):
Fuga v červenci ji bude rok
Ritondo po Ritual, 6 let,ale letos se obsedal pro nedostatek casu majitelky, takze remonta
gabim
napsal(a):
Ritondo po Ritual, 6 let,ale letos se obsedal pro nedostatek casu majitelky, takze remonta
Jeste Ritondo
terushka
napsal(a):
tohole je moje dva týdny tříletá Terka
dorabohuslav
napsal(a):
tohole je moje dva týdny tříletá Terka
Tohle je můj skoro dvouletý koník.
impipi
napsal(a):
Tohle je můj skoro dvouletý koník.
A tady ještě jedna fotečka.
impipi
napsal(a):
A tady ještě jedna fotečka.
A tady ještě naše dvouletá beganka.
impipi
napsal(a):
A tady ještě naše dvouletá beganka.
A ještě jedna kobylka, tříletá ČT.
impipi
napsal(a):
A ještě jedna kobylka, tříletá ČT.
Ahojky no tak sem taky dam fotečku mojeho milačka neni možna zrovna nejmladsi ale je to respektive stale mlady kun jsou mu čerstve čtyři roky a je teprve rok obsednuty a už jezdi na male zavody je vazne šikovnej.......jmenuje se Matěj
a n u l e
napsal(a):
Ahojky no tak sem taky dam fotečku mojeho milačka neni možna zrovna nejmladsi ale je to respektive stale mlady kun jsou mu čerstve čtyři roky a je teprve rok obsednuty a už jezdi na male zavody je vazne šikovnej.......jmenuje se Matěj
......a jeste jedna.....tohle je ustupovani do strany
a n u l e
napsal(a):
......a jeste jedna.....tohle je ustupovani do strany
......jeste
terushka
napsal(a):
Na procházce. Dvouletý hřebec po Patton.
verfa
napsal(a):
a ještě jedna :)
verfa
napsal(a):
A druhý hřebeček :)
doga

verfa
napsal(a):
A druhý hřebeček :)
mo je dvou létá klisn Jezabel (Dnes 5ti letá)
doga
napsal(a):
mo je dvou létá klisn Jezabel (Dnes 5ti letá)
Můj oblíbeneček Edý, mimochodem je na prodej je to chlaďásek
valpurgiis
napsal(a):
Můj oblíbeneček Edý, mimochodem je na prodej je to chlaďásek
Toto je 2,3roku stara prdelka jmenuje se Phoenix neboli Féňa na to jakej je mladoch je vejikej že??
terushka
napsal(a):
Tiziano ve třech měsících
terushka
napsal(a):
Tady tříletý hřebec Glorion..teď už jsou mu 4, ale pořád je to takové mimino..i ten hlásek má takový teňoulinký...
terushka
napsal(a):
Také máme doma dva mlaďoše. Tříletá kobyla s PP - teplas.
cizluc
napsal(a):
Také máme doma dva mlaďoše. Tříletá kobyla s PP - teplas.
A náš druhý, v červenci dvouletý kříženec ČMBxČT. Dneska má už 160, tak jsme zvědavý, co z něj vyroste. Oba zatím nic nědělají, s kobylou se asi už pomalu začne, ale zatím jsem líná.
cizluc
napsal(a):
A náš druhý, v červenci dvouletý kříženec ČMBxČT. Dneska má už 160, tak jsme zvědavý, co z něj vyroste. Oba zatím nic nědělají, s kobylou se asi už pomalu začne, ale zatím jsem líná.
Náš v září 3letý valášek Merlin magic sky
terushka
napsal(a):
A další..zrovna se válel...
Pro terushka - hledám tři hřebečky z čehož jednoho vlastním Atos, Portos a Aramis, jeden byl přejmenován na Krakena mezičlánkem který jej nechal i vykastrovat a dva měli jíst spolu k dvěma holčinám - odchovanci stáda v Malé Bukovině - i vzhledem by do toho tvůj koník z fotky zapadl přiložím foto svého když mu byli dva a půl a pak jednu z necelých 4 let (je to červený šiml, údajně se narodil jako ryzák)
redbla
napsal(a):
Pro terushka - hledám tři hřebečky z čehož jednoho vlastním Atos, Portos a Aramis, jeden byl přejmenován na Krakena mezičlánkem který jej nechal i vykastrovat a dva měli jíst spolu k dvěma holčinám - odchovanci stáda v Malé Bukovině - i vzhledem by do toho tvůj koník z fotky zapadl přiložím foto svého když mu byli dva a půl a pak jednu z necelých 4 let (je to červený šiml, údajně se narodil jako ryzák)
a letošní zima - pokud se jedná o koníky ze stejného stáda a máš chuť si promluvit budu ráda, něco mi chovatelé a inspektor řekli, něco mě stále zajímá
wendinkah
napsal(a):
Malinkej Orion -9 mesicni
Ted 3 letek ..obsedlí :D
terushka
napsal(a):
Monťas
jenee
napsal(a):
Monťas
Betynka Qh x Norik budou 2roky (zaní norik 5let)
saborka
napsal(a):
Betynka Qh x Norik budou 2roky (zaní norik 5let)
Fery hřebeček APPA .. bude mít dva roky
cizluc
napsal(a):
Boze ten krizenec CMB/CT je dokonalej nemas jeste nejaky foto?????Nadhernej..ja sem teda spis na ty tintitka drobny a tenky ale tenhle je uzasnej
ukulemba
napsal(a):
Boze ten krizenec CMB/CT je dokonalej nemas jeste nejaky foto?????Nadhernej..ja sem teda spis na ty tintitka drobny a tenky ale tenhle je uzasnej
Máme spousta fotek. :o) Jsem ráda, že se líbí, je takovej trochu barokní typ, možná i trochu do kladrubáka. :o)
foto. Věra Marková, veramarkova.com, foceno před rokem. Bez dvou dnů měl rok.
terushka
napsal(a):
3letý hřebeček paint horse
ukulemba
napsal(a):
v červnu tříletej arab
terushka
napsal(a):
3 letá kobylka quarter horse
cizluc
napsal(a):
Máme spousta fotek. :o) Jsem ráda, že se líbí, je takovej trochu barokní typ, možná i trochu do kladrubáka. :o)
foto. Věra Marková, veramarkova.com, foceno před rokem. Bez dvou dnů měl rok.
A ještě jedna. Focená taky loni v létě.
cizluc
napsal(a):
A ještě jedna. Focená taky loni v létě.
Ten je fakty kouzelnej ...
Ja mam chciplyho plnaska,teda uz moc chciplej neni,spis nazranej ze ani jak plnas uz nevypada.. :DD
No ale chtela jsem neco takovyho jako je ten tvuj,vetsi,tmavej mohutnej..Mam malyho svetlyho a tenkyho.. :DD
ukulemba
napsal(a):
Ten je fakty kouzelnej ...
Ja mam chciplyho plnaska,teda uz moc chciplej neni,spis nazranej ze ani jak plnas uz nevypada.. :DD
No ale chtela jsem neco takovyho jako je ten tvuj,vetsi,tmavej mohutnej..Mam malyho svetlyho a tenkyho.. :DD
vyhrabu aktualni foto,neni sice uz mimino,je mu 6 ale snad nebude vadit..
Nicmene je kouzelnej,uz bych nemenila ani za obra ...prisla sem jim na chut temhle bobikum :-) hned bych brala arabka nebo achalka jeste k nemu :))
ukulemba
napsal(a):
vyhrabu aktualni foto,neni sice uz mimino,je mu 6 ale snad nebude vadit..
Nicmene je kouzelnej,uz bych nemenila ani za obra ...prisla sem jim na chut temhle bobikum :-) hned bych brala arabka nebo achalka jeste k nemu :))
tak tady je,akorat se musel koukat jinam..foceno mobilem :-)
irculka
napsal(a):
3 letá kobylka quarter horse
muj csp, dvouletej ted uz valach Piskot
ukulemba
napsal(a):
tak tady je,akorat se musel koukat jinam..foceno mobilem :-)
Vypadá dost solidně. :o) Mladej je spíš takovej, běhat se mu moc nechce, spíš jako by chodil, chodil a chodil. Není moc běhací. Výdrž má, ale ve cvalu to není... spíš krok je jeho silnou strnákou. Uvidíme, jakej bude, až začne něco dělat.
simishek
napsal(a):
muj csp, dvouletej ted uz valach Piskot
Můj roční QH Wayne....
terushka
napsal(a):
Saxík jako roční...