Mikulášská vyjíždka,Hafl.ranch,okr.Nový Jíčín..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2009 08:27
janiska

XXX.XXX.100.115

Ahojky,zveme Vás všechny z okolí na Mikulášskou vyjíždku.Dne 5.12,vyrážíme v 10 hod ze statku Nová Horka,tedy z našeho sídla.Spolu s našimi hafloši doufám vyrazí i koniska z okolí,počasí prý bude dobré a po dojíždce zpět do cíle jste zváni na gulášek,pivínko či svařáček...K dispozici nám budou ,kabinyˇ" fotbalistů Nové Horky.
Odpoledne máme připraven program pro děti-povozíme je na konících,spácháme pár soutěží,děti odmění Mikuláš....To zveme i lidičky bez koní,jen tak,mezi dobré lidi....Těšíme se na hojnou účast...

26.11.2009 09:49
verca1

XXX.XXX.215.166

janiska napsal(a):
Ahojky,zveme Vás všechny z okolí na Mikulášskou vyjíždku.Dne 5.12,vyrážíme v 10 hod ze statku Nová Horka,tedy z našeho sídla.Spolu s našimi hafloši doufám vyrazí i koniska z okolí,počasí prý bude dobré a po dojíždce zpět do cíle jste zváni na gulášek,pivínko či svařáček...K dispozici nám budou ,kabinyˇ" fotbalistů Nové Horky.
Odpoledne máme připraven program pro děti-povozíme je na konících,spácháme pár soutěží,děti odmění Mikuláš....To zveme i lidičky bez koní,jen tak,mezi dobré lidi....Těšíme se na hojnou účast...

Lucí,už víte trasu kama se teda pojededík moc.

26.11.2009 10:51
skulls

XXX.XXX.120.7

janiska napsal(a):

To zní pěkně. Pokud chceš můžeš dát info i tady - http://www.rajkoni.cz

26.11.2009 13:24
janiska

XXX.XXX.100.115

verca1 napsal(a):
Lucí,už víte trasu kama se teda pojededík moc.

Joo,vyrazíme od nás na Petřvaldík,po cestě snasdd ještě posbíráme pár lidiček i ze vsi....to je pozvánka i pro Marcelku-makki a okolní..

26.11.2009 13:31
makki

XXX.XXX.107.70

janiska napsal(a):
Joo,vyrazíme od nás na Petřvaldík,po cestě snasdd ještě posbíráme pár lidiček i ze vsi....to je pozvánka i pro Marcelku-makki a okolní..

Děkuji. Pokusíme se tam dostat. Pojedete kolem Odry? Po loukách nebo kolem cesty? Bylo by škoda, kdybysme zůstali každý na jiné straně řeky

26.11.2009 14:23

makki napsal(a):
Děkuji. Pokusíme se tam dostat. Pojedete kolem Odry? Po loukách nebo kolem cesty? Bylo by škoda, kdybysme zůstali každý na jiné straně řeky

Pojedeme na louky kolem albrechtiček a dál po loukách směr petřvaldík. Jeli jsme tak minule. hezká trasa. Jen pak chvíli přes takový všelijaký lesík a dorazili jsme k petřvaldíku kousek dole pod hospodou.

26.11.2009 19:09
janiska

XXX.XXX.100.115

makki napsal(a):

Marcelko,spácháme mapku a hodímë ji na net...

26.11.2009 20:24
0bubak0

XXX.XXX.127.251

janiska napsal(a):

Ahoj..Ke mě se dostavilo, že pojedete první pře bartošky...tak jsem myslela ze ja verca a lucka pojedeme naproti k vam a nekd es epotkame..jenze takhle je to pro nasi starou babcu a maleho ponika strasne daleko..
mohly bychom jen dojet za vama a zase az byste odjeli tak jet domu...
bylo yb to super...ale babca a maly ponik z bartosek az kolem petrvaldiku to vazne neujdou...

26.11.2009 20:49
janiska

XXX.XXX.78.243

0bubak0 napsal(a):
Ahoj..Ke mě se dostavilo, že pojedete první pře bartošky...tak jsem myslela ze ja verca a lucka pojedeme naproti k vam a nekd es epotkame..jenze takhle je to pro nasi starou babcu a maleho ponika strasne daleko..
mohly bychom jen dojet za vama a zase az byste odjeli tak jet domu...
bylo yb to super...ale babca a maly ponik z bartosek az kolem petrvaldiku to vazne neujdou...

Na stranu na Petřvaldík jede víc lidí,ale dalo by se jet pro vís na bartošky,vy dojedete sem k nám a budete se s náma mít dobře a zbytek pojede na Petřvaldík,pak se všichni pomalu vracejí sem k nám.To ještě doladíme,naše konïny mají docela slušnou fyzičku..Výtržník Azuritek s Míšou..

27.11.2009 10:23

janiska napsal(a):
Na stranu na Petřvaldík jede víc lidí,ale dalo by se jet pro vís na bartošky,vy dojedete sem k nám a budete se s náma mít dobře a zbytek pojede na Petřvaldík,pak se všichni pomalu vracejí sem k nám.To ještě doladíme,naše konïny mají docela slušnou fyzičku..Výtržník Azuritek s Míšou..

A kudma pojedete z bartošek? my minule museli přes sedlnice a tam přes pole to celé obcházet.

27.11.2009 11:21
makki

XXX.XXX.107.70

makki napsal(a):

Bylo by to fajn, ale obávám se, že to časově a fyzicky celé nedáme. Když vyjedete v 10, tak budete v Petřvaldíku někdy kolem poledne a stejnou dobu to bude trvat zpátky. Kdybysme pokračovali s vámi, tak bychom museli dát tak 2 hodinky koním na odpočinek, a to už bysme jeli zpátky za tmy, což neznámým terénem jde dost špatně. Ono se ta cesta v tom terénu dost klikatí a čas utíká rychle a kilometry pomalu

27.11.2009 11:21
verca1

XXX.XXX.215.166

ewanie napsal(a):
A kudma pojedete z bartošek? my minule museli přes sedlnice a tam přes pole to celé obcházet.

Tak když tak tu dejte co nejdříve nějakou tu mapku té trasy at si mužem naplánovat jak se pojede,když tak bychom dojeli k vám do Horky a pak jak by ste vyjeli na ten Petřvaldík tak my bychom jeli na Sedlnice,aspon bych se stavila k Holáškovi za Navarem a pak bychom jeli zpátky do Bartošek.

27.11.2009 12:38

verca1 napsal(a):
Tak když tak tu dejte co nejdříve nějakou tu mapku té trasy at si mužem naplánovat jak se pojede,když tak bychom dojeli k vám do Horky a pak jak by ste vyjeli na ten Petřvaldík tak my bychom jeli na Sedlnice,aspon bych se stavila k Holáškovi za Navarem a pak bychom jeli zpátky do Bartošek.

A jen tak Obrazně kolik koní jede ze směru Bartošovice, sedlnice a okolí?

28.11.2009 09:39
verca1

XXX.XXX.215.166

skulls napsal(a):
To zní pěkně. Pokud chceš můžeš dát info i tady - http://www.rajkoni.cz

Tak nevím jestli pojede i Zuzka Žačková,ale my jsme 4.

30.11.2009 14:15
peko24

XXX.XXX.106.217

janiska napsal(a):

30.11.2009 15:23
verca1

XXX.XXX.215.166

peko24 napsal(a):

omlouvám se že zase otravuji ale jak to vypadá s tou mapkou A kudy pak pojedete zpátky z toho Petřvaldíku,že bychom se třeba pak na zpáteční cestu někde sjeli.

30.11.2009 19:18
ewanie

XXX.XXX.42.194

verca1 napsal(a):
omlouvám se že zase otravuji ale jak to vypadá s tou mapkou A kudy pak pojedete zpátky z toho Petřvaldíku,že bychom se třeba pak na zpáteční cestu někde sjeli.

Je to uděláno tak nějak všelijak. Doufám že pochopíte. U Albrechtiček přes oderskou lávku. Cesta tam i zpět bude stejná.

30.11.2009 19:19
ewanie

XXX.XXX.42.194

ewanie napsal(a):
Je to uděláno tak nějak všelijak. Doufám že pochopíte. U Albrechtiček přes oderskou lávku. Cesta tam i zpět bude stejná.

Aha zlatá kvalita ifauny....

30.11.2009 21:09
kovbojka

XXX.XXX.215.221

janiska napsal(a):

Škoda že je to tak daleko hned bych jela, ale to by na mého drobka bylo moc. Vždycky jak skončí huberty tak se těším na další sezónu strašně my chybí ty víkendy kdy přád něco bylo teď se akorát nudím a nudím se vůbec do té zimy jít a sednout na koně moc mě to nabaví když nás jede málo.

30.11.2009 21:20
verca1

XXX.XXX.215.166

kovbojka napsal(a):
Škoda že je to tak daleko hned bych jela, ale to by na mého drobka bylo moc. Vždycky jak skončí huberty tak se těším na další sezónu strašně my chybí ty víkendy kdy přád něco bylo teď se akorát nudím a nudím se vůbec do té zimy jít a sednout na koně moc mě to nabaví když nás jede málo.

A v kolik plánujete návrat na hafl.ranch. kovbojka,od kud jsi????

30.11.2009 21:29
ewanie

XXX.XXX.42.194

verca1 napsal(a):
A v kolik plánujete návrat na hafl.ranch. kovbojka,od kud jsi????

kovbojka... není to zase tak daleko jak to vypadá. Pokud dáme trošku svižnější tempo. Myslím tedy na nějaké louce cval. Tak tam jsme za 45 min... Verca- netuším přesně ale pokud se podaří vyjet dejme tomu o půl jedenácté tak tipuju že do půl jednáé baj očko jsme z5...

30.11.2009 21:44
kovbojka

XXX.XXX.215.221

ewanie napsal(a):
kovbojka... není to zase tak daleko jak to vypadá. Pokud dáme trošku svižnější tempo. Myslím tedy na nějaké louce cval. Tak tam jsme za 45 min... Verca- netuším přesně ale pokud se podaří vyjet dejme tomu o půl jedenácté tak tipuju že do půl jednáé baj očko jsme z5...

No ta vyjížďka je v pohodě o tu se mi najedná, ale já jsem až od novéh jičína spíš za až od jeseníku nad odrou takže to je docela daleko a já mám špatný orientační smysl

2.12.2009 19:28
janiska

XXX.XXX.113.9

kovbojka napsal(a):
No ta vyjížďka je v pohodě o tu se mi najedná, ale já jsem až od novéh jičína spíš za až od jeseníku nad odrou takže to je docela daleko a já mám špatný orientační smysl

To dáš,neboj..Sobota se blíží,přípravy jdou do finiše,na všechny se těšíme...

4.12.2009 12:41
verca1

XXX.XXX.215.166

janiska napsal(a):
To dáš,neboj..Sobota se blíží,přípravy jdou do finiše,na všechny se těšíme...

Tak my se tedy určitě ukážem,první teda pojedem do Sedlnic a pak do Horky.Kdyby se chtěl někdo např.ze Sedlnic, Libhoště........atd. k nám přidat na směr Horka tak dejte tady vědět.

4.12.2009 15:02
janiska

XXX.XXX.95.167

verca1 napsal(a):
Tak my se tedy určitě ukážem,první teda pojedem do Sedlnic a pak do Horky.Kdyby se chtěl někdo např.ze Sedlnic, Libhoště........atd. k nám přidat na směr Horka tak dejte tady vědět.

Taky dobrý,večer ještě cinknu a potvrdíme si trasu...Každý človíček s koniskem se hodí a pak všichni na guláček a dobrůtky,stužky na památku taky budou...Už se všichni těšíme,snad i počasí nám vyjde vstříc..

6.12.2009 09:51
janiska

XXX.XXX.87.14

janiska napsal(a):
Taky dobrý,večer ještě cinknu a potvrdíme si trasu...Každý človíček s koniskem se hodí a pak všichni na guláček a dobrůtky,stužky na památku taky budou...Už se všichni těšíme,snad i počasí nám vyjde vstříc..

Vyjíždka byla fajn,byli jsme se podívat i u pana Holáška,počasí nám přálo,škoda,že nejelo více koní,snad příště...Potom dodám fote¨čky,kabel zůstal na kabinách..Tak zase znovu na ŠTĚPÁNSKOU...

Přidejte reakci

Přidat smajlík