Westernové plemena a jezdci - kochači 109

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.11.2009 15:12
jaruska

XXX.XXX.209.115

A založím nové kocháčníky.

25.11.2009 15:29
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):

Jéé, máš štěňďa?
No seno kupujem, od hodného souseda. Kdyby jsme museli sušit, tak bych si koníka neprosadila. Michal toho má z předešlých let ještě plné zuby.

25.11.2009 15:33
jaruska

XXX.XXX.209.115

andmac napsal(a):
Jéé, máš štěňďa?
No seno kupujem, od hodného souseda. Kdyby jsme museli sušit, tak bych si koníka neprosadila. Michal toho má z předešlých let ještě plné zuby.

Jojo,krásní klucí parsoní.
Tak hodnej soused je boží,to je super,no,my sušíme,ale někdy teda nadávám taky,kor když do toho furt prší,tak to fakt člověka nebaví...Ale stejně mi to nestačí,musíme vždycky dokupovat.

25.11.2009 15:44
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):
Jojo,krásní klucí parsoní.
Tak hodnej soused je boží,to je super,no,my sušíme,ale někdy teda nadávám taky,kor když do toho furt prší,tak to fakt člověka nebaví...Ale stejně mi to nestačí,musíme vždycky dokupovat.

No to jsou krásný plyšáčci, my v jednu dobu koukali po jack russlech
Jjj, soused je mooc hodný

25.11.2009 20:09
westgirl

XXX.XXX.227.219

andmac napsal(a):
No to jsou krásný plyšáčci, my v jednu dobu koukali po jack russlech
Jjj, soused je mooc hodný

Ahoojky, Jarů tak 2 koníci šli do světa,no aspoň se Vám na zimu ulevilo a budou se mít oři výborně i u nových majitelů my kašlem,vet to nějak zvoral dojel pichnout ATB jen 2dny,pak 1 den ne,že měl moc práce a třetí den dojel a naposled naočkoval,a že je to už dobré.Honey měla 39,1 teplotu ...a rozdýchaná,před víc jak týdnem.Jaké máte zkušenosti s kašlíkem?Tys ho myslím Marketko používala?nebo kdosi tady.objednala jsem ho a budu jim to 2 měs.dávat,protože malý kašle taky tak je teď vodím na prochajdy a Honey projíždím potmě s reflex.vestou bez sedla,aby se jim líp odkašlávalo,když se zahřejou prospívá jim to.jen krok,max.klus.na druhého minihuberta co jsem 17. jela jsem si musela kobuš pujčit,ve Vizovicích.Jmenovala se Živa (na prodej) a bylo to čétéčko

25.11.2009 20:12
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Ahoojky, Jarů tak 2 koníci šli do světa,no aspoň se Vám na zimu ulevilo a budou se mít oři výborně i u nových majitelů my kašlem,vet to nějak zvoral dojel pichnout ATB jen 2dny,pak 1 den ne,že měl moc práce a třetí den dojel a naposled naočkoval,a že je to už dobré.Honey měla 39,1 teplotu ...a rozdýchaná,před víc jak týdnem.Jaké máte zkušenosti s kašlíkem?Tys ho myslím Marketko používala?nebo kdosi tady.objednala jsem ho a budu jim to 2 měs.dávat,protože malý kašle taky tak je teď vodím na prochajdy a Honey projíždím potmě s reflex.vestou bez sedla,aby se jim líp odkašlávalo,když se zahřejou prospívá jim to.jen krok,max.klus.na druhého minihuberta co jsem 17. jela jsem si musela kobuš pujčit,ve Vizovicích.Jmenovala se Živa (na prodej) a bylo to čétéčko

...byla temperamentní,i se ji báli brát, mno občas páč jsem ji neznala se mi to vymklo z rukou a předjela mastra nesnáší,když nejde mezi prvníma.ale byla docela hodná..pro mně bylo hlavní info,že se nevzpíná a nevyhazuje zadkem,takové koně nemusím a to ona nedělala tak jsme to přežily.jelo nás jen 9.domluvila jsem tam i arabky od nás -shagye....tady Živa

25.11.2009 20:16
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...byla temperamentní,i se ji báli brát, mno občas páč jsem ji neznala se mi to vymklo z rukou a předjela mastra nesnáší,když nejde mezi prvníma.ale byla docela hodná..pro mně bylo hlavní info,že se nevzpíná a nevyhazuje zadkem,takové koně nemusím a to ona nedělala tak jsme to přežily.jelo nás jen 9.domluvila jsem tam i arabky od nás -shagye....tady Živa

tak jsem si aspoň zajela 1 hubert west.a 1 po anglicku tu arabky Myška Motešického chovu

25.11.2009 20:19
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
tak jsem si aspoň zajela 1 hubert west.a 1 po anglicku tu arabky Myška Motešického chovu

...a Shantal ta se mi líbí víc

25.11.2009 20:22
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
...a Shantal ta se mi líbí víc

mám nového miláčka, borderáka Jerryho takže řádí s tím new oříškem Arčím,a jsou spolu v boudičce

25.11.2009 20:24
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
mám nového miláčka, borderáka Jerryho takže řádí s tím new oříškem Arčím,a jsou spolu v boudičce

ještě z huberta

25.11.2009 20:32
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
ještě z huberta

Myška a Megí..kurňaa, jak mně štve ten kousek čumáku chjoo...

25.11.2009 20:33
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Myška a Megí..kurňaa, jak mně štve ten kousek čumáku chjoo...

pořadatelka Verča s Jerrynkem

25.11.2009 20:34
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
pořadatelka Verča s Jerrynkem

Šantala

26.11.2009 06:31
marketka

XXX.XXX.179.23

westgirl napsal(a):
Šantala

Ahojky, jo jo, Kašlík jsme měli pro dušného koníka. Tu změnu k lepšímu spíš přičítám změně počasí, protože jsme to dávali na přelomu léto-podzim. Koník po tom má vykašlávat hleny a to taky z něj šlo. Takže ke konci kůry /21 dní/ jsem si všimla, že už takový snopel nemá. Brouk je asi 12 let dušný, takže u něj to spíš byla taková udržovací a odlehčovací kůra. Kámošce dost koně kašlali, nasadila Broncho a Detox od Phytovetu a prý jim to dost pomohlo a taky máčela seno.Nám taky v té době dost koník kašlal a ten, co byl vždy zdravý. Dostal antibiotika na 3 dny a vůbec to nepomohlo.I když vet říkal, že tam takový nález nemá. Nicméně, pak si ho poslechl a kašlal dál. Něco doporučil na odhlenění, ale ještě jsem zkusila změnit seno, odčervila jsem po 5 měsících a jako když utne. Snad jsem Ti trochu pomohla a držím palce, atˇ jsou koníci v pořádku.Vím, že to je dost nepříjemné... Hele, omrkni ještě seno, nebo ho zkus máčet.

28.11.2009 09:14
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Ahoj,jůůů,Haníí,kráásný fotičky, a to jsi aj skákala????Moc ti to sluší s kobylkou.To je mi ale Honey líto,že kašle,ach jo.Tak snad to bude brzo zase dobrý.
Hele a Jerrynek je boooží,ten je kráásnej,teď ještě stádo ovcí a můžeš se tím živit,Haní,počkej,ten bude pást všecko,co potká.
Taky se mi Shantalka líbí víc,mě se mooc líběj ty grošatý koně,ale ta fotka Myšky s tou Megí je taky moc pěkná.
Já bych dneska jela se projet,ale to počasí,teda,niiic moooc.....

28.11.2009 09:18
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Ahoj,jůůů,Haníí,kráásný fotičky, a to jsi aj skákala????Moc ti to sluší s kobylkou.To je mi ale Honey líto,že kašle,ach jo.Tak snad to bude brzo zase dobrý.
Hele a Jerrynek je boooží,ten je kráásnej,teď ještě stádo ovcí a můžeš se tím živit,Haní,počkej,ten bude pást všecko,co potká.
Taky se mi Shantalka líbí víc,mě se mooc líběj ty grošatý koně,ale ta fotka Myšky s tou Megí je taky moc pěkná.
Já bych dneska jela se projet,ale to počasí,teda,niiic moooc.....

No jo, počasí nic moc. Včera bylo krásně, ale dnes to stojí za houby

Mě se zase líbí ta bílá, ale ta grošatá arabka je taky hezká
Včera jsem Use prala ocas a hřívu, bylo teplo, tak třeba už by nebyla možnost, tak jsem to vydrbala šamponem, na pastvě to doschlo a večer jsem to pletla do copů

28.11.2009 09:26
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):
No jo, počasí nic moc. Včera bylo krásně, ale dnes to stojí za houby

Mě se zase líbí ta bílá, ale ta grošatá arabka je taky hezká
Včera jsem Use prala ocas a hřívu, bylo teplo, tak třeba už by nebyla možnost, tak jsem to vydrbala šamponem, na pastvě to doschlo a večer jsem to pletla do copů

Noo,přesně,vždycky na víkend se to zhorší to počasí,tady fučí,místy svítí sluníčko,ale za chvilku poprchává....

28.11.2009 09:30
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Noo,přesně,vždycky na víkend se to zhorší to počasí,tady fučí,místy svítí sluníčko,ale za chvilku poprchává....

ono, tady je to divné..

no nic..za chvíli si přijede kamarádka pro granul, pak musím do obchodu pro něco a Usu na pastvu

28.11.2009 09:38
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):
ono, tady je to divné..

no nic..za chvíli si přijede kamarádka pro granul, pak musím do obchodu pro něco a Usu na pastvu

No,tady jak člověk v tomhle větru vyjede ven,tak mu to pořád fouká buď do ksichtu nebo prostě jinam,ale funí pořád,tady není kam zalézt před tím větrem.Ale tak máme kabáty,ty docela neprofouknou,uvidíme,počkáme...

28.11.2009 09:54
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
No,tady jak člověk v tomhle větru vyjede ven,tak mu to pořád fouká buď do ksichtu nebo prostě jinam,ale funí pořád,tady není kam zalézt před tím větrem.Ale tak máme kabáty,ty docela neprofouknou,uvidíme,počkáme...

Ahoj Lucko,došla ti ta fotka toho houp.koníka?
Včera tu bylo 8 dětí, Katka slavila svátek.Jedna holčina tu spala.
Od rána peru záclony a myju okna. Mám tu 20 tabulek, to je radosti.
Dneska vyjíždˇka nehrozí....U nás je bezvětří...

28.11.2009 10:19
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
Ahoj Lucko,došla ti ta fotka toho houp.koníka?
Včera tu bylo 8 dětí, Katka slavila svátek.Jedna holčina tu spala.
Od rána peru záclony a myju okna. Mám tu 20 tabulek, to je radosti.
Dneska vyjíždˇka nehrozí....U nás je bezvětří...

Holky,jakto,že se mi na nemoderce změnilo to číslíčko dole,já měla jiný a dlouho jsem tam napsala a pak najednou mám zase ňáký úúplně jiný....

28.11.2009 10:29
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Holky,jakto,že se mi na nemoderce změnilo to číslíčko dole,já měla jiný a dlouho jsem tam napsala a pak najednou mám zase ňáký úúplně jiný....

Čísýlko?? Vo co go?

Jinak koník došel...no, já nějak tyhle věcičky nemusím, ale dobré. Jsem vcčera nějak nestíhala odpovídat.....dost mailů

Byl jsem v obchodě a vezmu teď Usu i psy fukarem a jedem za Betty. Dnes ji beru po dlouhé době pod sedlo, tak jsem zvědavá

28.11.2009 10:40
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
Čísýlko?? Vo co go?

Jinak koník došel...no, já nějak tyhle věcičky nemusím, ale dobré. Jsem vcčera nějak nestíhala odpovídat.....dost mailů

Byl jsem v obchodě a vezmu teď Usu i psy fukarem a jedem za Betty. Dnes ji beru po dlouhé době pod sedlo, tak jsem zvědavá

Jako myslíš staré věci?

28.11.2009 10:56
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
Jako myslíš staré věci?

No máš přidělený nějáký Ip číslo,a já měla jiný,a najednou mám zase jiný.Ale to je fuk.

28.11.2009 11:05
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
No máš přidělený nějáký Ip číslo,a já měla jiný,a najednou mám zase jiný.Ale to je fuk.

Mě se teda starý věci taky líběj,ale u nás by nic nevydrželo,Jarča by chudáka koníka dočista zničila.

28.11.2009 11:44
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Mě se teda starý věci taky líběj,ale u nás by nic nevydrželo,Jarča by chudáka koníka dočista zničila.

Mám starý kočárek a myslela jsem si, že ho holky dorasují, ale stojí na svém místě v kuchyni a holky ho tahají ven jen pod dozorem...

28.11.2009 15:07
lucky

XXX.XXX.133.26

marketka napsal(a):
Mám starý kočárek a myslela jsem si, že ho holky dorasují, ale stojí na svém místě v kuchyni a holky ho tahají ven jen pod dozorem...

No já nevím, jako vypadá už staršího data..nebo to juen z té malé fotky tak vypadá. Jako takové ty domácí výroby staré pár desítek let...

28.11.2009 15:39
marketka

XXX.XXX.179.23

lucky napsal(a):
No já nevím, jako vypadá už staršího data..nebo to juen z té malé fotky tak vypadá. Jako takové ty domácí výroby staré pár desítek let...

Prý je starý 90 let. Paní ho má ještě po tátínkovi. Jen jsem chtěla poradit, jak přetřít tu houpačku, aby to nebylo takové křiklavé, teda jestli ho vezmu?. Ty jsi na ty barvy šikovná...Teda holky, jsem pěkně hotová. Okna mám skoro umytá, ve stáji nastláno, nakrmeno, zahrabané listí, v troubě dort a to ještě musím jet na oslavu.Švagrovka má narozky. Jarda je na honu. Jednou bych chtěla být chlapem-žádné starosti, klídeček. Lucko, dorazily ti ty ozdoby na stromek? Ale já vím, že si asi vyrobíš svoje, že jo?

28.11.2009 16:37
westgirl

XXX.XXX.227.219

marketka napsal(a):
Prý je starý 90 let. Paní ho má ještě po tátínkovi. Jen jsem chtěla poradit, jak přetřít tu houpačku, aby to nebylo takové křiklavé, teda jestli ho vezmu?. Ty jsi na ty barvy šikovná...Teda holky, jsem pěkně hotová. Okna mám skoro umytá, ve stáji nastláno, nakrmeno, zahrabané listí, v troubě dort a to ještě musím jet na oslavu.Švagrovka má narozky. Jarda je na honu. Jednou bych chtěla být chlapem-žádné starosti, klídeček. Lucko, dorazily ti ty ozdoby na stromek? Ale já vím, že si asi vyrobíš svoje, že jo?

Ahoojik díky Markétko za radu,tak kašlíky zatím nedošly - objednávala jsem minulé pondělí,ale ona ta to paní se mnou nejdřív prokonzultovala -volala.vařím koním 1-2x denně odvar z cibule,to jsem našla tady na fauně, hodím 3 cibule na 15min vařit +majoránku do toho a zdá se mi,že to ty koně aspoň udržuje v jakžtakž stavu než dojdou bylinky, ale chuť k žrádlu neztratili .Jaruu díky za pochvalu, noo sousedi kolem mají spoustu oveček tak až sem zas polezou (někdy to člověka pěkně rozčílí že se tu toulaj a koním trávu užírajíí..tak je chytnem pěkně za límec
néé, překážky nebyly,celkově to byl krátký hubert jen taková vyjížďka,protože jeli i nějací důchodci.ta grošatá kobča je mladší,asi ještě vybělí,a je taková širší než Myška

28.11.2009 18:51
lucky

XXX.XXX.133.26

marketka napsal(a):

Markétko, já si nevyrobím nic. Vánoce dlabu, na nějaké ozdoby bych se mohla víš co. Vytáhnu pidistromek z krabice, který má ozdoby už na sobě a víc neřeším. Nějaké zdobení, kdejaké kýčovité věnce na dvéře a podobné kravinky, co se teď lidi můžou přetrhnout v obchodech, to fakt nemusím. Já chci mít doma uklizeno, jmelí na lustru, pidi stromek pro forma vytáhnu z krabice a víc nic. Max nějakou větev do vázy, ale dnes jak jsem jela na Use jsem objevila na jedno místě kočičky!!!!! Jaro bude tady!! Takže si narvu do vázy kočičky..zimu ať si slaví jiní a vánoční shon a mánii taky nemusím. Leze mi to na nervy, dárky nebudou a basta. Tady mi stejně vždycky zásadně každý rok jen vánoce ještě více znechutí, takže už mám z nich spíše hrůzu a už chci přeskočit celý prosinec...nebilní svátek nesvátek..pro mě spíše galeje

28.11.2009 18:59
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Kdyby aspoň ty Vánoce byly na sněhu,jak to člověk zná z Ladových pohádek....
Já teda taky Vánoce slavím jen kvůli Jarušce.

28.11.2009 19:00
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Kdyby aspoň ty Vánoce byly na sněhu,jak to člověk zná z Ladových pohádek....
Já teda taky Vánoce slavím jen kvůli Jarušce.

Sice bylo větrno,ale vydaly jsme se,babská jízda.

28.11.2009 19:01
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Sice bylo větrno,ale vydaly jsme se,babská jízda.

28.11.2009 19:02
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

V pozadí je krásně vidět středohoří.

28.11.2009 19:02
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
V pozadí je krásně vidět středohoří.

28.11.2009 19:07
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

V Královicích byl poločas a malá svačina.Holky tam dostaly sušený dalamánky.

28.11.2009 19:08
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
V Královicích byl poločas a malá svačina.Holky tam dostaly sušený dalamánky.

28.11.2009 19:10
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Markétko,tak kočárek by asi Jarča opravdu nezničila taky,ty jí nikdy moc nebraly,ale koníka by zničila tutově,páč by na něm dřepěla imrvéére,to by nepřežil.

28.11.2009 19:11
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Markétko,tak kočárek by asi Jarča opravdu nezničila taky,ty jí nikdy moc nebraly,ale koníka by zničila tutově,páč by na něm dřepěla imrvéére,to by nepřežil.

Aboška ráda pozoruje autííka.

28.11.2009 19:13
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Byly jsme sice na 3 hoďky,ale holky se vrátily suchý,byla to jen taková víc krokovka a místy i klusovka,ale holky nemaj nachozíno,tak jsme se spíše ploužily.

28.11.2009 19:14
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Byly jsme sice na 3 hoďky,ale holky se vrátily suchý,byla to jen taková víc krokovka a místy i klusovka,ale holky nemaj nachozíno,tak jsme se spíše ploužily.

A ještě kucí,ten jeden už se neudržel a spadnul,tak jsou tam jen 4.

28.11.2009 20:24
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
A ještě kucí,ten jeden už se neudržel a spadnul,tak jsou tam jen 4.

Hani, taky mi paní volala, mluvily jsme snad 45 minut. Kašlík došel asi za 4 dny.Vydrž, je před Vánoci, tak je pošta zahlcená.
Lucko, pamatuji si, že Vánoce moc neslavíte, tak jsem si myslela, jestli se něco nezměnilo. Tedˇ jsme byli na oslavě. Katka dostala od tchyně piánko, tak tu dokola hraje.

29.11.2009 08:12
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
Hani, taky mi paní volala, mluvily jsme snad 45 minut. Kašlík došel asi za 4 dny.Vydrž, je před Vánoci, tak je pošta zahlcená.
Lucko, pamatuji si, že Vánoce moc neslavíte, tak jsem si myslela, jestli se něco nezměnilo. Tedˇ jsme byli na oslavě. Katka dostala od tchyně piánko, tak tu dokola hraje.

Ahoj,jéé,Markét,my taky jednou Jarče koupili takový ty klávesy,a pak jsme z toho taky málem měli psotník,a ono to hrálo i docela nahlas,že to bylo slyšet i z pokojíčku.Nebo bubínek,no to byl taky nápad.

29.11.2009 09:26
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Ahoj,jéé,Markét,my taky jednou Jarče koupili takový ty klávesy,a pak jsme z toho taky málem měli psotník,a ono to hrálo i docela nahlas,že to bylo slyšet i z pokojíčku.Nebo bubínek,no to byl taky nápad.

Ahojky, tak naštěstí klávesy hrály jen večer a chvíli ráno. Myslela jsem si, že Katka dostane třeba něco na sebe, no ta babička má ale nápady. Ale zase lepší, když mají zájem, že jo? Marně se snažím dovolat na ty ozdoby. Jsou krásný.
Ráno jsem s dětma koukala na raníček, nebo jak se to jmenuje. Byly tam holky z hucul clubu a ukazovaly, jak se starat o koníka. Tak mu vybíraly z kopyt a jedna holka říkala, že kdyby tam zůstal šutr, koník by začal kulhat a musel by se nechat utratit.

29.11.2009 09:38
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Ahojky, tak naštěstí klávesy hrály jen večer a chvíli ráno. Myslela jsem si, že Katka dostane třeba něco na sebe, no ta babička má ale nápady. Ale zase lepší, když mají zájem, že jo? Marně se snažím dovolat na ty ozdoby. Jsou krásný.
Ráno jsem s dětma koukala na raníček, nebo jak se to jmenuje. Byly tam holky z hucul clubu a ukazovaly, jak se starat o koníka. Tak mu vybíraly z kopyt a jedna holka říkala, že kdyby tam zůstal šutr, koník by začal kulhat a musel by se nechat utratit.

Tady je ten koník. Pokud ho vezmu, tak přemýšlím nad drobnými úpravami. A to odstranit flees ze sedla, přetřít houpačku a to zelené na hřívě se mi taky nelíbí. Jaké máte tipy na barvu houpačky, aby to bylo přirozené a ladilo to?

29.11.2009 09:40
marketka

XXX.XXX.179.23

marketka napsal(a):
Tady je ten koník. Pokud ho vezmu, tak přemýšlím nad drobnými úpravami. A to odstranit flees ze sedla, přetřít houpačku a to zelené na hřívě se mi taky nelíbí. Jaké máte tipy na barvu houpačky, aby to bylo přirozené a ladilo to?

tady je

29.11.2009 09:51
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
tady je

Buď hnědou nebo černou,myslím...

29.11.2009 09:54
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Buď hnědou nebo černou,myslím...

Nevím,kdo může udělat koni zelenou hřívu,to bude asi nějákej umělec s ještě horším uměleckým talentem,než mám já....

29.11.2009 09:59
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Nevím,kdo může udělat koni zelenou hřívu,to bude asi nějákej umělec s ještě horším uměleckým talentem,než mám já....

On má na té hřívě zelenou folii, nebo něco takového. Kdyžtak pošlu detailnější fotku na mail.

29.11.2009 10:21
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
On má na té hřívě zelenou folii, nebo něco takového. Kdyžtak pošlu detailnější fotku na mail.

Ahá,no vypadá to fakt blbě s tím zeleným nesmyslem tam,ale ono to asi drží tu hřívu,tak bych tu folii,pokud to půjde,vymněnila za nějákou průhlednou,a třeba tam nebude muset bejt vůbec.No a spodek bych natřela hnědou a hned bude koník vypadat jinak.
Jo,tamten,jak Ti utek,je docela pěknej.

29.11.2009 14:17
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Tý jo,kdyby nebyl konec listopadu,tak by člověk řekl,že je jaro....

29.11.2009 14:19
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Tý jo,kdyby nebyl konec listopadu,tak by člověk řekl,že je jaro....

Markét,to asi mají těch huculů tam hoodně,že utrácejí každýho,kterej začne kulhat,že má v kopytě šutr,bože.

29.11.2009 14:21
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Markét,to asi mají těch huculů tam hoodně,že utrácejí každýho,kterej začne kulhat,že má v kopytě šutr,bože.

Dodělala jsem kapra,představte si,že mi Olda kooonečně přinesl z ryb kapra,jsem nevěřila vlastním očím,ale třeba ho stejně někde koupil,hihi.

29.11.2009 14:23
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Štěňátka poctivě trénujou spaní s človíčkem jakoby v poslýlce,aby to,až si je odvezou noví majitelé,už uměli,hihi.

29.11.2009 17:54
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
Štěňátka poctivě trénujou spaní s človíčkem jakoby v poslýlce,aby to,až si je odvezou noví majitelé,už uměli,hihi.

Tedˇ mi paní psala, že tatínek toho koně prodal sousedovi. Byly jsme domluvené, že mi ho za týden stáhnou z chaty. No jo, kdo dřív příjde....

29.11.2009 18:31
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
Tedˇ mi paní psala, že tatínek toho koně prodal sousedovi. Byly jsme domluvené, že mi ho za týden stáhnou z chaty. No jo, kdo dřív příjde....

No jo,ale přece to slíbila,že Ti ho přivezou,ach joo....

29.11.2009 19:49
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):
No jo,ale přece to slíbila,že Ti ho přivezou,ach joo....

Paní ho měla na chatě. Tento týden tam měli jet, že mi ho stáhnou do Prahy. Dlouze jsem Jardu přemlouvala, at tam sjede se mnou, protože se přes Prahu bojím. Večer jsem psala paní, že mám stále zájem a ona mi napsala tohle.Asi slíbila tatínkovi, že dá inzerát, ale hodili řeč se sousedem a holt mu nabídl víc, než já.Nedá se nic dělat.

29.11.2009 20:35
bospor

XXX.XXX.193.16

marketka napsal(a):
Paní ho měla na chatě. Tento týden tam měli jet, že mi ho stáhnou do Prahy. Dlouze jsem Jardu přemlouvala, at tam sjede se mnou, protože se přes Prahu bojím. Večer jsem psala paní, že mám stále zájem a ona mi napsala tohle.Asi slíbila tatínkovi, že dá inzerát, ale hodili řeč se sousedem a holt mu nabídl víc, než já.Nedá se nic dělat.

včera jsme byli v brně v obluku a tam v prodejně měli houpacího koně. jen nevím jestli byl na prodej nebo jen jako dekorace. ale vypadal staře. měli tam i komisi tak třeba mohl bejt na prodej
tam bylo věcí

29.11.2009 20:37
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
včera jsme byli v brně v obluku a tam v prodejně měli houpacího koně. jen nevím jestli byl na prodej nebo jen jako dekorace. ale vypadal staře. měli tam i komisi tak třeba mohl bejt na prodej
tam bylo věcí

ještě jsme byli někde ve městě a tam měli tohle

29.11.2009 21:09
marketka

XXX.XXX.179.23

bospor napsal(a):
ještě jsme byli někde ve městě a tam měli tohle

Fakt jo? Zkusím se tam poptat. Teda to sedlo, to je fakt pro náročný, co?

29.11.2009 23:09
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
Fakt jo? Zkusím se tam poptat. Teda to sedlo, to je fakt pro náročný, co?

No jo,no,škoda....Jak člověk nejede hned,tak to většinou takhle dopadne.
Sedýlko je californie,pokud mě zrak nemámí.Zajímavý..

29.11.2009 23:10
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

29.11.2009 23:11
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Moruš dneska byla boudička prd platná,foukalo z druhý strany.

29.11.2009 23:12
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Moruš dneska byla boudička prd platná,foukalo z druhý strany.

30.11.2009 06:48
marketka

XXX.XXX.179.23

jaruska napsal(a):

To máš pravdu, i když paní říkala, že ho má na chatě, tak pro něj sjede. Jarda mi pak říkal, že jsme tam mohli dojet v pátek, ale nechtěla jsem ho otravovat. I když je fakt, že bychom tam přijeli a koník by tam nebyl. Beztak ho pán prodal dřív a rodině o tom neřekl. Nevadí, je to kravina....Včera jsme se byli projet, bylo to bezva. Dneska jsem v práci do 17 hodin, brrr

30.11.2009 08:10
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
To máš pravdu, i když paní říkala, že ho má na chatě, tak pro něj sjede. Jarda mi pak říkal, že jsme tam mohli dojet v pátek, ale nechtěla jsem ho otravovat. I když je fakt, že bychom tam přijeli a koník by tam nebyl. Beztak ho pán prodal dřív a rodině o tom neřekl. Nevadí, je to kravina....Včera jsme se byli projet, bylo to bezva. Dneska jsem v práci do 17 hodin, brrr

Ahoj,hm,tak to je smutný,ale nezoufej,Markétko,určitě se objeví někde jinej starej koník.Mrknu se ti i tady ve Slaným do Starožitnictví,třeba tam zrovna nějákej bude čekat.

30.11.2009 08:29
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Ahoj,hm,tak to je smutný,ale nezoufej,Markétko,určitě se objeví někde jinej starej koník.Mrknu se ti i tady ve Slaným do Starožitnictví,třeba tam zrovna nějákej bude čekat.

Markét,tady jsou docela pěkný saně za ponclíka,ale jew to daleko,Bruntál,a hlavně nevím,jestli to paní neprodává všechno dohromady...
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 4726240/prodam-vozik-a-sane-za-pony-postroj.php

30.11.2009 08:44
marketka

XXX.XXX.28.105

jaruska napsal(a):
Markét,tady jsou docela pěkný saně za ponclíka,ale jew to daleko,Bruntál,a hlavně nevím,jestli to paní neprodává všechno dohromady...
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 4726240/prodam-vozik-a-sane-za-pony-postroj.php

Já ani tak nezoufám, jen mě to docela naštvalo. Taky jsem něco prodávala, pán mi za to chtěl dát víc, ale dala jsem přednost prvnímu zájemci, holt jsem to slíbila. Na ty saně jsem koukala, je to daleko. Holky, nejde o život....přesto díky

30.11.2009 08:54
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Ahá,no vypadá to fakt blbě s tím zeleným nesmyslem tam,ale ono to asi drží tu hřívu,tak bych tu folii,pokud to půjde,vymněnila za nějákou průhlednou,a třeba tam nebude muset bejt vůbec.No a spodek bych natřela hnědou a hned bude koník vypadat jinak.
Jo,tamten,jak Ti utek,je docela pěknej.

Já bych to natřela hnědou...

30.11.2009 09:03
lucky

XXX.XXX.133.26

marketka napsal(a):
Já ani tak nezoufám, jen mě to docela naštvalo. Taky jsem něco prodávala, pán mi za to chtěl dát víc, ale dala jsem přednost prvnímu zájemci, holt jsem to slíbila. Na ty saně jsem koukala, je to daleko. Holky, nejde o život....přesto díky

Ahojky!!
Tady je dneska šílený povichr! Na noc jsem musela i Use zavřít dveře do výběhu, protože to byl fakt šílené. A dnesk hrůza, fučí příšerně. Já ji pak asi dám k Čipovi Linče, ale daje to síla...k Bettyně bychom ani nedolezly

30.11.2009 09:07
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):
Ahojky!!
Tady je dneska šílený povichr! Na noc jsem musela i Use zavřít dveře do výběhu, protože to byl fakt šílené. A dnesk hrůza, fučí příšerně. Já ji pak asi dám k Čipovi Linče, ale daje to síla...k Bettyně bychom ani nedolezly

No,oni hlásili na Moravě vichr,tak se tam,holky,pořádně držte.Tady je teda skoro bezvětří.

30.11.2009 09:12
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
No,oni hlásili na Moravě vichr,tak se tam,holky,pořádně držte.Tady je teda skoro bezvětří.

Já jsem taky takový trdlo,Markét,já bych udělala přesně,co jsi udělala ty,když něco někomu slíbím,tak to dodržím,i kdyby já nevím co,ale lidi jsou pro peníze bohužel ochotni udělat i tohle....No,však jo,já říkám,prostě na tebe čeká někde koník daleko hezčí,neboj.

30.11.2009 09:14
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Já jsem taky takový trdlo,Markét,já bych udělala přesně,co jsi udělala ty,když něco někomu slíbím,tak to dodržím,i kdyby já nevím co,ale lidi jsou pro peníze bohužel ochotni udělat i tohle....No,však jo,já říkám,prostě na tebe čeká někde koník daleko hezčí,neboj.

No, tady to burácelo celou noc strašně, budilo mě dunění. táta chvíli lítal a myslel, že je taková bouřka a on to byl vichr. No a dneska doost hnus. Ale svítí sluníčko docela, tak aspoň tohle, no.....

30.11.2009 09:37
sajma

XXX.XXX.200.139

lucky napsal(a):
No, tady to burácelo celou noc strašně, budilo mě dunění. táta chvíli lítal a myslel, že je taková bouřka a on to byl vichr. No a dneska doost hnus. Ale svítí sluníčko docela, tak aspoň tohle, no.....

jj i zlínsko masakr s větrem, ale zase to vyfoukalo paradně to bahno mazlavé takže aspon něco pozitivního na tom větru je....

30.11.2009 09:42
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

sajma napsal(a):
jj i zlínsko masakr s větrem, ale zase to vyfoukalo paradně to bahno mazlavé takže aspon něco pozitivního na tom větru je....

Ahojky, jenom to tak pročítám a napadlo mě, že jsem vlastně viděla moc pěkné saně za koně na aukru, tak Markétko, kdybys měla zájem, tady je odkaz..

http://aukro.cz/item829589862_ stare_sane_za_kone.html

30.11.2009 09:59
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

vendulka2066 napsal(a):
Ahojky, jenom to tak pročítám a napadlo mě, že jsem vlastně viděla moc pěkné saně za koně na aukru, tak Markétko, kdybys měla zájem, tady je odkaz..

http://aukro.cz/item829589862_ stare_sane_za_kone.html

A představte si, teď jsem narazila na další...

http://aukro.cz/item835474348_ sane_za_kone.html

30.11.2009 10:08
jaruska

XXX.XXX.209.115

vendulka2066 napsal(a):
A představte si, teď jsem narazila na další...

http://aukro.cz/item835474348_ sane_za_kone.html

Tý jo,ty jsou fakt pěkný,a nejsou(zatím)drahý.

30.11.2009 10:11
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Ty druhý už jsou za velkýho koně,řekla bych,že i za několik koní.
Legišek má roupy a morduje pneumatiku.

30.11.2009 10:26
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Ty druhý už jsou za velkýho koně,řekla bych,že i za několik koní.
Legišek má roupy a morduje pneumatiku.

30.11.2009 10:29
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

Jéé, ten tam ale moc pěkně skotačí rošťák malej...

30.11.2009 10:34
jaruska

XXX.XXX.209.115

vendulka2066 napsal(a):
Jéé, ten tam ale moc pěkně skotačí rošťák malej...

Našla jsem na netu jednu slečnu,co má taky náádherně šedivou kobylečku Rozárku.
http://www.stream.cz/profil/ seznam.cz/verca.farska

30.11.2009 11:15
marketka

XXX.XXX.28.105

jaruska napsal(a):
Našla jsem na netu jednu slečnu,co má taky náádherně šedivou kobylečku Rozárku.
http://www.stream.cz/profil/ seznam.cz/verca.farska

Holky, díky. Ty druhé saně budou fakt za velkého koně. Ty červené jsem měla možnost koupit po skončení aukce, paní se mi sama ozvala, protože jí to výherce stáhl. Byly jsme domluvené, že si přijedu, ale Jarda pořád neměl čas a kdy a jak? Tak je paní pak hodila na aukro znovu. Jsou to České Budějovice, 200 km od nás. No, zkusím si tam ještě přihodit, třeba by se to nevyšplhalo tolik a sjeli bychom pro ně. Tehdá to skončilo na 799 Kč.

30.11.2009 12:20
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
Holky, díky. Ty druhé saně budou fakt za velkého koně. Ty červené jsem měla možnost koupit po skončení aukce, paní se mi sama ozvala, protože jí to výherce stáhl. Byly jsme domluvené, že si přijedu, ale Jarda pořád neměl čas a kdy a jak? Tak je paní pak hodila na aukro znovu. Jsou to České Budějovice, 200 km od nás. No, zkusím si tam ještě přihodit, třeba by se to nevyšplhalo tolik a sjeli bychom pro ně. Tehdá to skončilo na 799 Kč.

Prosím Tě,s Vaším úsporným autem a když máš svůj přepravník,tak bych neváhala a sjela tam hned,jak to jen bude možný,pokud je teda opravdu chceš.

30.11.2009 12:29
marketka

XXX.XXX.28.105

jaruska napsal(a):
Prosím Tě,s Vaším úsporným autem a když máš svůj přepravník,tak bych neváhala a sjela tam hned,jak to jen bude možný,pokud je teda opravdu chceš.

Jo jo, nějak to doma domluvím. Zatím to nehoří, není snížek. Je třeba je trochu ještě opravit,to bych asi musela za nějakým odborníkem. Je to ale o čase, jestli bude mít ten můj chlapák 3 hodˇky na to tam sjet v tom jeho nabitém programu...Jinak by se vešly na vlek za auto, to už jsem se ptala.

30.11.2009 12:31
bospor

XXX.XXX.193.16

marketka napsal(a):
Jo jo, nějak to doma domluvím. Zatím to nehoří, není snížek. Je třeba je trochu ještě opravit,to bych asi musela za nějakým odborníkem. Je to ale o čase, jestli bude mít ten můj chlapák 3 hodˇky na to tam sjet v tom jeho nabitém programu...Jinak by se vešly na vlek za auto, to už jsem se ptala.

tak ten houpací koník je prej nějakej špéci a drahej jak živej kůň

30.11.2009 12:33
jaruska

XXX.XXX.209.115

bospor napsal(a):
tak ten houpací koník je prej nějakej špéci a drahej jak živej kůň

Ježkovy voči,no jo,tak musíme shánět dál a jinde s Markétkou.

30.11.2009 12:35
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Ježkovy voči,no jo,tak musíme shánět dál a jinde s Markétkou.

Hele,tenhle je houpací 70 let starý...
http://ostatni.bazos.cz/inzerat/ 4671629/STARYVELKY-HOUPACI-KUN.php

30.11.2009 13:02
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Hele,tenhle je houpací 70 let starý...
http://ostatni.bazos.cz/inzerat/ 4671629/STARYVELKY-HOUPACI-KUN.php

Hele,tahle bouda pro psa je boží,jak je veliká,a má to i s číslem popisným.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 4695846/Bouda-na-velkeho-psa.php

30.11.2009 13:27
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

Tý brďóóóó, tam se snad vejde i bernardýn.. to je fakt maxi bouda... když by mě Standa naštval, poslala bych ho spát do boudy.. hehe.. by tam měl i možná víc místa, jak v naší posteli hehe

30.11.2009 13:34
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

vendulka2066 napsal(a):
Tý brďóóóó, tam se snad vejde i bernardýn.. to je fakt maxi bouda... když by mě Standa naštval, poslala bych ho spát do boudy.. hehe.. by tam měl i možná víc místa, jak v naší posteli hehe

tak ještě pár houpacích koníků z aukra... třeba se ti nějakej bude líbit.. jsou levný...

http://aukro.cz/item827958275_ prezil_nekolik_deti_prezije_i_ vase_houpaci_kun.html
http://aukro.cz/item832628999_ super_krasny_houpaci_kun.html
http://aukro.cz/item829408592_ houpaci_kun.html
http://aukro.cz/item833383383_ houpaci_kun_z_masivu.html
http://aukro.cz/item831340532_ krasny_cerny_houpaci_kun.html
http://aukro.cz/item833387423_ dreveny_houpaci_kun.html
http://aukro.cz/item828121080_ houpaci_kun.html
http://aukro.cz/item833389290_ houpaci_kun_od_korunky.html
http://aukro.cz/item831921691_ krasny_houpaci_kun.html
http://aukro.cz/item834221344_ dreveny_houpaci_kun_pro_deti.html
http://aukro.cz/item832623057_ pouzity_detsky_dreveny_houpaci_kun.html
http://aukro.cz/item831148958_ houpaci_dreveny_kun.html
http://aukro.cz/item833388525_ plysovy_hnedy_houpaci_kun_ pro_kovboje_i_princeznu.html
u toho prvního a posledního jsou dvě mezery, jinak je v každém odkazu po jedné...

30.11.2009 13:51
marketka

XXX.XXX.28.105

jaruska napsal(a):

Tak ses mi Ivčo poptala? Psala jsem jim, ale nepřikládala jsem tomu význam, protože pokud by byl cenově v pohodě, už by tam nebyl. Jinak mám zmapované snad vše, teda jednoho jsem prošvihla, ten byl 70 let starý a za 500 Kč. nevadí....

30.11.2009 13:53
marketka

XXX.XXX.28.105

marketka napsal(a):
Tak ses mi Ivčo poptala? Psala jsem jim, ale nepřikládala jsem tomu význam, protože pokud by byl cenově v pohodě, už by tam nebyl. Jinak mám zmapované snad vše, teda jednoho jsem prošvihla, ten byl 70 let starý a za 500 Kč. nevadí....

Jojo, díky za tipy. Tak nějak mám trochu představu, aby to bylo trochu starý, když už do toho ty penízky dám. Jsem koukala, že ti noví koníci vyjdou cenově, jako 90 let starý...Prostě spíš mi jde o to kouzlo staroby...Jo a taky mi paní nabízela houpací labutě...

30.11.2009 13:57
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

marketka napsal(a):
Jojo, díky za tipy. Tak nějak mám trochu představu, aby to bylo trochu starý, když už do toho ty penízky dám. Jsem koukala, že ti noví koníci vyjdou cenově, jako 90 let starý...Prostě spíš mi jde o to kouzlo staroby...Jo a taky mi paní nabízela houpací labutě...

Tak jeden prastarý na aukru je taky, ale za 3200,- hotová cena....

http://aukro.cz/item833853248_ nadherny_dreveny_houpaci_kun.html

30.11.2009 13:58
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

vendulka2066 napsal(a):
Tak jeden prastarý na aukru je taky, ale za 3200,- hotová cena....

http://aukro.cz/item833853248_ nadherny_dreveny_houpaci_kun.html

Jo a ještě tebhle..

http://aukro.cz/item828120790_ houpaci_kun_dreveny_malovany.html

30.11.2009 14:00
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Jéé,no chudák Staník,teda,Staníku,do boudy!!!!Já se tu řežu,a ještě ti klucí,jak se tvářej....

30.11.2009 14:01
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Jéé,no chudák Staník,teda,Staníku,do boudy!!!!Já se tu řežu,a ještě ti klucí,jak se tvářej....

Herry se tváří jako kakabus.
Nemluvěj spolu.

30.11.2009 14:02
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Herry se tváří jako kakabus.
Nemluvěj spolu.

Šmudla.

30.11.2009 14:04
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Šmudla.

Jáááááu,to bolí....

30.11.2009 14:05
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Jáááááu,to bolí....

A poslední,ať to tu nezaplácám moc.

30.11.2009 14:16
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
A poslední,ať to tu nezaplácám moc.

Ti jsou táák moc krásní.. šmudlíci malí... mě se fakt nejvíc líbí ten napravo na tý první fotce, jak koukaj dva ti buclíci... nááádhera, jak píše vždycky Vojta....

30.11.2009 14:19
jaruska

XXX.XXX.209.115

vendulka2066 napsal(a):
Ti jsou táák moc krásní.. šmudlíci malí... mě se fakt nejvíc líbí ten napravo na tý první fotce, jak koukaj dva ti buclíci... nááádhera, jak píše vždycky Vojta....

Mě taky se nejvíc z nich líbí právě Herry,je dočista kouzelnej,škoda,že to není Kebulička....Já Ti tu fotku pošlu větší,abys viděla ty deteily,jak kouká.

30.11.2009 14:22
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Mě taky se nejvíc z nich líbí právě Herry,je dočista kouzelnej,škoda,že to není Kebulička....Já Ti tu fotku pošlu větší,abys viděla ty deteily,jak kouká.

No to jooo, posílej... já zase přemejšlím, že bych Vojtovi dala tuhle adresu na faunu, že by se mohl podívat i na tyhle fotky, ať mi nemusíš všechny posílat meilem...

30.11.2009 14:23
jaruska

XXX.XXX.209.115

vendulka2066 napsal(a):
No to jooo, posílej... já zase přemejšlím, že bych Vojtovi dala tuhle adresu na faunu, že by se mohl podívat i na tyhle fotky, ať mi nemusíš všechny posílat meilem...

Když oni jsou tady moc malý ty fotky,to je lepší,když mu jí přepošleš....

30.11.2009 14:25
marketka

XXX.XXX.28.105

vendulka2066 napsal(a):

Pejsani jsounádherní. Už je máš zadané? Co Jaru ty ozdoby? Líbí se? Holky, objevila jsem krásné ručně malované ozdoby na stromeček, jsou tam i zvonky, koule, špičky, motiv koníci a jiné motivy. Pošt.a pojistné je teda 170 Kč, tak se v práci snažím někoho zlanařit, jakože půjdeme napůl, ale nikdo nemá zájem. Pokud budete chtít, pošlu vám fotky s ceníkem. Je to přímo od výrobce. Pán na bazoši to má o třetinu dražší.

30.11.2009 14:28
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
Pejsani jsounádherní. Už je máš zadané? Co Jaru ty ozdoby? Líbí se? Holky, objevila jsem krásné ručně malované ozdoby na stromeček, jsou tam i zvonky, koule, špičky, motiv koníci a jiné motivy. Pošt.a pojistné je teda 170 Kč, tak se v práci snažím někoho zlanařit, jakože půjdeme napůl, ale nikdo nemá zájem. Pokud budete chtít, pošlu vám fotky s ceníkem. Je to přímo od výrobce. Pán na bazoši to má o třetinu dražší.

Díky,zadaní jsou zatím jenom 3,ti dva,co jsou na tý fotce,jak koukají,jsou ještě volní,Šmudla a Herry.
Ozdoby jsou hezký,ale my máme ozdob habaděj,tak nebudu zatím nic přikupovat.

30.11.2009 15:02
marketka

XXX.XXX.28.105

jaruska napsal(a):
Díky,zadaní jsou zatím jenom 3,ti dva,co jsou na tý fotce,jak koukají,jsou ještě volní,Šmudla a Herry.
Ozdoby jsou hezký,ale my máme ozdob habaděj,tak nebudu zatím nic přikupovat.

Taky mám dost ozdob, ale ty s koníky mě uchvátily. Musela jsem je dokola ukazovat dětem....

30.11.2009 18:02
jaruska

XXX.XXX.209.115

marketka napsal(a):
Taky mám dost ozdob, ale ty s koníky mě uchvátily. Musela jsem je dokola ukazovat dětem....

Mě by uchvátily,kdyby tam byli naši koníci,jinak néé..

1.12.2009 11:48
andmac

XXX.XXX.251.246

jaruska napsal(a):

Teda máte můj obdiv, že už myslíte na vánoce, já se jich opět děsím. Shánění dárků, úklid, pečení no prostě stres a požadovaný klídek nikde. Zatím stíhám jen ty dárky, ale pomaloučku. Doma jsme si nadělili předčasně v sobotu, kdy jsme si koupili v bazaru nové postrkovadlo. Starého favorita jsme v září museli nechat sešrotovat a mít na vesnici jen jedno auto fakt není zrovna praktické. Akorát, že to vyhlídnutý nám i přes rezervaci prodali, no ještěže jsem měli v záloze jeden tip
V neděli jsem pak vytáhla Míšu na malou prochajdu - dělali jsme svačináře chlapům do lesa - tak jsme s termoskou a sváčou v baťohu jen tak bez sedla vyrazili. Odhodlala jsem se i k přechodům přes menší příkopy a nerovnosti a dokonce i přes silnici (s baťohem na zádech se mi na koňoucha skáče blbě). A koník byl zlatej, akorát při nasedání z pařezu se se mnou, na půli cesty na jeho hřbet, holomek rozešel

1.12.2009 12:18
andmac

XXX.XXX.251.246

andmac napsal(a):
Teda máte můj obdiv, že už myslíte na vánoce, já se jich opět děsím. Shánění dárků, úklid, pečení no prostě stres a požadovaný klídek nikde. Zatím stíhám jen ty dárky, ale pomaloučku. Doma jsme si nadělili předčasně v sobotu, kdy jsme si koupili v bazaru nové postrkovadlo. Starého favorita jsme v září museli nechat sešrotovat a mít na vesnici jen jedno auto fakt není zrovna praktické. Akorát, že to vyhlídnutý nám i přes rezervaci prodali, no ještěže jsem měli v záloze jeden tip
V neděli jsem pak vytáhla Míšu na malou prochajdu - dělali jsme svačináře chlapům do lesa - tak jsme s termoskou a sváčou v baťohu jen tak bez sedla vyrazili. Odhodlala jsem se i k přechodům přes menší příkopy a nerovnosti a dokonce i přes silnici (s baťohem na zádech se mi na koňoucha skáče blbě). A koník byl zlatej, akorát při nasedání z pařezu se se mnou, na půli cesty na jeho hřbet, holomek rozešel

Ksichtíky

1.12.2009 12:19
andmac

XXX.XXX.251.246

andmac napsal(a):
Ksichtíky

Stříháme ouškama

1.12.2009 12:20
andmac

XXX.XXX.251.246

andmac napsal(a):
Stříháme ouškama

A olíznutí na závěr - ještě bych si něco dal

1.12.2009 12:33
lucky

XXX.XXX.133.26

andmac napsal(a):
A olíznutí na závěr - ještě bych si něco dal

Téda to jsou super ksichtíky

1.12.2009 20:56
bubo

XXX.XXX.20.53

lucky napsal(a):
Téda to jsou super ksichtíky

Jaruško není Hanička na klinice u Pardubic? Dneska jsem tam byla a je ta úplně stejná kobylka půl roční a jmenuje se Hanička

2.12.2009 07:31
jaruska

XXX.XXX.209.115

bubo napsal(a):
Jaruško není Hanička na klinice u Pardubic? Dneska jsem tam byla a je ta úplně stejná kobylka půl roční a jmenuje se Hanička

Ahooj,tééda,koukám,že Míša by si rozumněl s Moruší,to je taky takový ksichtidlo.
Jojo,Ivčí,je tam,ale brzo už mastí dom,měla nějákej dost nedostatek selenu,tak se myoglobin uvolňoval do ledvin,ale dostali jí z toho,akorát bude mít teď chudina zákaz vycházek.

2.12.2009 07:50
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Ahooj,tééda,koukám,že Míša by si rozumněl s Moruší,to je taky takový ksichtidlo.
Jojo,Ivčí,je tam,ale brzo už mastí dom,měla nějákej dost nedostatek selenu,tak se myoglobin uvolňoval do ledvin,ale dostali jí z toho,akorát bude mít teď chudina zákaz vycházek.

My jsme sháněli Vánoce pro Jarču včéra,sehnali jsme,ta bude čubrnět,no hračky už jí fakt neberou,tak dostane něco moooc pěknýho,co využije.
Já taky nemám ráda to shánění dárků ve frontách a v tlačenicích,radši sháníme v červnu,než před Vánocema,pěkně v klídku.
Akorát furt nevím,co dát Oldovi k padesátinám,zatím mě něják nic nenapadá..

2.12.2009 09:07
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
My jsme sháněli Vánoce pro Jarču včéra,sehnali jsme,ta bude čubrnět,no hračky už jí fakt neberou,tak dostane něco moooc pěknýho,co využije.
Já taky nemám ráda to shánění dárků ve frontách a v tlačenicích,radši sháníme v červnu,než před Vánocema,pěkně v klídku.
Akorát furt nevím,co dát Oldovi k padesátinám,zatím mě něják nic nenapadá..

Ahoj, tak když už to prasklo, tak teda napíšu, co je s Hančou a proč jsem teď o ní dlouho nepsala...
Jak na Haničku zatroubil ten kamion, tak se spustila reakce na její nedostatek selenu v těle a Hanča se večer potom složila... bylo to hrozný, dusila se, motala se, byla na umření, ale s pomocí doktorky a jednoho hodnýho pána, co byl ochotnej ve dvanáct v noci vyrazit do Pardubic na kliniku, se nám jí podařilo zachránit a dneska už pojede domů...
Hanču jsme tam odvezli v noci mezi středou a čtvrtkem a v sobotu jsme se na ní byli podívat a už byla podstatně lepší, každý den jsem tam volala, jak jí je a postupně se zlepšila až na hodnoty, které znamenají, že už může být léčena doma, což je príma.. Včera už tam tak řádila, že mi doktorka, co jí ošetřuje, volala, že překousla už šest hadiček od infuzí a že před nima už začala utíkat v boxíku, takže to vypadá, že už jí je docela dobře...
Chtěla jsem vám všem napsat, až bude v pořádku doma, ale když to "Bubo" "práskla" dřív, tak už to víte teďka...
Hanča teďka bude muset být ještě týden v naprostém klidu a potom pomaloučku polehoučku na samotku do malého výběhu, aby jí nikdo nehonil a tak a do měsíce by prý mohla ke koním, když jí následný kontrolní testy výjdou dobře...
Ale nic jí nesmí vylekat, jinak se to prý může vrátit, když to bude do půl roku, než se jí ta hodnota selenu ustálí...takže už žádný kamióny...

2.12.2009 09:10
jaruska

XXX.XXX.209.115

vendulka2066 napsal(a):
Ahoj, tak když už to prasklo, tak teda napíšu, co je s Hančou a proč jsem teď o ní dlouho nepsala...
Jak na Haničku zatroubil ten kamion, tak se spustila reakce na její nedostatek selenu v těle a Hanča se večer potom složila... bylo to hrozný, dusila se, motala se, byla na umření, ale s pomocí doktorky a jednoho hodnýho pána, co byl ochotnej ve dvanáct v noci vyrazit do Pardubic na kliniku, se nám jí podařilo zachránit a dneska už pojede domů...
Hanču jsme tam odvezli v noci mezi středou a čtvrtkem a v sobotu jsme se na ní byli podívat a už byla podstatně lepší, každý den jsem tam volala, jak jí je a postupně se zlepšila až na hodnoty, které znamenají, že už může být léčena doma, což je príma.. Včera už tam tak řádila, že mi doktorka, co jí ošetřuje, volala, že překousla už šest hadiček od infuzí a že před nima už začala utíkat v boxíku, takže to vypadá, že už jí je docela dobře...
Chtěla jsem vám všem napsat, až bude v pořádku doma, ale když to "Bubo" "práskla" dřív, tak už to víte teďka...
Hanča teďka bude muset být ještě týden v naprostém klidu a potom pomaloučku polehoučku na samotku do malého výběhu, aby jí nikdo nehonil a tak a do měsíce by prý mohla ke koním, když jí následný kontrolní testy výjdou dobře...
Ale nic jí nesmí vylekat, jinak se to prý může vrátit, když to bude do půl roku, než se jí ta hodnota selenu ustálí...takže už žádný kamióny...

No,toho kamioňáka jsem proklela teda řádně,nemám slušných slov na takovýhle sobce,moooc mě mrzí,že nemám číslo toho auta...

2.12.2009 09:18
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Tak z toho mám docela strach,tý bláho,aby když jí tam povedete,aby nejel zas nějákej dežo...

2.12.2009 09:18
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
No,toho kamioňáka jsem proklela teda řádně,nemám slušných slov na takovýhle sobce,moooc mě mrzí,že nemám číslo toho auta...

No Standa se sice na ten kamion otočil, ale aby mu vynadal a nekoknul se prý vůbec na nic, natož pak na značku, protože Hanča se lekla a začala utíkat směr koně, aby byla rychle v bezpečí....
Zase na druhou stranu si říkám, že by to časem spustilo něco jinýho, třeba zatoulanej pes nebo by něco hlučně spadlo nebo by úplně možná stačil stres z těch nových koní, jak by jí chtěli prohnat nebo tak něco... a zase v tomhle případě je lepší, že se to spustilo hned díky té její malé váze, co teď má... potom by hrozilo, že si zalehne plíce, kdyby byla větší a těžší...
Dělali jsme si s doktorkou legraci, že Standa váží skoro to samý, co Hanička, takže bude moct nechat na klinice svojí koženou bundu, kdyby jí museli dát popruhy od stropu, aby neležela... Ale to bylo jen krajní řešení, kdyby si lehla a už nemohla vstát...

2.12.2009 09:19
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):
Tak z toho mám docela strach,tý bláho,aby když jí tam povedete,aby nejel zas nějákej dežo...

z toho mít strach nemusíš, normálně přes naší vesnici přejedou tři auta denně plu jeden traktor tam a zase zpátky.... To bylo jen kvůli té nehodě na dálnici a tomu, že to zrovna svedli přes nás... Ale to se často nestává.. Za rok a 3/4 to bylo podruhý...

2.12.2009 09:20
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

To je jasný,taky bych si ho v tom fofru nezapamatovala...

2.12.2009 11:13
bubo

XXX.XXX.213.94

jaruska napsal(a):
To je jasný,taky bych si ho v tom fofru nezapamatovala...

Tak to se omlouvám, že jsem to práskla Mě bylo divný, že by to tu Jaruška nepsala, ale zas jsem si říkala, že je to celá Hanička a ještě se tak jmenuje Tak já jí radši pořádně podrbala Včera vypadala moc dobře a vesele I se šla hned podívat jestli jí něco nenesem# My měli včera koliku u té nové haflošky doufám, že na to nebude trpět Ale teda na kliniku jsem jela jen na takovou malou exkurzi. Moc se mi nechtělo odjet a chtěla jsem to zrušit, ale nakonec Marťas hlídal, takže jsem jela a hned v prvním boxe Hanička

2.12.2009 11:16
jaruska

XXX.XXX.209.115

bubo napsal(a):
Tak to se omlouvám, že jsem to práskla Mě bylo divný, že by to tu Jaruška nepsala, ale zas jsem si říkala, že je to celá Hanička a ještě se tak jmenuje Tak já jí radši pořádně podrbala Včera vypadala moc dobře a vesele I se šla hned podívat jestli jí něco nenesem# My měli včera koliku u té nové haflošky doufám, že na to nebude trpět Ale teda na kliniku jsem jela jen na takovou malou exkurzi. Moc se mi nechtělo odjet a chtěla jsem to zrušit, ale nakonec Marťas hlídal, takže jsem jela a hned v prvním boxe Hanička

Nepsala jsem,nebyla na to fakt nálada,jen jsem se modlila za Haňudli,aby byla v pořádku.
A už je v pořádku,Ivčo,kobylka??

2.12.2009 11:45
bubo

XXX.XXX.213.94

jaruska napsal(a):
Nepsala jsem,nebyla na to fakt nálada,jen jsem se modlila za Haňudli,aby byla v pořádku.
A už je v pořádku,Ivčo,kobylka??

No snad jo ráno vypadala dobře ťuk, ´tuk, ´tuk Ale nikdy jsme u koní koliku neměli a tak doufám, že tahle na to nebude trpět
To já se s haničkou jen zeptala nevěděla jsem, že to je určitě vaše Hanička to jen, že se tak i jmenovala tak mě to napadlo. Hlavně, že už jí je líp

Přidejte reakci

Přidat smajlík