No tak koukam,ze nam Budejcaci nejak zmizli,tak zalozim nové,stejne uz tamto bylo plne.
A co vy,co konici?jak pak se vam vede??
alííííík

XXX.XXX.224.5
kati
napsal(a):
No tak koukam,ze nam Budejcaci nejak zmizli,tak zalozim nové,stejne uz tamto bylo plne.
Ahojky Jituš,taky koukam že to tady nějak vázne..Jak se maji naši koníci to víš tak aspon jedna INUŠKA
kati
napsal(a):
Ahoj holky,tak to jsme my s Molly.Jak nám to sluší?
alííííík

XXX.XXX.224.5
molly2
napsal(a):
Hezký večer tak jak se maj uňové?Co dělá Černej Dub.
Čauky všichni,dlouho jsem tady nebyla měli jsme komp u pana doktora
.Ivčo:s Molynkou vám to sekne mám pro ní slabost je to pusinka.
alííííík
napsal(a):
Čauky všichni,dlouho jsem tady nebyla měli jsme komp u pana doktora
.Ivčo:s Molynkou vám to sekne mám pro ní slabost je to pusinka.
Tak jedna fotečka
molly2
napsal(a):
Tak jedna fotečka
Cauky pani,no jo Molly je pekná mrška,ale uuuuuuzasná a kjasná.
molly2
napsal(a):
Ty už máš fotky na rajčeti, já si nepamatuju tvojí adresu tak mi jí prosim pošly, ať se mužu kouknout.
to vis že mam fotky na rajceti,jakou ja asi muzu mit mit adresu.
www.persi.rajce.net
molly2
napsal(a):
Ty už máš fotky na rajčeti, já si nepamatuju tvojí adresu tak mi jí prosim pošly, ať se mužu kouknout.
Tak todle jo Molči ženich Zentus,tak doufám že bude na jaře hříbátko,.
kati
napsal(a):
Noooo to teda mohlo
a jak koukám tady byl někdo u Smolíka.Má to pořád smolík nebo už jeho dcera?mluvila jsem snim loni na Hluboké tak vybadal ne moc zdravotně dobře,ale on má tuhý kořínek a je to super chlap.Nejvíce se mi u něj libí ta jeho místnost plná sedel,chomoutů,poduše,dármovysů dokonce tam má i oho svého nejlepšího koně a plno dalších ocenení mezy kočímy podle mě je to pak kočí.jeden z nejlepších co jsem poznala.já Mám hříbě teda měla jsem po Bosparovy-2 moc pěknej koní knmavej rýzak až hnědák,ale Bogar je po mámě ryzák jako poleno.Na jaře bych chtěla připouštět nachem,ale bohužel tady jen inseminačně a to se mi moc nechce.
Molly kdy jsi připouštěla?
woldemortik
napsal(a):
a jak koukám tady byl někdo u Smolíka.Má to pořád smolík nebo už jeho dcera?mluvila jsem snim loni na Hluboké tak vybadal ne moc zdravotně dobře,ale on má tuhý kořínek a je to super chlap.Nejvíce se mi u něj libí ta jeho místnost plná sedel,chomoutů,poduše,dármovysů dokonce tam má i oho svého nejlepšího koně a plno dalších ocenení mezy kočímy podle mě je to pak kočí.jeden z nejlepších co jsem poznala.já Mám hříbě teda měla jsem po Bosparovy-2 moc pěknej koní knmavej rýzak až hnědák,ale Bogar je po mámě ryzák jako poleno.Na jaře bych chtěla připouštět nachem,ale bohužel tady jen inseminačně a to se mi moc nechce.
Molly kdy jsi připouštěla?
Připuštěla jsem v červenci,má to pořád pan Smolík,jo je to fakt super chlap.My jsme měli poslední hříbě po Shramovi,taky krásnej koník od Smolíka.
molly2
napsal(a):
Ahoj tak jsem nás našla na druhé stránce.jinak jak se vede,to je počasí že by do toho jeden kopnul ani se nedá pořádně nic dělat s uněma.
Ahoj všichni,tak nám to tu zas nějak upadá,tak co zima prisla co dělají unové,u nás je pekně sníh a pořád nám sněží,jak je to u vás??
kati
napsal(a):
Ahoj všichni,tak nám to tu zas nějak upadá,tak co zima prisla co dělají unové,u nás je pekně sníh a pořád nám sněží,jak je to u vás??
Persííík
kati
napsal(a):
Persííík
Jinak máme u nás v Jamnén nový přírůstek,kobylu mé segry Rybanu
Rybana a Persík(první den seznamování)
kati
napsal(a):
Jinak máme u nás v Jamnén nový přírůstek,kobylu mé segry Rybanu
Rybana a Persík(první den seznamování)
Tohle vypadá jek připouštění,lae Persík bohužel nemůže
alííííík

XXX.XXX.224.5
molly2
napsal(a):
Ahojky ,jak se všichni máte?A jak se maji vaši koníci?U nás všechno OK.V úterý nám přijede kovář tak budou mít holky od ježíška pedikůrku
kati
napsal(a):
Ahoj holky tak nám přišla zima, pomalu se nedá ani nic dělat.Jinak Černej Dube co kdyby jsme si udělaly vyjíždku na štědrý den.My s Jituškou určitě pojedem, tak se můžete přidat.
kati
napsal(a):
Tak zítra máme štědrý den tak přeju bohatého ježíška,nezapomeňte obdarovat své koníky.papa a ať vám koně jdou.
kati
napsal(a):
Tak tu máme štědrý den, koníci to asi ani nepoznali.Na vyjížďku jsme je vzali jako kyždý jiný den.Tak aspoň vvám všem přeji Večer plný překvapení, pocit který jindy není.dobré jídlo do bříška, bohatého Ježíška. Tohle všechno na vánoce, hodně zdraví v novém roce.
alííííík
napsal(a):
Ahojky Jituš,taky koukam že to tady nějak vázne..Jak se maji naši koníci to víš tak aspon jedna INUŠKA
Ahoj jak se vede,dnes byl pěkný den tak jsme si udělali procházku na Dívčí Kámen
molly2
napsal(a):
Tak tu máme štědrý den, koníci to asi ani nepoznali.Na vyjížďku jsme je vzali jako kyždý jiný den.Tak aspoň vvám všem přeji Večer plný překvapení, pocit který jindy není.dobré jídlo do bříška, bohatého Ježíška. Tohle všechno na vánoce, hodně zdraví v novém roce.
na hradě Dívčí Kámen
molly2
napsal(a):
Ahoj tak koukám že sem nikdo nechodí haloooooooooooooooooooooooooo co je s váma všema.
Tady jeden úplněk
molly2
napsal(a):
Tady jeden úplněk
aaaale ja sem chodim,ale tobe nema cenu psat kdyz se vydime kazdej den
aldator
napsal(a):
Díky za mailika a fotky, je to "moje malá"
Ahojky všichni.Pro Veroniku je to ta Rybana opravdu,já jí koupila v srpnu tohodle roku.Byla to láska na první pohled a je pořád.Jestli chcete tak se můžeme domluvit na návštěvě.Budu ráda když přijedete se na ní podívat,ráda bych se dozvěděla něco o její minlosti.Můj email:hyrawa.gyl@seznam.cz
Moje webovky:Hyrawagyl.estranky.cz
Tam mám i tel.číslo,děkuji.ozvětě se
arka
napsal(a):
Ahojky všichni.Pro Veroniku je to ta Rybana opravdu,já jí koupila v srpnu tohodle roku.Byla to láska na první pohled a je pořád.Jestli chcete tak se můžeme domluvit na návštěvě.Budu ráda když přijedete se na ní podívat,ráda bych se dozvěděla něco o její minlosti.Můj email:hyrawa.gyl@seznam.cz
Moje webovky:Hyrawagyl.estranky.cz
Tam mám i tel.číslo,děkuji.ozvětě se
Lucie díky, poslala jsem Vám mailik
aldator
napsal(a):
Lucie díky, poslala jsem Vám mailik
Ahojky budějičandy,
neměl by někdo z vás zájem o pár bazarkovejch věcí na koníky?
Nabízím toto:
-- Sedlo Lord s prasklou kostrou (prý se nevyplatí opravovat) a tak dám za cokoliv zajímavýho co nabídnete, kromě té kostry ve velice dobrém stavu.
-- podsedlová dečka vykrojená na spodní straně tmavě modrá navrchu bílý umělý beránek, jemný stříbrný lem po obvodu, není moc tlustá, používaná dobrý stav.
-- ohlávka modrá s šedými okraji, dobrý stav, velikost pony nebo na hříbě.
-- ohlávky provazové. Modrá (arab, A1/1) červená a žlutooranžová (pony) všechny tři jen dohromady všechny používané
-- strouhajdy starý páskový typ, značky KenTaur přidám ještě dva náhradní pásky, používané, ale dobrý stav.
-- bandáže tmavě zelené elastické na suchý zip nepoužívané v původním obale
-- slabší podomácky dělanou deku na koně. spodní vrstna šedá deka horní je flís se vzorem maskáč, pod břichem zapínání křížem
Sedlo:
janna
napsal(a):
Ahojky budějičandy,
neměl by někdo z vás zájem o pár bazarkovejch věcí na koníky?
Nabízím toto:
-- Sedlo Lord s prasklou kostrou (prý se nevyplatí opravovat) a tak dám za cokoliv zajímavýho co nabídnete, kromě té kostry ve velice dobrém stavu.
-- podsedlová dečka vykrojená na spodní straně tmavě modrá navrchu bílý umělý beránek, jemný stříbrný lem po obvodu, není moc tlustá, používaná dobrý stav.
-- ohlávka modrá s šedými okraji, dobrý stav, velikost pony nebo na hříbě.
-- ohlávky provazové. Modrá (arab, A1/1) červená a žlutooranžová (pony) všechny tři jen dohromady všechny používané
-- strouhajdy starý páskový typ, značky KenTaur přidám ještě dva náhradní pásky, používané, ale dobrý stav.
-- bandáže tmavě zelené elastické na suchý zip nepoužívané v původním obale
-- slabší podomácky dělanou deku na koně. spodní vrstna šedá deka horní je flís se vzorem maskáč, pod břichem zapínání křížem
Sedlo:
podsedlovka
janna
napsal(a):
na poníkovi
provazovky jen dohromady za 150 Kč všechny
janna
napsal(a):
provazovky jen dohromady za 150 Kč všechny
strouhajdy 350Kč
alííííík

XXX.XXX.224.5
janna
napsal(a):
Jinak se moc omlouvám, že sem vám tím zasekala kus diskuze, ale přišlo mi dobré to nabídnout vzhledem k tomu, že by se ušetřilo za poštovné. Sem z budějc takže popř. dovezu
Ahojkyyyyy,jakpak se všichni máte???Tak už nám zase nasněžilo
.
alííííík
napsal(a):
Ahojkyyyyy,jakpak se všichni máte???Tak už nám zase nasněžilo
.
Cauky vsich,no kde jste snad jste nezamrzli!
kati
napsal(a):
Oliver
Ahojky,Jituš Persík je šikulka.S Eliškou jms včera byli na vyjíždce.Eliška na Iskře a s Badýskem a já na Inuš s Heroldkem,bylo to super
.Dneska jedem zase
.
herycek
napsal(a):
Ahojky,Jituš Persík je šikulka.S Eliškou jms včera byli na vyjíždce.Eliška na Iskře a s Badýskem a já na Inuš s Heroldkem,bylo to super
.Dneska jedem zase
.
Ahoj lidi tak jak se vede v novým roce. A stejně vás vyfotim.
molly2
napsal(a):
Ahoj lidi tak jak se vede v novým roce. A stejně vás vyfotim.
Tak
molly2
napsal(a):
Tak
ahoj Ivo, můj Cipísek by šel s Molly krásně do páry
aluska
napsal(a):
ahoj Ivo, můj Cipísek by šel s Molly krásně do páry
a čumáček
aluska
napsal(a):
a čumáček
Ahoj alusko, jo Cipísek je fakt jak Molly jako by si z oka vypadly. Odkad jste?
aluska
napsal(a):
Cipískovi bude v květnu šest let a je ustájený v Dubném
Jé tak to je od nás kousek my jsme z Jamnýho to je u Boršova nad Vltavou, tak to bysme vás mohli ject navštívit až bude lepšejší počasí.
molly2
napsal(a):
Jé tak to je od nás kousek my jsme z Jamnýho to je u Boršova nad Vltavou, tak to bysme vás mohli ject navštívit až bude lepšejší počasí.
Caaaaaaaaaaaaau devcata,tak se vsici mate??
Alo Cipisek je krasnej,doufam,ze se s Ivcou k vám nekdy dostanem.
Tak co jak se vam libi zima?Nezapadali jste??Me se libi skvele,na koni je to proste uzasny
Takhle to vypadá u nas,uuuuuuuuuuuzasny!!!!!!!!!!!!!!
kati
napsal(a):
Caaaaaaaaaaaaau devcata,tak se vsici mate??
Alo Cipisek je krasnej,doufam,ze se s Ivcou k vám nekdy dostanem.
Tak co jak se vam libi zima?Nezapadali jste??Me se libi skvele,na koni je to proste uzasny
Takhle to vypadá u nas,uuuuuuuuuuuzasny!!!!!!!!!!!!!!
Oliik a IIIIvaaaa
molly2
napsal(a):
Jo určitě se přijedem podívat a už se moc těšíme.
pěkná zima a to je muj pejsek Badík
molly2
napsal(a):
pěkná zima a to je muj pejsek Badík
taky mám pejsky, ale o dost menší
aluska
napsal(a):
taky mám pejsky, ale o dost menší
Ahojky děvčata.Tohle jsou naši pejsánkové
molly2
napsal(a):
Tady to nějak vázne.Kde jste všichni???????Nezmrzli jste????
kati
napsal(a):
konaci z CB a okoli,
v nedeli 14. brezna bude v CB prednaska Jitky Bartosove (pise mj. clanky o etologii koni do Jezdectvi) o konich a uceni. podrobnosti na www.hippochondrclub.cz, kontakt pro blizsi informace a prihlasky tamtez.
skuc
napsal(a):
konaci z CB a okoli,
v nedeli 14. brezna bude v CB prednaska Jitky Bartosove (pise mj. clanky o etologii koni do Jezdectvi) o konich a uceni. podrobnosti na www.hippochondrclub.cz, kontakt pro blizsi informace a prihlasky tamtez.
čauves holky,tak jak se vsici máte??mi se mame vyborně,zaciná nam pomalu,ale jiste trenink,tak uz se tesim az Persíkovi opadne to brisko.A co vy a konuchové???
kati
napsal(a):
čauves holky,tak jak se vsici máte??mi se mame vyborně,zaciná nam pomalu,ale jiste trenink,tak uz se tesim az Persíkovi opadne to brisko.A co vy a konuchové???
kati
napsal(a):
holky holky,no kde jste???????????????
Ahojky, tak aby to tu nebylo furt tak opuštěný tak jako navrátivší Budějičák sem něco hodím.
Jó to byl ještě snížek
janna
napsal(a):
Ahojky, tak aby to tu nebylo furt tak opuštěný tak jako navrátivší Budějičák sem něco hodím.
Jó to byl ještě snížek
Ahojkyyyy Jituš.Je ted toho nějak moc
.Jinak vám to s Persíkem moc sluší
.Konečně už nám joro klepe na vrátka
.
herycek
napsal(a):
Ahojkyyyy Jituš.Je ted toho nějak moc
.Jinak vám to s Persíkem moc sluší
.Konečně už nám joro klepe na vrátka
.
JJ presne tak konecne jaro,vcera byl krasnej den D,hned jsme si ho museli s Persíkem užit venku,bylo to proste baaaaaaaaaaaaajoooooooo.Jé holky ja uz se tak tesim na jaro
kati
napsal(a):
ahoj holky nevíte, nebo nemáte ve svém okolí holku s miminkem co by ráda jezdila a nemá hlídání.mam koně mam dítě a hlídání žadný tak třeba by sme si pomohly na vzájem pomoc.díky
karotka
napsal(a):
ahoj holky nevíte, nebo nemáte ve svém okolí holku s miminkem co by ráda jezdila a nemá hlídání.mam koně mam dítě a hlídání žadný tak třeba by sme si pomohly na vzájem pomoc.díky
Ahoj holky.
Náhodou jsem narazila na tyto diskusní fóra. Nevim jestli se všechny znáte a jezdíte společně.
Jen se chci přihlásit, že jsem také z okolí Č.Budějovic a jezdím na úžasném valáškovi kříženci appa X paint.
Tak jsem vás chtěla pozdravit, aby jste věděli kdo další obydluje s koníkem vaše okolí
Ahoj Katka
katerina1
napsal(a):
Ahoj holky.
Náhodou jsem narazila na tyto diskusní fóra. Nevim jestli se všechny znáte a jezdíte společně.
Jen se chci přihlásit, že jsem také z okolí Č.Budějovic a jezdím na úžasném valáškovi kříženci appa X paint.
Tak jsem vás chtěla pozdravit, aby jste věděli kdo další obydluje s koníkem vaše okolí
Ahoj Katka
Ahoj Kato,tak te u nas vitam,máš krasného konika,odkud jsi presne?No dá se rict,ze vetsina z nas se známe osobne,ale to nevadi,treba se na konec poznáme uplne vsichni z okolí budejovic.Já mam koníka v Kamenném Újezde,jestli vis kde to je?
kati
napsal(a):
Ahoj Kato,tak te u nas vitam,máš krasného konika,odkud jsi presne?No dá se rict,ze vetsina z nas se známe osobne,ale to nevadi,treba se na konec poznáme uplne vsichni z okolí budejovic.Já mam koníka v Kamenném Újezde,jestli vis kde to je?
Ahoj Jito (Kati)
Jo, jo, v Kamenaku to znam. Jestli primo u Gronskych, tak tam jsem loni v lete mela dokonce ustajenyho kone absolvovala jsem tam westernovy kurz s Tomasem Martinkem.
Jinak ja mam konika v Doubravici u Č.B ,odtud sem v pohode do Kamenaku dojela po kopyte.
katerina1
napsal(a):
Ahoj Jito (Kati)
Jo, jo, v Kamenaku to znam. Jestli primo u Gronskych, tak tam jsem loni v lete mela dokonce ustajenyho kone absolvovala jsem tam westernovy kurz s Tomasem Martinkem.
Jinak ja mam konika v Doubravici u Č.B ,odtud sem v pohode do Kamenaku dojela po kopyte.
Čau holky
Tak já se tu zase ukážu po dlouhé době
Taky už se těším na jaro...dneska je teda hnusně, ale jinak bylo opravdu luxusní počásko, Oskar svítil jak o život
vargo
napsal(a):
Čau holky
Tak já se tu zase ukážu po dlouhé době
Taky už se těším na jaro...dneska je teda hnusně, ale jinak bylo opravdu luxusní počásko, Oskar svítil jak o život
Ahoj.
Tak já se po delší době taky hlásím do klubu ČB
Kati, já se tu s holkama osobně neznám, sídlím na druhé straně od ČB a to u Lišova.
U nás nic nového. Na koníky se jezdím spíš kouknout a poklidit, co mám pejska na neždění už nezbejvá čas. Ale tak jednou za 14 dní se jezdíme kochat do lesů. Ten sních byl parádní a i kamenité cesty byly krásně sjízdné koňmo.
v v
napsal(a):
Ahoj.
Kati, já se tu s holkama osobně neznám, sídlím na druhé straně od ČB a to u Lišova.
U nás nic nového. Na koníky se jezdím spíš kouknout a poklidit, co mám pejska na neždění už nezbejvá čas. Ale tak jednou za 14 dní se jezdíme kochat do lesů. Ten sních byl parádní a i kamenité cesty byly krásně sjízdné koňmo.
Zdarec,
u nás nového asi taky nic,kobylky už se kulatí,na jaře budeme mít tři hříbátka. My se snažíme s Madlen trénovat.Sníh byl bájo ale trošku mám obavu, co bude teď za šílené bahno.
Katka : ahoooj jak se má Afřice,nezlobí vás moc?
katerina1
napsal(a):
Ahoj Jito (Kati)
Katka:No kousicek od Gronskyho u Lady Smudku,ale Romana znam taky a využívam jeho jizdarnu.Doubravice znam.Tak kdyz by jsi nekdy mela cas chut a naladu nejspis v lete,tak by jsi se na nas mohla prijet podivat.Ja mam takový plan,ze nakdy v létě by jsme se mohly sejit vsichni a udelat spolecnou vyjizdku.Konici by mely kde prespat a vy taky ve stanu
,Co vy na to brali by jste to??je to zatim jen napad,ale nebylo by spatny,kdyz by jsme se poznali.
v v
napsal(a):
Ahoj.
Ahoj Verco,jj ja vim,ze se pulka z nas nezná,ale mi(vargo,herycek,molly,woldemork a trochu i dominika)se zname,takze je nás většina
kati
napsal(a):
Katka:No kousicek od Gronskyho u Lady Smudku,ale Romana znam taky a využívam jeho jizdarnu.Doubravice znam.Tak kdyz by jsi nekdy mela cas chut a naladu nejspis v lete,tak by jsi se na nas mohla prijet podivat.Ja mam takový plan,ze nakdy v létě by jsme se mohly sejit vsichni a udelat spolecnou vyjizdku.Konici by mely kde prespat a vy taky ve stanu
,Co vy na to brali by jste to??je to zatim jen napad,ale nebylo by spatny,kdyz by jsme se poznali.
je noveč človíček to bude zase mela.já tedka moc času na koniky nemám a přítel mě knim ani moc nepouští asi se bojí aby mě ten můj mastodont nepříšlápl.taky to máme za pát koncem března mám terním porodu tak jsem sama na to zvědavá jak to bude.
pro katku jinak já jsem martina jsem sice z okresu Krumlov,ale vetčinu holek co sem chodí znám ososbně nebo přes faunu.Mám tady z bandy asi nej mešího poníka a nenenažranější kobylu do lesa.
woldemortik
napsal(a):
je noveč človíček to bude zase mela.já tedka moc času na koniky nemám a přítel mě knim ani moc nepouští asi se bojí aby mě ten můj mastodont nepříšlápl.taky to máme za pát koncem března mám terním porodu tak jsem sama na to zvědavá jak to bude.
pro katku jinak já jsem martina jsem sice z okresu Krumlov,ale vetčinu holek co sem chodí znám ososbně nebo přes faunu.Mám tady z bandy asi nej mešího poníka a nenenažranější kobylu do lesa.
Jituško: já bych takový sejšl brala, ale z Dubence asi po kopytě nepůjdu
Jinak Montanka je teď hodně mazlící a hodně šikovná, naposledy, to bylo ve tředu, když jsme ještě byly venku, tak jsme si tam vybraly jeden vyšlapaný kruh a řeknu vám, že byla nejšikovnější
A od té doby jsem nejezdila, protože mám od čtvrka bloklej krk a nemůžu otočit hlavou, takže máme smůlu
A jaké je u vás počasí, u nás je naprosto užasně
vargo
napsal(a):
Jituško: já bych takový sejšl brala, ale z Dubence asi po kopytě nepůjdu
Jinak Montanka je teď hodně mazlící a hodně šikovná, naposledy, to bylo ve tředu, když jsme ještě byly venku, tak jsme si tam vybraly jeden vyšlapaný kruh a řeknu vám, že byla nejšikovnější
A od té doby jsem nejezdila, protože mám od čtvrka bloklej krk a nemůžu otočit hlavou, takže máme smůlu
A jaké je u vás počasí, u nás je naprosto užasně
Ahoj holky.
Teda vas je tu.
Jen az se udela pekny pocasi, rada se nekam zajedu podivat. Staci se domluvit.
Jinak snih uz je skoro vsechen pryc, pocasko krasny, tak Iksem taky makame skoro dene.
Pro dominiku:
Afra se ma fajn, porad stejny zlobidlo. Porad neco vymysli a zkouma. Muj valach se od ni necha sikanovat, tak je naprosto spojena, ze tam nekomu muze velet. V kruhovce je moc sikovna, bavi ji, kdyz si sni nekdo hraje, hlavne kdyz se enudi.Jen stale moc nepovyrostla, asi z ni bude zajmave stavene konik
katerina1
napsal(a):
Ahoj holky.
Teda vas je tu.
Jen az se udela pekny pocasi, rada se nekam zajedu podivat. Staci se domluvit.
Jinak snih uz je skoro vsechen pryc, pocasko krasny, tak Iksem taky makame skoro dene.
Pro dominiku:
Afra se ma fajn, porad stejny zlobidlo. Porad neco vymysli a zkouma. Muj valach se od ni necha sikanovat, tak je naprosto spojena, ze tam nekomu muze velet. V kruhovce je moc sikovna, bavi ji, kdyz si sni nekdo hraje, hlavne kdyz se enudi.Jen stale moc nepovyrostla, asi z ni bude zajmave stavene konik
Já pokud bych neměla závody,tak se mnou můžete počítat. V dubnu mi ale už začíná sezona a máme vcelku narvaný program,tak uvidíme.....
Katka : No, já jak sem tam minule byla,tak sem říkala i doma že se mi zdá že bude zvláštně stavěná. Ale myslím,že když jí dáte čas vyrůst srovná se,přeci jenom je z mámy ČT takže ty jsou hotový až kolem 4 roku a někdy až mnohem dýl.....velikán z ní nebude nikdy,nemá být po kom.
Její mámá měla ve dvouch letech KVH146,koukala sem do papírů kdy byla svodovaná. Teď má KVH155 a ten táta víc taky mít nebude.... Tak držím palce a ať moc nezlobí.
Když bys měla nějakou novou fotku tak hoď.
Na fotce máma Afry.
dominika
napsal(a):
Já pokud bych neměla závody,tak se mnou můžete počítat. V dubnu mi ale už začíná sezona a máme vcelku narvaný program,tak uvidíme.....
Katka : No, já jak sem tam minule byla,tak sem říkala i doma že se mi zdá že bude zvláštně stavěná. Ale myslím,že když jí dáte čas vyrůst srovná se,přeci jenom je z mámy ČT takže ty jsou hotový až kolem 4 roku a někdy až mnohem dýl.....velikán z ní nebude nikdy,nemá být po kom.
Její mámá měla ve dvouch letech KVH146,koukala sem do papírů kdy byla svodovaná. Teď má KVH155 a ten táta víc taky mít nebude.... Tak držím palce a ať moc nezlobí.
Na fotce máma Afry.
Holky, jaké je u vás počasí??? U nás je momentálně zataženo, narozdíl od včera je to vážně hnus a ještě do toho začíná pršet
Ve středu se mi narodily králíčátka, sice jenom 4, ale stačí, aspoň mají dost mlíka od mamimy
včera jsem si jedno vyndala a opravdu mají mlíka dost....bříška mají veliký, napapaný
dominika
napsal(a):
Na fotce máma Afry.
Konečně podařilo nafotit pár aktuálních fotek s Afrou.Chvilku nepostála rošťanda. Tak zasilam alespoň nějaké trochu povedené.
Jinak papká celkem obstojně, tak uvidíme.
Ahoj Katka
katerina1
napsal(a):
Konečně podařilo nafotit pár aktuálních fotek s Afrou.Chvilku nepostála rošťanda. Tak zasilam alespoň nějaké trochu povedené.
Jinak papká celkem obstojně, tak uvidíme.
Ahoj Katka
ještě jedna z druhé strany
katerina1
napsal(a):
A ze zadu
Čau holky tak nám to krásně zase zapadalo, tak je nám zas zima....ach jo