Hledám ustájení - Praha a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2009 15:44
techeska

XXX.XXX.110.181

Ahoj.
Hledám kamarádce ustájení pro jejího nekonfliktního staršího valáška. Snaží se ho vykoupit z nepříznivých podmínek a současný majitel ho prodá jen do boxového ustájení. Já ji mohu nabídnout jen pastevko.
Důležité je, aby koně trávili co nejvíce času venku (ne zavírání v případě náznaku deště a podobně), kvalitní péče, dostupnost MHD či PID z Prahy. Zázemí pro jezdce není potřeba. Možnost výpomoci ve stáji. Dobrá cena.
Krmení nemusí být v ceně. Hledá nějakou pokud možno menší stáj s rodinným přístupem.
Nabídky piště sem nebo na email: passerovna@seznam.cz

Předem moc děkuji za pomoc.

16.11.2009 16:26
vrbinka

XXX.XXX.33.7

techeska napsal(a):
Ahoj.
Hledám kamarádce ustájení pro jejího nekonfliktního staršího valáška. Snaží se ho vykoupit z nepříznivých podmínek a současný majitel ho prodá jen do boxového ustájení. Já ji mohu nabídnout jen pastevko.
Důležité je, aby koně trávili co nejvíce času venku (ne zavírání v případě náznaku deště a podobně), kvalitní péče, dostupnost MHD či PID z Prahy. Zázemí pro jezdce není potřeba. Možnost výpomoci ve stáji. Dobrá cena.
Krmení nemusí být v ceně. Hledá nějakou pokud možno menší stáj s rodinným přístupem.

http://farmabojov.wz.cz/

16.11.2009 19:36
jurasek

XXX.XXX.112.250

vrbinka napsal(a):
http://farmabojov.wz.cz/

mrkni do databáze ustájení

17.11.2009 13:15
ponkawa

XXX.XXX.6.84

techeska napsal(a):
Ahoj.

Co ty dolní hbity? boxiky budeme mít taky, i když naše koně jsou jen pastvinový.. moje stránky jsou www.ponkawa.com (zatím bez aktualizace) - ustájení budeme nabízet od 1.1.2010, ale dá se domluvit i hned..pokud nehledá super luxus (koně se maji super každopádně).

Přidejte reakci

Přidat smajlík