Uživatel s deaktivovaným účtem

Koupím knihy s koňskou tematikou nabízejte prosím i s fotkama knih a cenik!
Psala jsem pár emailů na knihy v sekci prodám knihy, ale nechtělo mi to ty emaily vzít.
Emaily na které jsem psala:
vetrnyranc@seznam.cz
hrdinovaji@atlas.cz
Prosím tyto lidi, pokud mají ještě knihy na prodej ať se mi ozvou na dablixce@seznam.cz moc děkuji.
napsal(a):
Koupím knihy s koňskou tematikou nabízejte prosím i s fotkama knih a cenik!
Psala jsem pár emailů na knihy v sekci prodám knihy, ale nechtělo mi to ty emaily vzít.
Emaily na které jsem psala:
vetrnyranc@seznam.cz
hrdinovaji@atlas.cz
Prosím tyto lidi, pokud mají ještě knihy na prodej ať se mi ozvou na dablixce@seznam.cz moc děkuji.
za větrný ranč :-)
knížky (Bořánek) jsem prodávala v červnu a byly hned prodané, někdo prostě vytáhnul staré téma....
ziki
napsal(a):
knížky (Bořánek) jsem prodávala v červnu a byly hned prodané, někdo prostě vytáhnul staré téma....
Prodám tyto knihy: D.Francis-Smrt favorita,Kouřová clona,Nervy,Mezi koly,Noční můry+Sport královen - 1ks 55Kč. D.Francis-Tygří klec (slovensky) 50Kč. D.Francis- Sport královen,doplněn o fotografie 70Kč. E.H.Edwards-Velká kniha o koních 300Kč. C.Vogel-Já kůň (slovensky) 200Kč. J.Šikl-Chlapec a kůň 30Kč. J.Schlageterová-Útěk s Luciferem 30Kč. B.V.Dědjuchin-Sláva pro dva 30Kč. M.Horáček-Království za koně 50Kč. P.Dias,A.Jelínek-Koně formule 1/1 55Kč. Z.Heřman,J.Holeček-Kůň pro Krakonoše 55Kč. N.Evans-Zaříkávač koní 100Kč. J.Cooperová-Jedci,Rivalové - 1ks 100Kč.
ziki
napsal(a):
Prodám Tyto knihy:
Jak chránit kopyta koní-Gisela Rau a Burkhard Rau úplně nová cena 200včetně pošty
Jezdecká škola Lyndy Tellington Jonesové TTEM a TTOUCH cena 300včetně pošty
Kůň a péče o něj enciklopedie plemn a péče o koně.Cena 300 Včetně pošty
Při koupi všech dohromady sleva 100Kč a kniha Julie a bílí poník:Christiane Gohlová ZDARMA.
svagmo@seznam.cz Foto meilem.

azo
napsal(a):
Prodám tyto knihy: D.Francis-Smrt favorita,Kouřová clona,Nervy,Mezi koly,Noční můry+Sport královen - 1ks 55Kč. D.Francis-Tygří klec (slovensky) 50Kč. D.Francis- Sport královen,doplněn o fotografie 70Kč. E.H.Edwards-Velká kniha o koních 300Kč. C.Vogel-Já kůň (slovensky) 200Kč. J.Šikl-Chlapec a kůň 30Kč. J.Schlageterová-Útěk s Luciferem 30Kč. B.V.Dědjuchin-Sláva pro dva 30Kč. M.Horáček-Království za koně 50Kč. P.Dias,A.Jelínek-Koně formule 1/1 55Kč. Z.Heřman,J.Holeček-Kůň pro Krakonoše 55Kč. N.Evans-Zaříkávač koní 100Kč. J.Cooperová-Jedci,Rivalové - 1ks 100Kč.
pro AZO muzes mi na email hodit fotky tech knizek?o nejaky bych mela zajem.diky
134
napsal(a):
Prodám Tyto knihy:
Jak chránit kopyta koní-Gisela Rau a Burkhard Rau úplně nová cena 200včetně pošty
Jezdecká škola Lyndy Tellington Jonesové TTEM a TTOUCH cena 300včetně pošty
Kůň a péče o něj enciklopedie plemn a péče o koně.Cena 300 Včetně pošty
Při koupi všech dohromady sleva 100Kč a kniha Julie a bílí poník:Christiane Gohlová ZDARMA.
svagmo@seznam.cz Foto meilem.
Pro Dablixce- tak je tam máš .

iisaabeel
napsal(a):
Koupim Slavni kone
prodám nebo vměním pro ty co b měli zájem:
knihy v pevne vazbe:
divoci kone - 110kc
az za hrob - 110kc
smrt favorita - 110kc
knihy v meke vazbe:
ziva investice - 60kc
reflex - 60kc
knizky za cenu 90kc (odtud dolu)
drahy cas
rozcesti
strepy
vysoke sazky
v nemilosti
cilova rovinka
v sachu
posledni sance
zralok
navrat diplomata
drazby
bic
Dobrý den,
je to spíš takový pokus-váš inzerát je už přes dva roky starý, ale kdyby to náhodou vyšlo, byla bych moc ráda. Hrozně dlouho sháním knihu Sláva po dva a teď jsem konečně objevila někoho, kdo ji prodává-tedy spíš prodával. Pokud je ještě stále k mání, měla bych o ni zájem. A jestli už je prodaná a víte o někom, kdo ji vlastní a chce prodat, budu vděčná z informaci.
Děkuji :-)
jolly.j
jolly.j
napsal(a):
Dobrý den,
je to spíš takový pokus-váš inzerát je už přes dva roky starý, ale kdyby to náhodou vyšlo, byla bych moc ráda. Hrozně dlouho sháním knihu Sláva po dva a teď jsem konečně objevila někoho, kdo ji prodává-tedy spíš prodával. Pokud je ještě stále k mání, měla bych o ni zájem. A jestli už je prodaná a víte o někom, kdo ji vlastní a chce prodat, budu vděčná z informaci.
Děkuji :-)
jolly.j
Tu knihu seženete na internetu,třeba zde: Poslední kus za 80kč http://www.marken.cz/zaznam.asp?ID=78