Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2009 10:35
misamarincova

XXX.XXX.210.251

Také hlásím, u nás mlha, ´vylézá slunce, 10 stupňů. Jestli bude jako včera, tak vyrážím na vyjížďku(pokud bude někdo, kdo mi pohlídá malou).

20.11.2009 10:40
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
Také hlásím, u nás mlha, ´vylézá slunce, 10 stupňů. Jestli bude jako včera, tak vyrážím na vyjížďku(pokud bude někdo, kdo mi pohlídá malou).

Puntík...

20.11.2009 11:31
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

tak uz je teplucko, cicinky sa vyhrievaju na slnku v krabici a konule sa paskocu

20.11.2009 11:31
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

Miso, ale mas ale dalmatina

20.11.2009 12:54
madow

XXX.XXX.20.105

bonita napsal(a):
Miso, ale mas ale dalmatina

ahojky lidiškové...dobelhala jsem se konečně domů od doktorů a hlásím nádherné slunečné počasí....jako na jaře...ptáčci řvou jak prorvaný honí se po obloze...prostě nádhera...vůbec bych se nezlobila, kdyby takhle bylo celou zimu....v pondělí hůrráááá za rozárkou

20.11.2009 13:04
ambra

XXX.XXX.12.143

misamarincova napsal(a):

No tady mlhavo, sychrano hnusně i ptáci snad choděj po svých.....

20.11.2009 18:19
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

nieco z dneska, ale teda poviem vam, ze teraz je zasa taka husta hmla, ze si asi upiri dali neplatene volno

20.11.2009 18:21
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

na dialnicnom moste

20.11.2009 18:27
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

20.11.2009 18:30
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

takto sa prechadza po pod stromy

20.11.2009 22:56
misamarincova

XXX.XXX.210.251

bonita napsal(a):
takto sa prechadza po pod stromy

To jsou pěkný fotky, já se dneska nedostala do sedla, nebyl kdo by pohlídal malou.
To chodíš za koňma pěšky, abys nafotila?

21.11.2009 10:23
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

miso, ano chodim s nimi, teda skor sa za nimi suchcem s pupendom ako na zdravotne prechadzky do sedla nesadam, odkedy som zistila, ze cakam mimi, yak si to aspon vynahrazdujem takto

21.11.2009 10:28
madow

XXX.XXX.20.105

misamarincova napsal(a):

bonita, krásné jako vždy krásné....tak na procházky jo, já ted taky už trénuji chuzi bez holí a docela to i jde...musím se moc snažit abych v pondělí mohla naklusnout za rozárkou.....tý jo u ns je dnes zase tak hezky...a já musím ještě být doma...

21.11.2009 11:05
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

u vas je pekne? no u nas teda poriadny HNUShmlisto a sychravo...

22.11.2009 12:08
ettelwen

XXX.XXX.123.170

bonita napsal(a):
u vas je pekne? no u nas teda poriadny HNUShmlisto a sychravo...

zdravím všechny! :) zase jsem se tu po delší době ukázala. Jak se všichni máte? Tristánek mi roste jako z vody, přerostl už i mamču Karinku... bude to kus koně. Ale dělá mi fakt radost, je to zlato. Moc milý a ochotný koník. Tak si začínám pohrávat s myšlenkou, připustit Karču na rok znovu.. Bonita - parádní fotky, někdy bych ty vaše obříky ráda viděla naživo :)

22.11.2009 12:09
ettelwen

XXX.XXX.123.170

ettelwen napsal(a):
zdravím všechny! :) zase jsem se tu po delší době ukázala. Jak se všichni máte? Tristánek mi roste jako z vody, přerostl už i mamču Karinku... bude to kus koně. Ale dělá mi fakt radost, je to zlato. Moc milý a ochotný koník. Tak si začínám pohrávat s myšlenkou, připustit Karču na rok znovu.. Bonita - parádní fotky, někdy bych ty vaše obříky ráda viděla naživo :)

moje zvířátko.. :)

22.11.2009 12:34
ettelwen

XXX.XXX.123.170

ettelwen napsal(a):
moje zvířátko.. :)

naše pohodička...

22.11.2009 12:42
verca1

XXX.XXX.215.166

ettelwen napsal(a):

Ahojte ettelwen,jak je koník starej

22.11.2009 12:50
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

no teda, ettelwen, ja uz som si myslela, ze si emigrovalaani sa u nas neukazes a pri tom mas veru co ukazovat!!! Tristanek je uzaaasnyyyy!!!!!! JJ my sme chceli ist tento rok do Pardubiek s nimi, ale nemohli sme, lebo sme tu este mali kobylky na pripustenie, takze do Ciech kedy vyrazime, je fakt otazne, ale ked budes mat ty cestu smerom na Bratislavu, tak nie je problem dohodnut stretko

22.11.2009 13:00
sally

XXX.XXX.70.138

verca1 napsal(a):

Verčo, dotázek : máma tvého hřebečka měla rok před ním taky hříbě, jeho pravého bratra. Nevíš, jestli byl taky hermelín, nebo ryzák?
Inteligenti, registrující hříbata totiž u všeho, co není celoflekaté píšou nejprve jen základní barvu - pak to z PK nikdo nepozná ( protože se tam objeví jen ta základní, ne další info - že to mělo skvrnitou záď apod.) ... ... asi problém, popsat to jako skvrnitého hnědáka, ryzáka...

22.11.2009 13:09
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

konuchy vyzrali v boxoch seno a zglunali po dvore, tak som im dala kopu von a teraz ich pekne zokna vidim, ako sa cpu, to je zivot

22.11.2009 17:22
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

tos aky kratky ocasek sme mali

22.11.2009 17:44
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonita napsal(a):
tos aky kratky ocasek sme mali

bonita jak tak koukám tak jezdkyně má delší vlasy než kobyla ocas

22.11.2009 17:51
ettelwen

XXX.XXX.123.170

verca1 napsal(a):

před pár dny měl rok a půl :)

22.11.2009 17:53
ettelwen

XXX.XXX.123.170

bonita napsal(a):
no teda, ettelwen, ja uz som si myslela, ze si emigrovalaani sa u nas neukazes a pri tom mas veru co ukazovat!!! Tristanek je uzaaasnyyyy!!!!!! JJ my sme chceli ist tento rok do Pardubiek s nimi, ale nemohli sme, lebo sme tu este mali kobylky na pripustenie, takze do Ciech kedy vyrazime, je fakt otazne, ale ked budes mat ty cestu smerom na Bratislavu, tak nie je problem dohodnut stretko

neboj, neboj, neemigrovala.. jen je toho času málo. Momentálně se mi doma stádečko rozrostlo na 5 koňouchů. Škoda, že jste v Pardubicích nebyli, já bych se někdy moc ráda přijela mrknout, jestli bych teda mohla :) Jinak díky za pochvalu Tristánka, úžasný opravdu je..

23.11.2009 08:45
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

ahojte milášci, tak se hlásím z práce .....hurá dnes za rozárkou.....jen at ten dnešní den rychle uteče
jinak už mám taky shíráčka doma a hned dva
ne teda živý...maminka mi koupila nové tričko však uvidíte viz. foto

23.11.2009 08:46
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

ještě detail mazlíků...

23.11.2009 08:47
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

jak tak koukám na ten detail tak jsem se pěkně přepočítala oni tam jsou tři

23.11.2009 12:00
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

haha jazdkyna ma stale take dlhe vlasy, ale kobyla mala uz peknych par razov ocasek strihany, lebo sa jej uz vliekol po zemi

23.11.2009 15:17
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
haha jazdkyna ma stale take dlhe vlasy, ale kobyla mala uz peknych par razov ocasek strihany, lebo sa jej uz vliekol po zemi

Tak po pár dnech docela hezky, ale za to moje nálada pod bodem mrazu... má tohle nějakej smysl?
A to už mi ju nevednou ani svýma uličnickejma kouskama tihle tři darebáci.

23.11.2009 17:46
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

ambra napsal(a):
Tak po pár dnech docela hezky, ale za to moje nálada pod bodem mrazu... má tohle nějakej smysl?
A to už mi ju nevednou ani svýma uličnickejma kouskama tihle tři darebáci.

Teda Barčo ! Tristan teda opravdu roste jak z vody. Si pamatuju, jak si tady dávala fotky , jak se narodil, pak z vyjížd'ky s Karinou a ted' už kus koně. Na některých fotkách má ještě hříběcí výraz, ale fakt pěkný koník

23.11.2009 19:09
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

Ambra a co sa ti stalo?

23.11.2009 21:16
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

zasa sme boli na zdravotnej vychadzke

ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
Ambra a co sa ti stalo?

bonita ani ti nevím jsem s tím už probudila

bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

23.11.2009 21:19
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):

bonita nemáš těch jezdců na ty dva koně nějak moc?

23.11.2009 21:20
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

no, ehm, vlastne mam

23.11.2009 21:57
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
no, ehm, vlastne mam

taky si říkám

24.11.2009 09:37
verca1

XXX.XXX.215.166

sally napsal(a):
Verčo, dotázek : máma tvého hřebečka měla rok před ním taky hříbě, jeho pravého bratra. Nevíš, jestli byl taky hermelín, nebo ryzák?
Inteligenti, registrující hříbata totiž u všeho, co není celoflekaté píšou nejprve jen základní barvu - pak to z PK nikdo nepozná ( protože se tam objeví jen ta základní, ne další info - že to mělo skvrnitou záď apod.) ... ... asi problém, popsat to jako skvrnitého hnědáka, ryzáka...

Ahojte sally,jj měla ryzáčka,i bych řekla spíš takovej kaštanovej.

24.11.2009 09:52
madow

XXX.XXX.121.112

verca1 napsal(a):

ale alespoň ti Bonitko koníci nestojí doma....já včera byla za tou mojí můrou...šly jsme na chvíli na procházku asi kilometr víc ještě neupajdám (v terénu) na chodníku to je v poho...a pak že jí vezmu na chvíli proklusat na lonž....já myslela že mi urve ruce
ale jinak je jak kulička (chlupatá a pěkně tlustoučká)...holka moje rezatá....dnes jí dám trochu do gala a když to půjde tak nafotím.....
verčo to je krásný hříbek

24.11.2009 11:46
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

jj, no maju vychadzky, ale zistila som, ze ja uz nemozem s dychom akosik...a som z toho taka nesvoja, pravda, tehotna som po prvy raz

24.11.2009 11:46
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

aj mne sa tento maly sikula paci, aku ma deku na ritke a ten kukuc!

24.11.2009 15:29
sally

XXX.XXX.70.138

verca1 napsal(a):

Dík

24.11.2009 16:16
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonita napsal(a):
aj mne sa tento maly sikula paci, aku ma deku na ritke a ten kukuc!

tak jsem naštvana jak malej pessousedům zdrhl poncl pokousal mi kobylu a skopal ponika ketrej je kvůly němu přivázanej.pak mi ještě rozbyli společnš ohrau a zdrhly.já jsem si pro svoje došla ponclik sel snáma tak jsem mileho poníka vzala na vodítko a htěl ho dát domu za plot kde má ohradu ponik mě pokousal tak dostal pres čumu a byl klid domů nechtěl tak jsem ho přivazala za sloupek a dala mu seno at se nenudí. a šla dát mim seno skouknout koniky jestly to neni vžny a opravit ohradu,ale nejveší sranda je to,že kdyby to udelaly moji koně tak mě pomalu žalujou,ale ted se nic nedeje.ani si pr nej nepřišly.tak jsem nasrana jako svina

24.11.2009 19:32
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

mala si ho uviazat im o klucku na vchodovych dverach...

25.11.2009 20:36
verca1

XXX.XXX.215.166

bonita napsal(a):
mala si ho uviazat im o klucku na vchodovych dverach...

Ahojky,holky děkuji za prcka.

26.11.2009 13:21
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

26.11.2009 13:41
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

ahojte...bonita dnes se mi dostal do ruky časopis Koně a hříbata a je tam fotečka vaší kobylky a zuzky buráňový....moc hezký....na té fotečce vypadá kobylka jak kdyby měla snad dva metry v kouhoutku...tak se chci zeptat jak vysocí jsou ti vaši krasavci....
jinka Rozárka se má moc dobře...je pěkně tlusťoučká a chlupaťoučká....o víkendu až bude světlo když budu u koníků tak jí vytáhnu ven a blejsknu at se múžeme pochlubit s naším zimníkem

26.11.2009 14:57
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

no nasa kobus je hviezda, co?nuz ja ani neviem, aki presne vysoki su, ale tu dam na porovnanie mojho muza, ktroy ma 187 cm, ked sa uplne narovna, co on teda moc nemusi a ako stoji pri nej, ked sme ju ten rok kupili

26.11.2009 15:00
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

tu som prvykrat na nej

26.11.2009 15:01
bonita

XXX.XXX.18.245

bonita napsal(a):
tu som prvykrat na nej

Boze aka som tam smiesnaako posr.ta

26.11.2009 15:03
bonita

XXX.XXX.18.245

misamarincova napsal(a):

tak inu

26.11.2009 21:37
petra136

XXX.XXX.166.36

bonita napsal(a):
Boze aka som tam smiesnaako posr.ta

Ahojky!!!
Tak mě tady lidi udávaj, že se o koně nestarám a tenhle chudák tu stojí o dva baráky dál. Má ho můj bývalý podnájemník (mimochodem, mám tušení že první udání bylo od něj), koupil ho tuším v červenci. Je to 7letý ČMB hřebec, jmenuje se Kuba a pochází někde z Náchodska, neznáte někdo původní majitele???
Dneska když jsem ho po dlouhé době viděla, jsem mazala pro foťák (kdyby mě m ajitel viděl, tak mě zabije). Byl to nádherný hřebec, když ho přivezli, úplně jsem se zhrozila, když jsem ho dnes viděla. A on s ním navíc jezdí každý den do lesa a o víkendu na něm rajtujou 3 holky. Je úplně bez života, celé odpoledne tam stál jak trubka. Je mi ho líto.

26.11.2009 21:46
petra136

XXX.XXX.166.36

petra136 napsal(a):
Ahojky!!!
Tak mě tady lidi udávaj, že se o koně nestarám a tenhle chudák tu stojí o dva baráky dál. Má ho můj bývalý podnájemník (mimochodem, mám tušení že první udání bylo od něj), koupil ho tuším v červenci. Je to 7letý ČMB hřebec, jmenuje se Kuba a pochází někde z Náchodska, neznáte někdo původní majitele???
Dneska když jsem ho po dlouhé době viděla, jsem mazala pro foťák (kdyby mě m ajitel viděl, tak mě zabije). Byl to nádherný hřebec, když ho přivezli, úplně jsem se zhrozila, když jsem ho dnes viděla. A on s ním navíc jezdí každý den do lesa a o víkendu na něm rajtujou 3 holky. Je úplně bez života, celé odpoledne tam stál jak trubka. Je mi ho líto.

chudák Kubík

26.11.2009 21:47
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
tu som prvykrat na nej

bonita ona měla ošmikanej ocás když jste kobču koupily?
JO a dneska mi konečně dorazily tu kůže, jdu nafotit. Kdyby měl někdo zájem tak se hlaste.

26.11.2009 22:23
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
bonita ona měla ošmikanej ocás když jste kobču koupily?
JO a dneska mi konečně dorazily tu kůže, jdu nafotit. Kdyby měl někdo zájem tak se hlaste.

Tak první trošku menší

26.11.2009 22:23
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
Tak první trošku menší

A tady druhá o trošku větší

26.11.2009 22:27
janiska

XXX.XXX.78.243

petra136 napsal(a):
chudák Kubík

Hm,taky chovatel.Jinak vítej na facebooku,mocném to médiu..

26.11.2009 22:40
petra136

XXX.XXX.166.36

janiska napsal(a):
Hm,taky chovatel.Jinak vítej na facebooku,mocném to médiu..

já už tam nějakou chvliku straším, jen než se všichni najdeme, to trvá!

26.11.2009 23:17
sally

XXX.XXX.70.138

misamarincova napsal(a):

Zase sem přihodím jeden odkaz pro milovníky kulatých koňských zadků a pěkných fotek : http://www.europferd.eu/equiaustria/

27.11.2009 09:29
misamarincova

XXX.XXX.210.251

sally napsal(a):
Zase sem přihodím jeden odkaz pro milovníky kulatých koňských zadků a pěkných fotek : http://www.europferd.eu/equiaustria/

Ambra, kolik bys chtěla za kůže?Za tu větší? A jaký má rozměr? Možná bych měla zájem..

27.11.2009 09:38
misamarincova

XXX.XXX.210.251

bonita napsal(a):
tak inu

Bonita, to je foceno u původních majitelů nebo máš doma takové haly?
Já když si vzpomenu na svojí první jízdu na mojí první kobylce, tak se musím smát Jak jsem byla nervózní, tak jsem na ní lítala jako začátečník..Ještě, že to nikdo nefotil

27.11.2009 10:31
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
Ambra, kolik bys chtěla za kůže?Za tu větší? A jaký má rozměr? Možná bych měla zájem..

Tak jsem si prohlédla celou stránku odkazu od Sally a jsem v sedmém nebi. Koně samozdřejmě krásní, ale nejkrásnější byla ta krajina-dostat nabídku nějakého toho domku v horách, tak asi neváhám..

27.11.2009 12:41
ambra

XXX.XXX.12.143

misamarincova napsal(a):

Míšu odpověď máš na FB. Jinak jak ji změřím pošlu ti rozměry mailem, ano je to praktičtější. Doufám, že používáš mail který máš tady v medailonku.

27.11.2009 18:52
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):

sally dobrej odkaz hlavně mě tam zaujal ten norikerkalender škoda, že maj ukázanou jenom přední stranu, ale určitě něco speciálnějšího než je ten náš českej Ale teda taky za speciálnější cenu
No a tady taky něco speciálního jsem si hrála a fotila s miláčkem Dudlou na klíně, chtěl moc aktivně pomáhat a málem jsme si rozbili hubu oba.

27.11.2009 19:58
bonita

XXX.XXX.60.90

misamarincova napsal(a):

Ambra, ano ona mala len taku stetinu hornych vlasov asi 15 cm dlhych a ostatok vyholeny strojcekom, oni to tak v UK robia, a potom sa mozu v lete zblaznit

27.11.2009 20:00
bonita

XXX.XXX.60.90

misamarincova napsal(a):

Miso, keby som bola majitelkou tych hal a hlavne vsetkeho, co ukryvali, tak by som bola fakt frajerka a veeeelmi stastnym clovekom je to fotene este v Anglicku, podla mna u nas take nieco ani nie je...myslim na jednom mieste, viem, ze su pekne jazdecke kluby a tak, ale toto bolo rozlohou naozaj velke

27.11.2009 20:13
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
sally dobrej odkaz hlavně mě tam zaujal ten norikerkalender škoda, že maj ukázanou jenom přední stranu, ale určitě něco speciálnějšího než je ten náš českej Ale teda taky za speciálnější cenu
No a tady taky něco speciálního jsem si hrála a fotila s miláčkem Dudlou na klíně, chtěl moc aktivně pomáhat a málem jsme si rozbili hubu oba.

Jo, škoda, vloni měli pár fotek ukázaných. Dá se vyčíst jen to, že je to kalendář plemenných hřebců norika, takže speciální určitě. Toho se tady asi nedočkáme, že by vyšel kalendář s chladnokrevnými plemeníky.
Nojo, tady je malá země, malá zájmová skupina, rentabilita mínusová... ne jako tam.

29.11.2009 10:22
gomira

XXX.XXX.26.126

misamarincova napsal(a):

Přidávám xichtíček

29.11.2009 12:40
bonita

XXX.XXX.49.42

misamarincova napsal(a):

co to, co to, chlapecek dostal nieco dobre pod zub, ked sa tak tvari?

29.11.2009 14:52
gomira

XXX.XXX.26.126

bonita napsal(a):
co to, co to, chlapecek dostal nieco dobre pod zub, ked sa tak tvari?

no očuchal kobylinec......
Včera chytil kocoura na stromě, připlácnul ho k větvi a držel a držel a držel. Musela jsem mu otevřít hubu a kocoura vytáhnout. Chápu, že někteří koně nemají rádi zvířátka, ale proč ho jen tak drží? Nekousne, netrhá, jenom drží, je prostě praštěnej

29.11.2009 15:09
bonita

XXX.XXX.49.42

misamarincova napsal(a):

a jj chudak cicibak, dufam, ze to prezil bez ujmy, nasim konom ciciny nevadia, mame tri trojmesacne kotatka a ich mamu a kazdodenne vsetci 4 asistuju okolo koni, ale pokial viem kobyla mala v predoslom domove dve cicky ako kamosky a nasmu zrebcovi jedna cica spavala vo valove v sene, takze su zvyknuti obaja

29.11.2009 15:33
gomira

XXX.XXX.26.126

bonita napsal(a):
a jj chudak cicibak, dufam, ze to prezil bez ujmy, nasim konom ciciny nevadia, mame tri trojmesacne kotatka a ich mamu a kazdodenne vsetci 4 asistuju okolo koni, ale pokial viem kobyla mala v predoslom domove dve cicky ako kamosky a nasmu zrebcovi jedna cica spavala vo valove v sene, takze su zvyknuti obaja

Kocour je v poho, je to frajer oprsklý. Tak ponice taky miciny nerada, ale ta je jen tak honí po ohradě. Holt chladnokrevník jedná chladnokrevně

29.11.2009 16:45
sally

XXX.XXX.70.138

gomira napsal(a):
Kocour je v poho, je to frajer oprsklý. Tak ponice taky miciny nerada, ale ta je jen tak honí po ohradě. Holt chladnokrevník jedná chladnokrevně

Třeba nevěděl, co s ním dál .
Chtělo to možná nějaký povel, jako Trhej, nebo Pusť či Fuj
Za naším hřebcem taky lezou kočky do ohrady (asi netrhá, když tam furt lezou). V létě jsem mu uklízela bobky a ta nejoprsklejší čičina se před ním v prachu začla válet. Napřed jí čichal břicho a pak ji začal nosem koulet v tom prachu. Se zvedla, popolezla, zas se vyvalila - a zase ji obaloval, jako řízek v mouce. Bavili se tak dobře deset minut, pak si jí přestal všímat, tak šla pryč.
U těch nejlepších věcí jak na potvoru nemá člověk foťák v ruce

30.11.2009 08:33
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

ahojky tak hlásím z Broumova -3 stupně, ale obloha hraje všemi barvami

30.11.2009 08:34
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

a ještě posílám fotečku mojí tlusťoučké Rozárky
ta má ještě ale elánu

30.11.2009 08:36
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

a tady ještě ve své nové anglické plné polní

30.11.2009 12:27
sally

XXX.XXX.70.138

madow napsal(a):
a tady ještě ve své nové anglické plné polní

To je taková pěkně červená Mikulášská výbava .
U nás tu fouká, už od včera , všecko lítá, i bez peří..
Tady můj vánoční dáreček, co jsem si nadělila se zmrzlým synátorem

30.11.2009 13:02
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):

Lindo, to jé užasnéééé zvíře

30.11.2009 13:19
misamarincova

XXX.XXX.210.251

sally napsal(a):

Krásná kobylka, sally má samé krásné koně a hlavně když jsou puntíkovaní
U nás foukalo včera večer když jsem šla od koní domu-myslela jsem, že mi vítr odfoukne kočárek.
Ale koním to dělalo dobře, vítr je povzbuzoval k lítání po výběhu..

30.11.2009 13:57
sally

XXX.XXX.70.138

misamarincova napsal(a):
Krásná kobylka, sally má samé krásné koně a hlavně když jsou puntíkovaní
U nás foukalo včera večer když jsem šla od koní domu-myslela jsem, že mi vítr odfoukne kočárek.
Ale koním to dělalo dobře, vítr je povzbuzoval k lítání po výběhu..

Děkuji dámy za pochvalu .
Jsem, jak známo vybíravá; ale toto zvířo je opravdu báječné, i povahově. No, však jsem ji měla rok na ustájení; dobře jsem věděla, co pořizuji .

30.11.2009 14:16
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Děkuji dámy za pochvalu .
Jsem, jak známo vybíravá; ale toto zvířo je opravdu báječné, i povahově. No, však jsem ji měla rok na ustájení; dobře jsem věděla, co pořizuji .

A já si říkala jestli je to a nebo není Amanda, ale je

30.11.2009 17:36
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

Fuha, Madow, to ste tam mali mrazik?

30.11.2009 17:37
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

a este som zabudla, ze Rozarke to velmi pasuje ten komplet, ja chcem taku podsedlovku, teda dve, pre oboch, ziarivu cervenu este nemam

30.11.2009 17:38
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

Salyyy, co to zasa mas za nadheru? To chces mat puntikovanu paru s tou tvojou? co dodat, som zelena...

30.11.2009 18:01
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
Salyyy, co to zasa mas za nadheru? To chces mat puntikovanu paru s tou tvojou? co dodat, som zelena...

Ale no táák, žádné zelenání, přece máme každý koně podle svého gusta a zelenat teda není proč .
Jinak jak správně dí ambra, je to SN ročka Amanda (mám ji na stránkách). O puntíkovanou páru mi ani tak nejde ( jako spíš o oblíbenou barvu), ježdění na voze moc nedám, já radši koně přímo pod zadkem. To se člověk dostane na podstatně víc a lepších míst na světě, když už má jít o rekreaci .

30.11.2009 18:55
madow

XXX.XXX.20.105

misamarincova napsal(a):

jj Bonita.. ráno už jsme měli zamrznuto
a jak mi taky dalo sehnat takovou črvenou...bohužel jsem žádnou nenašla podle mých představ...chtěla jsem více polstrovanou..toto je slabá dečka...a tak jsem si řekla že vínová je taky krásná a k té červené ladí a dokoupila jsem vínového beránka pod sedlo a na čumáček...a jsem velmi spokojená .... musím se pochválit...ale jen trochu samochvála smrdí
ještě uvažuji o bandážích, ale nevím zda bych měla nerva na motání

30.11.2009 22:51
misamarincova

XXX.XXX.210.251

madow napsal(a):
jj Bonita.. ráno už jsme měli zamrznuto
a jak mi taky dalo sehnat takovou črvenou...bohužel jsem žádnou nenašla podle mých představ...chtěla jsem více polstrovanou..toto je slabá dečka...a tak jsem si řekla že vínová je taky krásná a k té červené ladí a dokoupila jsem vínového beránka pod sedlo a na čumáček...a jsem velmi spokojená .... musím se pochválit...ale jen trochu samochvála smrdí
ještě uvažuji o bandážích, ale nevím zda bych měla nerva na motání

Až Puntík vyroste, tak mám taky na něj už vymyšleno. Ale to si ještě počkám..
Byla by to uzdečka mahagonové barvy, sedlo KT Apollon mahagon nebo ještě lépe něco od Prestige podobné barvy s vínovou dečkou a kaštanovou dečkou, plus doplňky také v uvedených barvách.
Když to tak vidím, tak to abych začala po Vánocích šetřitAle co bych pro ten můj poklad neudělala..

30.11.2009 23:35
ambra

XXX.XXX.12.143

misamarincova napsal(a):
Až Puntík vyroste, tak mám taky na něj už vymyšleno. Ale to si ještě počkám..
Byla by to uzdečka mahagonové barvy, sedlo KT Apollon mahagon nebo ještě lépe něco od Prestige podobné barvy s vínovou dečkou a kaštanovou dečkou, plus doplňky také v uvedených barvách.
Když to tak vidím, tak to abych začala po Vánocích šetřitAle co bych pro ten můj poklad neudělala..

Šmurin

30.11.2009 23:36
ambra

XXX.XXX.12.143

30.11.2009 23:39
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):

A náš renovovanej vozík

30.11.2009 23:53
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

Ambra, co ste to robili na poli?

30.11.2009 23:55
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

no prave, co by sme pre tych nasich milacikov nespravili, ze, aj ja si teraz setrim na nove ohlavky, take obycajne, ale kedze su velmi velke, tak ich musim zhanat v UK a tym padom ma vyjdu na draho

1.12.2009 09:02
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

zdravim a hlasim uprsane rano...konuchy uz vykukaju a chceli by ist von, nomne sa zasa von nechce

1.12.2009 10:16
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

ahojky berušky...též hlásím pěkně hnusné počasí....dnes by ani psíka ven nevyhnal
za chvíli se chystám na mučení..jdu na rehabilitaci

kluci si hráli na honěnou

1.12.2009 15:16
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

ti to teda pekne rozparadilitak tu je taky fujtajbl, no hnus, radsi keby mrzlo az prastalo, ako toto...

1.12.2009 15:33
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):
ti to teda pekne rozparadilitak tu je taky fujtajbl, no hnus, radsi keby mrzlo az prastalo, ako toto...

Včera jak jsem čekala v lese, než se rozední

1.12.2009 15:34
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Včera jak jsem čekala v lese, než se rozední

1.12.2009 15:37
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):

hříbata u mě na zahradě 2 dny zpátky

1.12.2009 15:37
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
hříbata u mě na zahradě 2 dny zpátky

.

1.12.2009 15:38
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
.

Ksichtíky

1.12.2009 15:39
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Ksichtíky

trojúhelník - foceno z balkónu

1.12.2009 15:40
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
trojúhelník - foceno z balkónu

Vliv araba

1.12.2009 15:41
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Vliv araba

A poslední

1.12.2009 15:43
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

misicka super fotky

1.12.2009 15:48
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):
misicka super fotky

kamarádka, co má to hnědé hříbě, tak si ho brala k sobě domů, tak jsme fotila rozlučkové fotky :-) a Keli mám zase doma.. V něděli bylo hezky, tak některé fotky vyšly celkem hezky.

2.12.2009 15:48
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

tak sme sa vcera rozhodli, ze je cas na vianocnu vyzdobu, tak uz len stromcek nam chyba, aj ked taky maly sme si uz vyzdobili tiez

2.12.2009 19:09
lucijanek

XXX.XXX.67.208

m i s i c k a napsal(a):
kamarádka, co má to hnědé hříbě, tak si ho brala k sobě domů, tak jsme fotila rozlučkové fotky :-) a Keli mám zase doma.. V něděli bylo hezky, tak některé fotky vyšly celkem hezky.

ahoj.tak ja se k vam pridam s našima chladaskama.dnes bylo fajn,tak se pracovalo.

2.12.2009 22:49
lucijanek

XXX.XXX.67.208

bonita napsal(a):
tak sme sa vcera rozhodli, ze je cas na vianocnu vyzdobu, tak uz len stromcek nam chyba, aj ked taky maly sme si uz vyzdobili tiez

bonit mate fakt nadherne kone ja snich nemuzu.na kolik vyjde takove hribatko?

3.12.2009 07:39
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

dobrééé ránko.....tak opět hlásím pěknou zimu a mlhu...ráno v šest bylo -8 stupňů....snad se to zase trochu vybere.....včera jsem ve stáji poslouchala Rozárce bříško, ale mimi se ještě neozvalo...asi už spinkalo ani mě nekoplo do tváře...a Rozárka nechápala co to dělám a koukala na mě jak bulík

3.12.2009 08:40
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

Lucianku, dakujem nuz zriebatko stoji minimalne 2500 euro, ale to je asi ta uplne najnizsia hranica, skor to je nad 3000 podla mnozstva faktorov, vseobecne vrane kobylky sa cenia najvyssie.

3.12.2009 08:53
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

inak tu v noci pekne mrzlo, vsetko je biele, kone som ani nedavala na pastvu, co by tam zrali, tu zmrznutu travu? tak chaluju seno v boxoch, sice mozu ist von, ale ako tak pozeram, idu sa len napit a dat si lizu...

3.12.2009 08:56
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

nejake z minulej zimy

3.12.2009 08:58
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

3.12.2009 09:00
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

3.12.2009 09:03
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

3.12.2009 10:02
lucijanek

XXX.XXX.113.190

bonita napsal(a):

to je hrozna kosa.No jo zima uz je za dvermi.Vubec se netesim neni nad leto a slunicko co holky?

3.12.2009 10:04
madow

XXX.XXX.121.112

misamarincova napsal(a):

to jooo, léto ani nemusí, ale hlavně ať už je zase dýl světlo

3.12.2009 11:13
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

jj ja by som brala taky april-maj, mozno este jun, sice ja milujem jul a august a horucavy ako take, ale nase kone nie, to su uplne morutne a najradsej by boli iba vnutri...

3.12.2009 20:12
misamarincova

XXX.XXX.210.251

bonita napsal(a):
jj ja by som brala taky april-maj, mozno este jun, sice ja milujem jul a august a horucavy ako take, ale nase kone nie, to su uplne morutne a najradsej by boli iba vnutri...

Foto z dneška

3.12.2009 20:14
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
Foto z dneška

...

3.12.2009 20:15
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
...

...

3.12.2009 20:21
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
...

...

3.12.2009 22:29
lucijanek

XXX.XXX.99.174

misamarincova napsal(a):
...

Copak holky nak nam to tady zamrza,to je asi tou kosou venku co?Hodte tu nake fotecky,at se mame na co koukat.

4.12.2009 10:58
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

ked Misa mi tu robi navzdory s tym jej dalmatincom, ze potom ma uz nebavi sem davat tie nase jednofarebky

4.12.2009 11:00
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

ale ke inac nedate

4.12.2009 11:02
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

4.12.2009 11:05
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík