Znáte někdo Honzíka?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2009 17:56
kunesek

XXX.XXX.162.225

Dobrý den, znáte někdo tohoto poníka? Jmenuje se Honzík, je to tmavý hnědák s modrýma očima a je u asi devět let , máme ho z Roudna. Má docela problematickou povahu, tak bych chtěla vědet, kde byl předtím ustájen, jak se k němu chovali a co s ním dělali, moc díky za jakékoliv informace. Verča

26.11.2009 18:51
janiska

XXX.XXX.100.115

kunesek napsal(a):
Dobrý den, znáte někdo tohoto poníka? Jmenuje se Honzík, je to tmavý hnědák s modrýma očima a je u asi devět let , máme ho z Roudna. Má docela problematickou povahu, tak bych chtěla vědet, kde byl předtím ustájen, jak se k němu chovali a co s ním dělali, moc díky za jakékoliv informace. Verča

My měli Honzíka,cca nyní 9 let,modré oči,125 cm v kohoutku.hajzlík neskutečný.Ale neměl bílou masku,jen modré oči.

26.11.2009 20:50
sccary

XXX.XXX.74.216

janiska napsal(a):
My měli Honzíka,cca nyní 9 let,modré oči,125 cm v kohoutku.hajzlík neskutečný.Ale neměl bílou masku,jen modré oči.

pokud je to ten ktereho mysli ja tak potes koste

26.11.2009 21:01
kunesek

XXX.XXX.162.225

sccary napsal(a):

No Honzík má 125 cm v kohoutku a má bílou hvězdu a slinku

26.11.2009 21:02
0bubak0

XXX.XXX.127.251

sccary napsal(a):

Ahoj jo je to urcite ten ktereho mylsis ty nejmenujes s enahodou na skypu nikca?nebo nejak tak? psala jsem si s jednou holkou ktera si ho koupila od jedne kamaradky z hafl. rance protoze tam delal taky paseku a pak mi posilala foto a skakala s nim hodne vysoko....zvladala ho uplne normalne...mela ho moc rada ale darovala ho jedne kamaradce pod podminkou ze ho nikdy nikomu neda ale ona ho nekomu taky prodala a ruha kamaradka ho ais taky prodala dal....a ona ted asi neiv ani kd eje....

26.11.2009 21:06
0bubak0

XXX.XXX.127.251

kunesek napsal(a):

ahoj rposim te....nasla jsme tu kamaradku ktera tohokonika hleda a vi jak na neho urcite ti poradi nebo s enejak i domluvite na nejake male navsteve...tady je jeji email rposim te napis ji ona ho opravdu schani a umi to s nim strasne odbre...tady je jeji email: niquik@seznam.cz

26.11.2009 21:11
kunesek

XXX.XXX.162.225

0bubak0 napsal(a):
Ahoj jo je to urcite ten ktereho mylsis ty nejmenujes s enahodou na skypu nikca?nebo nejak tak? psala jsem si s jednou holkou ktera si ho koupila od jedne kamaradky z hafl. rance protoze tam delal taky paseku a pak mi posilala foto a skakala s nim hodne vysoko....zvladala ho uplne normalne...mela ho moc rada ale darovala ho jedne kamaradce pod podminkou ze ho nikdy nikomu neda ale ona ho nekomu taky prodala a ruha kamaradka ho ais taky prodala dal....a ona ted asi neiv ani kd eje....

Zkusím sem dát nějaké lepší foto, pokud ho někdo znáte ráda bych se s Váma poradila o zkušenosti a snad nějaké rady jak na něj. Jsme z Čakové a pokud máte nějaké fotky z jeho minulosti, pošlete mi je prosím na e-mail: veronika-stopnicka@centrum.cz . Díky moc

26.11.2009 22:08
janiska

XXX.XXX.78.243

0bubak0 napsal(a):

Honzík,ten má před sebou navždy cestu zvanou velká jateční,část mu udělalilidi a on si vzal ze všeho to nejhorší.böhužel..

26.11.2009 22:13
janiska

XXX.XXX.78.243

janiska napsal(a):
Honzík,ten má před sebou navždy cestu zvanou velká jateční,část mu udělalilidi a on si vzal ze všeho to nejhorší.böhužel..

Ale dobrá zpráva je,že to není ten náš krasavec,co mně kdysi málem zabil...Ten měl výtečné nápasdy,kousal,kopal,zdrhalodevšad,i od dalších majitelů,covím ,tak homěli s hřebcem huculem,do kterého si jediného nedovoloval.

27.11.2009 16:25
kunesek

XXX.XXX.162.225

janiska napsal(a):

To jak omluvíš o tomhle Honzovi? A jak si na to prosím tě přišla?

28.11.2009 09:26
verca1

XXX.XXX.215.166

kunesek napsal(a):
Zkusím sem dát nějaké lepší foto, pokud ho někdo znáte ráda bych se s Váma poradila o zkušenosti a snad nějaké rady jak na něj. Jsme z Čakové a pokud máte nějaké fotky z jeho minulosti, pošlete mi je prosím na e-mail: veronika-stopnicka@centrum.cz . Díky moc

ahoj konesek jo je to určitě on co byl u Lucky na Hafl.ranch. přidávám fotku z jejich stránek,100% on.A ty si od kud,jak se k tobě dostal a za kolik si ho koupila.Tací koně mají mít jednoho majitele,nejhorší je pro ně časté stěhování,které jich má Honzík za sebou už určitě dost.Jinak jak se chová u tebe.Zatím ahojky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík