fnuk
napsal(a):
Všechny vás zdravím,
chci si koupit nové boty ke koním na práci a na ježdění, tak se vás chci zeptat, jaké používáte a doporučujete vy, protože mě se všechny boty po krátké době rozpadly, rozbily. Díky za vaše rady a tipy.
tak pokud chceš normál na ježdění tak pérka třeba na zimu já mám pracovní takové ty co používají dělníci... takové ty žluté, a aji v tom jezdím
fakt na zimu můžu jen doporučit
fnuk
napsal(a):
Všechny vás zdravím,
chci si koupit nové boty ke koním na práci a na ježdění, tak se vás chci zeptat, jaké používáte a doporučujete vy, protože mě se všechny boty po krátké době rozpadly, rozbily. Díky za vaše rady a tipy.
Ahoj, tak já už mám od listopadu 2007 perka od Cassini Exklusiv asi za necelejch 1800,-, pořád jsou jako nové (jen mi je koník odrbal o plot :-)) jen stačí namazat jinak teď jsem si koupila na zimu termoboty od Eurostaru asi taky za 1800,- , tak uvidím jaký budou .. ale už sem měla dost.. zmrzlejch nohou ..
fnuk
napsal(a):
Všechny vás zdravím,
Ja mam boty z pracovnich odevu. Jsou z takove te umele kozenky, uvnitr maji cerny teply kozisek. Stali 500, jsou super Takove ty piskove traktorove se vetsinou moc nedoporucuji kvuli podrazkam. Ale v pracovnich odevech maji i velmi pohodlne cerne kotnickove(ty mam taky) s hladkou podrazkou, takze na jezdeni taky paradni. Ja mam ty moje kotnickove dokonce s vystuzenou spici, takze kdyby mi nahodou stoupl kun na nohu neroslapne mi palec
hanzy
napsal(a):
Ja mam boty z pracovnich odevu. Jsou z takove te umele kozenky, uvnitr maji cerny teply kozisek. Stali 500, jsou super Takove ty piskove traktorove se vetsinou moc nedoporucuji kvuli podrazkam. Ale v pracovnich odevech maji i velmi pohodlne cerne kotnickove(ty mam taky) s hladkou podrazkou, takze na jezdeni taky paradni. Ja mam ty moje kotnickove dokonce s vystuzenou spici, takze kdyby mi nahodou stoupl kun na nohu neroslapne mi palec
tak já v létě běhám v pérkách a na zimu se těším pač mužu skočit do termobot, ale přítel si ke koním pořídil farmářky a řekla bych že jsou to jedny z nejlepších bot ke koním...
co se týče pracovních bot řekla bych, že je to asi nejodolnější obuv, nevím ale co se týče pohodlnosti...na aukru se dájí sehnat za par šupů nové..
klawdie
napsal(a):
tak já v létě běhám v pérkách a na zimu se těším pač mužu skočit do termobot, ale přítel si ke koním pořídil farmářky a řekla bych že jsou to jedny z nejlepších bot ke koním...
co se týče pracovních bot řekla bych, že je to asi nejodolnější obuv, nevím ale co se týče pohodlnosti...na aukru se dájí sehnat za par šupů nové..
Tak na léto, perka, na práci klasicky nějaké staré kecky nebo tak.
Na zimu mám Mustangy kozačky, které jsou do víru města nepoužitelné. Nebo kotníčkové hodně teplné zimný botky. (trochu traktory) A ty i na práci...pokud trvá dlouho, kydání..atd dělám opět v keckách.
klawdie
napsal(a):
Pro Anežku:chtěla bych se zeptat ty termoboty od Eurostaru maš tyhle????
http://www.equiservis.cz /cz/ eshop/ detail/ 14362-termoboty-eurostar/66807-termoboty-eurostar -35-n-cerne-fotogalerie. html?Image=1#PhotoGallery(6 mezery)
jestli jo tak jake jsou?mám na ně zálusk,ale měla jsem jine...
monca
napsal(a):
http://www.equiservis.cz /cz/ eshop/ detail/ 14362-termoboty-eurostar/66807-termoboty-eurostar -35-n-cerne-fotogalerie. html?Image=1#PhotoGallery(6 mezery)
Tak já mám taky farmářky a jsem s nimi 100% spokojená. Mám citlivou nohu, takže se mi z nových bot vždy udělá puchýř, z těchhle co mám teď sem za 2 roky(pořád jedny boty a stále drží) puchýř neměla ani jednou (první obutí bylo na 12 hodin :)) Stály něco kolem 500 kč a až doslouží, koupím si ty samé ;-)
mojza
napsal(a):
Tak já mám taky farmářky a jsem s nimi 100% spokojená. Mám citlivou nohu, takže se mi z nových bot vždy udělá puchýř, z těchhle co mám teď sem za 2 roky(pořád jedny boty a stále drží) puchýř neměla ani jednou (první obutí bylo na 12 hodin :)) Stály něco kolem 500 kč a až doslouží, koupím si ty samé ;-)
taky mám boty z prac.potřeb,už v nich jezdim x-let a jiný bych nechtěla + na velký mrazy mám termoboty,jsou super
monca
napsal(a):
jj to jsou ony .. původně sem si je byla koupit přímo v prodejně, ale tam mi milá "prodavačka" řekla, že 40 nemaj a už ani nepřijdou.. tak jsme odjeli domů s nepořízenou.. večer jsem ještě koukala na net .. a co tam bylo .. že tu velikost maj .. tak jsem je objednala přes net .. bohužel 115kč za poštovný zbytečně .. příště jí poděkuju .. jinak doufam, že užmi letos ty nohy mrznout nebudou :-)
fnuk
napsal(a):
Všechny vás zdravím,
Ahoj, ja mam na zimu tyto http://www.haltandpad.cz /product/termoboty-hkm-126/ (1 mezera) a muzu jedine doporucit. jsou pohodlne, teploucke. nikde neodiraji, vypadaji moc dobre a jsou tenke, takze se v nich da dobre jezdit, ale zaroven jsou velmi teple