Kastrace za živa, aneb...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.11.2009 12:09
jenysimons

XXX.XXX.237.100

...pobavte se nebo se nechtě rozhořčit...

http://www.youtube.com/watch?v= opMiCyoRzYM&feature= player_embedded (2mezery)

buggyna

14.11.2009 12:45
buggyna

XXX.XXX.81.124

jenysimons napsal(a):

to byla asi soutěž o nejstylovějšího jezdce,ne?

14.11.2009 13:02
zelvickahanka

XXX.XXX.204.195

buggyna napsal(a):
to byla asi soutěž o nejstylovějšího jezdce,ne?

Testace suspenzorů to bylo naschvál?!?

14.11.2009 13:10
joli

XXX.XXX.52.32

jenysimons napsal(a):

Být tím koněm, tak ho sundám :)

14.11.2009 17:55
sabina

XXX.XXX.60.81

joli napsal(a):
Být tím koněm, tak ho sundám :)

fakt síla..no

14.11.2009 18:00
stalonek

XXX.XXX.163.101

sabina napsal(a):
fakt síla..no

ježiš chudák kůň takhle mu drncat na záda.. a to snad vypadá že tío dělá schválně.. přetočte si na 3:20 to je už ale fakt moc upřímně se divím tomu koni že to s ním přeskáče.. fakt borec kůň..

14.11.2009 18:19
ambra

XXX.XXX.12.143

jenysimons napsal(a):

No tak tedy parkury nejsou moje parketa ale čumím teda jak tele na nový vrata, co to proboha mělo bejt? To by snad tak to odskákal každej druhej laik, kterej nikdy předtím ani koně neviděl... nebo že by to dotyčnému dělalo dobře? Jenom tak přemýšlím jaký by takovéto skoky měly efekt s westernovým sedlem. Určitě by měla být nějaká pravidla pro odstřel takovýcho to jezdců, protože představa že někdo pak takového zodpuštěním chudáka koně koupí, tak jeho novej majitel pak musí bejt z toho jak je koník doblblej asi šedivej... bohužel taky jednoho takovýho koníka máme doma tak vím o čem je řeč. A to zvíře je vinnou předchozích majitelů fakt chudák, kterej si na nějakej blbej zážitek vzpomene zrovna ve chvíly, kdy se to nejmíň hodí a buď se začne klepat a zpotí se a nebo ho začne pronásledovat neviditelnej nepřítel. Chudáci zvířata co jsou schopna pro lidi vytrpět, achjo.
Jenom by mě zajímalo co znamená text na konci videa v překladu.
Na fotce ten náš "trouba" zrovna v pohodě, kdy nic neřeší... aspoň že to žrádlo ho vždycky zajímá.

14.11.2009 20:41
mari

XXX.XXX.208.152

ambra napsal(a):
No tak tedy parkury nejsou moje parketa ale čumím teda jak tele na nový vrata, co to proboha mělo bejt? To by snad tak to odskákal každej druhej laik, kterej nikdy předtím ani koně neviděl... nebo že by to dotyčnému dělalo dobře? Jenom tak přemýšlím jaký by takovéto skoky měly efekt s westernovým sedlem. Určitě by měla být nějaká pravidla pro odstřel takovýcho to jezdců, protože představa že někdo pak takového zodpuštěním chudáka koně koupí, tak jeho novej majitel pak musí bejt z toho jak je koník doblblej asi šedivej... bohužel taky jednoho takovýho koníka máme doma tak vím o čem je řeč. A to zvíře je vinnou předchozích majitelů fakt chudák, kterej si na nějakej blbej zážitek vzpomene zrovna ve chvíly, kdy se to nejmíň hodí a buď se začne klepat a zpotí se a nebo ho začne pronásledovat neviditelnej nepřítel. Chudáci zvířata co jsou schopna pro lidi vytrpět, achjo.
Jenom by mě zajímalo co znamená text na konci videa v překladu.
Na fotce ten náš "trouba" zrovna v pohodě, kdy nic neřeší... aspoň že to žrádlo ho vždycky zajímá.

Tak to je teda síla. Obdivuju toho koně, že i po menším protestu absolvoval překážky. A rozhodčí, že ho nechali dokončit.....To snad ani není možný

15.11.2009 06:49
pinoha

XXX.XXX.252.250

jenysimons napsal(a):

To zvíře je svaté!
Lucie

15.11.2009 08:45
thesis

XXX.XXX.151.2

pinoha napsal(a):
To zvíře je svaté!
Lucie

Teda promiňte ale vážně netuším co je na tom srandovního. Toho zmrda bych shodila a dala mu doživotní zákaz lozit na zvíře a ještě bych ho taky přetáhla bičem. Očividně dobrý parkurový kůň co jde ochotně i s debilem a tak by si alespoň zasloužil aby mu nenaráželo do zad takové hovado a nemusely se mu po doskoku podlamovat nohy. Tohle fakt nechápu jak takový kretén může lézt na zvíře a ještě veřejně ukazovat, že to ani trochu neumí a ještě k tomu na překážkách co neměly zrovna 40cm a kůň jde ještě s rezervou. Kůň jak vidno pracoval zcela sám s handicapem na zádech a ten chlap musí mít vážně koule ze železa.

15.11.2009 09:15
vap

XXX.XXX.248.38

thesis napsal(a):
Teda promiňte ale vážně netuším co je na tom srandovního. Toho zmrda bych shodila a dala mu doživotní zákaz lozit na zvíře a ještě bych ho taky přetáhla bičem. Očividně dobrý parkurový kůň co jde ochotně i s debilem a tak by si alespoň zasloužil aby mu nenaráželo do zad takové hovado a nemusely se mu po doskoku podlamovat nohy. Tohle fakt nechápu jak takový kretén může lézt na zvíře a ještě veřejně ukazovat, že to ani trochu neumí a ještě k tomu na překážkách co neměly zrovna 40cm a kůň jde ještě s rezervou. Kůň jak vidno pracoval zcela sám s handicapem na zádech a ten chlap musí mít vážně koule ze železa.

Toto video je na Equichannelu už delší dobu, jedná se o jezdce póla, který se vsadil...koník to přežil bez újmy, záda byly v pořádku a druhý den se mohl bez problémů účastnit závodů...Chlap je borec, kdyby neuměl jezdit, slítnul by okamžitě, což on evidentně mimo skoků umí...hold nezávislí sed

15.11.2009 17:26
memmory

XXX.XXX.252.42

vap napsal(a):
Toto video je na Equichannelu už delší dobu, jedná se o jezdce póla, který se vsadil...koník to přežil bez újmy, záda byly v pořádku a druhý den se mohl bez problémů účastnit závodů...Chlap je borec, kdyby neuměl jezdit, slítnul by okamžitě, což on evidentně mimo skoků umí...hold nezávislí sed

HNUS

15.11.2009 18:09
thesis

XXX.XXX.151.2

vap napsal(a):

Ten chlap není borec ale blbec

15.11.2009 21:50
sierg

XXX.XXX.149.26

thesis napsal(a):
Ten chlap není borec ale blbec

smekám před koníkem, to je charakter!

16.11.2009 06:11
amidala

XXX.XXX.9.156

sierg napsal(a):
smekám před koníkem, to je charakter!

Já bych toho chlapa nechala skákat bez sedla, nebo klidně i s ním, ale bez třmenů, protože to je fakt šílené :D Jo na tom koni drží jen ty třmeny nad skokem. A tohle dokonce vypadá na nějakou lepší a větší soutěž, mě udivuje, že ho rovnou rozhodčí nevyloučili. Koník fakticky charakter, tohle na zádech a ještě skákat něco co vypadala jako L či S ...

16.11.2009 08:24
vap

XXX.XXX.248.38

amidala napsal(a):
Já bych toho chlapa nechala skákat bez sedla, nebo klidně i s ním, ale bez třmenů, protože to je fakt šílené :D Jo na tom koni drží jen ty třmeny nad skokem. A tohle dokonce vypadá na nějakou lepší a větší soutěž, mě udivuje, že ho rovnou rozhodčí nevyloučili. Koník fakticky charakter, tohle na zádech a ještě skákat něco co vypadala jako L či S ...

No jo, možná by to ten rozhodčí udělal, kdyby tam byl...chce to trochu číst, než budete chtít spasit svět...

16.11.2009 08:52
jahudka

XXX.XXX.89.131

vap napsal(a):
No jo, možná by to ten rozhodčí udělal, kdyby tam byl...chce to trochu číst, než budete chtít spasit svět...

No upřímně se mu divím, že do něčeho takového šel kůň to sice v pořádku přežil....ale on podle mě bez újmy není

16.11.2009 09:12
thesis

XXX.XXX.151.2

jahudka napsal(a):
No upřímně se mu divím, že do něčeho takového šel kůň to sice v pořádku přežil....ale on podle mě bez újmy není

Ten kůň možná ne, ale chlap bude mít solidní vaječinu v trenkách

16.11.2009 10:32
jenysimons

XXX.XXX.237.100

thesis napsal(a):
Ten kůň možná ne, ale chlap bude mít solidní vaječinu v trenkách

proto jsem to nazvala kastrací zaživa, protože si dovedu představit, jak si ji nabíju já nazož chlap, kterej tam má to svoje citlivý nádobíčko...

17.11.2009 13:15
darsey

XXX.XXX.185.140

jenysimons napsal(a):
proto jsem to nazvala kastrací zaživa, protože si dovedu představit, jak si ji nabíju já nazož chlap, kterej tam má to svoje citlivý nádobíčko...

jako jestli to takhle dela pokazde tak si myslim ze uz byt vykastrovanej davno musi protoze pritom nehne brvou! to by bez mrknuti oka neustala ani zenska! ja uplne nevim co na to video rict... Ten kun je naprosto fantastickej! A ten chlap na nem?! radsi se nebudu vyjadrovat protoze bych se musela nasrat! Nechapu proc nikdo nic nerekl...Myslim si ze tohle je horsi nez nadmerne pouzivani bice ktery se nesmi!

17.11.2009 13:36
pilgrisek

XXX.XXX.242.97

jenysimons napsal(a):

heeeeeeeeej ja chci taky takového skvělého koně něco takového se mi povedlo jednou na treninku když mi postavily velké trojbradlí a fakt to nebyl dobrý pocit ... nevim jak to ten chlap mohl dojet celý parkůr takhle... to musí být eunuch

17.11.2009 16:50
redbla

XXX.XXX.169.27

jenysimons napsal(a):

Ten kůň je dokonalej, tohle se jen tak nevidí

17.11.2009 17:07
jenysimons

XXX.XXX.237.100

redbla napsal(a):
Ten kůň je dokonalej, tohle se jen tak nevidí

jo, tak to je fakt..takhle stoprocentního koně nemám asi ani já a to jsem si myslela, že mám....s tímhle chlapem by to ale asi fakt čistě nepřelezl...

Přidejte reakci

Přidat smajlík