luciesa2
napsal(a):
Ahojky pochlubte se svíma chlaďáskama
ČMB Bára 9 let
woldemortik
napsal(a):
čmb lavina po radek-2
FILIP - norik - 2.4.1990 po 2357 Neugot I-1 z Šárka po 2932 Neugál
janna
napsal(a):
FILIP - norik - 2.4.1990 po 2357 Neugot I-1 z Šárka po 2932 Neugál
CIPÍSEK, norik, 5 let, o: 656 Schram norik rakouský, m: Cinda po Brahmikán
aluska
napsal(a):
CIPÍSEK, norik, 5 let, o: 656 Schram norik rakouský, m: Cinda po Brahmikán
FANY - Westbühl I-9 - Větrná 18.5.1992 po Westbühl I s.v z 267 Director-23 Rodná
janna
napsal(a):
FANY - Westbühl I-9 - Větrná 18.5.1992 po Westbühl I s.v z 267 Director-23 Rodná
DORKA - 3.5.1997 po 2369 Nugur z 280 Tenora
janna
napsal(a):
DORKA - 3.5.1997 po 2369 Nugur z 280 Tenora
Omlouvám se, že se vám sem do toho míchám, když nejsem z Jihu čech a ani nemám chlaďáska, ale podoba téhle kobylky a mojí Maliny je neskutečná, jen Malině chybí pár set kilo
Moc krásná kobylka
lucie malina
napsal(a):
Omlouvám se, že se vám sem do toho míchám, když nejsem z Jihu čech a ani nemám chlaďáska, ale podoba téhle kobylky a mojí Maliny je neskutečná, jen Malině chybí pár set kilo
Moc krásná kobylka
Shakir, norik, 3 roky. O: 656 Scharm norik rakouský, m: Cinda po Brahmikán.
Pravý bratr Cipíska, který je o pár příspěvků výš. Snad se nebude majitelka Shakira zlobit, že jsem ho sem dala, je to kamarádka.
aluska
napsal(a):
Shakir, norik, 3 roky. O: 656 Scharm norik rakouský, m: Cinda po Brahmikán.
Pravý bratr Cipíska, který je o pár příspěvků výš. Snad se nebude majitelka Shakira zlobit, že jsem ho sem dala, je to kamarádka.
Už jsem kdysi viděla někde na netu foto Maliny a taky mě napadlo, že nějaká podoba s Dorkou tam je
Ještě zahrabošim v archivu a dodám pár begošů z Jihu
MYŠKA a MIŇONKA
janna
napsal(a):
Už jsem kdysi viděla někde na netu foto Maliny a taky mě napadlo, že nějaká podoba s Dorkou tam je
Ještě zahrabošim v archivu a dodám pár begošů z Jihu
MYŠKA a MIŇONKA
UFAUSTINA
janna
napsal(a):
UFAUSTINA
a ještě poslední šumavskej tank (nevím jméno)
luciesa2
napsal(a):
odkud jsom Myška a Miňonka?
Miška a Miňonka jsou z Doubravice.Miňonce sem dávala jméno já. Byla sem malá,znala sem jí jako hříbátko.
Jednou sem viděla v Netolicích nějakou dostihandu a děsně se mi to jméno líbilo.Dnes bych ho už teda našem hříátkům nedala.
A Ufinu znám od pana Křže.
dominika
napsal(a):
Miška a Miňonka jsou z Doubravice.Miňonce sem dávala jméno já. Byla sem malá,znala sem jí jako hříbátko.
Jednou sem viděla v Netolicích nějakou dostihandu a děsně se mi to jméno líbilo.Dnes bych ho už teda našem hříátkům nedala.
A Ufinu znám od pana Křže.
Jasan, Miňonka a Miška z Doubravic a Ufaustina z Hrbova od Kříže.
Jináč Filip, Fany a Dorka původně z Č.B. Momentálně Filip v Boru u Třeboně (snad ještě žije).
Fany u Jindřicháče a Dorinka už není mezi náma.
luciesa2
napsal(a):
Ahojky pochlubte se svíma chlaďáskama
Molly norička po 376 Ramses s.v.