klarinka
napsal(a):
Čau lidičky sem dávejte fotky teplokrevníků
Tak tohle je Holandský teplokrevník (moje zlatíško a já)
klarinka
napsal(a):
Tak tohle je Holandský teplokrevník (moje zlatíško a já)
a zase Matcho
klarinka
napsal(a):
Sahibek není můj, ale kamarádky
klarinka
napsal(a):
Sahibek ještě jednou =) převlečenej za čuníka =)
skippka
napsal(a):
To jsem já na mém poníkovi, je to kříženec dánský jezdecký pony x paint horse, ale je to taky teplokrevník...
klarinka
napsal(a):
Ambruška... Bohužel už se prohání po nebeských pastvinách...
skippka
napsal(a):
Český teplokrevník.
Omlouvám se za kvalitu fotky, je to focené z mobilu a on prostě nechtěl pózovat
klarinka
napsal(a):
Ambří ještě jednou s miminkem Skippym
klarinka
napsal(a):
Skippy - kříženec ČT a A1/1
klarinka
napsal(a):
Ještě jednou Skippy a už končím páá
Uživatel s deaktivovaným účtem

klarinka
napsal(a):
Já a můj miláček Pintuška
sadzi saj

svagmo
napsal(a):
Já a můj miláček Pintuška
Moje ČT kobylka - je to kříženec ČT a A 1/1
satix

klarinka
napsal(a):
Český teplokrevník - můj miláček Silverek
satix

klarinka
napsal(a):
Silverek
satix

klarinka
napsal(a):
Silverek
satix

klarinka
napsal(a):
Silverek
satix

satix
napsal(a):
Český teplokrevník - můj miláček Silverek
ČT + arab (krásná hlava)
satix
napsal(a):
Silverek
ČT Svit- bezva umí drezurku Ale jak to tak bývá,tak nemůžu najít CD,na kterém jsou fotky v pohybu...Dodám
jindriska
napsal(a):
ČT Svit- bezva umí drezurku Ale jak to tak bývá,tak nemůžu najít CD,na kterém jsou fotky v pohybu...Dodám
A tady je ČT kobylka Ulita. Loňská vícemistrině ve western ridingu- v červnu bude mít hříbátko Snad se na mě nebude majitelka zlobit,že ji sem dávám
jindriska
napsal(a):
A tady je ČT kobylka Ulita. Loňská vícemistrině ve western ridingu- v červnu bude mít hříbátko Snad se na mě nebude majitelka zlobit,že ji sem dávám
Naše holky - obě moravský teplokrevník
klarinka
napsal(a):
toto je Gold..na něm jsem dříve jezdila,než se prodal
konarka007
napsal(a):
toto je Gold..na něm jsem dříve jezdila,než se prodal
Tominka A1/1
doga

doga

doga
napsal(a):
Tady je ČESKÝ TEPLOKREVNÍK!!
A další teplokrevník ČT Hájka
doga

doga
napsal(a):
A další teplokrevník ČT Hájka
A Kobylka od Kámošky AMANDA taky CT
doga
napsal(a):
A Kobylka od Kámošky AMANDA taky CT
Kobylka CT.Nas milacek Inuska
klarinka
napsal(a):
Ahojky, tady přikládám foto ČT Ajinky
dannynka
napsal(a):
Ahojky, tady přikládám foto ČT Ajinky
a QH Dannynky
klarinka
napsal(a):
naše 2 nedůvěřivé
hanule
napsal(a):
naše 2 nedůvěřivé
Taky přidám.....Rosa ČT z maminky A1/1
monca
napsal(a):
a hlavinka
moji dva ČT kluci...mladý je hřebčák, velký je valášek (14let)
jenysimons
napsal(a):
moji dva ČT kluci...mladý je hřebčák, velký je valášek (14let)
Ahojík taky se pridam - Orion otec : Holansky teplokrevnik matka: arabo x- (teplokrevnik)
klarinka
napsal(a):
Přídám svojí, na jaře tříletou, kobylu. Na fotce jako čerstvá dvouletka. :o) Foto: Věra Marková
cizluc
napsal(a):
Přídám svojí, na jaře tříletou, kobylu. Na fotce jako čerstvá dvouletka. :o) Foto: Věra Marková
A jedna ze zkoušení sedla a uzdečky.
kokinka
napsal(a):
Ahoj Luci, koukám, že z Resťule je už teda pořádný macek. Moc krásná je. Už se těšíš na obsedání
?
Macek to teda je. I když má "jen" 162 cm KVH, tak si myslím, že rodinných 166 cm udělá. Ale víš jak, já jsem prcek a nepotřebuju obra. Už takhle má sílu, na kterou každej čučí jako tele na nový vrata.
Obsedlá je už od podzima. Sedla jsem si na ni na chviličku. Obešly jsme výběh a šlus. Od tý doby nic. Nechávám ji, na zkoušky nepůjdeme, tak nespěchám. Teď ji vyřizuju spíš věci kvůli chovu do budoucna. :o)
Nemáš nějaký infošky o dalších Rabiatkách? Jak vypadaj a tak? Viděla jsem na fotkách hlavně ty, co prodává Albertovec. A pak ještě kobylu z Palermo.
cizluc
napsal(a):
Macek to teda je. I když má "jen" 162 cm KVH, tak si myslím, že rodinných 166 cm udělá. Ale víš jak, já jsem prcek a nepotřebuju obra. Už takhle má sílu, na kterou každej čučí jako tele na nový vrata.
Obsedlá je už od podzima. Sedla jsem si na ni na chviličku. Obešly jsme výběh a šlus. Od tý doby nic. Nechávám ji, na zkoušky nepůjdeme, tak nespěchám. Teď ji vyřizuju spíš věci kvůli chovu do budoucna. :o)
Nemáš nějaký infošky o dalších Rabiatkách? Jak vypadaj a tak? Viděla jsem na fotkách hlavně ty, co prodává Albertovec. A pak ještě kobylu z Palermo.
Tež myslím, že ještě povyroste, Rebeka nedává malé koně.
O dalších Rabiátkách nevím vůbec nic, taky jen o Palagonii...a o Albertovci a jejich koních už vůbec nic, nebyla jsem tam asi 3/4 roku a návštěvu neplánuju...už to tam není, co bývalo....
Jakto, že nechceš jít na zkoušky? Je to moc brzo, že? Taky mi bylo proti srsti, když dělala zkoušky třeba 2,5-letá kobyla...sice byla nejlepší ale víš, jak....
Ještě mě napadlo, že to máš vlastně parádní kobylu za super cenu....no, myslím, že kdybys chvíli smlouvala, tak ti ještě slevnili
kokinka
napsal(a):
Tež myslím, že ještě povyroste, Rebeka nedává malé koně.
O dalších Rabiátkách nevím vůbec nic, taky jen o Palagonii...a o Albertovci a jejich koních už vůbec nic, nebyla jsem tam asi 3/4 roku a návštěvu neplánuju...už to tam není, co bývalo....
Jakto, že nechceš jít na zkoušky? Je to moc brzo, že? Taky mi bylo proti srsti, když dělala zkoušky třeba 2,5-letá kobyla...sice byla nejlepší ale víš, jak....
Ještě mě napadlo, že to máš vlastně parádní kobylu za super cenu....no, myslím, že kdybys chvíli smlouvala, tak ti ještě slevnili
Nestraš, když sem viděla ty obry z Rebeky, docela sem se zděsila.
Nevíš? Škoda.... koukala jsem právě na ty, co prodávaji, jedna by se mi tam docela líbila. Ale tak co, mám Restu a když to všechno výjde... napíšu ti na ICQ. Bude to snažší. Nechci se tady moc rozšiřovat.
Parádní je... napíšu ti víc.