Hoďte sem fotky, které se V8m nepodařilo nafotit tak jak jste si představovali......tak já zrovna začnu...je ze včerejška...
Uživatel s deaktivovaným účtem

tajemma danny
napsal(a):
Hoďte sem fotky, které se V8m nepodařilo nafotit tak jak jste si představovali......tak já zrovna začnu...je ze včerejška...
Tak třeba tahle

napsal(a):
Tak třeba tahle
a ještě tadyctenta

napsal(a):
a ještě tadyctenta
Ježíš, já jich mám nějak moc!!!
To je tak, když si chci se svým miláčkem udělat autoportrét!
tajemma danny
napsal(a):
že by umění? No asi ne
tajemma danny
napsal(a):
zrovna když to cvaklo sehnul hlavičku k trávě
tajemma danny
napsal(a):
Ať žije automatické zaostřování, ten strom vzadu je ale krásný, no uznejte
Neregistrovaný uživatel

zviratkova
napsal(a):
Ahojky! Mohla bych se Salitky zeptat, odkud je? To místo u vody je mi hooodně povědomé. Díky předem!
A ja jednou fotila na zavodech
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A ja jednou fotila na zavodech
Schovala se za strom
pizneta
napsal(a):
Schovala se za strom
Vyhazuje mu to dobře, jen by se tim foťákem nesmělo tak trhat...
tajemma danny
napsal(a):
fotka měla být do alba - Beny prase.. Kobyla si usmyslela, že tu fotku chce mít zblízka..
tajemma danny
napsal(a):
další původně kráááásná fotka, jen kdyby fotografka (já..) neměla raději pozadí než koně
tajemma danny
napsal(a):
jsem asi děsně sobeckej tvor, když raděj fotím svůj stín než svého oře..
gudur
napsal(a):
jsem asi děsně sobeckej tvor, když raděj fotím svůj stín než svého oře..
sem fotila a on se otočil no
klarinka
napsal(a):
sem fotila a on se otočil no
to mohla bejt krásná fotka kdyby nezačal řechtat
klarinka
napsal(a):
to mohla bejt krásná fotka kdyby nezačal řechtat
Zajímavé téma. Tak já jich mám většinu, protože když vyfotím 100fotek, tak 2 jsou použitelné, ale posílám nějaké, ktaré mohly být pěkné, jen můj fotoaparát nes¨tíha( nebo, že bych nestíhala já?)
barletka
napsal(a):
Zajímavé téma. Tak já jich mám většinu, protože když vyfotím 100fotek, tak 2 jsou použitelné, ale posílám nějaké, ktaré mohly být pěkné, jen můj fotoaparát nes¨tíha( nebo, že bych nestíhala já?)
barletka
napsal(a):
tak to znám, fotit koně.... když už ti pěkně klidně chvilku postojí tak nakonec zistíš že nemáš zaplej foťák
- no, tohle je jedna z "povedených" fotek, Fisherovy se to moc nelíbylo
red and white
napsal(a):
tak to znám, fotit koně.... když už ti pěkně klidně chvilku postojí tak nakonec zistíš že nemáš zaplej foťák
- no, tohle je jedna z "povedených" fotek, Fisherovy se to moc nelíbylo
tak tady sem zachytla jenom uši mojí kobylky Pětky
tajemma danny
napsal(a):
Ahoj,tak tady posílám jednu,co jsem chtěla vyfotit,jak kobuška vyhazuje,ale byla rychlejší než já.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,tak tady posílám jednu,co jsem chtěla vyfotit,jak kobuška vyhazuje,ale byla rychlejší než já.
Ale pak se mi to naštěstí povedlo a takhle by to mělo vypadat.Jenže kdo uhlídá tisíc čertíků????
jaruska
napsal(a):
Ale pak se mi to naštěstí povedlo a takhle by to mělo vypadat.Jenže kdo uhlídá tisíc čertíků????
To mohla byt pekna fotka.Jenže fena si myslel ze mu fotím hlavu a tak porad chodil bliz a bliz
nicynka
napsal(a):
To mohla byt pekna fotka.Jenže fena si myslel ze mu fotím hlavu a tak porad chodil bliz a bliz
tak jedna z dalších nepovedených fotek...tady jsme chtěli vyfotit tetu s bratránkem a v pozadí se měli pást koně...nějak to nevyšlo,no
tajemma danny
napsal(a):
tak jedna z dalších nepovedených fotek...tady jsme chtěli vyfotit tetu s bratránkem a v pozadí se měli pást koně...nějak to nevyšlo,no
taky dobrý,že?
tajemma danny
napsal(a):
taky dobrý,že?
Montyho opravdu focení moc neba...
tajemma danny
napsal(a):
Montyho opravdu focení moc neba...
a když už ho chci vyfotit tak to dopadá takhle...je to fešák,že?Hihi
tajemma danny
napsal(a):
a když už ho chci vyfotit tak to dopadá takhle...je to fešák,že?Hihi
Super fotka...všimněte si té zapletené hřívy...super detaily
tajemma danny
napsal(a):
Super fotka...všimněte si té zapletené hřívy...super detaily
Tady jsem udělala takovej divnej ksicht...
jaruska
napsal(a):
No tady byla ještě hříbátko,ale tady už má na sobě poprvé sedlo a vyplazuje na mě jazyk.Chtěla jsem to rychle vyfotit,ale nestačilo se to zaostřit.
jaruska
napsal(a):
No tady byla ještě hříbátko,ale tady už má na sobě poprvé sedlo a vyplazuje na mě jazyk.Chtěla jsem to rychle vyfotit,ale nestačilo se to zaostřit.
tak přidávám ještě jednu z povedených fotek...fotila mě ségra...ridilej fotograf
tajemma danny
napsal(a):
tak přidávám ještě jednu z povedených fotek...fotila mě ségra...ridilej fotograf
jsem ale šikula
aisek20
napsal(a):
jsem ale šikula
tak také přihodim,tady jsem chtěla vyfotit kenta,ale byl nějaký zvědavoučký
roxy live
napsal(a):
tak také přihodim,tady jsem chtěla vyfotit kenta,ale byl nějaký zvědavoučký
a tady se mi zas připletlo vodítko ale jinak je to celkem dobrá fotka
roxy live
napsal(a):
a tady se mi zas připletlo vodítko ale jinak je to celkem dobrá fotka
a poslední,mohla být pěkná,ale je rozmazaná
roxy live
napsal(a):
a poslední,mohla být pěkná,ale je rozmazaná
Já jednou fotila na koni bez sedla. Koníci se něčeho lekli a uskočili. Ten můj taky a ještě se rozeběhl a já to zrovna zmáčkla. Mám pěknou fotku nebe(naštěstí to nebyla fotka trávy zblízka-useděla jsem), ale bohužel jí sem nedám, protože nebyla z digitálu.
tajemma danny
napsal(a):
Tahle fotka taky původně měla vypadat jinak
janovotna
napsal(a):
Tahle fotka taky původně měla vypadat jinak
tak ještě jednu sem šoupnu...
tajemma danny
napsal(a):
tak ještě jednu sem šoupnu...
a snad už poslední
tajemma danny
napsal(a):
a snad už poslední
no tak když už jsem v tom vkládání fotek...tak ještě jednu ale opravdu už poslední
tajemma danny
napsal(a):
no tak když už jsem v tom vkládání fotek...tak ještě jednu ale opravdu už poslední
ROZMAZANÁ
alisa
napsal(a):
Emanka alias Popelka se mi hnula
Rebeca se taky hnula (má nějak divně krk) + bonus něco na objektivu
blanche
napsal(a):
Tak koukám, že jich tu máš opravdu podstatně více, než na králíkách Tady bych to taky ale zaplnila ...
tak mám další totálku...
lucik
napsal(a):
a další
nepovedených fotek mám doma požehnaně tak např.:
a jedna z dnešních nepovedených foteček...ach jo, Kevin řádil o 100 šest. Ale mě se stále a stále nevešel do foťáku
buggyna

tajemma danny
napsal(a):
Jinak jsem zapomněla dodat ať se kouknete na ten pěknej stín Kevina...ten se jedinej povedl...
Buggy na závodech......šla rychlejc,než já sem fotila
buggyna
napsal(a):
Buggy na závodech......šla rychlejc,než já sem fotila
rozmazané....
tajemma danny
napsal(a):
Tinka,krasná fotka akorát nejsou vidět oči
tajemma danny
napsal(a):
tak já se taky přidám s nepovedenou fotečkou... to mlžení ksichtíku nebylo úmyslné
b e t t y t t e b
napsal(a):
tak já se taky přidám s nepovedenou fotečkou... to mlžení ksichtíku nebylo úmyslné
Jinak krásný frísáček,ale bohužel uhnul očičkem...
tajemma danny
napsal(a):
Občas se stane i toto......Fakt,čím dýl fotím,tím je to horší.
jaruska
napsal(a):
Občas se stane i toto......Fakt,čím dýl fotím,tím je to horší.
Trocha pohybu
vin
napsal(a):
taky jednou přispěju....
Taky nemusel hned mrkat....:-)
brodska
napsal(a):
Taky nemusel hned mrkat....:-)
No tak vidím,že po dnešku existuje nejen bezhlavý rytíř,ale i bezhlavá Jaruška.....
jaruska
napsal(a):
No tak vidím,že po dnešku existuje nejen bezhlavý rytíř,ale i bezhlavá Jaruška.....
Hřebčinec Písek Hubertská
v v
napsal(a):
Hřebčinec Písek Hubertská
taky sem něco přidáme...ta se taky vyvedla...
tajemma danny
napsal(a):
Zaostřeno
cheyenne
napsal(a):
Zaostřeno
A tady jsem fotila koně, kterej jedinej tam neni vidět (ale opravdu za nima stojí Saxík )