jesina
napsal(a):
Ahojky je tu někdo z Teplic .
JJ.....Úpořiny JK Bystřany...www.peterushka.ic.cz
jesina
napsal(a):
Dubí Pozorka
www.rectory.wz.cz
jesina
napsal(a):
Čauky Andrej
To jsem ráda že tě vidím aspon na fotce , když už se ani nezastavíš. Terka
Ale to vis,ze se se stavim. Musim preci mrknout na Tvuj novy prirustek. Jen jsem ted byla casto pryc anebo bez auta. A probereme ten Silvestr
mokasin
napsal(a):
Ale to vis,ze se se stavim. Musim preci mrknout na Tvuj novy prirustek. Jen jsem ted byla casto pryc anebo bez auta. A probereme ten Silvestr
koukám,že Tepličáci na to prděj...
falomka
napsal(a):
koukám,že Tepličáci na to prděj...
Tepličáci to maj v pr... tohle už tady bylo milionkrát a nikdy se ta diskuze neudržela.
kviddo
napsal(a):
Tepličáci to maj v pr... tohle už tady bylo milionkrát a nikdy se ta diskuze neudržela.
Přitom je náa tady tolik...
jesina
napsal(a):
Ahoj Terko, my jsme z Bystřan. 18 koní celkem - zatím....
Káťa
www.smart-web.cz/stajulucky
mrblack
napsal(a):
Ahojky, Úpořiny ...
Ahojky Kátí
Hele to je Medunka , tak to se pěkně změnila . Já jsem taky změnila koníka bohužel . Abonku už nemám .
Omlouvám se za to kolečko , ale jinak bych jí nenafotila ona je jak lepidlo .
jesina
napsal(a):
Ahojky Kátí
Hele to je Medunka , tak to se pěkně změnila . Já jsem taky změnila koníka bohužel . Abonku už nemám .
Omlouvám se za to kolečko , ale jinak bych jí nenafotila ona je jak lepidlo .
Tady ještě doma
jesina
napsal(a):
k
Ahoj Terčo, néééé, to není Medunka , ta je na fotce tady. To je můj hřebec Welsh Cob, foceno v létě, teď má rok a půl. Chtěla bych ho do chovu. Copak to máš za kobylku, to je ČT? Co s ní plánuješ, že jsem tak zvědavá??
medunka
napsal(a):
Ahoj Terčo, néééé, to není Medunka , ta je na fotce tady. To je můj hřebec Welsh Cob, foceno v létě, teď má rok a půl. Chtěla bych ho do chovu. Copak to máš za kobylku, to je ČT? Co s ní plánuješ, že jsem tak zvědavá??
Ahá tak to jsem to zase pomotala. Jjjj je to ČT je jí 5 měsíců a je pomalu už vyšší než byla Ab. Má oboustranej původ tak uvidím co z ní bude.Máma je taková žirafa tak snad se nepomamí
jesina
napsal(a):
Ahá tak to jsem to zase pomotala. Jjjj je to ČT je jí 5 měsíců a je pomalu už vyšší než byla Ab. Má oboustranej původ tak uvidím co z ní bude.Máma je taková žirafa tak snad se nepomamí
a co tě přivedlo k takový velký změně?
medunka
napsal(a):
Ahoj Kačko, koukám, že z hřebčáka je pěknej kousek :)
Doufám, že se povede ho zařadit. Co zbytek kobylek? Už nezlobí..?
kviddo
napsal(a):
Ahoj Kačko, koukám, že z hřebčáka je pěknej kousek :)
Doufám, že se povede ho zařadit. Co zbytek kobylek? Už nezlobí..?
Ahojda, no, on mě spíš přijde takovej ze všech těch co mám jako ještě nedochůdče, krmim to horem dolem, odčervuju, pořád to není ono. Zato všecky holky jsou pořádně kulatý, zvlášť ta malá žlutá je jak kulička, ale sluší jí to. Teď jsme od Hanky G. z Růžové koupili koníka, tak jsem jí vyprávěla, jak Kýna roste a vypadá pěkně, že kolem ohrady jezdím každý den čtyřikrát.
medunka
napsal(a):
Ahojda, no, on mě spíš přijde takovej ze všech těch co mám jako ještě nedochůdče, krmim to horem dolem, odčervuju, pořád to není ono. Zato všecky holky jsou pořádně kulatý, zvlášť ta malá žlutá je jak kulička, ale sluší jí to. Teď jsme od Hanky G. z Růžové koupili koníka, tak jsem jí vyprávěla, jak Kýna roste a vypadá pěkně, že kolem ohrady jezdím každý den čtyřikrát.
Je fakt úžasnej
medunka
napsal(a):
Jakého...? Že by tu malou kobylku?
Kýna je svině rozmazlená nic nedělá jen žere a peskuje ostatní koně, říká se jí tu Bin ládinka. Ted jsou ještě z jednou kobylou zvlášť mám tu dva malý pinďoury, tak aby náhodou nedošlo k úrazu v podobě nateklýho břicha s jedním navíc uvnitř...to bych pak vraždila..
kviddo
napsal(a):
Jakého...? Že by tu malou kobylku?
Kýna je svině rozmazlená nic nedělá jen žere a peskuje ostatní koně, říká se jí tu Bin ládinka. Ted jsou ještě z jednou kobylou zvlášť mám tu dva malý pinďoury, tak aby náhodou nedošlo k úrazu v podobě nateklýho břicha s jedním navíc uvnitř...to bych pak vraždila..
Na tý poslední není hřebec, ale Hanička.... to je welsh sekce C... jinak koupili jsme Kipa, toho třičtvrtě Appa, čtvrt ČT, 3.5 roku. Koupila si ho kámoška veterinářka.
zviratkova
napsal(a):
Se v těch blonďácích nějak ztrácím
Ti ještě jednoho přidám
kviddo
napsal(a):
No neke...vždyť ho Hanča nedávno koupila..? To jsou mi změny..
no to taky to neni tak dlouho když mi volala že koupila super skvělýho koníka toho Kipa, tak to u ní teda taky moc dlouho nepobyl, jinak Kýna moc pěkná :)
salitka
napsal(a):
no to taky to neni tak dlouho když mi volala že koupila super skvělýho koníka toho Kipa, tak to u ní teda taky moc dlouho nepobyl, jinak Kýna moc pěkná :)
Taky koukáš, viď ... Njn... člověk míní život mění.. :)
Za Kýnu děkuji, dělá mi radost potvora :)
kviddo
napsal(a):
Taky koukáš, viď ... Njn... člověk míní život mění.. :)
Za Kýnu děkuji, dělá mi radost potvora :)
Ahooooj všem , jsme od Kačenky (rectory) :-)
Tak třeba tady - Stáj Goldenbay, Oldřichov u Duchcova, chov welsh cobů.